- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.241
bakın bendeniz nirvanaya ermiş bir arkadaşınız olarak diyorumki(mecbur erdim artık tıbbın bittiği yerdeyim-hiç bi sebebi yok üşüdüğüm için üşüyorum))
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann sallayın gitsin..gidin ip atlayın demiyorum ama kafaya takmayın evrene olumlu mesajlar gönderin.
ooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
Çiğdem, Tümay, ve gelmeyen tüm tontişlerim hepinize günaydın
İnslah toparlasın cnm Rabbim yardimcin olsun melekleri ile gezmeye mı gideceksin Konya ya bakım cok sagol cnm inşallah gecer ya o benden geçecek yada ben ondan:))))
canım ya barıştınız demek çok sevindim :)))
:)))) saol canım yaa huzursuzluk çok kötü valla rabbim kimlerin huzurunu bozmasın
var var var var var var..ben ve yasemin:)Günaydın canım....Bizim topik üşüyen kızlar topiği olsun bende hep şaşarım bu havada ince çorap mini etek giyenlere ben evin içindev pelüşe sarılı oturuyorum dışarı çıkınca 56 kilodan 60 kiloya ulaşıyorum tayt pantolon ne bulursam giyiyorum demekki yalnız değilmişim..eşim hep der senin kadar üşüyen başka kimse varmı acaba diye...Söylüyeyim varmış hayatım diye...
birde buketin tefriciyesi ne zaman başlayacak ne zamana kadar süresi var onu bilen söylesin yanlışlık yapmayayım
bu gün saat 1 den sonra.. öğlen arasıda bi yasin okuyacam ama bu yoğunlukta nasal yaparım ona bakacaz..
canım yasemin 1 şubat cuma öğleden sonra başlıycaz demişti sanki ben mi yanlış hatırlıyorum bugünmü başlanıcak ....
ay evet evet..ben bugünü cuma sanıyorum..ay nazaaaaaaaaaaaan
yarın yarın..
çiğdeeeeemm
sende çok üşüyomuşşusn demek..
Ben anladım demekki çok üşüyen insanlar aslında çok sıcak kanlı oluyorlar)bütün sıcaklıklarını başka insanlara verdikleri için kendilerine kalmıyor,
for example, çiğdem, yasemin, tümay:)
eminimki bu topiktekilerin hepsi üşüyo:))
neyse beni tutmayın canım..çok işim var dedimya..öff ne kadar anlayışsızsınız:))müştak-müştak-müştak
bu gün saat 1 den sonra.. öğlen arasıda bi yasin okuyacam ama bu yoğunlukta nasal yaparım ona bakacaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?