Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sündüzcümün duasını okudum Allah kabul etsin...
Buketcim bikaçgün önce özel mesaj atmıştım gördün mü bilmiyorum dönmedin geri çünkü haberin olması önemli canım ya sayı için karışıklık olmasın...

bilmiorumki canımm zaten grip gibi bişiyim hapşurup duruyorum ilaçta içemiorum ya yanaklarım yanıyo şimdide..öyle garip garip bişiler oluyo işte biri gidio biri gelio..

gecmiş olsun gülüm ya gecer inş. Eee ne var ne yok sevgi doğüurmamış daha:) Bende tedaviye başladım bu arada bakalım hayırlısı artık Dua ediyon demi şeker off Çok ihtiyacım var

gecmiş olsun gülüm ya gecer inş. Eee ne var ne yok sevgi doğüurmamış daha:) Bende tedaviye başladım bu arada bakalım hayırlısı artık Dua ediyon demi şeker off Çok ihtiyacım var
AMİN canım İNŞALLAH 7. aya gircez 1 hafta sonra sonlara yaklaştıkca değişio herşey..:) evt haber yok daha ama 40 haftası dolmuş olması lazım..hayırlısı olsun tatlım RABBİM güzel haberlerle müjdelendirsin ediyorum şeker dularım hep sizlerle..

canım biliyorum yazdım.. şu 10 dk şartından dolayı unutmuşumdur. sağol canım..

fana, canım aşağıda yasemin yazmış.. bi niyetim var onun için arkadaşlar sağolsunlar destek oluyolar..birinci sayfayada koymuş yasemin..vaktin varsa ve bana adetini özelden mesaj atarsan sevinirim..bu hafta bayağı yoğunum geri dönemesemde not alıyorum..haftaya ferahlar işlerim..

Buketin tefriciyesi 01,0şubat 2013 cuma günü öğlen 13.00 itibari ile başlayacaktır.
Cuma namazı saati Buket arkadaşımız bir yasin okuyup, kendi duasını edecek ve tefriciyeyi başlatacak.
Bizlerde saat 13:00 itibari ile okumaya başlayabiliriz aldığımız adet sayısınca.
Haber vermeden kimse okumasın sayıyı kaçırmayalım.
8 Şubat cuma gününe kadar okunmuş ve bitmiş olacak Allahın izni ile, O gün Buket cuma vakti yine bir yasin okuyup kapanış duasını edecek ve inşallah herşey yoluna girecektir hayatında.

Sağolasın canım benim Seninkinin hareketleri nasıl tekmeler sarsıyor mu artık

kızlar üşümeyle ilgili yorumlarınızı okudum bende hiç öyle ince çorap etek falan giyemem donarım kalın kalın üst üste giyerim genellikle ve ellerim hep üşür eşimde yolda kısa etek ince çorap giymiş bi bayan görürse hep şunu söyler; bunlar kadınsa bizimki ne? az biraz bana hakaret ediyo sanırım

tamam ben şimdilik 50 tane alayım sana tekrar dönerim olur mu 50 yi yaz sen canım

zaten sen benim olduğum bi kulüpte olmasan şaşardım..hoşgeldin:))

tamam ben şimdilik 50 tane alayım sana tekrar dönerim olur mu 50 yi yaz sen canım

yazdım canım sağol

Sağolasın canım benim Seninkinin hareketleri nasıl tekmeler sarsıyor mu artık
evet canım MAŞALLAHı var kuzumun artık elimi koymadan görüyorum tekmelerini gezindiğini falan RABBİM sağlıcakla bide kucağıma aldığım günüde gösterse rahatlıycamm..

şimdi normla yada sezeryan mı derdine düştüm ben normal isterim ama acıya gelemiorum hemen tansiyonum düşüo gözlerim kararıyoöyle bi bünyem var..

sezeryan olsa narkozdan korkuyorum nabzım yüksek biliosun nabız yüksekliği var her ne kadar dr bişi olmaz desede tedirginim yani..gün yaklaştıkca düşünmeden edemiyorum işte..

bide gecen gün bi arkadaşım doğum yaptı..38. haftada sanıyomuş kendini 40ı gecmiş kanaması gelmiş sancıya bakıyolar ya o esnada bebeğin kalp atışını alamamışlar durmuş kalbi bebeğin bide dışkısınıda yemiş..neyse hemen doğuma alıyolar bebeğin kalbini çalıştırıyolar ALLAHtan midesinide yıkamışlar cok şükür iyiler şimdi böyle duydukça insan daha bi korkuyo RABBİM yardımcımız olsun..

hadi ya neler yaşamışlar ama canım herkesin ki öyle olmaz Sezeryanı düşünme hiç en iyisi normal doğum çok takma duanı et herşey yolunda gitsin ama ben normal in taraftarıyım

hadi ya neler yaşamışlar ama canım herkesin ki öyle olmaz Sezeryanı düşünme hiç en iyisi normal doğum çok takma duanı et herşey yolunda gitsin ama ben normal in taraftarıyım
öyle tabi canımda işte bakalım yaşayıp görcez o günkü şartlar hangisini gerektiriosa artık o olur..

ay sen kendini kıyaslama yaa..ya Allah vermesinde kendini nasıl 38 sanıyomuş..doktor yanlış hesaplamıştır ozaman..ama normal sat tarihinden hesapladıkları içinde doktorlar hep 2 hafta erken hesaplarlar zaten:)sen korkma anacım..duanı yasinini okur girersin..epiduralle normal doğum düşünmezmisin..hem acıdan hemde tam anlamıyla narkozdan kurtulmuş olursun:)

bu arada mesude geliyor mu çok merak ettim bu kızı ya

vallla canım bende anlamadımki hani dio ya dr 1 hafta önde gidio fln die öyle bişi dedi demekki onun da kafası karıştı.. epidurali duydum yorumlarıda okuyorum olmadı öyle olur tatlım benimki şöyle diyim biri yanımda ah uh desin benim tansiyon yerlerde zatennormalde düşük tansiyon yüksek nabız var gelemiyorum öyle şeylere hiç olmadı öyle yapıcaz..

daha seninle buluşmam küstümmm küstümmmm
ne yaparsan yap barışmam küstümmm küstümmm
artık sana hiç barışmam küstümmmm küstümm

ekmegime tuz olsan küstümmm küstümmm
kaderimde yazı olsan küstümm küstümm
padişahın kızı olsan küstüm küstümmm

küstüm oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…