Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

oyy oyy kıyamam balım sana ya şirketi sen mi kurtaracan yaa yorma kendini bu kadar canım kendini düşün birazda sağlığından da önemli değil yaa tabi topiğe gelmazssen herbişeye girersin bende çok şükür baş ağrım tuttu yine onun haricinde iyiyim valla bebek kendi keyfi aleminde rahatsız etmesem sesi cıkmıyor bu aralar çok sessiz bak profilime resim koydum cnm

canım aynısı banada oldu,3-4 gün falan geldi kahverengi,benimde soğan küründen oldu sonraki ay olmadı , devam ettim soğan kürünü hiç merak etme, hatta iyi bişeydir..hemoroid için soğan kürüyle bir alakası olduğunu sanmıyorum canım geçmiş olsun

canım benim adete 10 gün kala bu belirtiler vardı ve hamileydim , hayırlısı olsun inşallah güzel habreler alırız

maşallah canım çok şükür, sna bu konuyla ilgili 1560 tane hikaye anlatırım, bebeğiniz şöyle kötü olacak deyipte sağsalim bebeği kucağa alanlarla ilgili, bu durum sabır ve güvenden başka birşey gerektirmiyor, bol dua et bende ederim canım Allah'a emanet olun

tabi tabi ben okurum :)))))))))))

Küçük Gamze'ciğimizin hamişlik takvimi ve hamilelik listesindeki en üstteki yeri hayırlı uğurlu olsunnnnnnn
:81::81::81:
Allah seni ve bebeğini nazarlardan korusun, sizi rahmetiyle sarsın, sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bir bebek versin kucağına inşallah

canım aslında olumlu düşünmek istiyorum ama oda korkutuyo beni olumsuz olursa daha çok yıkılacağımdan korkuyorum ..aklımca kendimi kötüye hazırlıyorumki kötü olursa az yıkılayım .. ama iiyi düşünmeye zorlıcam kendimi dediğin gibi yapacam inşallahh .. sonuçta kötüyede hazırlasam kendimi iiyiyede hazırlasam yinede kötü bişe oldumu üzülecem sonuç bu .. bari günlerimin tadını çıkarayım ne gelirse rabbim den en iyisini o bilir... sağol cnm

Merhaba kızlar.. Dua listesindeki sıraya göre okumaya devam ediyorum inşallah..
Buket hazır burdasın özelden yazmadım ben senin niyetin için 100 tane tefriciye okuyabilirim..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)) cümlemizeeee inşallahhhhh tez wakitte sizleredee..

canım bende okurum ama sayı olarak dağıtılsaydı daha iyi olmaz mıydı... kim ne kadar okuyacağını bilirdi ve liste tam olurdu...

inşallah canım benimde sonum rabbim izin ederse güzel olacak.. sağol cnm allah razı olsun darısı sizlerinde başına sağlıklı bi şekilde inşallah

buket cnm şimdilik 100 tane de ben alayım okudukca alırım senden RABBİM yuvana huzur mutluluk versin tatlım

gamzecim aynen dediğin gibi bugünlerin tadını çıkar, Allah korusun sonuç üzücü bile olsa hiç olmazsa sadece ozaman üzülürsün, şimdiden yok yere üzülmeye başlarsan o daha yıpratıcı hemde vucudunu buna hazırlaman iyi olmaz, kötü düşünceleri düşünüp düşünüp çağırma.
Serap'cım bukete yazsın herkes özleden, kendisi sayıyı sürekli toplar ve buraya güncel toplam adet miktarını yazar herkes bilir. ben bu sıralar sık sık giremiyorum çünkü kendim yapardım ama bu seferde sürekli aktif olmadığım için sayıyı kaçırırım diye korkuyorum. en güzeli herkesin özelden yazması. yani topiğe yazmayın burdan gözünden kaçabilir çünkü.
Mesude'cim kuşummm ilk yorumu da ben yaptım ohhhhh sefam olsun

ha haa evet ya ilk gören de sen oldun kıymetimi bil kız teşekkür ederim çok tatlı yorum yapmışsın:))))))

özelden yazdım bukete... ben buralarda oluyorum sürekli eksik kalırsa bildirirsiniz kızlar bana özelden...ben tamamlarım bu aralar boşum okulllar tatil olduğu için...

Canlarımmmmmm sakın haaa şimdiden okumayın heee, 1 şubat günü başlayacağız, öğlen cuma saatinde buket veya o müsait olmazsa onun yerine ben veya başka birisi yasin okuyacak, duasını edecek ve tahminen saat 13.00 den sonra herkes okumaya başlayabilir.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun.Yasemin herseyi ayarlamış sagolsun.mahcup oldum ben simdi.hakkınızı helal edin

Kızlar hepinizden Allah razı olsun.Yasemin herseyi ayarlamış sagolsun.mahcup oldum ben simdi.hakkınızı helal edin

ALLAH ALLAH niye mahcup oluyorsun kuzum ne hakkı ne oldu sana ya pek bi duygusallaşmışsın ya hu tabi edeceğiz lafı bile olmaz tatlım

yasemincim benim yeni bat 29 şubat cnm bu ayda dayanamadı erken geldi ya birgün şaşda bende hamilemiyim diye bir düşüneyim ama nerde dakik ya bunada şükür olsun ne diyelim allahdan gelen baş üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…