Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın canlarım
Bu haftanın da ortasına geldik çok şükür

Şimdi tablomuza bir göz gezdirdim de, ismini yazdırıp birdaha pek uğramayanlar var, isimlerini şimdi sıralayacağım. Olur ya geliyordur ama benim gözümden kaçmıştır bazıları, öyle bir isme denk gelirseniz lütfen beni uyarın, ona göre şu arkadaş listemizi güncelliycem, gelmeyenleri sileceğim

- sevgimeleğim / melek
- kardelen_im32 / zeliha
- bibercik_83 / sibel
- Sibelsibel38 / sibel
- shcne / seda
- kelam / Melek
- berkuncan / berna

Yardımlarınızı bekliyorum kızlar

Yasemincim günaydın,
Sibelsibel38 / sibel arkadaşımız geçenlerde bir gelmişti beni dua listesinde çıkarın artık gelemeyeceğim demişti haberin olsun canım..
Diğer arkadaşlarımızı da ben hiç görmedim..

8 hafta içinde gözüküyorum ama ben daha 6+5 günlük .. tarihini değiştiriyim kafamı karıştırmasın bari.. şimdiki haftama göre hesabımı yapiyim

canım hiç üzülme olurmu .. bebeğini eline alıcaksın inancını hiç yitirme ...dualarımız seninle ...

yasemincim bu arkadaşları hiç görmedim ben .. bu arada sen nasılsın yumurta takibin nasıl gidiyor .işlerin yoğunluğundan çok sık giremiyorum .. geçmişide pek okuyamıyorum .. beklemedemisin.. yoksa adet oldunmu.... umarım seninde en kısa zamanda güzel haberlerini alırız cnm.. senin hakkın çok hakkını helal et her ya bize yeni dua listesi yapak için zaman harcıyorsun .. ALLAH razı olsun senden cnm .. seninde en kısa zaamnda RABBİM yüzünü güldürü inşallah ve güzel haberlerini alırız...

bendede var ondann

canım benim gözün aydın olsun inş. rabbim korucak bişeycik olmayacak bebegine

bende aynı seyi söylicektim bende uzun zamandır görmüyorum yalnız gözden kaçırdıysamda haklarını helal etsinler

canım benim yumoş takibim bitti bişey çıkmadı bu ay adet oldum, 1 ay ara verip devam edeceğim inşallah. ALlah sizlerden de razı olsun ki bu topluluğu el ele verip oluşturuyorsunuz

Nazancım bende konuya el attım işte, sibelsibel38 i sildim şuanda, dua listesinden de çıkmak istemiş, ordan da sildim, zaten sondan ikinci sıradaydı, onun yerine yasemnn nickli biri var onu kaydırdım. gerçi o arkadaşıda pek göremiyorum ama dua listesinden kimseyi kendi izni olmadan silmek istemem. çünkü belkide listeyi kaydetmiştir okuyordur onu hiç bilemeyiz.
Gün sonunda ismini yazdığım arkadaşlardan bir ses çıkmazsa sileceğim.

kızlar günaydın.. ne habersiniz? yasoo yeni program yapmış hayırlısı olsun da ben anlayamadım bi zahmet bilen bir kişi söyleyebilir mi? şimdi biz okuyabileceğimiz kadar okuyup buketimize bu kadar okuduk mu diicez yoksa okuyacağımız bir sayı mı oluşucak cuma gününden itibaren mi okuyacağız anlatttııınn bana daaaaaaaaaaaaaaa..

bu arada adetime bir hafta var ama çok ağrım var bu kadar erken de gelmez adetim nedenini anlayamadım.. kızlar ya çok hüzünlü rüyalar görüyorum hatta bir iki defa çevreme dedim ki ben sanırım geceleri ağlıyorum rüyamda bu gece gözyaşıma uyandım..Allah ım tüm gözyaşlarımızı sevince döndürsün inşAllah.

Buketle ilgili duayı kaçar tane okuyacağımızı bi açıklar mısınız? Rica etsem..

bu arada yaseminimmm dua listesindeki o arkadaşların hiçbirini bende tanımıyorum, muhabbetim olduğunu da hatırlamıyorum..

Günaydınnnnnn....
Yasemin canımm süper bi fikirrr Bukete tefriciiyye başlamamız inşallah hemencecik bitiririz
Bukett canım sende bi liste yap kendine kuzum kaçırma sayıları bende 100 tane okurum şimdilik eksik kalırsa yine alır yine okurum hastalığım dolayısıyla okuyacağım tefriciyyeler birikti

HIIMMMMM.. hhıımmmm... hıımmmm.. bu yazdığından anladığım biz sayıyı bildirip okuuyacağız ama anlayamadııım yasemin neden cuma saatine kadar okumaya başlamasın dedi.. ayyyyyyyyyyy sanırım beynim çökük bugun ya..

Bedriyecim canımm okumaya cuma günü başlanacak öğle vakti yasin okunacak sonra da okumaya başlanacak sayıyı bukete mesaj atıcaz buket takip edecek eksik olursa yine bize söler tamamlarız anladıııı yani şimdiden okuma cuma günü takip et burayı :)) ve başla öpüyorum seni :)

kızlar hepinize günaydın..yoğunum bu aralar pek aktif değilim ama takip ediyorum..dualar için hepinize teşekkürler..Allah dua eden yada edecek olan ağzınıza dert vermesin, güzel laflar söyleyip güzel sözler işitesiniz, cennet çeşmesinden içip ab_ı hayata kanasınız,Allah dert verip derman aratmasın Allah ne muradınız versin bide allah iki kız iki oğlan versin:))

kızlar adetime 5 gün var belim karnım akıntım vss.

şimdi tuvalete girdim peçeteye sildiğimde .ok hafif leke şeklinde kan geldi belli belirsiz ince bir akıntı .. acaba adet mi olucam daha 5 gün var.... hiç 5 gün önceden gelmemişti ayyy ,inşallah kötü bişey yoktur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…