Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Selam kizlar herkese Hayirli günler olsun nasıldınız nazanim sen nasılsın denk gelemedik bı türlü beni sorarsanız dünden beri badim ağrıyor zor uyandım gözlerimi açamıyorum sanırsam bende migren var bazen dayanılmaz oluyor

dünürüm nber nasılsınn işlerin yoğun sanıyorum yine..yumurtlama takibine bidahaki ay devam edicekmişsin hayırlısı olsun tatlımm..
canımmm evet kistim vardı bitane onun yüzünden 1 ay ara verdim, hayırlısı bence iyi oldu, biraz kafamı dinlerim rahatlarım, ayy korkuyorum damadımı gelinsiz bırakıcam diye yaa, bitürlü yetişemedim
aminn canım benim, sen içini dışarıya dök bence, içinde birikmiş, bilinç altı gece açığa çıkıyor demekki.
hani büyüklerimiz derler ya, musluğu aç derdini anlat akan suyla gitsin inşallah. bende hiç denemedim ama birgün deneyeceğim hatta bugün yapim unutmazsam

yaaa kıyamam ben sana, bak sende aç musluğu anlat kuşum belki işe yarar, ama musluğu çok açıpta su israfı yapmayın hee

yaseminnn ya dedim ki kendime deli mi acaba bu bizim kız teselli etmeye çalışırken cümlenin sonunda sende akşama suyla konuşmaya karar vermişsinn.. canım benimm.. seni seviyorumm

özlemimmm ben babamın gittiğinden beri bu durumu yaşıyorum.. ama annenin dediği çok çok doğru bende çok ferahlamış mutlu uyanıyorum.. Allah sebeb vermesin üzüntü gözyaşları akıtmaya bööle rüyalarımızda akıp gitsin inşAllah. bende baktım bu arada uykuda ağlamayı ferahlığa çıkılır şeklinde yorumlamışlar inşAllah hepimiz çıkalım ferahlığa,aydınlığa..

Canım karşılaşamıyoruz uzun zamandırrr
Benim yeni tarihi değiştirirmisin acaba 24 şubattttttt
tatlımmmm evet yaa arada kaçamak giriveiyorum iyi bari denk geldik. hemen düzletim batını
deli deliiii kulakları küpeliyimmmm
akıllı oldukta ne oldu, birazda yiyelim kafayı inanki daha rahat edeceğimize eminim ben

canım benim ALlah şifa versin yaaa off ilaçta içemezsin şimdi, ALlahıımmmmmm şu hamiş arkadaşımıza şifa ver yarabbimm bebişi hatırına ne olurr

Kızlar bişe soracam önceden bende çok ağlayarak uyanıdım rüyamda hep ağlardım ama 10 gündür eşim dioki pis pis sırıtıyon hatta üşenmemiş kameraya çekmiş gece beni :))) hiç hatırlamıyorum neye güldüğümü sizce bu neye işaret...???

ozlemcim takip falan yaptifrmadim duzenli iliski de olmadi.Histereskopi sonrasi gecikmeler oluyormus ve gecici menepoza girenler bile olabiliyormus....İkinci cizgiyi silik gorup hamile olmayan arkadaslarimiz oldu ya bende korkuyorum...Doktor bekle esim bekle diyor gidip kan tahlilide yaptirmadim bekliyorum.

canım hiç üzülme olurmu .. bebeğini eline alıcaksın inancını hiç yitirme ...dualarımız seninle ...]

inşallah canımmm
canım benim gözün aydın olsun inş. rabbim korucak bişeycik olmayacak bebegine
allahın izniyle dualarımızla cnm

aminn cnm inşallahh hepinizden alla razı olsun

bak şincik..ben çok üşüyen biriyim..e burada erzurum ama..ben alttan iki kat çorap tayt kalın hırkalar şallar giyerim..harley davidson larım var onları giyerim sonra işe gelince çıkartırım felan8ayakkabı bariz 3 kilo var) neyse..klimalı ortamlar tabi sıcak kalorifer yanıyo , yetmiyo ben klimayı açıyorum yetmiyo şallara sarılıyorum yetmiyo bide sıcak su torbam var..günde iki kere su doldurmaya gidiyom ya çaycılar bana diyoki yel götürecek bu kızı yakında:) neyse benki böyle çok üşüyorum ya dedim ki bi dahiliye ye gideyim..dün gittim dedim ben çok üşüyorum bana bi kansızlık testi yapın..oda ne kadar test varsa hepsi ni yaptı bide ben troid hastasıyım ya tsh larıda ölçtürdü.bugünde tahlilere baktı, sırayla teker teker şunları dedi:

şekerde bişey yok,
kanda bişey yok
böbreklerde yok
karaciğerde yok
turp gibisin maşallah..
sadece tsh düşük onun içinde hergün kullandığım ilacın dozunu düşürdü..dedimki o zaman bu tsh mı üşütüyo dediki yok tsh düşükse ateş yapar..anlayacağın ona rağmen bile üşüyorum

demem oki kızlar belirti aaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyııııııııııııııııııınnn..:))
dedimki bu ay detim 7 gün erken oldu, doktor dedi olur ona kafayı yormayın herkeste olur benimde bazen düzensizdir..

şincik tümaycım belirti melirti arama..belki sapasağlam bi hamilelik geçirecen ..ne miden bulanacak ne bayın ağıracak..niye kaşınıyosun..illa midenin bulanmasını başının dişinn ağırmasını istiyosun.

bakın bendeniz nirvanaya ermiş bir arkadaşınız olarak diyorumki(mecbur erdim artık tıbbın bittiği yerdeyim-hiç bi sebebi yok üşüdüğüm için üşüyorum))
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann sallayın gitsin..gidin ip atlayın demiyorum ama kafaya takmayın evrene olumlu mesajlar gönderin.

ooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

kızlar bana adet sancısını kesmek için birseyler söyleyin ne olur ya nerdese ağrıdan duvara tırmanacam
majezik:))

Son düzenleme:
[h=1]Hamilelikte Baş Ağrısı Nasıl Geçer[/h]Bazı baş ağrısı düşük kan şekeri tarafından tetiklenir. Bu sebepten dolayı hamilelikte beslenirken çok fazla diyet yapmamaya dikkat edin. Vücudunuzun kalorilere ihtiyacı olacaktır.

* Bol bol su için vücudun susuz kalması dehisrasyona sebep olacaktır ve dehidrasyon da baş ve eklem ağrılarına sebep olmaktadır.

* Yüksek sesle müzik dinlemekten , gürültülü restoranlardan uzak durmak gerekir. yüksek ses kişinin baş ağrısını tetikler

* Çevresel şartların uygun olmasına dikkat edin. az işiklandırılmış bir ortm baş ağrınızı arttırabilir. Ya da dumanlı ya da tozlu bir ortam sizin ağrılarınızı
arttıracaktır.

* Dışarı çıkıp yürüyüş yapın şunu unutmayın ki yapılan kaliteli bir yürüyüş sizi daha iyi hissetdirecektir.

* Meditasyon ve yoga yaparak vücudunuzu dinlendirin.

vay özlemime bak benim..oda nirvanaya ermiş:))))))ooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Cok teşekkür ederim cnm Versay'ın bilgiler icin burda yapmadığım iki şey var yürüyüş ve yoga simdi yogaya baslarım ozlemcim sagol ommmmmmmm ommmmmm ommmmm:)))))))

Ayyy Allah razı olsun canim benim yaseminim ne icten dua etmissin öyle yaa ahh ahh ağrı kesici içmemde bana yasak gasrtim var tetikliyo ağrı kesici Hamiş olmasanda pek kullanamiyordum ama senin bu duan ağrı kesiciden de iyi gelir bana teşekkürler tatlişkom:)))))

evet gelemedik çok giremiyorum cuma cumartesi pazar konyaya gitmek için işleri toprlamaya çalışıyorum ben çabaladıkça başka işler çıkıyo korkarım toparlayamıcam ((((((((( geçmişler olsun canım allah sifa versin sanada

İnslah toparlasın cnm Rabbim yardimcin olsun melekleri ile gezmeye mı gideceksin Konya ya bakım cok sagol cnm inşallah gecer ya o benden geçecek yada ben ondan:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…