- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.081
iyi günler hanımlar..nasılsınız? neler yapıyorsunuz?
Dün haberlerde gördünüzmü bilmiyorum.Erzurumda bi kadın 13 kere doğoum yapmış ama hiç bir bebeği yaşamıyormuş..Hamilelik herşey normal geçiyormuş doğum olduktan belli bir süre sonra bebek ölüyormuş.Doktorlar bile biz böyle bişey görmedik yapacak bişey yok diyorlarmış.Ve kadın 14. bebeğine hamile.Kadının kendi anneside 23 doğum yapmış sadece 6 çocuğu yaşıyormuş....Halimize şükürler olsun beterin beteri var...
15 yıllık evli çiftin 13 çocukları oldu ama.. | Mynet Haber
fana we tubacım dualarıınızı okudum allajh kabul etsin canlar.. gittin mi doktora cnm ne yaptın?
yok canım perşembe gitcem ...sen ne yaptın bende seni merak ediyordum??
hamdolsun canım iyi diyelim iyi olalım inşallah sen nasılsın ..Kizlar kizlar gelem mı yanağizdan opem mı siz anazin goynunda ben soyuğdan ölem mı????
Naber kizçeler :)))))
bugün 3.10 da canım randewum bakalım allah büyüktür ama korkuyorum yinee heyecan yapıyorum geçen 17iye çıktı tansiyon yine çıkar diyede korkuyorum .. gerçi meleğimde bişe olmasında inşallah güzel haberler getirecem canım dualarını eksik etme olur mu..
Kizlar kizlar gelem mı yanağizdan opem mı siz anazin goynunda ben soyuğdan ölem mı????
canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin dualarımdasın :))) stres yapma olur mu??
allah razı olsun canımm ..keşke yapmasam :)) bu nasıl bişedir ya rabbiimmm sabır wersin inş iyi olcam :)) sende güle güle git güle güle gel inşallah cnm hakkımızda hayırlısı
Canım dua et la havle çek kaç haftalık oldun ??? mide bulantın falan varmı ???
hamdolsun canım iyi diyelim iyi olalım inşallah sen nasılsın ..
Ohhh Rabbim hamdini daim eylesin TATLIM Pool siperim süper enerji sevgi dokuyun bugün girisimdende belli degil mı:)))
Kiz rahat ol tansiyonunu yine hoplatma relax ol rahatla ommmmm ommmmm:))))
bugün 7 haftalık oldum cnmm midem yanıyo benim daha çok öle bulantım yok ama arada yokuluyo gibi ..aslında midem bulansada sonu kötü olursa diye kimseye demiyorum demesinler psikolojikmiş demek eşim hariç bugün doktora gideceğimi annemlere bile sölemedim sonra arıyolar sürekli geriliyorum .. bugün allah nasip ederse bebeği bide kalp atışını görmem lazım inş görürüm tek başıma gideecem hastaneeye eşimini idmanı war gitmesi lazımdı önemli maçı war kimsede gelsin istemedim .. daha bi geriliyorum .. bakalım inşşlahha sağ salim altından kalkarım rabbimin izniyle...
Kizlar kizlar gelem mı yanağizdan opem mı siz anazin goynunda ben soyuğdan ölem mı????
buket sen rahim filmi çektirecektin ne yaptın çektirdinmi?
tümay sen homosisteinle ilgili ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?