Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

çok haklısın cnm ... iyi düşüncem .. iyi olur inşallah RABBİMİN izniyle.. zaten bidaha gelmedi.. bakalım ilerleyen gün ve saatlerde neler olucak.. sadece adet sancısı gibi sancım oluyor o kadar .. hareket ettiğimde fazla bişey yokta..otururken biraz daha fazla hissediyorum ağrıyı.. oda geçer .. olmazsa pazartesi idrar testi yaparım.. ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah herzaman öyle dua ediyorum..

tamam canim haklisin kasinmiyorum :))))bu lafina bayildim cunku benim bulantilar agir gecer.....Gorelim mevla neyler neylerse guzel eyler....
Burcudan alinti"Agzini yirim senin "

Kiz buket valla yakaladım iki yerde yanlış yazmissin gülme komşuna gelir basına ama yazilarnin da hastasitim be kuzum

Aha sert bı tepik yedim kızımdan:))))

Kiz buket valla yakaladım iki yerde yanlış yazmissin gülme komşuna gelir basına ama yazilarnin da hastasitim be kuzum

Aha sert bı tepik yedim kızımdan:))))

benim gibi mübarek bir insanın hatasını bulmaya çalışıp bana sataşırsan tepiğide yersin tabi:))

benim gibi mübarek bir insanın hatasını bulmaya çalışıp bana sataşırsan tepiğide yersin tabi:))

Allah seni üşütmesin emi seni :))) bak neye yordu mübarek kadın seni tamam hatanı görmüyorum daha ama bir degil iki degil 5 dakika tepikledi elimi koydum ve ilk defa elimlede hissettim cok güzeldi ya yerim onun tepiklerini :))))

Son düzenleme:
dün akşam eve gittik birden midem bulandı çok afedersiniz ama istifra ettim falan.. eşimde peşimde hayırdır inşAllah falan diyor banyodan çıkınca dedim ki bak kendi kendine umutlanma biliyorsun benim midem hassas.. yok canım umutlanmıyorum zaten dedi.. sende umutlanma dedi tamam dedimm.. diyorum ki ne olurdu filmlerdeki gibi olsa mide bulanınca hemmen gebe olsak ben normalde adet zamanım gelince midem çok hassas oluyor.. gebeliklerimde de hiç ööle bulantı falan yaşamadım.. insanların yanında midem bulanıyor demeye korkuyorum hemmen yüreklerine bir umut geliyor diye

aaa benim de bazı zamanlarda midem çok hassas oluyor şimdi okuyunca adetime yakın olduğunu anladım ben de hep kendimi hamile sanıyorum o zamanlarda çünkü ama kimseye söylemiyorum senin gibi

hehe.allahım yaa kendi kendini seven kadın..kendi kendine nazar verecek.mazallah..kız deme öyle...

bedriye senin sadece miden hassas , mide belirtin var ya ben naapayım her türlü belirti var anasını satayım..:)

1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.

6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10. Bol bol Yasin okunur.
11. Terfice, tüncina hatimleri okunur.
----------------------------------------------------------------------
Sütü az olan kadın
Bir kimse "Yâ Metîn" ismini bir yemek üzerine yazsa ve sütü az olan kadına yedirse sütü çok olur.

Çocuğun İtaatkar Olması İçin
Eğer, bir kimsenin oğlu kendine itaat etmezse şehadet parmağını onun eli üzerine koyarak "Yâ Şehîd" dese Allah'ın izniyle itaatkâr olur.
----------------------------------------------------------------------
Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Çocuğun Huyunun Güzelleşmesi
Kötü huylu çocuğu olan bir kimse:

"Ya Mukît" ismini 7 kere bir boş kaba okusa ve o kabı su ile doldurup o kötü huylu çocuğuna içirse Allah'ın izniyle o çocuğun huyu güzelleşir

birazdan çıkacağım çıkış saatim geldiii
Adetliyken böyle tatlı bir ağrı girerdi kasıklarıma arada bir onu hissediyorum ne bu acaba? birden geliyor gayri ihtiyari bende aaa adet oldum galiba diyorum Sonra hamile olduğum aklıma geliyor yok yok diyorum olmamışımdır Kendi kendime bir hallerdeyim
İphone'mu sattım şu an telefonum yok kimse bana ulaşamaz çok huzurluyum sizi de pek takip edemicem ama bir süre artık haftaya yeni iphone'um gelecek
Küçük Gül duanı okudum canım, Allah hayırlı doğum ve evlat nasip etsin inşallah...

Herkese Hayırlı Akşamlar...

bedriye senin sadece miden hassas , mide belirtin var ya ben naapayım her türlü belirti var anasını satayım..:)

yok be canımmm diğer belirtileri kendi içimde yaşıyorumm.. bir sürü belirtilerim var benimde.. amma mide bulantısını yanındakilerde gördükleri içinn o zaman zan altında hissediyorum kendimi.. gebelik zannı zannımca

Kücük gül duani okudum rabbim kolay doğum, sağlıklı hayirli evlat nasip etsin, kizlar dün toplu duamizi yaptim, hepiniz Allah'a emanet olun

Merhaba arkadaşlar, kaç gündür kotam dolu olduğu için girememiştim nete. Abimin nişanı vardı onun koşuşturmacası falanda derken günler nasıl geçti anlamadım :)
Ben bütün dua listesini okudum bitirdim. Nişanın falan yorgunluğu girmeden bitireyim demiştim. İyikide öyle yapmışım :))
Benim bugün dua günümdü, okuyan okuyamayan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. İyi dileklerini eksik etmeyen, buraya benim doğumum için içten dualarda bulunan arkadaşlarada ayrıca teşekkür ederim. İnşallah Rabbim dualarınızı dualarımızı kabul eylesin. Sizlerede hamileliği en kısa zamanda Hayırlısı ile tattırsın. Hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin...

hayırlı aksamlar kızlarrrrbnm kırmızılar bir geldi pir geldi okuamıom bı suredir dualarınızı ama hepsını tamamlıycm allahın ıznıyle bi bitse şu...yazmıom die unuttum sanmayın sakın haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…