Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

vaay elemanı da hemen almışlar senin açından iyi olmuş onun istifa etmesi, bak boşuna strese girmişsin

mesude senin telefon biraz fazla alkol almış sanırım

Ayy çok güldümmmmm Akıllı telefon demek istemiş heralde daha yeni anladımm :126:çalışmaktandır.

vaay elemanı da hemen almışlar senin açından iyi olmuş onun istifa etmesi, bak boşuna strese girmişsin

Evet canım aynen ya, kaç gün uyuyamadım keşke imzalamasaydım diye ne senaryolar kurdum gidip çalmayı bilee
Ama Allah'ın işi işte adamı bıktırmış benim müdüre o da kaçmışş ben iyi dayanıyorum aslında şükretmesi lazımmm

Aman yeni gördüm yine mı yanlış yazmisim alkol nerden çıktı ben akıllı yazdıydim aman ufff özlem yaaa sabır dileyin bana zor bu telefonla uğraşmak valla :)))( ciğdemcim evet öyle demiştim:))(

kızlar bebeğimi we kalbini gördüm çok şükür ama sewinemedim. doktor bende amniyotik bant olabileceğini söledi ölee bişeler gördü. açıklamasınıda şöle yaptı örümcek ağı gibi bişe oluyomuş bu ileride beebeğin biyerine dolanabiliyomuş dolandığı zamanda bebek gelişemiyomuş .mesela eline dolansa eli olmuyomuş.. bi sebebi yokmuş böle olmasının .. belki kendiliğinden de düzelebilir dedi .çok nadir görünürmüş bu durum.. takip edecez gerekli olursa bebek alınabilir dedi . ama sen rahat ol şuan bebeğin gelişimi normal.. bu dediklerimin hiç biri olmayabilir dedi..ama ben iiyi değilimm..hayırlısı inş rabbim korucak onu hiç bişe olmayacak ..kalbini görünce ağladım baya sewindim çok doktor bide bunu anlatınca kursağımda kaldı ..dualarınızda beni unutmayın nolur..

Canim ya ilk kalp atışını gördük deyince cok sevindim ama devamınıza okuyunca icim bı tuhaf oldu kiyamam ben sana kuzum icini ferah tut dua et bol bol bizde dua edelim düzelir inşallah kendiliğinden gecer hiçbir sorun kalmaz bebeğinde cok sağlıklı olur

Gozun aydin korkma canim bol bol dua et ikiz degilmiydi canim ben mi baskasiyla karistiriyorum.....

benim arkadaşımın ilk çocuğundada doktor amniyotik şilt demiş..ama arkadaşa söylemeden doktor takip ediyomuş..bişey olmamış tabi çocuk şimdi 4 yaşında..ikincisinede burada hamile kaldı onada amniyotik şilt demiş ama sonra kendiliğinden gitmiş,,allahın izniyle bişey olmaz..yapacağın bişey yok..dua etmekten başka..sadece takip edilecek..:))

inşallah cnm yapacak bişem yok zaten dua etmekten başka
Gozun aydin korkma canim bol bol dua et ikiz degilmiydi canim ben mi baskasiyla karistiriyorum.....
ikiz olabilir demişti doktor ama değilmiş cnm ..2.kese kayboldu cnm yada o gözüken bu dediğim şeydi herhalde bilmiyorum ..

inşş ölee olur cnm hayırlısı inş.. duaya we sabıra ihtiyacım çok war cnm .. inş kayobulur kendiliğinden ..bebeğimde sağ salim ayıpsız kusursuz eli ayağı düzgün doğar..dediğin gibi takip edilecek cnm inş her şey güzel olacak.. ama korkmadanda yapamıyorum ne bilim ya bi oh diyemedim diyemicemde galiba.. olsun sonu güzel olsun inşş

Canim benim lütfen üzülüpte kafana takma hamileligini kendine zehir etme ne gelirse Allah'tan tevekkül et, bizde dua edelim senin icin insallah saglikli bi bebek alicaksin kucagina cennet kokulu.. Onun pit pitlarini yerim ben kucucuk kalbiyle seninle o, konus onunla iyi olucaz kendini motive et lutfen dusunup durma surekli rabbimin izniyle bu da gecicek..

inşallah canım inşallahh geçecek ..yapacak hiç bişem yok ne gelirse rabbimden .. allah razı olsun hepinizden inş

canım gözün aydın kalp atışını duymuşsun sen şimdi buna odaklan bidaha doktora gideceğin güne odaklan düşünme kötüşeyler bol bol dua et hayırlısı ile inşallah bişey omaz doktor kesin bişey söylememiş olabilir demiş lütfen kendine bu güzel günleri zehir etme

dediğin gibi yapmaya çalışıyorum tatlım elimden geldiği kadarıyla zor biraz ama rahatlamaya çalışıyorum .. kesin bile olsa rabbim neyi nasip ederse onu yaşıcaz.. inşallah güzelgünler bekliyo beni inşallahh ... buna yürekten inanmak istiyorum hayırlısı ..

ayyy maşşallah canım arkadaşım oyy yesnler onun zıp zıp zıplayan kalbini
Tatlım artık şu bilim öyle ilerlemiş ki eskiden kimsenin haberi bile olmuyordu, belkide birçk kişide böyle şeyler oluyordu ama annelerin haberi olmadığı için ohh lay lay lom hamişliğin tadını çıkarıyorlardı, ama artık herşey n ince ayrıntısına kadar görünüyor ve doktorların da annelerinde içine kurt düşürüyor.
Alllah birkere bişeye ol demeden olmaz kuşum, o minişi senin içine koyan rabbim, onu o örümcek ağlarından da koruyacaktır inşallah. Sen içindeki inancı kuvvetli tut canım benim, Allaha bol dua et, Ona dayan Ona güven, kendini ve bebeğini Ona emanet et, gönlünü rahat tutmaya çalış hep kendine olumlu telkinler ver oldumu, psikolojini kendin yönlendir.
Hadi ama artık yaaa şu hamişlik takvimini yapta seni şu hamişler listesine yazayım eksiksizce heyecanlanıyorum ama

cnm hoş geldin nasılsın bakim çok yoğundun bugün RABBİM sana kolaylıklar versin

ayy canım benimm aynen öle rabbimden başka kime emanet olabiliriz ona emanetiz hepimiz.. dediğin gibi yapmaya çalışıyorum cnm zor olacak ama iyi düşünecem ...dualarımı edecem allah razı olsun cnm .. takwimi yapmaya elim gitmiyo cnm çokta yapmak istiyorum .. ama allah korusun kaldırması zor gelir bana diye yapmak istemiyorum ne biliyim ..güyada iyi düşünüyorum :)) tmm yapacam inş her şey çok güzel olacak. dualarınızı dualarım rabbimmin izniyle inşallah..

** buketdemet / buket arkadaşımız için "1 Şubat Cuma günü" tefriciye okumaya başlıyacağız arkadaşlar.
Aile içi huzurunun gelmesi + eşi ve kendisi üzerine oluşan nazarlardan ve kötü etkilerden acilen kurtulması için ve buketin tayininin eşinin yanına çıkması için dua edelim.
8 şubat cuma günü öğlen saatine kadar, okuyabilen arkadaşlar bukete özelden mesaj yazsın, 4444 adedi tamamlayalım inşallah.

8 hafta içinde gözüküyorum ama ben daha 6+5 günlük .. tarihini değiştiriyim kafamı karıştırmasın bari.. şimdiki haftama göre hesabımı yapiyim

cnm hoş geldin nasılsın bakim çok yoğundun bugün RABBİM sana kolaylıklar versin
mesudecim canımmmmm hoşbulduk, sorma yaa yoğunum yine bu günlerde, bboş vakitlerimi özlüyorum böyle olunca, ama boş kalıncada depresyona giriyorum, orta yolum yok benim sanırım :) sen nasılsın kuşum bebişinle aran iyimi, annesine iyi davranıyormu bakalım minnoş???

tatlım benim, bak benim bi arkadaşım var, sırf bu olumsuz düşünce yapısından kurtulmak için pskoloğa gidiyor ve çok faydasını görüyor, dr diyormuş ki olumsuz düşünce yapısı vucuda yayılan bişeydir, siz bunun farkına varıp önlemini almazsanız zamanla her konuda ve her koşulda olumsuz düşünceler sizi sarar ve mutsuz bir insan olursunuz demiş, kendini zorlayacaksın, kendin inanmasan bile " evet herşey çok güzel olacak," diye diye kendini şartlandıracaksın, zamanla göreceksin ki bu düşünce tarzı sana her konuda kendiliğinden gelip seni olumlu düşünmeye sevkedecek.
hai bakalım hamişlik takvimini bekliyoruz yaa

hesaplamalarıma görede bu tarihler de ama doğru galiba şimdi 7 hafta içindeyim 2 gün sonra 8.hafta içerisinde olacam .. kalsın bari ::)) önden gitsin :) hayırlı uğurlu olsun takwimim inşallah takwimde yazdığı gibi her şey olsun sağlıklı eli ayağı düzgün meleğim olsun rabbim hepinizede nasip etsin inş..sonuna kadar bebeğim benimle sağlıklı olsun takwimimde böle güzel güzel dursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…