- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.221
CANIM benimm şöyle düşün aynı kişide bile bi kaç kere üst üste gebelik yaşayan kişinin hiç bir gebeliği birbirini tutmayabilir diyor.. her gebeliğinbelirtileri gidaşatı
o gebeliği ilgilendirir derler.. şimdi lekelenme oldu diye neden dış gebelik olsun, bende dış gebelik yaşadım gayet normal gebelik gorünüyordu kanamam vs.. yoktu ama dışmış meğer.. lekelenmem oldu normal gebeymişim.. belli olmuyor yani.. enn iyiyi çağır aklında , bırak yaşananlar geride kaldı hayırlsııyla at üzerinden.. onlar inşAllah kefaret olucak ahiret de.. bu arada gül sana demiş ya hani benimde bir hafta kala adet sancıları gibi sancılarım olmuştu diye ayyyyy bende umutlanıyorum o zamann
bak şincik..ben çok üşüyen biriyim..e burada erzurum ama..ben alttan iki kat çorap tayt kalın hırkalar şallar giyerim..harley davidson larım var onları giyerim sonra işe gelince çıkartırım felan8ayakkabı bariz 3 kilo var) neyse..klimalı ortamlar tabi sıcak kalorifer yanıyo , yetmiyo ben klimayı açıyorum yetmiyo şallara sarılıyorum yetmiyo bide sıcak su torbam var..günde iki kere su doldurmaya gidiyom ya çaycılar bana diyoki yel götürecek bu kızı yakında:) neyse benki böyle çok üşüyorum ya dedim ki bi dahiliye ye gideyim..dün gittim dedim ben çok üşüyorum bana bi kansızlık testi yapın..oda ne kadar test varsa hepsi ni yaptı bide ben troid hastasıyım ya tsh larıda ölçtürdü.bugünde tahlilere baktı, sırayla teker teker şunları dedi:
şekerde bişey yok,
kanda bişey yok
böbreklerde yok
karaciğerde yok
turp gibisin maşallah..
sadece tsh düşük onun içinde hergün kullandığım ilacın dozunu düşürdü..dedimki o zaman bu tsh mı üşütüyo dediki yok tsh düşükse ateş yapar..anlayacağın ona rağmen bile üşüyorum
demem oki kızlar belirti aaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyııııııııııııııııııınnn..:))
dedimki bu ay detim 7 gün erken oldu, doktor dedi olur ona kafayı yormayın herkeste olur benimde bazen düzensizdir..
şincik tümaycım belirti melirti arama..belki sapasağlam bi hamilelik geçirecen ..ne miden bulanacak ne bayın ağıracak..niye kaşınıyosun..illa midenin bulanmasını başının dişinn ağırmasını istiyosun.
bakın bendeniz nirvanaya ermiş bir arkadaşınız olarak diyorumki(mecbur erdim artık tıbbın bittiği yerdeyim-hiç bi sebebi yok üşüdüğüm için üşüyorum))
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann sallayın gitsin..gidin ip atlayın demiyorum ama kafaya takmayın evrene olumlu mesajlar gönderin.
ooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
majezik:))
Kiz buket valla yakaladım iki yerde yanlış yazmissin gülme komşuna gelir basına ama yazilarnin da hastasitim be kuzum
Aha sert bı tepik yedim kızımdan:))))
benim gibi mübarek bir insanın hatasını bulmaya çalışıp bana sataşırsan tepiğide yersin tabi:))
korkma canım bekliyoruz biz senii...kistinde gecer İNŞALLAH..canımmm evet kistim vardı bitane onun yüzünden 1 ay ara verdim, hayırlısı bence iyi oldu, biraz kafamı dinlerim rahatlarım, ayy korkuyorum damadımı gelinsiz bırakıcam diye yaa, bitürlü yetişemedim
dün akşam eve gittik birden midem bulandı çok afedersiniz ama istifra ettim falan.. eşimde peşimde hayırdır inşAllah falan diyor banyodan çıkınca dedim ki bak kendi kendine umutlanma biliyorsun benim midem hassas.. yok canım umutlanmıyorum zaten dedi.. sende umutlanma dedi tamam dedimm.. diyorum ki ne olurdu filmlerdeki gibi olsa mide bulanınca hemmen gebe olsakben normalde adet zamanım gelince midem çok hassas oluyor.. gebeliklerimde de hiç ööle bulantı falan yaşamadım.. insanların yanında midem bulanıyor demeye korkuyorum hemmen yüreklerine bir umut geliyor diye
Allah seni üşütmesin emi seni :))) bak neye yordu mübarek kadın seni tamam hatanı görmüyorum daha ama bir degil iki degil 5 dakika tepikledi elimi koydum ve ilk defa elimlede hissettim cok güzeldi ya yerim onun tepiklerini :))))
dün akşam eve gittik birden midem bulandı çok afedersiniz ama istifra ettim falan.. eşimde peşimde hayırdır inşAllah falan diyor banyodan çıkınca dedim ki bak kendi kendine umutlanma biliyorsun benim midem hassas.. yok canım umutlanmıyorum zaten dedi.. sende umutlanma dedi tamam dedimm.. diyorum ki ne olurdu filmlerdeki gibi olsa mide bulanınca hemmen gebe olsakben normalde adet zamanım gelince midem çok hassas oluyor.. gebeliklerimde de hiç ööle bulantı falan yaşamadım.. insanların yanında midem bulanıyor demeye korkuyorum hemmen yüreklerine bir umut geliyor diye
bedriye senin sadece miden hassas , mide belirtin var ya ben naapayım her türlü belirti var anasını satayım..:)
günaydın kızlarrr, hayırlı sabahlarınız ve gününüz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?