Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sana en derin den saygılarımı gönderiyorum ulu insan
ne kadar güzel yazmışsın yaa herşeye bir bahane arar olduk arkadaş, hakkaten doğru bende senin gibiyim, sabah işe giderken 2 kat tayt üst üste giyorum, üst tarafım zaten 4 kat, bide üstüne kaban giyorum 5 kat oluyorum, lahana gibiyim yani hergün düşünüyorum ben niye üşüyorum acaba, millet niye dansöz gibi geziyorda ben böyleyim diye.
artık "ÜŞÜDÜĞÜM İÇİN ÜŞÜYORUM" diyeceğim.
Sabahları 1 haftadan beri canım ikinci bardak çayı içmek istiyor ki bu hiç vaki değildir, acaba vucudumda bilmemne eksikliği varda onun için mi içmek istiyorum filan diye kuruyordum, artık bişeyi bişeye bağlama konusunda nirvanaya çıkmışım bende
Ama artık hayat felsefem bu oldu" içmek istediğim için içiyorum, üşüdüğüm için üşüyorum, adet olduğum için oluyorum, hamile olmadığım için olmuyorum, midem bulandığı için bulanıyorum..."

Çiğdem, Tümay, ve gelmeyen tüm tontişlerim hepinize günaydın

Günaydın canım....Bizim topik üşüyen kızlar topiği olsun bende hep şaşarım bu havada ince çorap mini etek giyenlere ben evin içindev pelüşe sarılı oturuyorum dışarı çıkınca 56 kilodan 60 kiloya ulaşıyorum tayt pantolon ne bulursam giyiyorum demekki yalnız değilmişim..eşim hep der senin kadar üşüyen başka kimse varmı acaba diye...Söylüyeyim varmış hayatım diye...

İnslah toparlasın cnm Rabbim yardimcin olsun melekleri ile gezmeye mı gideceksin Konya ya bakım cok sagol cnm inşallah gecer ya o benden geçecek yada ben ondan:))))

teyzem var onu ziyarete ama inş. zamanımız olursa mevlanayada gitcez gidicemiz yer aslında uzakta bakalım inş. topimiz içinde dua edicem inş. gidersem

herkese günaydınn

kızlar dua listemi tamam ladım inş. rabbim kabul etsinn

sunbal / SÜNDÜZ 31.01.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
gul1982 / B.GÜL 01.02.2013 cuma sağlıklı hamişlik+kolay doğum
sekerkiz67 / B.TUĞBA 02.02.2013 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 03.02.2013 pazar sağlıklı hamişlik+kolay doğum
yasemnn / K.YASEMİN 04.02.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik

günaydın kızlar nasılsınız ben dünden beri cuma zannediyorum.. günleri şaşırıdım valla bu haftaa..

dün belli belirsiz leke gelmiş demiştim yaa .. bidaha gelmedi .. ama kasık ağrılarım devam ediyor.. hayırlısı artık pazartesi idrar testi yapıcam..

adetten 1 gün önce çıkar herhalde demii kızlar..

canlar günaydın..dün küçük gül için duamı okumuştum..bugünde sündüz için okudum Allah kabul etsin

var var var var var var..ben ve yasemin:)

bu suratlardan anlıyorum ki barışmışsınız, açılışıda havai fişek gösterisiyle yapmışsınız.allah daim etsin..
bende bi karar aldım burcu arkadaşım sayesinde,önce ben değişecem..çok zor oluyo, şeytan felaket vesvese veriyo ama başaracağım inanıyorum..yapabilirim.

bu arada kızlar ben bu gün ultra mega süper hiper derecede meşgulüm, bugün yazdığım ilk ve son yazı olabilir..bugün akşamda toplantılar var, en erken 10 da evdeyim..evdende yazamam herhal..

öpüldünüüüüüüüüzz..

Nazancımm çok sevindiiimmm tatlım barışmanıza Allah yuvanıza hep huzur versin, ve bu sessizliği bozacak bir de bebek inşallahhh

Tümaycım bende çok üşürüm geceleri polarla yatmak istiyorum ama eşim izin vermiyoo

çiğdeeeeemm

sende çok üşüyomuşşusn demek..
Ben anladım demekki çok üşüyen insanlar aslında çok sıcak kanlı oluyorlar)bütün sıcaklıklarını başka insanlara verdikleri için kendilerine kalmıyor,
for example, çiğdem, yasemin, tümay:)

eminimki bu topiktekilerin hepsi üşüyo:))
neyse beni tutmayın canım..çok işim var dedimya..öff ne kadar anlayışsızsınız:))müştak-müştak-müştak

Eveettttttt bencede çok doğru tespitttt, dışardan donuyoruz ama içerden sıcacığızzzzzzz

Benimde çok işim var ama kopamıyorum burdan, dıuşardan bakan ne çok çalışıyo der öyle ciddi duruyorum kiii, ama halbuki içimden kıs kıss gülüyorum hihhiiiiiii

Herkeşlere günaydınnnn nasılsnız kızlarrr??
bu gün saat 1 den sonra.. öğlen arasıda bi yasin okuyacam ama bu yoğunlukta nasal yaparım ona bakacaz..

Bketcim canım cuma öğle vakti okunkuyacakmıydı yasin neyse şunu dicem canım eğer fırsat bulamazsan bana söle ben okurum iş yerim müsait duamıda ederimm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…