- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.141
mesudecim canımmmmm hoşbulduk, sorma yaa yoğunum yine bu günlerde, bboş vakitlerimi özlüyorum böyle olunca, ama boş kalıncada depresyona giriyorum, orta yolum yok benim sanırım :) sen nasılsın kuşum bebişinle aran iyimi, annesine iyi davranıyormu bakalım minnoş???
tatlım benim, bak benim bi arkadaşım var, sırf bu olumsuz düşünce yapısından kurtulmak için pskoloğa gidiyor ve çok faydasını görüyor, dr diyormuş ki olumsuz düşünce yapısı vucuda yayılan bişeydir, siz bunun farkına varıp önlemini almazsanız zamanla her konuda ve her koşulda olumsuz düşünceler sizi sarar ve mutsuz bir insan olursunuz demiş, kendini zorlayacaksın, kendin inanmasan bile " evet herşey çok güzel olacak," diye diye kendini şartlandıracaksın, zamanla göreceksin ki bu düşünce tarzı sana her konuda kendiliğinden gelip seni olumlu düşünmeye sevkedecek.
hai bakalım hamişlik takvimini bekliyoruz yaa
kızlar bişe sorucam size...adet dönemim bitikten sonra bir yada iki gün kahverengi akıntım hep olurdu ancak bu ay 4.gün ve hala devam ediyo ve çok yoğun şekilde hastaymışım gibi ama kırmızı değil kahverengi hiç bi fikrim yok aklıma soğan suyu geldi ondan olablirmi acaba ama neden olsunki?soğan suyunda ikinci ayım!!!!
Bide dün akşam hiç olmazdı arkamdan çok kan geldi yani az olsa tamam dicem 5 yıl önce hemoroid teşhisi konulmuştu ama hiççç bu zamana kadar kanama falan olmadı yada kabızlık dün çok fazla bi kanama oldu korkmalımıyım???(((((((((
Hadi bana yardımcı olun uzman hekimlerim :)
slm kızlar yine işlerimin yoğunluğundan topiğimize giremiyorum ve yeni bir muhasebe programına geçtik onun çalışmalarını yapmıyoruz off işler
ŞİMDİ HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMA SORUM OLUCAK CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM
benim yumurtlama döneminde acayip kasık ağrısı ve yoğun akıntım vardı.. adet tarihim 5 şubat
geçen cumadan beri kasıklarımda . ağrı batma vardı cuma akşamı eve gidince yerimden kalkamadım bile...
pazar , pazartesi ve bugünde karnım da , kasıklarımda acayip şişkinlik bazen adet ağrısı gibi ve bazen de gaz sancısı gibi ağrılarım devam ediyor.. kasıkalrımda sertleşme var, sanki hamileymişim gibi karnım şiş...
kızlar bu hamilelik belirtisimidir ... yoksa kistmi var diye düşünüyorum
kızlar bebeğimi we kalbini gördüm çok şükür ama sewinemedim. doktor bende amniyotik bant olabileceğini söledi ölee bişeler gördü. açıklamasınıda şöle yaptı örümcek ağı gibi bişe oluyomuş bu ileride beebeğin biyerine dolanabiliyomuş dolandığı zamanda bebek gelişemiyomuş .mesela eline dolansa eli olmuyomuş.. bi sebebi yokmuş böle olmasının .. belki kendiliğinden de düzelebilir dedi .çok nadir görünürmüş bu durum.. takip edecez gerekli olursa bebek alınabilir dedi . ama sen rahat ol şuan bebeğin gelişimi normal.. bu dediklerimin hiç biri olmayabilir dedi..ama ben iiyi değilimm..hayırlısı inş rabbim korucak onu hiç bişe olmayacak ..kalbini görünce ağladım baya sewindim çok doktor bide bunu anlatınca kursağımda kaldı ..dualarınızda beni unutmayın nolur..
** buketdemet / buket arkadaşımız için "1 Şubat Cuma günü" tefriciye okumaya başlıyacağız arkadaşlar.
Aile içi huzurunun gelmesi + eşi ve kendisi üzerine oluşan nazarlardan ve kötü etkilerden acilen kurtulması için ve buketin tayininin eşinin yanına çıkması için dua edelim.
8 şubat cuma günü öğlen saatine kadar, okuyabilen arkadaşlar bukete özelden mesaj yazsın, 4444 adedi tamamlayalım inşallah.
mesudecim canımmmmm hoşbulduk, sorma yaa yoğunum yine bu günlerde, bboş vakitlerimi özlüyorum böyle olunca, ama boş kalıncada depresyona giriyorum, orta yolum yok benim sanırım :) sen nasılsın kuşum bebişinle aran iyimi, annesine iyi davranıyormu bakalım minnoş???
tatlım benim, bak benim bi arkadaşım var, sırf bu olumsuz düşünce yapısından kurtulmak için pskoloğa gidiyor ve çok faydasını görüyor, dr diyormuş ki olumsuz düşünce yapısı vucuda yayılan bişeydir, siz bunun farkına varıp önlemini almazsanız zamanla her konuda ve her koşulda olumsuz düşünceler sizi sarar ve mutsuz bir insan olursunuz demiş, kendini zorlayacaksın, kendin inanmasan bile " evet herşey çok güzel olacak," diye diye kendini şartlandıracaksın, zamanla göreceksin ki bu düşünce tarzı sana her konuda kendiliğinden gelip seni olumlu düşünmeye sevkedecek.
hai bakalım hamişlik takvimini bekliyoruz yaa
Küçük Gamze'ciğimizin hamişlik takvimi ve hamilelik listesindeki en üstteki yeri hayırlı uğurlu olsunnnnnnn
:81::81::81:
Allah seni ve bebeğini nazarlardan korusun, sizi rahmetiyle sarsın, sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bir bebek versin kucağına inşallah
** buketdemet / buket arkadaşımız için "1 Şubat Cuma günü" tefriciye okumaya başlıyacağız arkadaşlar.
Aile içi huzurunun gelmesi + eşi ve kendisi üzerine oluşan nazarlardan ve kötü etkilerden acilen kurtulması için ve buketin tayininin eşinin yanına çıkması için dua edelim.
8 şubat cuma günü öğlen saatine kadar, okuyabilen arkadaşlar bukete özelden mesaj yazsın, 4444 adedi tamamlayalım inşallah.
maşallah canım çok şükür, sna bu konuyla ilgili 1560 tane hikaye anlatırım, bebeğiniz şöyle kötü olacak deyipte sağsalim bebeği kucağa alanlarla ilgili, bu durum sabır ve güvenden başka birşey gerektirmiyor, bol dua et bende ederim canım Allah'a emanet olun
)
gamzecim aynen dediğin gibi bugünlerin tadını çıkar, Allah korusun sonuç üzücü bile olsa hiç olmazsa sadece ozaman üzülürsün, şimdiden yok yere üzülmeye başlarsan o daha yıpratıcı hemde vucudunu buna hazırlaman iyi olmaz, kötü düşünceleri düşünüp düşünüp çağırma.
Serap'cım bukete yazsın herkes özleden, kendisi sayıyı sürekli toplar ve buraya güncel toplam adet miktarını yazar herkes bilir. ben bu sıralar sık sık giremiyorum çünkü kendim yapardım ama bu seferde sürekli aktif olmadığım için sayıyı kaçırırım diye korkuyorum. en güzeli herkesin özelden yazması. yani topiğe yazmayın burdan gözünden kaçabilir çünkü.
Mesude'cim kuşummm ilk yorumu da ben yaptım ohhhhh sefam olsun
özelden yazdım bukete... ben buralarda oluyorum sürekli eksik kalırsa bildirirsiniz kızlar bana özelden...ben tamamlarım bu aralar boşum okulllar tatil olduğu için...gamzecim aynen dediğin gibi bugünlerin tadını çıkar, Allah korusun sonuç üzücü bile olsa hiç olmazsa sadece ozaman üzülürsün, şimdiden yok yere üzülmeye başlarsan o daha yıpratıcı hemde vucudunu buna hazırlaman iyi olmaz, kötü düşünceleri düşünüp düşünüp çağırma.
Serap'cım bukete yazsın herkes özleden, kendisi sayıyı sürekli toplar ve buraya güncel toplam adet miktarını yazar herkes bilir. ben bu sıralar sık sık giremiyorum çünkü kendim yapardım ama bu seferde sürekli aktif olmadığım için sayıyı kaçırırım diye korkuyorum. en güzeli herkesin özelden yazması. yani topiğe yazmayın burdan gözünden kaçabilir çünkü.
Mesude'cim kuşummm ilk yorumu da ben yaptım ohhhhh sefam olsun
cuma akşamı ben başlarım...Canlarımmmmmm sakın haaa şimdiden okumayın heee, 1 şubat günü başlayacağız, öğlen cuma saatinde buket veya o müsait olmazsa onun yerine ben veya başka birisi yasin okuyacak, duasını edecek ve tahminen saat 13.00 den sonra herkes okumaya başlayabilir.
kızlar ben çıkıyorum yatıcam erkenden tavuk gibi arkamdan gülersiniz oldumu, izin veriyorum
kızlar ben çıkıyorum yatıcam erkenden tavuk gibi arkamdan gülersiniz oldumu, izin veriyorum
Kızlar hepinizden Allah razı olsun.Yasemin herseyi ayarlamış sagolsun.mahcup oldum ben simdi.hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?