- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.161
Günaydın canlarım
Bu haftanın da ortasına geldik çok şükür
Şimdi tablomuza bir göz gezdirdim de, ismini yazdırıp birdaha pek uğramayanlar var, isimlerini şimdi sıralayacağım. Olur ya geliyordur ama benim gözümden kaçmıştır bazıları, öyle bir isme denk gelirseniz lütfen beni uyarın, ona göre şu arkadaş listemizi güncelliycem, gelmeyenleri sileceğim
- sevgimeleğim / melek
- kardelen_im32 / zeliha
- bibercik_83 / sibel
- Sibelsibel38 / sibel
- shcne / seda
- kelam / Melek
- berkuncan / berna
Yardımlarınızı bekliyorum kızlar
8 hafta içinde gözüküyorum ama ben daha 6+5 günlük .. tarihini değiştiriyim kafamı karıştırmasın bari.. şimdiki haftama göre hesabımı yapiyim
Günaydın canlarım
Şimdi tablomuza bir göz gezdirdim de, ismini yazdırıp birdaha pek uğramayanlar var, isimlerini şimdi sıralayacağım. Olur ya geliyordur ama benim gözümden kaçmıştır bazıları, öyle bir isme denk gelirseniz lütfen beni uyarın, ona göre şu arkadaş listemizi güncelliycem, gelmeyenleri sileceğim
- sevgimeleğim / melek
- kardelen_im32 / zeliha
- bibercik_83 / sibel
- Sibelsibel38 / sibel
- shcne / seda
- kelam / Melek
- berkuncan / berna
aslı tam saraçoğlunun dediği takvime uydunmu? Adetin 15.günü başla 15 gün iç bırak sonra ara sonra yine..tam günleri say..şuan aklımda değil..ama evet soğan suyu akıntı yapar..kahverengisinide yapar.. Korkma..
Ona korkma ama hemoroide kork:))bendede var..
Kanama olur şakır şakır kanar kanadığında acımaz ama sonradan acısı çıkar..kortos yada kortol du kremi ve fitili var..kendin gidip eczaneden isteyebili ve kullana bilirsin..daflon diye bi hap da var ama onu doktor versin..ama kremi muhakkak yap..ayağını sıcak tut..oturabiliyosan akşam bi buhara otur..baş üstü gider hastalığı yoksa sonra canın çok yanar..
Birde kızlar tuvalete sıkışık vaziyette(yani sıkışık demiyimde az bile olsa) ilişkiye girmeyin..hemoroid yapıyomuş(benimki ondan olmadı benimki strestendi:)) düğüne 1 hafta kala hastanelk oldum hemo yüzünden:))
mesude ynlış yazmakta çığır açmışsın..
cevap yukardadır. Bilgilerinize rica ederim.
kızlar bebeğimi we kalbini gördüm çok şükür ama sewinemedim. doktor bende amniyotik bant olabileceğini söledi ölee bişeler gördü. açıklamasınıda şöle yaptı örümcek ağı gibi bişe oluyomuş bu ileride beebeğin biyerine dolanabiliyomuş dolandığı zamanda bebek gelişemiyomuş .mesela eline dolansa eli olmuyomuş.. bi sebebi yokmuş böle olmasının .. belki kendiliğinden de düzelebilir dedi .çok nadir görünürmüş bu durum.. takip edecez gerekli olursa bebek alınabilir dedi . ama sen rahat ol şuan bebeğin gelişimi normal.. bu dediklerimin hiç biri olmayabilir dedi..ama ben iiyi değilimm..hayırlısı inş rabbim korucak onu hiç bişe olmayacak ..kalbini görünce ağladım baya sewindim çok doktor bide bunu anlatınca kursağımda kaldı ..dualarınızda beni unutmayın nolur..
bende aynı seyi söylicektim bende uzun zamandır görmüyorum yalnız gözden kaçırdıysamda haklarını helal etsinlerGünaydın canlarım
- sevgimeleğim / melek
- kardelen_im32 / zeliha
- bibercik_83 / sibel
- Sibelsibel38 / sibel
- shcne / seda
- kelam / Melek
- berkuncan / berna
yasemincim bu arkadaşları hiç görmedim ben .. bu arada sen nasılsın yumurta takibin nasıl gidiyor .işlerin yoğunluğundan çok sık giremiyorum .. geçmişide pek okuyamıyorum .. beklemedemisin.. yoksa adet oldunmu.... umarım seninde en kısa zamanda güzel haberlerini alırız cnm.. senin hakkın çok hakkını helal et her ya bize yeni dua listesi yapak için zaman harcıyorsun .. ALLAH razı olsun senden cnm .. seninde en kısa zaamnda RABBİM yüzünü güldürü inşallah ve güzel haberlerini alırız...
[/B][/COLOR]
Günaydınnnnnn....
Yasemin canımm süper bi fikirrr Bukete tefriciiyye başlamamız inşallah hemencecik bitiririz
Bukett canım sende bi liste yap kendine kuzum kaçırma sayıları bende 100 tane okurum şimdilik eksik kalırsa yine alır yine okurum hastalığım dolayısıyla okuyacağım tefriciyyeler birikti
kızlar günaydın.. ne habersiniz? yasoo yeni program yapmış hayırlısı olsun da ben anlayamadım bi zahmet bilen bir kişi söyleyebilir mi? şimdi biz okuyabileceğimiz kadar okuyup buketimize bu kadar okuduk mu diicez yoksa okuyacağımız bir sayı mı oluşucak cuma gününden itibaren mi okuyacağız anlatttııınn bana daaaaaaaaaaaaaaa..
bu arada adetime bir hafta var ama çok ağrım var bu kadar erken de gelmez adetim nedenini anlayamadım.. kızlar ya çok hüzünlü rüyalar görüyorum hatta bir iki defa çevreme dedim ki ben sanırım geceleri ağlıyorum rüyamda bu gece gözyaşıma uyandım..Allah ım tüm gözyaşlarımızı sevince döndürsün inşAllah.
Buketle ilgili duayı kaçar tane okuyacağımızı bi açıklar mısınız? Rica etsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?