Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar bu hafta bitmek bilmedi yaaa zaman geçmiyor sankii....

nazancımm aile içi huzuru bulmuşsun çok sevindim.. gerçekten çok zor huzursuzluk.. bende kayınvaldeyle altlı üstlü oturuyoruz bu konuda dertliyim.. onların misafiri hiç bitmez .. misaafiiri gelince oraya esir oluyorumm ..işten geliyorum yemekleri bulaşıkları hiç bitmiyor..

geçengün yorulmuşum.. misafirleri vardı yine kalkmadım yerimden çayı kayınvalde yaptı .. birnbir surat ben yerimden kalkmadım diye.. eşimde sen niye yapmıyorsun evin gelini sensin.. sanki ben gelinim diye hizmetçi gibi görüyorlar onlarda gelin hep iş yapcak kaynana oturcak ben bu zihniyete karşıyım..

bu yüzden tartışmalarımız oluyor işte.. onun misafiri varken ben hiç bir yere gidemem orda oturulur akşam yatmaya evime çıkabilirm vss... off kızlar zor valla bir arada oturmak

ne kadar süreyle okunacak ne kadar zamanı var aynı gün biticekmi

ay ne bileyim ben..yasemin bilir:))valla bilmiyom yasemin ağa ne derse odur..ama bence elbettekisenin gönlün ne zaman isterse.

ay ben bazen dışardanda gülüyorum..:))burcu bikere bana bunu yapmıştı:))

günaydın canım ben adetten 4 gün önce öğrenmiştim büyük ihtimal varsa çıkar ama bence pzrtesiyi bekleme bugün kan testi yaptır derim ben

Canım Allah senin de yardımcın olsun şu insanların zihniyeti beni öldürecek neymiş gelin hizmet etmeliymiş gelin hep yardım etmeliymiş bu ne ya sanki hizmetçi alıyolarrr nefret ediyorum bu gibi insanlardan senin işinde zor altlı üstlü oturmanızda kötü ama napacaksın Allah sabır verisnnn canımmm tabi en büyük görevde eşine düşüyo onun seni koruması lazım oda annesine destek olursa senin için daha zor olur

saol canım benim evet bende kayınvalideye gittigimde hiç oturmam helede misafiri varsa çıkma imkanın varsa dicem ama mümkün olsa yapardın heralde şimdiye kadar

bana çok ısrar etmişti eşim hatta ailemde birlikte oturalım diye ama dedimki ben işten gelcem neticede büyük insanlar geleni gideni fazla olcak oğlullara göre bişe yok çekilir yatar dinlenir ama misafir olmasa bile o kayınvalide ve kayınpedere yine çayıydı kahvesiydi meyvesiydi verilir bu sebepten ben istemiyorum dedim tabi yetmedi bende accık daha arsızlaştım allah seninde yardımcın olsun zor çok zor

ay ne bileyim ben..yasemin bilir:))valla bilmiyom yasemin ağa ne derse odur..ama bence elbettekisenin gönlün ne zaman isterse.

ay ben bazen dışardanda gülüyorum..:))burcu bikere bana bunu yapmıştı:))

canım ben gitçem yarın sabah ezaı yola revan olacaz :) nete gelemem 4 döncem o sebepten seyttim yaseminde gelecekte denk gelcezde sorcamda bana cvp vercekte hem ben ona küstüm kaç gündür yokmuşum gibi davranıyoo

canım ben gitçem yarın sabah ezaı yola revan olacaz :) nete gelemem 4 döncem o sebepten seyttim yaseminde gelecekte denk gelcezde sorcamda bana cvp vercekte hem ben ona küstüm kaç gündür yokmuşum gibi davranıyoo

yarın başlayıp bidahaki cumaya kadar demişti yasemin ama ben hakkaten bilmediğimden böyle diyorum..ama kimseyide sıkıp kasmam..senin paşa gönlün ne zaman isterse o zaman olur..

Buketin tefriciyesi 01,0şubat 2013 cuma günü öğlen 13.00 itibari ile başlayacaktır.
Cuma namazı saati Buket arkadaşımız bir yasin okuyup, kendi duasını edecek ve tefriciyeyi başlatacak.
Bizlerde saat 13:00 itibari ile okumaya başlayabiliriz aldığımız adet sayısınca.
Haber vermeden kimse okumasın sayıyı kaçırmayalım.
8 Şubat cuma gününe kadar okunmuş ve bitmiş olacak Allahın izni ile, O gün Buket cuma vakti yine bir yasin okuyup kapanış duasını edecek ve inşallah herşey yoluna girecektir hayatında.

hakılısın cnm nebileyim işte kafam karışık... kardeşimi cumartesi kadın doğum hastanesine götürcem .. hazır gitmişken yaptırayım bariii
sen bilirsin tatlım ama ben lekelenme gibi bir belirti söz konusuyken fazla gec kalınmaması taraftarıyım yinede senin kararın hayırlısı olsun..

açılışını kapanışını sevsinler..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…