- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.261
ne kadar süreyle okunacak ne kadar zamanı var aynı gün biticekmi
Eveettttttt bencede çok doğru tespitttt, dışardan donuyoruz ama içerden sıcacığızzzzzzz
Benimde çok işim var ama kopamıyorum burdan, dıuşardan bakan ne çok çalışıyo deröyle ciddi duruyorum kiii, ama halbuki içimden kıs kıss gülüyorum hihhiiiiiii
günaydın canım ben adetten 4 gün önce öğrenmiştim büyük ihtimal varsa çıkar ama bence pzrtesiyi bekleme bugün kan testi yaptır derim bengünaydın kızlar nasılsınız ben dünden beri cuma zannediyorum.. günleri şaşırıdım valla bu haftaa..
dün belli belirsiz leke gelmiş demiştim yaa .. bidaha gelmedi .. ama kasık ağrılarım devam ediyor.. hayırlısı artık pazartesi idrar testi yapıcam..
adetten 1 gün önce çıkar herhalde demii kızlar..
günaydın canım ben adetten 4 gün önce öğrenmiştim büyük ihtimal varsa çıkar ama bence pzrtesiyi bekleme bugün kan testi yaptır derim ben
Nazancımm çok sevindiiimmm tatlım barışmanıza Allah yuvanıza hep huzur versin, ve bu sessizliği bozacak bir de bebek inşallahhh
Tümaycım bende çok üşürüm geceleri polarla yatmak istiyorum ama eşim izin vermiyoo
kızlar bu hafta bitmek bilmedi yaaa zaman geçmiyor sankii....
nazancımm aile içi huzuru bulmuşsun çok sevindim.. gerçekten çok zor huzursuzluk.. bende kayınvaldeyle altlı üstlü oturuyoruz bu konuda dertliyim.. onların misafiri hiç bitmez .. misaafiiri gelince oraya esir oluyorumm ..işten geliyorum yemekleri bulaşıkları hiç bitmiyor..
geçengün yorulmuşum.. misafirleri vardı yine kalkmadım yerimden çayı kayınvalde yaptı .. birnbir surat ben yerimden kalkmadım diye.. eşimde sen niye yapmıyorsun evin gelini sensin.. sanki ben gelinim diye hizmetçi gibi görüyorlar onlarda gelin hep iş yapcak kaynana oturcak ben bu zihniyete karşıyım..
bu yüzden tartışmalarımız oluyor işte.. onun misafiri varken ben hiç bir yere gidemem orda oturulur akşam yatmaya evime çıkabilirm vss... off kızlar zor valla bir arada oturmak
kızlar bu hafta bitmek bilmedi yaaa zaman geçmiyor sankii....
nazancımm aile içi huzuru bulmuşsun çok sevindim.. gerçekten çok zor huzursuzluk.. bende kayınvaldeyle altlı üstlü oturuyoruz bu konuda dertliyim.. onların misafiri hiç bitmez .. misaafiiri gelince oraya esir oluyorumm ..işten geliyorum yemekleri bulaşıkları hiç bitmiyor..
geçengün yorulmuşum.. misafirleri vardı yine kalkmadım yerimden çayı kayınvalde yaptı .. birnbir surat ben yerimden kalkmadım diye.. eşimde sen niye yapmıyorsun evin gelini sensin.. sanki ben gelinim diye hizmetçi gibi görüyorlar onlarda gelin hep iş yapcak kaynana oturcak ben bu zihniyete karşıyım..
bu yüzden tartışmalarımız oluyor işte.. onun misafiri varken ben hiç bir yere gidemem orda oturulur akşam yatmaya evime çıkabilirm vss... off kızlar zor valla bir arada oturmak
ay ne bileyim ben..yasemin bilir:))valla bilmiyom yasemin ağa ne derse odur..ama bence elbettekisenin gönlün ne zaman isterse.
ay ben bazen dışardanda gülüyorum..:))burcu bikere bana bunu yapmıştı:))
canım ben gitçem yarın sabah ezaı yola revan olacaz :) nete gelemem 4 döncem o sebepten seyttim yaseminde gelecekte denk gelcezde sorcamda bana cvp vercekte hem ben ona küstüm kaç gündür yokmuşum gibi davranıyoo
yarın başlayıp bidahaki cumaya kadar demişti yasemin ama ben hakkaten bilmediğimden böyle diyorum..ama kimseyide sıkıp kasmam..senin paşa gönlün ne zaman isterse o zaman olur..
canım her ay negatif cıkıyor diyosun ama her ay lekelenme yaşıyo musun ki normal mi sence..
canım kan testi yaptırmak istemiyorum her ay negatif çıkıyor yaa pazartesi günü idrar testi yapayım diyorum..
çok şükür tatlım iyim ama uyuşuk gibiyim yanaklarım yanıyo... sen nasılsın..Nasılsınız:)
Gülüm nasılsın canım
canım her ay negatif cıkıyor diyosun ama her ay lekelenme yaşıyo musun ki normal mi sence..
çok şükür tatlım iyim ama uyuşuk gibiyim yanaklarım yanıyo... sen nasılsın..
sen bilirsin tatlım ama ben lekelenme gibi bir belirti söz konusuyken fazla gec kalınmaması taraftarıyım yinede senin kararın hayırlısı olsun..
hakılısın cnm nebileyim işte kafam karışık... kardeşimi cumartesi kadın doğum hastanesine götürcem .. hazır gitmişken yaptırayım bariii
bilmiorumki canımm zaten grip gibi bişiyim hapşurup duruyorum ilaçta içemiorum ya yanaklarım yanıyo şimdide..öyle garip garip bişiler oluyo işte biri gidio biri gelio..hamdolsun bende iyiyim hayırdır neyin var soğuk mu aldın
Buketin tefriciyesi 01,0şubat 2013 cuma günü öğlen 13.00 itibari ile başlayacaktır.
Cuma namazı saati Buket arkadaşımız bir yasin okuyup, kendi duasını edecek ve tefriciyeyi başlatacak.
Bizlerde saat 13:00 itibari ile okumaya başlayabiliriz aldığımız adet sayısınca.
Haber vermeden kimse okumasın sayıyı kaçırmayalım.
8 Şubat cuma gününe kadar okunmuş ve bitmiş olacak Allahın izni ile, O gün Buket cuma vakti yine bir yasin okuyup kapanış duasını edecek ve inşallah herşey yoluna girecektir hayatında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?