- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.201
canımmm evet kistim vardı bitane onun yüzünden 1 ay ara verdim, hayırlısı bence iyi oldu, biraz kafamı dinlerim rahatlarım, ayy korkuyorum damadımı gelinsiz bırakıcam diye yaa, bitürlü yetişemedimdünürüm nber nasılsınn işlerin yoğun sanıyorum yine..yumurtlama takibine bidahaki ay devam edicekmişsin hayırlısı olsun tatlımm..
aminn canım benim, sen içini dışarıya dök bence, içinde birikmiş, bilinç altı gece açığa çıkıyor demekki.canımsınn benimm, ben bayağı bir zamandır ağladığımı sanıyordum dünde işte ağlamama uyandım.. insan dert yaşıyor ama bir zamandan sonra dışarı vuramamaya başlıyor gerek üzmemek adına, gerekse sürekli anımsatmama adına.. ben kendi içimde de uykumda ağlıyorum demek ki.. Allah dermansız dert vermesin kimseye ve dertli olanlarada sabır ve çareler versin inşAllah..
tümay ben kaçırdım galiba sen yumurta takibi falanmı yaptırdın bu ay?
bedriyeciğim bazen bende geceleri rüyamda ağlarım uyandığımda gözlerim ıslak olur,annem hep rüyada ağlamak iyidir der belki insanın içini biraz ferahlatıyor, banada iyi gelir ağlamak inşallah sanada iyi gelir.
canımmm evet kistim vardı bitane onun yüzünden 1 ay ara verdim, hayırlısı bence iyi oldu, biraz kafamı dinlerim rahatlarım, ayy korkuyorum damadımı gelinsiz bırakıcam diye yaa, bitürlü yetişemedim
aminn canım benim, sen içini dışarıya dök bence, içinde birikmiş, bilinç altı gece açığa çıkıyor demekki.
hani büyüklerimiz derler ya, musluğu aç derdini anlat akan suyla gitsin inşallah. bende hiç denemedim ama birgün deneyeceğim hatta bugün yapim unutmazsam
yaaa kıyamam ben sana, bak sende aç musluğu anlat kuşum belki işe yarar, ama musluğu çok açıpta su israfı yapmayın hee
tatlımmmm evet yaa arada kaçamak giriveiyorum iyi bari denk geldik. hemen düzletim batınıCanım karşılaşamıyoruz uzun zamandırrr
Benim yeni tarihi değiştirirmisin acaba 24 şubattttttt
deli deliiii kulakları küpeliyimmmmyaseminnn ya dedim ki kendime deli mi acaba bu bizim kızteselli etmeye çalışırken cümlenin sonunda sende akşama suyla konuşmaya karar vermişsinn.. canım benimm.. seni seviyorumm
özlemimmm ben babamın gittiğinden beri bu durumu yaşıyorum.. ama annenin dediği çok çok doğru bende çok ferahlamış mutlu uyanıyorum.. Allah sebeb vermesin üzüntü gözyaşları akıtmaya bööle rüyalarımızda akıp gitsin inşAllah. bende baktım bu arada uykuda ağlamayı ferahlığa çıkılır şeklinde yorumlamışlar inşAllah hepimiz çıkalım ferahlığa,aydınlığa..
Selam kizlar herkese Hayirli günler olsun nasıldınız nazanim sen nasılsın denk gelemedik bı türlü beni sorarsanız dünden beri badim ağrıyor zor uyandım gözlerimi açamıyorum sanırsam bende migren var bazen dayanılmaz oluyor
yaseminnn ya dedim ki kendime deli mi acaba bu bizim kızteselli etmeye çalışırken cümlenin sonunda sende akşama suyla konuşmaya karar vermişsinn.. canım benimm.. seni seviyorumm
özlemimmm ben babamın gittiğinden beri bu durumu yaşıyorum.. ama annenin dediği çok çok doğru bende çok ferahlamış mutlu uyanıyorum.. Allah sebeb vermesin üzüntü gözyaşları akıtmaya bööle rüyalarımızda akıp gitsin inşAllah. bende baktım bu arada uykuda ağlamayı ferahlığa çıkılır şeklinde yorumlamışlar inşAllah hepimiz çıkalım ferahlığa,aydınlığa..
canım hiç üzülme olurmu .. bebeğini eline alıcaksın inancını hiç yitirme ...dualarımız seninle ...]
allahın izniyle dualarımızla cnmcanım benim gözün aydın olsun inş. rabbim korucak bişeycik olmayacak bebegine
GÜNAYDIN KIZLARR HERKESE HAYIRLI SABAHLAR.........
canım gözün aydın pıtpıtları duymuşsun RABBİM kucağına almayıda nasib etsin gönlünü ferah tut bolbol dua et ALLAHın izniyle bişi olmaz....
..
Ben hiç bir hamilelik belirtisi hissetmiyorum şimdiye midee bulantım falan bişey olması lazımdı. arada baş dönmesi çok acıkma ve baş ağrımdan başka hiç bir şikayetim yok acaba geçiçi menepoza falan mı girdim????AFFF YARABBBİM AFFFFFF
majezik:))kızlar bana adet sancısını kesmek için birseyler söyleyin ne olur ya nerdese ağrıdan duvara tırmanacam
Hamilelikte Baş Ağrısı Nasıl Geçer
Bazı baş ağrısı düşük kan şekeri tarafından tetiklenir. Bu sebepten dolayı hamilelikte beslenirken çok fazla diyet yapmamaya dikkat edin. Vücudunuzun kalorilere ihtiyacı olacaktır.
* Bol bol su için vücudun susuz kalması dehisrasyona sebep olacaktır ve dehidrasyon da baş ve eklem ağrılarına sebep olmaktadır.
* Yüksek sesle müzik dinlemekten , gürültülü restoranlardan uzak durmak gerekir. yüksek ses kişinin baş ağrısını tetikler
* Çevresel şartların uygun olmasına dikkat edin. az işiklandırılmış bir ortm baş ağrınızı arttırabilir. Ya da dumanlı ya da tozlu bir ortam sizin ağrılarınızı
arttıracaktır.
* Dışarı çıkıp yürüyüş yapın şunu unutmayın ki yapılan kaliteli bir yürüyüş sizi daha iyi hissetdirecektir.
* Meditasyon ve yoga yaparak vücudunuzu dinlendirin.
kızlar bana adet sancısını kesmek için birseyler söyleyin ne olur ya nerdese ağrıdan duvara tırmanacam
vay özlemime bak benim..oda nirvanaya ermiş:))))))ooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
[h=1]Hamilelikte Baş Ağrısı Nasıl Geçer[/h]Bazı baş ağrısı düşük kan şekeri tarafından tetiklenir. Bu sebepten dolayı hamilelikte beslenirken çok fazla diyet yapmamaya dikkat edin. Vücudunuzun kalorilere ihtiyacı olacaktır.
* Bol bol su için vücudun susuz kalması dehisrasyona sebep olacaktır ve dehidrasyon da baş ve eklem ağrılarına sebep olmaktadır.
* Yüksek sesle müzik dinlemekten , gürültülü restoranlardan uzak durmak gerekir. yüksek ses kişinin baş ağrısını tetikler
* Çevresel şartların uygun olmasına dikkat edin. az işiklandırılmış bir ortm baş ağrınızı arttırabilir. Ya da dumanlı ya da tozlu bir ortam sizin ağrılarınızı
arttıracaktır.
* Dışarı çıkıp yürüyüş yapın şunu unutmayın ki yapılan kaliteli bir yürüyüş sizi daha iyi hissetdirecektir.
* Meditasyon ve yoga yaparak vücudunuzu dinlendirin.
tatlımmmm evet yaa arada kaçamak giriveiyorum iyi bari denk geldik. hemen düzletim batını
deli deliiii kulakları küpeliyimmmm
akıllı oldukta ne oldu, birazda yiyelim kafayı inanki daha rahat edeceğimize eminim ben
canım benim ALlah şifa versin yaaa off ilaçta içemezsin şimdi, ALlahıımmmmmm şu hamiş arkadaşımıza şifa ver yarabbimm bebişi hatırına ne olurr
Selam kizlar herkese Hayirli günler olsun nasıldınız nazanim sen nasılsın denk gelemedik bı türlü beni sorarsanız dünden beri badim ağrıyor zor uyandım gözlerimi açamıyorum sanırsam bende migren var bazen dayanılmaz oluyor
evet gelemedik çok giremiyorum cuma cumartesi pazar konyaya gitmek için işleri toprlamaya çalışıyorum ben çabaladıkça başka işler çıkıyo korkarım toparlayamıcam((((((((( geçmişler olsun canım allah sifa versin sanada
evet gelemedik çok giremiyorum cuma cumartesi pazar konyaya gitmek için işleri toprlamaya çalışıyorum ben çabaladıkça başka işler çıkıyo korkarım toparlayamıcam((((((((( geçmişler olsun canım allah sifa versin sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?