Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

takip etmiyosun burayı bide soruyosun:))sınıfta kaldın mervecim..almışya kızcağız resminide koydu..beyaz açıınca yatak olan bi takım almış..duvarları da kum bejine boyamış..sim atmış hemde arasına..yaaaaaaaa:)

Son düzenleme:
evet canımm..odasını boyadık bu hafta odasını almaya gidicez düzenleyelim resim koyarım tatlım yeni bişi almadm başka..
sıkı takipçim var yaww buket söylmiş bile
Oh sevindim daim olsun bende cok şükür iyiyim kuzumda iyi galiba sesi soluğu çıkmıyor ama:)))

Cnm yeni topik actık ama liste yapamıyoruz bileniniz var mi
benimkide uslu uslu duruyodu ninni söyledim tepikledi canım biraz konuşuyorum arada tepki veriyor artık maşallah.. benim bilgim yok canım..

Son düzenleme:

Mervecim aldın mı cevabı buket yapistirdi valla:))))

Ortalgii karistirmaa bukett gormemis olabilirimm cunku cok sık giremiyorummmm taamammmmmiiiii..... duvar byasni blyrm solemene gelek yokk hihhhhhhh

Ohh masallAh valla sesini duymuş olmalı ki tam cevabı yazdimbi tepik geldi anne burdayim der gibi masallAh nazar değmedin tosuncuğa:))))

Hahhhh Buket öldün'dün beni yaa, sessiz sessiz takip de ediyormuşşş seni seniiiiiiiiii

Oh sevindim daim olsun bende cok şükür iyiyim kuzumda iyi galiba sesi soluğu çıkmıyor ama:)))

Cnm yeni topik actık ama liste yapamıyoruz bileniniz var mi

Ne topiği açtın kız, hayırlı olsuna gelelimm

Yerimm onun tepiğiniiii kankammm benimm, bizde adına karar vermeye çelışıyoruz tepiklerle hangisini sevip sevmediğini anlamaya çalışıyoruzz hihhhi çok komik ama halimizi bi görsenn

evet canım isim işi zor bzizimki baştan belliydi biz adıyla seviyoruz fatih oğluşum dioruz :)) bulursunuz canım vakit var daha..

Ne guzeelll olduukuzum alnca koyarsn sadece beskmi alcn? Ben de degsklk yok cnm ayniym bgn 33. Gnm adet olmayi bklyrm bu kadckk :))) kzlar kociskoo kizzdiii ben ckyrm aeoo

Ne guzeelll olduukuzum alnca koyarsn sadece beskmi alcn? Ben de degsklk yok cnm ayniym bgn 33. Gnm adet olmayi bklyrm bu kadckk :))) kzlar kociskoo kizzdiii ben ckyrm aeoo
gardrop ve büyüyen beşik tatlımm..hayırlısı olsun tatlım bebişin gelir İNŞALLAH sende ALLAH a emanet ol görüşmek üzere canım..

Eklentiler

• $BABYHOPE-BEBEK-ODASI-KARYOLA-BESIK-GARDOLAP__65981661_0.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Kiz ben acmadım bı arkadas açtı da bilmiyoruz liste yapmasını hatimciler buraya diye bı topik iste buyurun gelin tabi kizlar.

buketinkiii cay kasigi misaliiiiiii:d ney-seeeeeeee ozaman hep beraber toplanin kociskomu ikna edin eve internet alsn bnde szi takip edebileym duzenliii hic sorymsnz evnde netn varmi ne zorluklarla cvp vereyrm sizee

merve kız kızma..bak gül aşşağıya resmi koymuş görebildin mi madem..zor bela giriyosan nete resmide göremezsin tabi..belliki tel den yazıyon..

Kizlar yeni topik açıldı hatimciler buraya diye amac her hafta bir hatimle beraber bı arkadasımıza dua etmek cüz almak isteyen varsa bekleriz

evet canım isim işi zor bzizimki baştan belliydi biz adıyla seviyoruz fatih oğluşum dioruz :)) bulursunuz canım vakit var daha..

Bende Fatih ismini cok severim kardesimin adi fatih olmasa dusunebilirdim koymayi, hayirli olsun canim benim..

Kiz ben acmadım bı arkadas açtı da bilmiyoruz liste yapmasını hatimciler buraya diye bı topik iste buyurun gelin tabi kizlar.

Kizlar yeni topik açıldı hatimciler buraya diye amac her hafta bir hatimle beraber bı arkadasımıza dua etmek cüz almak isteyen varsa bekleriz

Hayirli olsun canim valla calismasam kesin alirdim birer cuz ama dogum iznine cikinca katilabilirim araniza insallah :)) suan anca gebelikte okuncak sureler var onlara anca yetisiyorum tatlim ya..

Tamam bitanem sıkıntı yok hayırlısı Rabbim kabul etsin sen çalışıyorsun agir gelebilir sana yine de sagol Rabbim kolay doğumlar versin sana:)))

Ay burcu yine sabahın köründe yazmissin.senin yüzünden bende ilk is buna bakar oldum:)varmmissindir simdi anaciginin yanına o sana bakar iyilesirsin inşallah.gecmis ola
Evet kuzum hiç şaşmadım :))) sabah vardim annecim hemen beni besledi, beş dakika ağzım boş durmuyor , yarinda annemle alişverişe gidecegız :)))

Canim rabbim şifa versin, sizlere zor ona zor Allahım sabrını versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…