- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.021
MESUDE MİDEN YANIYOSA AYVA YEE..AYVA MİDENİN SUYUNU ALIR DERLER..bak ben öyle yapıyorum..benim keratada bi otarafa vuruyo bi bu tarafa..bi midemi tekmeliyo, bi pankreasımı, geçen bi baktım oniki parmak bağırsağımı almış eline sallıyo..dedim oğlum mannak mısın birak onu pis o pis eee kakakaka
:Emir Bebek:
Ayy buket Allah senin iyiliğini versin e mı ne güldüm koca göbeğin hop hop etti valka kızımı da rahatsız ettin he cinsiyeti de belli Eabbim sana öyle ihmışlar versin mı yüzünü güldürsün inslah demek kaftan da anlıyor senin ki e kaka dedin bıraktı sen dua et ciğerlerini yerinden sökmemiş
Ayva icin de teşekkürler
Yeni reklamı gördün mü sarallenin :))))
ben o reklamı gördümde sen şu yazdığın mesaji bi oku ki ne yazmışsın,...bi yerden sonra okuduğumdan hiç bişey annamadım..
mavera49 kusura bakma yine burdan yazıyorum. mesaj atamıyorum maalesef.. çok teşekkür ederim bana doktorun telefonunu vermişsin. oradan aradım ama ulaşamadım. bu arada arkadaşlar kedi26237 adlı arkadaştan almış mavera49 doktorun telefonunu. benim yerime ona mesaj atıp yardım isteyebilecek olan var mı acaba? bu hafta başka biiş için muğlaya geçeceğim. doktoru görmek istiyorum gitmişken. mail adresine ulaşsam bile yeter.. teşekkürler.
Cnım num.kapalmı? Nrmalde açk olması lazm. Bnde tam olarak blmyrm muğlanın neresnd oldgunuu. aktarcının adı heraldE DUHAN AKTARCISIYDI AMA BEN SNA BRAZDAN DNERM BI BKYM MAIL ADRESNE
aynen numarasından ulaşamadımseni de ugrastırıyorum ama mail adresini verebilirsen çok güzel olacak.. bekliyorum. çok teşekkürler şimdiden..
Kuzum mail adres bu. info.duhan@gmail.com sen cebi ara sık sık. Snın ne sorunun var? Bna cwbnı bnm topıkten yazarsn. Aktarcnın adi duhan aktarcı olması lzm en sn fethıyeye taşndı dye blyrm. Tahlıllernı alda gıt. Kndsı doktor ztn. Google yaz adnı zman gazetesyle yaptqı röpôrtajı oku. Ins. Guzel hbrlerle gelrsn. Ne blym ıns sahiden dgrudr. Gcn aylarda bı ılaç aldm 350 tl wrdm. Ins yararnı grmuşmdr remzi kôkten aldm. INSAN Yınede tereddüt edyr ne guzel snin gtme frsatn war. ck swndm gttkten snra bzeDe anlat cnım
bukeeet bebişin nasıl, kıyafetler almaya başladınmı
anaaaaamm..kız benimkine göre kıyafet yok.
niye seninki biraz iri kıyımmı
niye seninki biraz iri kıyımmı
Yok özledim onun ki küçük kıyım heryere girip çıktığına göre baksana 12 parmağa kadar ilerlemiş:))))))
Ciğdemcim oda birsey di mı ama:))))
canım çok teşekkürler.. ya bende 2 yıl önce lenf kanseri çıktı.. kemoterapi ile iyi oldum. ameliyat olmadım. şu an temizim kontrollere gidiyorum. ama tüp bebek konusunda sıkıntılarım var.. ben bu ali cevat dalgın ı duymuştum. istanbulda diye duymuştum önceden. sen yazıp muğla deyince yakınımda diye gidip bi görüşmek istedim. fethiyeye ne zaman taşınmış diye duydun sen? olsun fethiyeyede giderim. ulaşırsam gelişmelerden tabiki haberdar ederim canım. çok teşekkürler..
Çok geçmş olsun cnım ya. Cok sevndm atlatmana. Ins bebekLernde hayatna daha br mutluluk wrır. Rbbm o gnlrı gstrsn sna. 1ay oldk duyalı muğla fethyeye taşnmş dıe ama tam blmyrm sen drek kendsyle irtibta gr. ONa gore gt muglaya onlardan al adresı en guwenlr bu. Ylun aÇk olsun. Bu topıqe yazmayı unutma :)
evet mesude öyle...benimki parmak çocuk.
hoşbuldum canım cok şükür iyizz sizi sormalı :)))Yerim ben o parmak cocuğu :))))
Gül hosgeldin cnm nasilsiniz bak cogul diyorum:)))
tamam canım çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. mutlaka haber vericem gelişmeleri.. çok saol tekrar..
hoşbuldum canım cok şükür iyizz sizi sormalı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?