Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buketcim 50 tanede ben okurum eksik olursa yine okurum :))))

canım benim kötü birşey ne olsun.. kötüye yorma bazen yılda bir falan adet döngüsünün birden bir hafta önceye falan atmasını hayra yoruyorlar rahim kendini temizliyormuş gebelik için.. ben bööle duydum.. ya erken geliyor adetin bu ay yada seni umutlandırmak istemem kesinlikle ama gebelikle ilgili bi yerleşme kanaması falanda olabilir sakince bekleyip görelim inşAllah hayırlı haberin işaretidir. Allah büyük.

ilk sayfayı okudum yaseminimmm yazmış oraya bende biri yazsın yazsın deyip duruyorum.. bana yazın 150 adet gerisini de inşAllah bu sayıyı bitirince haberdar ederim.. abdestli okumamıza gerek yok de mi?

yasemincim dün akşam yazmıştım adet tarihini 29 şubat yaz diye ama şubat 28 çekiyor yani hiç adet olmuyacam mı yuppy yeni aklıma geldi bir güldüm kendi halime

GÜNAYDIN KIZLARR HERKESE HAYIRLI SABAHLAR.........
canımcım sen böyle yazdıkça nasıl hevesleniyorum bilsen... bizimkinin cinsiyeti bile belli değil ama şimdiden odamızı hayal etmeye başladım bile Allahın izniyle biz de görürüz inşallah o günleri

canım benim ben 14. haftada öğrenmiştim cinsiyetini erkekse erken öğrenilio kızsa 20. haftaları gören oluyo hayırlısı olsun canım tabiki İNŞALLAH az kaldı sabret..:)

inşallah hayırlı haberlerle gel tatlım...
canım bende 1 hafta kala kasık karın ve bel ağrısı oldu adet olcakmışım gibiydi 4 gün kalada idrarda öğrendim az daha sabret hayırlısı olsun..
canım gözün aydın pıtpıtları duymuşsun RABBİM kucağına almayıda nasib etsin gönlünü ferah tut bolbol dua et ALLAHın izniyle bişi olmaz....
canım benim adet günü kahverengi gelmişti ve 3 gün sürdü şüpheleniyorsan bi kan tetsi yaptır istersen..

cnm bende bu ay 5 gün önce oldum benıkide önce senin gibi pembe akıntılı geldi sonra söktü ve aşırı ağrılı oldum bu ay belki havalardan böyle olduk

Canımmm ayyy kıyamam ben sana, kuşum benim Allah içini ferahlaştırsın inşallah, ayy içim sızladı geceleri uykumda ağlıyorum galiba yazınca, müsait oldukça kendi kendine sesli konuş, içindeki dertlerini dök, kendin de farkına var kafana takıtıklarının bak bu çok faydalı oıluyor, halk arasında kendi kendine konuşana deli diyorlar ama, içine atmak daha kötü hastalıklara sebebiyet veriyor, konuş ki içindeki sıkıntıların üzüntülerin farkına var.
bu arada buket için cuma günü cuma saatinden sonra okumaya başlıyoruz, abdestli olursanız çok daha güzel olur tabi tertemiz olarak okumak çok dah güzeldir, ama ayet olmadığı için şart da değil. ama ben herzaman abdestli okuyorum itina gösteriyorum böyle şeylerde.

tatlım senden zaten bayadır şüphelenyorum ben, kimse umut vermemek için bişey diyemiyor sonrasında seni üzmemek için ama yani bariz bariz hamişlik belirtileri yazıp duruyorsun bak inşallah hayırlısı ile hamişsindir kuşum heyecanla bekliyorum senin haberlerini
yasemincim dün akşam yazmıştım adet tarihini 29 şubat yaz diye ama şubat 28 çekiyor yani hiç adet olmuyacam mı yuppy yeni aklıma geldi bir güldüm kendi halime
hehehehe hakkaten haa bu bir işaretmi acaba tatlım

Helin arkadaşımız hayırlı uğurlu olsun hamişliğin, bu mutluluğun daim olsun inşallah

benim korkum 1,5 yık önce dış gebelik geçirmiştim ozamanda adet tarihimden 2 gün önce lekelenmelerim olmuştu ama koyu kahverengi birazda siyahımsı rengi vardı o yüzden tedirgin oldum...

bu ayda fazlasıyla kasık ağrısı yaşadım... inşallah RABBİM birdaha yaşatmaz aynı şeyleri ve hakkımda hayırlısını verir... kasıklarımda adet sancsına benziyen ağrı ve sızıntı var ..

ondan sonra birdaha gittim tuvalete bu defada bişey yok .. peçeteye sildiğim de de beyaz akıntı afedersiz ellediğimde yapış yapış beyaz bir akıntı ..

arkadaşlar dua edin lütfen kötü bişey olmasın...

Kızlar ya az önce acaip canım sıkıldı.DOktoru aradım bişey sormak için randevunu iptal etmişsin dedi hayır dedim bi yanlışlık oldu ozaman cuma günü gel dedi.Herşeyde bir hayır vardır diyorum bakalım ((((

Canım bence bi kan testi yaptır için rahat etsin ....

dünürüm nber nasılsınn işlerin yoğun sanıyorum yine..yumurtlama takibine bidahaki ay devam edicekmişsin hayırlısı olsun tatlımm..

Ben hiç bir hamilelik belirtisi hissetmiyorum şimdiye midee bulantım falan bişey olması lazımdı. arada baş dönmesi çok acıkma ve baş ağrımdan başka hiç bir şikayetim yok acaba geçiçi menepoza falan mı girdim????AFFF YARABBBİM AFFFFFF

Tümay senin bu yazdığını okuyuncaa dedim ki yaaa perşembeydi hani ama cuma olması daha hayırlı demek ki.. mübarek günde hayırlı haberlerini duyalım inşAllah.

yasemincim agzından bal damlıyor inşallah canım dediğiniz gibidir ve herşey güzel olur...

tümay ben kaçırdım galiba sen yumurta takibi falanmı yaptırdın bu ay?

bedriyeciğim bazen bende geceleri rüyamda ağlarım uyandığımda gözlerim ıslak olur,annem hep rüyada ağlamak iyidir der belki insanın içini biraz ferahlatıyor, banada iyi gelir ağlamak inşallah sanada iyi gelir.

kızlar bana adet sancısını kesmek için birseyler söyleyin ne olur ya nerdese ağrıdan duvara tırmanacam

CANIM benimm şöyle düşün aynı kişide bile bi kaç kere üst üste gebelik yaşayan kişinin hiç bir gebeliği birbirini tutmayabilir diyor.. her gebeliğinbelirtileri gidaşatı
o gebeliği ilgilendirir derler.. şimdi lekelenme oldu diye neden dış gebelik olsun, bende dış gebelik yaşadım gayet normal gebelik gorünüyordu kanamam vs.. yoktu ama dışmış meğer.. lekelenmem oldu normal gebeymişim.. belli olmuyor yani.. enn iyiyi çağır aklında , bırak yaşananlar geride kaldı hayırlsııyla at üzerinden.. onlar inşAllah kefaret olucak ahiret de.. bu arada gül sana demiş ya hani benimde bir hafta kala adet sancıları gibi sancılarım olmuştu diye ayyyyy bende umutlanıyorum o zamann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…