- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.621
Kizlar cok güzel dualar ediyorsunuz Allah razi olsun hepinizden. Bugün bana ne oldu bilmiyorum ama inanin mutluluktan agliyorum. sanirim beni dualarinizla güzel kalplerinizle, güzel samimi nasihatlarinizla rahatlatiyorsunuz.sizleri tanidigim icin cok mutluyum.
Burda büyük, kücük, güzel, cirkin, genc, yasli demiyoruz hepimiz birbirimize dua eden din kardesler oldugumuzu tekrardan hatirliyoruz.
Allahim lütfen etrafimizdaki insanlara "cocuk yapmiyormusunuz?" "artik calismayi birakipta cocuk yapsaniz?yeter calistiginiz." "Yasiniz gecmiyormu?" sorularina yanlis cevap verip onlari kirmaktan, incitmekten bizleri koru ve nasil cevap vermemiz gerektigi sekilde cevap vermemizi nasip eyle.
gönlümüz isterki bebislerimiz göbüslerimizde olsun ama sen bizlerin hakkinda en Iyi bilen, en Iyi en Hayirlisini verensin.
doğru söylüyosn canım kendimi çok fazla dinlememeye çalışıyorum ilk defa byle sancılar hiisdnce acaba dedim elbette hayırlıssı hepimiz içn
evet her iki topikte de bulundum ama istemediğim şeyler oldu ben talihsizim belki de ne bileyim boşverr kendimi burada buldum o kadar topik içinde. Vardır bunda da bir hayır dimi. Mimlendim zaten kavgacıya anlaşamaz birine çıktı adım bazıları tarafından ama Allah bilsin beni yeter dedim dolduğu taştığı zamanlar oluyor işte insanın destek istiyor göremiyor olmuyor olmuyor bir de üzerine gelinince ipler kopuyor maalesef sağlık olsun. Editçrdüm evet ama yoğun çalıştığımdna ilgilenemedim canım yaa.. İnşallah canım cümlemizin gönlünden geçenler gerçek olsun.. Sende dua okumama vesile oldun canım benim zaman ayırdım biraz zaman olmuştu okumayalı.
Hehehehe inşallah hamişim inşallahAllah razi olsunbugün senin hamisinim yarin doguma giderim öbürgünde bebisim bu sekil takla atar
selam kızlarrrrrrrrrrr merhabaaaaa...
herkesler de burdaymışşşş...
nasılsınız bakalımmmm dejavuu sen de mi burdasın ??
Yasemincim ovulasyon testinden bende sipariş ettim bakalım, ama içim rahat değil eşimden gizli aldım :18: İnternetten alınan şeyleri pek güvenli bulmaz kendisi... Ona söyledim bak böyle böyle ben ovulasyon almak istiyorum diye oda bana ne dese beğenirsiniz? Napıcan ovulasyonu arabaya navigasyon alalım
Bende ondan gizlice aldım :26: Adres olarakta annemlerinkini verdim, çok fenayım
hayırı geceler canlarım.tahmin ettiyim gibi misafirllerim geldi,ayağa kalkacak halim yokken,mutfağa geçince miydem kalkıyoken,saat 6da telefon açtılarki geliyoruz,neyseki sanki bana kuvvet geldi,işlere daldım,hazırlığımı yaptım,uğurladım,toparladım etrafı şimdi de uyumaya geldim ama yazdıklarınızı okumaktan uyuyamadım,çok güzel yazışmalar olmuş,çok mutlu oldum,imrendim vallaha,aramıza yeni arkadaşlar katıllmış,her kes hoş gelmiş,şimdi alıntıyla cevaplamaya çalışıcam hepsini.
yok tatlım ya,daha az önce kaynanam sordum doktora ne zaman gidicez diye ama tuturmuş 2ay olsun sonra,ben de bir ultrasonda baktıralım ya,görmek istiyorum dedim,o de ne görüceksin ki dedi ne varki orda daha?çok sinirlendim,bende içimden söyledim ki sen böyle yaparsan ben de sana saygısızlık yapar,habersiz giderim,ama daha bu geün annemler bizdeydi,inşallah gelicek hafta gidicem onlara,o zaman ultrasona giderim inşallah...
ne bileyim ya,burda pek de öyle kutlanmıyor tatlım ya.kuzum,duanı okudum,zikrimi ettim,Allah kabul etsin inşallah....
hoş geldin kuzum,artık aramızdasınnnnnnnnnnn....
canımmmmmmmmmmmm,sen de armıza hoş geldin,ne kadar yüce gönüllü bir insansın sen,bence bu topikdeki tüm kızlar seçilmiş ya,her kesin içinde bir Allah sevgisi,her kesin içinde müthiş br inam,ümit var.bence sen armaıza Allahımız tarafından gönderilmiş bir meleksin,ben namaz kılıyorum,ama bir kaç gündür,şeytan beni esir aldı,namaz kılmama için sürekli behaneler üretip duruyorum,senin bu mesajlarını okudum sanki bir az kendime geldim,lütfen kızlar sizde bana yardımcı olun,hiç bırakmak istemiyorum ama çok canım acıyor böylede sürekli behaneler üretiyorum....
H
Can sıkıcı şeylerGeride kaldı, unut gitsin. Herşeyin hayırlısı... :)
ivet bugün girdim canım yaa bak karşılaştık seninle de. Bne topiğimi kapattım hiç istemediğim istemeyeceğim şeyler oldu herneyse boşverr sen neler yapıyorsun yaaa nasıl gidiyor hamişlik.
selam kızlarrrrrrrrrrr merhabaaaaa...
herkesler de burdaymışşşş...
nasılsınız bakalımmmm dejavuu sen de mi burdasın ??
ayy ne güldüm navigasyon alalim süper demis ya. Allahta seni güldürsün gülüm
tamam arkadasim bunu bilmem iyi oldu ben seni namaza davet ederim sen merak etme
yatsiyi kildinmiiiii?
hadi canim bebisinle birlikte Allahin huzuruna cik Insaallah
Ne güzel annesinin sayesinde oda Rabbine kavusacak hemde daha minicikken
evet can sıkıcı.. ama geride kalıyor herşey. Hayırlısı böyleymiş. Sizinle de tanışmak varmış demek ki herşeyin bir nedeni olduğuna inanırım ben. Kötü birşey bile olsa arkasından güzel birşeye vesile olur buraya gelmem de öyledir belki de.
Ofluu hoşgeldin canım, nasıl bakalım bizim minik yiğenimiz
Aynen öyle canım, bilmiyoki ovulasyon ne demek o testler ne için yapılır, herşeyden bi haber
Bu arada ne güzel davet etmişsin namaza
Şimdi Aynur arkadaşım burayı iyi oku :) Ben 1 sene kuran kursuna gitmiştim. Orada bir ablamız vardı hamileydi 4 yada 5 aylıktı kurs başladığında. Hergün gelirdi kursa üstelikte evi çok uzaktı. 9. Ayında bile geldi biliyomusun? Sebebide ben evde oturup kuran okuyamam ama buraya gelirsem bebeğim kuran ayetleri içinde doğucağı günü bekler, bu okunan ayetler ona güç verir ve her zorluktan kötülükten emin kılar derdi. Ve öyle ki onun bebeği maşallah çok güzel yetişiyo... Şuan 5 yaşında subyan okulunda. Kuranı okumayı öğrenmiş. Duyunca çok duygulandım :)
Tabii neden olmasın, belkide öyledir :)
iyiyim canım hamd olsun bebiş de iyii cuma şeker yüklemem var hayırlısı artıkk
sen nasılsın nasıl gidiyor var mı haber falan
Sevindim canım, inşallah hep böyle güzel gider...
Benim aynı canım, yok bir değişiklik :)
Kuşum çok iyi yapmışsın, satıcı çok güvenilir, dün bana mesaj yazmış, ben ona yazmıştım ki sadece benim adıma teslim edilsin, ben yokken gelirse şubeye geri gitsin ben ordan alırım demiştim. malum işyerindeyim erkekler bi açarsa rezil olurumYasemincim ovulasyon testinden bende sipariş ettim bakalım, ama içim rahat değil eşimden gizli aldım :18: İnternetten alınan şeyleri pek güvenli bulmaz kendisi... Ona söyledim bak böyle böyle ben ovulasyon almak istiyorum diye oda bana ne dese beğenirsiniz? Napıcan ovulasyonu arabaya navigasyon alalım
Bende ondan gizlice aldım :26: Adres olarakta annemlerinkini verdim, çok fenayım
Mervecim hakkaten bi arkadaşın da dediği gibi sen bizim topiğe gönderilmiş bir melekmisin kuzucuğum. hepimiz seni çok sevdiik, Allah razı olsun senden, ışık saçıyorsun resmen varya maşallah sana, Allahım nazarlardan korusun senicanim benim cok sevdim seni ve topigini inankiii ilk dfa bir topik bana boyle cekici geldi :)) insaninn hep dua edesi geliyor bu topkte sayfalarca dualar yazipp aminnnn diyesim geliyor ins herkese bir umit kaynagi olur bu topik bu topige giren agzi duali ciksinn :)) malesef biz bazi seyleri yasayarak yada elimizden kaybedince kiymetini biliyoruz burda suan durumumuz dsardan saglikli bir hanim icin cok zor meşekkatli ve uzucu gbi gzukebilirr AMA DEGIL! SUKURLER OLSUNKI NEFES ALIYORUZ SUKURLER OLSUNKI HASTALIGIMIZI IDRAK EDEBILECEK BIR AKLIMIZ VAR SUKURLER OLSUNKI DOKTRA GIDEBILCEK 2 TANE SAPA SAGLAM AYAGIMIZ VAR :)) SUKURLER OLSUNKI O DOKTORUN VERDIGI ILACLARI RAHATCA ELIMIZE ALIP ICEBILDIGIMIZ sapa saglam 2 tane elimiz kolumuz var HAMD OLSUNKII BOBREGIMIZ MIGDEMIZ GOZLERIMIZ KUSURSUZCAA ISLIYOR SAGLIKLA VE EN ONEMLISI SUKURLER OLSUNKI SENIN EMANETINI TASIYACAK BIR RAHMIMIZ VAR( YA OLMASAYDI YA BIR HASTALIGIMIZ OLSAYDI DA ALSALARDI RAHMIMIZI ( DIMI NE YAPARDIK OZAMAN BENCE SUANIKI BENDE DAHIL OLMK ZERE DRUMUMZDA HC BR SEY YOK BIZ GAYET IYIYIZ BU KULUBTE BIR BAYAN VARDI BIR ANNE.. YAVRUSUNU KARNINDA OLU OLARAK DGURMAK ZORUNDA KALAN BIR ANNE (( ONUN HAYAT HIKAYESINI OKUDGUM ZAMAN SUBHANAALLAH DEMISTIM COK ZOR BIR IMTHANDI AMA O KADIn OANNE! DIMDIK AYAKTA VE HALA UMUTLUYDU DUSUNEBILIYORMUSUNUZ BEBGINI OLU DOgurduktan snra RAHMINI ALDILAR ((( NE BUYUK BIR IMTIHAN YARbbim RABBIM BU TOPIKTEKI KIMSEYE ANNE OLMAK ISTEYEN HIC KIMSEYE BYLE BR ACI YASATMASIN BZI EVLATLA IMTIHAN ETMESIN OYUZDEN SUKREDELIM HALIMIZE ELHAMDULILLAH DIYELIM BIZ ASLA HASTA DEGILIZ VE HALA UMUTT VAR
ben istanbulllPekii kızlar kimlr nerede oturuyor bir yazın bakem ben İstanbulluyum ama Eskişehir'e gelin geldim 5 senedir evliyim yani 1 eylülde 5 sene bitecek.
Aynurcum bende sana bugünkü sabah namazını hatırlatayım, vaktinde kılmasn bile öğlen namazı okunmadan tahmini 1 saat öncesine kadar kılabilirsin. niyet ederken şöyle diycen " niyet ettim vakti geçmiş sabah namazımın sünnetini kılmaya, sonra; niyet ettim vakti geçmiş sabah namazımın farzını kılmaya, sonrada seccadede oturucan bi güzel açıcan ellerini, kapatıcan gözlerini birsürü dua edicen, bi bakıcaksın ki için ferahlamış kuş gibi hafiflemişsin, içinde anlatılmaz bir huzur, bebeğin içinde manevi bir koruma kalkanı oluşacak inşallah bu vesile ilehayırı geceler canlarım.tahmin ettiyim gibi misafirllerim geldi,ayağa kalkacak halim yokken,mutfağa geçince miydem kalkıyoken,saat 6da telefon açtılarki geliyoruz,neyseki sanki bana kuvvet geldi,işlere daldım,hazırlığımı yaptım,uğurladım,toparladım etrafı şimdi de uyumaya geldim ama yazdıklarınızı okumaktan uyuyamadım,çok güzel yazışmalar olmuş,çok mutlu oldum,imrendim vallaha,aramıza yeni arkadaşlar katıllmış,her kes hoş gelmiş,şimdi alıntıyla cevaplamaya çalışıcam hepsini.
yok tatlım ya,daha az önce kaynanam sordum doktora ne zaman gidicez diye ama tuturmuş 2ay olsun sonra,ben de bir ultrasonda baktıralım ya,görmek istiyorum dedim,o de ne görüceksin ki dedi ne varki orda daha?çok sinirlendim,bende içimden söyledim ki sen böyle yaparsan ben de sana saygısızlık yapar,habersiz giderim,ama daha bu geün annemler bizdeydi,inşallah gelicek hafta gidicem onlara,o zaman ultrasona giderim inşallah...
canımmmmmmmmmmmm,sen de armıza hoş geldin,ne kadar yüce gönüllü bir insansın sen,bence bu topikdeki tüm kızlar seçilmiş ya,her kesin içinde bir Allah sevgisi,her kesin içinde müthiş br inam,ümit var.bence sen armaıza Allahımız tarafından gönderilmiş bir meleksin,ben namaz kılıyorum,ama bir kaç gündür,şeytan beni esir aldı,namaz kılmama için sürekli behaneler üretip duruyorum,senin bu mesajlarını okudum sanki bir az kendime geldim,lütfen kızlar sizde bana yardımcı olun,hiç bırakmak istemiyorum ama çok canım acıyor böylede sürekli behaneler üretiyorum....
çok doğru söylüyrsun tatlım, herzaman bardağa dolu tarafından bakmak gerekiyor bencedeevet can sıkıcı.. ama geride kalıyor herşey. Hayırlısı böyleymiş. Sizinle de tanışmak varmış demek ki herşeyin bir nedeni olduğuna inanırım ben. Kötü birşey bile olsa arkasından güzel birşeye vesile olur buraya gelmem de öyledir belki de.
ayy ne kadar güzel yaa, bende bi hamile olayım ALlah izin verirse hergün elimi göbeğime koyup "yasin" suresini okuycağaım, bizim bir akrabamız öyle yapmış, maşallah bebeği bir uslu bir efendiydi ki bayılmıştım maşallahŞimdi Aynur arkadaşım burayı iyi oku :) Ben 1 sene kuran kursuna gitmiştim. Orada bir ablamız vardı hamileydi 4 yada 5 aylıktı kurs başladığında. Hergün gelirdi kursa üstelikte evi çok uzaktı. 9. Ayında bile geldi biliyomusun? Sebebide ben evde oturup kuran okuyamam ama buraya gelirsem bebeğim kuran ayetleri içinde doğucağı günü bekler, bu okunan ayetler ona güç verir ve her zorluktan kötülükten emin kılar derdi. Ve öyle ki onun bebeği maşallah çok güzel yetişiyo... Şuan 5 yaşında subyan okulunda. Kuranı okumayı öğrenmiş. Duyunca çok duygulandım :) Yani sen namaz kıldığında o bebeğin senin karnında çok daha huzurlu olacaktır buna emin ol
Ben artık doktorların cok sözlerine aldırmıyorum cunku benım pskolejımı mahvettıler. gıtmıyorumda doktora bır suru delip takıcaklar beni.. ıns. bebegımın kalp atıslarını duymak ıcın gıtmek nasıp olur. Rabbım ne zman yazmısssa alnına ozaman olur cnm emın ol. o yuzden adet olduktan sonra olurmu olmazmı onu rabbım bılır onlarda kesın konusamıyorlar zaten :) rabbım ısterse olur. Evet 7 agustosata adet oldum bugun 16. gunum adetım 6 gun surdu. bu aralar yumurtlama zamanı :)) ama bnm kucuk nır kan geldı cok az acaba yınemı adet olucamkı yadaaa :)) ustune gormemı dıyorlar ne dıyorlarne bılımm olabılır yaniii
canımbenim o gelen az kan çok kuvvwtli ihtimalle yumurtlaman gerçekleşmiş onun işareti gelmiştir.. inşAllah değerlendirebilmişsinizdir bugunleri
bedriyecim bende sana katılıyorum merve için dediklerine. aslında mervecim keşke yakınlarında biyerlerde eaczaneden filan ovulasyon testi alıp hemen bi baksaydın kanıtlanmış olurdu durum
takip ediyordum topiğini dün gece okudum olanları kötü olmuşş..
her neyse tekrar tekrar yüzeye çıkartmaya gerek yok :)))
iyi gidiyor öküz gibi yemem ve kilo almam dışında kalçalar çatlak yuvası oldu resmennnn
ağlamak istiyorum yaa bak gene moralim bozuldu...
hamd olsun oğlum da iyii bende iyiyim işte
sen nasılsın bakalım nasıl gidiyorrr
çok doğru söylüyrsun tatlım, herzaman bardağa dolu tarafından bakmak gerekiyor bencede
ayy ne kadar güzel yaa, bende bi hamile olayım ALlah izin verirse hergün elimi göbeğime koyup "yasin" suresini okuycağaım, bizim bir akrabamız öyle yapmış, maşallah bebeği bir uslu bir efendiydi ki bayılmıştım maşallah
Arkadaşlarım, bugün Özlem arkadaşımızın dua günü, kendisi hamiş olduğu için ona uygun dualar edip tesbihlerimizi çekmeyi unutmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?