- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.061
Canlarım iyi akşamlar çok şükür mersine geldim anne yanida pek bir tatlı, AYLINcim sende anneni özlemişsin kıyamam insallah en kisa zamanda yanina gelir, yazdıklarinizi tek tek okudum, hepiniz dualarimdasınız Allah'a emanet olun uğrarim ben yine :))) öpüldünüz cicişlerrr :)))
merve kız kızma..bak gül aşşağıya resmi koymuş görebildin mi madem..zor bela giriyosan nete resmide göremezsin tabi..belliki tel den yazıyon..
gardrop ve büyüyen beşik tatlımm..hayırlısı olsun tatlım bebişin gelir İNŞALLAH sende ALLAH a emanet ol görüşmek üzere canım..
Günaydın sevgili topik sakinleriBu aralar hakketen sakin olduk biz
Herkes iyidir umarım.. Ben kaç gündür uyku problemi çekiyordum dün akşam yemek yedikten sonra sızmışım artık eşim almış yatağa götürmüş sabaha kadar hiç uyanmadan uyudum şimdi de sersem gibiyim
Dünürcüm Aylin'cim, dikkat et gelinimeee, şuaralar senin tam baş ağrı zamanın dayanmaya çalış ağrı kesici içince de pek faydası yok içmemen en iyisi aslında yinede sen bilirsin, egzersizlerden de nefes egzersizi tüm vücudu dinlendiriyor kontrollü yapıldığını tavsiye ederim
Yasminn senin adına sevindim canım biraz relaks takılırsın kocacında eski performansına kavuşur bu aradaama doğum kontrol hapı zararlı değil mi??
Nazancım iyimisin? buaralar pek sesin çıkmıyor, bir sorun yok dimi..
sağol tatlımmm evet beyaz mobilya iyi kullanışlı...duvarlara gelince biz taşındığırımızda o oda pembeydi evin diğer odalaları kum beji kötü duruyordu o yüzden öyle yaptıkfarklı olmasın die eşyaları yerleştirince görücez bakalım güzel durmuşmu die..Hayırlı olsun kuzum. Güle güle kullan inşaallah.bence çok mantkLı br seçim yapmssn. Moblyayı beyaz almssn. Kızada erkeğede gder. KapakLardakı neydi adını unuttm tutucu dıyeym bri :) işte onlarn renkLi olması cok gzl sade we şık durmuş. Bnım en cok öNem wrdgm mblyanın rengi. Bnde Rbbm nasıp edrse beyaz yada krem almak istyrm. Cok sewıyrm bebek odalarnı arastrmayı bkmayı. duwarı beyaza boyasaydn dahamı iyi olurdu snki??
Günaydın sevgili topik sakinleriBu aralar hakketen sakin olduk biz
Herkes iyidir umarım.. Ben kaç gündür uyku problemi çekiyordum dün akşam yemek yedikten sonra sızmışım artık eşim almış yatağa götürmüş sabaha kadar hiç uyanmadan uyudum şimdi de sersem gibiyim
Dünürcüm Aylin'cim, dikkat et gelinimeee, şuaralar senin tam baş ağrı zamanın dayanmaya çalış ağrı kesici içince de pek faydası yok içmemen en iyisi aslında yinede sen bilirsin, egzersizlerden de nefes egzersizi tüm vücudu dinlendiriyor kontrollü yapıldığını tavsiye ederim
Yasminn senin adına sevindim canım biraz relaks takılırsın kocacında eski performansına kavuşur bu aradaama doğum kontrol hapı zararlı değil mi??
Nazancım iyimisin? buaralar pek sesin çıkmıyor, bir sorun yok dimi..
günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese....gece uyuyamıyorum sabaha karsı dalıyorum uykuya anca kalkıyorum hala uykum var...
sağol tatlımmm evet beyaz mobilya iyi kullanışlı...duvarlara gelince biz taşındığırımızda o oda pembeydi evin diğer odalaları kum beji kötü duruyordu o yüzden öyle yaptıkfarklı olmasın die eşyaları yerleştirince görücez bakalım güzel durmuşmu die..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?