Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Hep mutluluktan aksın o gözyaşları inşallah

doğru söylüyosn canım kendimi çok fazla dinlememeye çalışıyorum ilk defa byle sancılar hiisdnce acaba dedim elbette hayırlıssı hepimiz içn

Anlıyorum canım, Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bu ay

Can sıkıcı şeyler Geride kaldı, unut gitsin. Herşeyin hayırlısı... :)

Allah razi olsun bugün senin hamisinim yarin doguma giderim öbürgünde bebisim bu sekil takla atar
Hehehehe inşallah hamişim inşallah

selam kızlarrrrrrrrrrr merhabaaaaa...
herkesler de burdaymışşşş...
nasılsınız bakalımmmm dejavuu sen de mi burdasın ??

ivet bugün girdim canım yaa bak karşılaştık seninle de. Bne topiğimi kapattım hiç istemediğim istemeyeceğim şeyler oldu herneyse boşverr sen neler yapıyorsun yaaa nasıl gidiyor hamişlik.

ayy ne güldüm navigasyon alalim süper demis ya. Allahta seni güldürsün gülüm

tamam arkadasim bunu bilmem iyi oldu ben seni namaza davet ederim sen merak etme

yatsiyi kildinmiiiii?
hadi canim bebisinle birlikte Allahin huzuruna cik Insaallah
Ne güzel annesinin sayesinde oda Rabbine kavusacak hemde daha minicikken

H

Can sıkıcı şeyler Geride kaldı, unut gitsin. Herşeyin hayırlısı... :)

evet can sıkıcı.. ama geride kalıyor herşey. Hayırlısı böyleymiş. Sizinle de tanışmak varmış demek ki herşeyin bir nedeni olduğuna inanırım ben. Kötü birşey bile olsa arkasından güzel birşeye vesile olur buraya gelmem de öyledir belki de.

Off yarıun yine mesai var aman bayramdna sonra bugün zaten geçmek bilmedi uykum da vardı. Ama kafası dağılıyor insanın iyi oluyor yaa..

Ben çıkıyorum canım uykumuz geldi yarın da iş var. İnşallah yarın görüşürüz. Öpüyorum. İyi geceler..

ivet bugün girdim canım yaa bak karşılaştık seninle de. Bne topiğimi kapattım hiç istemediğim istemeyeceğim şeyler oldu herneyse boşverr sen neler yapıyorsun yaaa nasıl gidiyor hamişlik.

takip ediyordum topiğini dün gece okudum olanları kötü olmuşş..
her neyse tekrar tekrar yüzeye çıkartmaya gerek yok :)))
iyi gidiyor öküz gibi yemem ve kilo almam dışında kalçalar çatlak yuvası oldu resmennnn
ağlamak istiyorum yaa bak gene moralim bozuldu...
hamd olsun oğlum da iyii bende iyiyim işte
sen nasılsın bakalım nasıl gidiyorrr

selam kızlarrrrrrrrrrr merhabaaaaa...
herkesler de burdaymışşşş...
nasılsınız bakalımmmm dejavuu sen de mi burdasın ??

Ofluu hoşgeldin canım, nasıl bakalım bizim minik yiğenimiz

Aynen öyle canım, bilmiyoki ovulasyon ne demek o testler ne için yapılır, herşeyden bi haber
Bu arada ne güzel davet etmişsin namaza

Şimdi Aynur arkadaşım burayı iyi oku :) Ben 1 sene kuran kursuna gitmiştim. Orada bir ablamız vardı hamileydi 4 yada 5 aylıktı kurs başladığında. Hergün gelirdi kursa üstelikte evi çok uzaktı. 9. Ayında bile geldi biliyomusun? Sebebide ben evde oturup kuran okuyamam ama buraya gelirsem bebeğim kuran ayetleri içinde doğucağı günü bekler, bu okunan ayetler ona güç verir ve her zorluktan kötülükten emin kılar derdi. Ve öyle ki onun bebeği maşallah çok güzel yetişiyo... Şuan 5 yaşında subyan okulunda. Kuranı okumayı öğrenmiş. Duyunca çok duygulandım :) Yani sen namaz kıldığında o bebeğin senin karnında çok daha huzurlu olacaktır buna emin ol

Tabii neden olmasın, belkide öyledir :)

Son düzenleme:

iyiyim canım hamd olsun bebiş de iyii cuma şeker yüklemem var hayırlısı artıkk
sen nasılsın nasıl gidiyor var mı haber falan

Cicişlerim herkeslere günaydınn, hayırlı günler, mutlu haberlerle dolu enerjili pozitif bol muhabbetli güzel bir günümüz olsun inşallah.
Allahım hepimizi kötülüklerden hastalıklardan ruh sıkıntılarından korusun, bizleri şeytana uydurmasın, hepimiz namazlarımızı ibadetlerimizi canı gönülden ve içimizde huzuru hissederek seve seve yapalım. Ağzımızdan kötü söz, elimizden yanlış iş çıkmasın inşallah. Bu dünyadaki melekler gibi çok iyi bir insan olmak yolunda çalışalım.

Özlemcim tesbihini çektim, senin için birgüzel dualarımı ettim, Allahım kabul etsin inşallah hepimizin senin için ettiği hayırlı duaları tatlım.

Kuşum çok iyi yapmışsın, satıcı çok güvenilir, dün bana mesaj yazmış, ben ona yazmıştım ki sadece benim adıma teslim edilsin, ben yokken gelirse şubeye geri gitsin ben ordan alırım demiştim. malum işyerindeyim erkekler bi açarsa rezil olurum adam dün gece kargoya vermiş hemen akabinde, bugün elinizde olur diye yazmış.
Ayrıca bu navigasyon olayı da süpermiş yaa çok esprili yaklaşış sende gül geç bence erkekler pek işin ciddiyet boyutlarını anlayamıyor canım, daha yüzeysel bakıyorlar, benimkide öyleydi ama zaman geçtikçe bakıyorum daha çok önemsiyor o da benim gibi, alay etmiyor hemen yani
Mervecim hakkaten bi arkadaşın da dediği gibi sen bizim topiğe gönderilmiş bir melekmisin kuzucuğum. hepimiz seni çok sevdiik, Allah razı olsun senden, ışık saçıyorsun resmen varya maşallah sana, Allahım nazarlardan korusun seni bütün o güzel dualarına canı yürekten aminnn diyorum, ve dediğin gibi bizden çok daha çaresiz durumda olan bir çok insan var, şükredecek okadar çok şeyimiz varki, hiçbirini görmüyoruz, hepsi bize normal şeyler geliyor, Allah yokluğunu göstermesin verdiği nimetlerin, yok olunca insan anlıyor ki bir kirpiği bile nekadar önemliymiş.
Pekii kızlar kimlr nerede oturuyor bir yazın bakem ben İstanbulluyum ama Eskişehir'e gelin geldim 5 senedir evliyim yani 1 eylülde 5 sene bitecek.
ben istanbulll zaten tabloya yaşadığımız şehirledi de koymayı düşünüyorum, daha iyi olur, ordan kim nerde görürüz.
Aynurcum bende sana bugünkü sabah namazını hatırlatayım, vaktinde kılmasn bile öğlen namazı okunmadan tahmini 1 saat öncesine kadar kılabilirsin. niyet ederken şöyle diycen " niyet ettim vakti geçmiş sabah namazımın sünnetini kılmaya, sonra; niyet ettim vakti geçmiş sabah namazımın farzını kılmaya, sonrada seccadede oturucan bi güzel açıcan ellerini, kapatıcan gözlerini birsürü dua edicen, bi bakıcaksın ki için ferahlamış kuş gibi hafiflemişsin, içinde anlatılmaz bir huzur, bebeğin içinde manevi bir koruma kalkanı oluşacak inşallah bu vesile ile
çok doğru söylüyrsun tatlım, herzaman bardağa dolu tarafından bakmak gerekiyor bencede
ayy ne kadar güzel yaa, bende bi hamile olayım ALlah izin verirse hergün elimi göbeğime koyup "yasin" suresini okuycağaım, bizim bir akrabamız öyle yapmış, maşallah bebeği bir uslu bir efendiydi ki bayılmıştım maşallah

canımbenim o gelen az kan çok kuvvwtli ihtimalle yumurtlaman gerçekleşmiş onun işareti gelmiştir.. inşAllah değerlendirebilmişsinizdir bugunleri

canımbenim o gelen az kan çok kuvvwtli ihtimalle yumurtlaman gerçekleşmiş onun işareti gelmiştir.. inşAllah değerlendirebilmişsinizdir bugunleri

bedriyecim bende sana katılıyorum merve için dediklerine. aslında mervecim keşke yakınlarında biyerlerde eaczaneden filan ovulasyon testi alıp hemen bi baksaydın kanıtlanmış olurdu durum

bedriyecim bende sana katılıyorum merve için dediklerine. aslında mervecim keşke yakınlarında biyerlerde eaczaneden filan ovulasyon testi alıp hemen bi baksaydın kanıtlanmış olurdu durum

eweeettt bencede ovulas. testiyle yapabilirsinn.. bu arada bende test yapıyorum bir iki gündür nedense silik çizgi çıkıyor.. bi 5 dk sonra netleşiyor.. acaba yumurtlamam sona mı erdi? Allah bize yardım etsin inşAllah..

evet öyle oldu bende anlamadım nasıl oldu bir anda gelişti ben sadece kendimi kötü hissettiğim bir an birşey yazdım ama olmadık şeyler duydum herneyse boşver. Olsunn canım yaa sen o bebeği ne kadar bekledin hepsi geçermerak etme yeter ki bebeğin sağlıklı olsun tatlımm.. Ne güzel haftan ilerlemiş dün gibi valla herşey.

evet bende artık bundan sonra öyle yapıcam dün gece Gül arkadaşıma tesbih çekerken ve duamı ederken anladım bunu içime ferahlık geldi rahat bir uyku uyudum. Kimsenin hiçbir sözünü takmıcam bundan sonra onlar birşey diyor diye ben öyle olmam ki. Allah bilsin içimi yeter dedim herzaman..

ovulasyon testi gg sitesi var ya anlamışsınızdır oradan sipariş edilebilir ama kapıda ödeme yok. Sanal kart ile de olabilir. 2 günde geliyor zaten hem çok uygun hem de baya oluyor elinizde yani. Kullanışını da söylerim size alırsanız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…