- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.101
canım doktorumla görüştüm o kadar yüksek olmadığını hamilelikte takibini yapacağımızı söyledi ...Sen ne yapıyorsun ??Gözükmüyorsun...
ayyyy evet çok soğuk mesudecim .....Bugünümüze şükür sen nasılsın canım???betül ranamız nasıl???Canım bana dua et olurmu o güzel dualarında bende olayım perşembe günü hayırlı haberler alayım...
Dikkat et siki giyin tumaycim üşüdüp hasta falan olma kuzum iyi ol Rabbim iyilikler verdin cok şükür bende betüşümuzde cok iyi teyzesi Selami var ellerinden öpüyor :)))) dualarimdasin TATLIM biraz sonra abdest alıp Kur'an okucam sana ve hayatumuttura dua ederim inşallah cok guzel haberlerle doner cok mutlu olursun:)))
inş cnm inş dualarını eksik etme cnm
Oh ohh neşen yerinde maşallahiyiz yavrum karnımızı doyurduk patlıcam birazdan
çiğdem merhaba nasılsın,senin yıllık iznin bitmiş işe başlamışsın galiba izinle ilgili sorun oldumu doğum iznine ayırıyorlardı seni galiba
Oyyy teyzesi yer onu maşallah size
kızlar bişe sorucam size...adet dönemim bitikten sonra bir yada iki gün kahverengi akıntım hep olurdu ancak bu ay 4.gün ve hala devam ediyo ve çok yoğun şekilde hastaymışım gibi ama kırmızı değil kahverengi hiç bi fikrim yok aklıma soğan suyu geldi ondan olablirmi acaba ama neden olsunki?soğan suyunda ikinci ayım!!!!
Bide dün akşam hiç olmazdı arkamdan çok kan geldi yani az olsa tamam dicem 5 yıl önce hemoroid teşhisi konulmuştu ama hiççç bu zamana kadar kanama falan olmadı yada kabızlık dün çok fazla bi kanama oldu korkmalımıyım???(((((((((
Hadi bana yardımcı olun uzman hekimlerim :)
Aslı'cım çok geçmiş olsun inan bir fikrim yok konu hakkında, ama burda bi arkadaş yazmıştı soğun kürünü 1 ay yapıp 1 ay bırakmak gerekmiyor mu?
Buketttttttt nerdesin sen bilirsin hadi bi el at aslı'yaderdine yaniii
Yerinde yerinde kuzum benim sen nasılsın ohhh masallAh yarasın tosunumuza ve annesine patlayacak kadar yemeye utanmiyon mü sen bakım ben böyle ac dururken :)))))
kızlar bişe sorucam size...adet dönemim bitikten sonra bir yada iki gün kahverengi akıntım hep olurdu ancak bu ay 4.gün ve hala devam ediyo ve çok yoğun şekilde hastaymışım gibi ama kırmızı değil kahverengi hiç bi fikrim yok aklıma soğan suyu geldi ondan olablirmi acaba ama neden olsunki?soğan suyunda ikinci ayım!!!!
Bide dün akşam hiç olmazdı arkamdan çok kan geldi yani az olsa tamam dicem 5 yıl önce hemoroid teşhisi konulmuştu ama hiççç bu zamana kadar kanama falan olmadı yada kabızlık dün çok fazla bi kanama oldu korkmalımıyım???(((((((((
hadi bana yardımcı olun uzman hekimlerim :)
dikkat et siki giyin tumaycim üşüdüp hasta falan olma kuzum iyi ol rabbim iyilikler verdin cok şükür bende betüşümuzde cok iyi teyzesi selami var ellerinden öpüyor :)))) dualarimdasin tatlım biraz sonra abdest alıp kur'an okucam sana ve hayatumuttura dua ederim inşallah cok guzel haberlerle doner cok mutlu olursun:)))
cevap yukardadır. Bilgilerinize rica ederim.deliiii :)))) buket aslıya bi el atttKuzum zaten 15 gün yaptım bir hafta ara verdim sonra tekrar başladım beni bukete attığın için ayrıca teşekkür ederim bu arada iş yerinde işlerin yoluna girmesine sevindim
Bukettttttttttttttttttt kuzummmmmmmmmmmmmmm bana bi el attttttt
Oyyy mesude'cimm söyle ben vakumlayıp kargo yaparım sana ne istiyor canın de bana güzelimm
aslı tam saraçoğlunun dediği takvime uydunmu? Adetin 15.günü başla 15 gün iç bırak sonra ara sonra yine..tam günleri say..şuan aklımda değil..ama evet soğan suyu akıntı yapar..kahverengisinide yapar.. Korkma..
Ona korkma ama hemoroide kork:))bendede var..
Kanama olur şakır şakır kanar kanadığında acımaz ama sonradan acısı çıkar..kortos yada kortol du kremi ve fitili var..kendin gidip eczaneden isteyebili ve kullana bilirsin..daflon diye bi hap da var ama onu doktor versin..ama kremi muhakkak yap..ayağını sıcak tut..oturabiliyosan akşam bi buhara otur..baş üstü gider hastalığı yoksa sonra canın çok yanar..
Birde kızlar tuvalete sıkışık vaziyette(yani sıkışık demiyimde az bile olsa) ilişkiye girmeyin..hemoroid yapıyomuş(benimki ondan olmadı benimki strestendi:)) düğüne 1 hafta kala hastanelk oldum hemo yüzünden:))
mesude ynlış yazmakta çığır açmışsın..
cevap yukardadır. Bilgilerinize rica ederim.
slm kızlar yine işlerimin yoğunluğundan topiğimize giremiyorum ve yeni bir muhasebe programına geçtik onun çalışmalarını yapmıyoruz off işler
ŞİMDİ HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMA SORUM OLUCAK CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM
benim yumurtlama döneminde acayip kasık ağrısı ve yoğun akıntım vardı.. adet tarihim 5 şubat
geçen cumadan beri kasıklarımda . ağrı batma vardı cuma akşamı eve gidince yerimden kalkamadım bile...
pazar , pazartesi ve bugünde karnım da , kasıklarımda acayip şişkinlik bazen adet ağrısı gibi ve bazen de gaz sancısı gibi ağrılarım devam ediyor.. kasıkalrımda sertleşme var, sanki hamileymişim gibi karnım şiş...
kızlar bu hamilelik belirtisimidir ... yoksa kistmi var diye düşünüyorum
slm kızlar yine işlerimin yoğunluğundan topiğimize giremiyorum ve yeni bir muhasebe programına geçtik onun çalışmalarını yapmıyoruz off işler
ŞİMDİ HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMA SORUM OLUCAK CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM
benim yumurtlama döneminde acayip kasık ağrısı ve yoğun akıntım vardı.. adet tarihim 5 şubat
geçen cumadan beri kasıklarımda . ağrı batma vardı cuma akşamı eve gidince yerimden kalkamadım bile...
pazar , pazartesi ve bugünde karnım da , kasıklarımda acayip şişkinlik bazen adet ağrısı gibi ve bazen de gaz sancısı gibi ağrılarım devam ediyor.. kasıkalrımda sertleşme var, sanki hamileymişim gibi karnım şiş...
kızlar bu hamilelik belirtisimidir ... yoksa kistmi var diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?