- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.301
kızlar bu hafta bitmek bilmedi yaaa zaman geçmiyor sankii....
nazancımm aile içi huzuru bulmuşsun çok sevindim.. gerçekten çok zor huzursuzluk.. bende kayınvaldeyle altlı üstlü oturuyoruz bu konuda dertliyim.. onların misafiri hiç bitmez .. misaafiiri gelince oraya esir oluyorumm ..işten geliyorum yemekleri bulaşıkları hiç bitmiyor..
geçengün yorulmuşum.. misafirleri vardı yine kalkmadım yerimden çayı kayınvalde yaptı .. birnbir surat ben yerimden kalkmadım diye.. eşimde sen niye yapmıyorsun evin gelini sensin.. sanki ben gelinim diye hizmetçi gibi görüyorlar onlarda gelin hep iş yapcak kaynana oturcak ben bu zihniyete karşıyım..
bu yüzden tartışmalarımız oluyor işte.. onun misafiri varken ben hiç bir yere gidemem orda oturulur akşam yatmaya evime çıkabilirm vss... off kızlar zor valla bir arada oturmak
agzın bal yesinnn seninnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet canım MAŞALLAHı var kuzumunartık elimi koymadan görüyorum tekmelerini gezindiğini falan RABBİM sağlıcakla bide kucağıma aldığım günüde gösterse rahatlıycamm..
şimdi normla yada sezeryan mı derdine düştüm ben normal isterim ama acıya gelemiorum hemen tansiyonum düşüo gözlerim kararıyoöyle bi bünyem var..
sezeryan olsa narkozdan korkuyorum nabzım yüksek biliosun nabız yüksekliği var her ne kadar dr bişi olmaz desede tedirginim yani..gün yaklaştıkca düşünmeden edemiyorum işte..
bide gecen gün bi arkadaşım doğum yaptı..38. haftada sanıyomuş kendini 40ı gecmiş kanaması gelmiş sancıya bakıyolar ya o esnada bebeğin kalp atışını alamamışlar durmuş kalbi bebeğin bide dışkısınıda yemiş..neyse hemen doğuma alıyolar bebeğin kalbini çalıştırıyolar ALLAHtan midesinide yıkamışlar cok şükür iyiler şimdi böyle duydukça insan daha bi korkuyo RABBİM yardımcımız olsun..
canım işte bende göbeğime baktıkca nasıl dogucak die düşündüğümden girdim bu konuya tırsma yapcak bişi yok rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasib etsin dualarla geldi meleklerimiz dualarla kucağımıza alıcaz inşallahgül'cüm nerden girdin sen bu konuyaa ben çok tırsıyorum :18: Karnım büyüdükçe bu nasıl çıkcak burdan diyorum :18:
Allah'ım bizlere yardım etsin inşallah,, sağ salim kucağımıza alalım da bizde azcık acı çekelim napalım duyduğuma göre normal doğum da annenin tüm günahları silinirmiş o bebek gibi tertemiz olurmuş ve normal doğum vücudu temizleyip, bebeğin çıkarken ciğerlerindeki suyunu alıyomuş bu da kalıcı rahatsızlığı olmasını astım, anemi vs gibi.. Engelliyomuşş...
Her yönden normal diyorum benInşallah bir sorun olmassa tabiii....
canım işte bende göbeğime baktıkca nasıl dogucak die düşündüğümden girdim bu konuya tırsma yapcak bişi yok rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasib etsin dualarla geldi meleklerimiz dualarla kucağımıza alıcaz inşallah
vallla canım bende anlamadımki hani dio ya dr 1 hafta önde gidio fln die öyle bişi dedi demekki onun da kafası karıştı.. epidurali duydum yorumlarıda okuyorum olmadı öyle olur tatlım benimki şöyle diyim biri yanımda ah uh desin benim tansiyon yerlerde zatennormalde düşük tansiyon yüksek nabız var gelemiyorum öyle şeylere hiç olmadı öyle yapıcaz..
Off offf!! sen çalışan bir bayansın, ozmaan çalıştırmasınlar senii versin her ay ihtiyacınız olan miktarı... sinir oluyorum böyle insalara yaa, Allaha şükür benim kayınvalidemle aram pek bir mesafeli zaten çok da yakın oturmuyoruz oyüzden çok sık gitmeyiz haftada bir cuma günleri balık yemeye gideriz
Burcu'dan alıntı''Gıdısını yediğimmmmmmmm''
Gül'cüm nerden girdin sen bu konuyaa ben çok tırsıyorum :18: karnım büyüdükçe bu nasıl çıkcak burdan diyorum :18:
Allah'ım bizlere yardım etsin inşallah,, sağ salim kucağımıza alalım da bizde azcık acı çekelim napalım duyduğuma göre normal doğum da annenin tüm günahları silinirmiş o bebek gibi tertemiz olurmuş ve normal doğum vücudu temizleyip, bebeğin çıkarken ciğerlerindeki suyunu alıyomuş bu da kalıcı rahatsızlığı olmasını astım, anemi vs gibi.. engelliyomuşş...
Her yönden normal diyorum benİnşallah bir sorun olmassa tabiii....
kızlar ne yapıyorsunuz bugün bizim evlilik yıl dönümümüz 4 yıl bitti off canım çok sıkılıyor ya ve bugün zayıflamak için lahana çorbasına başladım bakalım inş hayıylısıyla kilo verebilirim
tümay ne oldu acaba bugün dr a gidecekti merak ettim
buket ben tefriciye okurum yarın başlayacağız heralde ben haftasonu ist a gideceğim belki yazamam oradan onun için sen şimdiden 500 tane al benden ne olur ne olmaz belki o zaman haber veremeyebilirim
EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM RABBİM EVİNİZDEN SAĞLIĞI,MUTLULUĞU,HUZURU,HOŞGÖRÜ,ANLAYIŞI SAYGI VE SEVGİYİ EKSİK ETMESİN..kızlar ne yapıyorsunuz bugün bizim evlilik yıl dönümümüz 4 yıl bitti off canım çok sıkılıyor ya ve bugün zayıflamak için lahana çorbasına başladım bakalım inş hayıylısıyla kilo verebilirim
buket ben tefriciye okurum yarın başlayacağız heralde ben haftasonu ist a gideceğim belki yazamam oradan onun için sen şimdiden 500 tane al benden ne olur ne olmaz belki o zaman haber veremeyebilirim
kızlar ne yapıyorsunuz bugün bizim evlilik yıl dönümümüz 4 yıl bitti off canım çok sıkılıyor ya ve bugün zayıflamak için lahana çorbasına başladım bakalım inş hayıylısıyla kilo verebilirim
akşamdan beri ağlıyorum gözlerim şişti hep eltim aradı ikizmişmiymiş gördünmü bebeği diye gördüm dedim tekmiş iiyi falan dedim ..anlatmadım başka bişe dediki bende rüyamda gördüm 4. ayda bebekte sıkıntı oluyo kürtaj oluyosun falan dedi demek ikiz değildi iyi biri tutundu sağlıkla kucağına alırsın inş dedi bana teli kapattık ben nasıl ağlıyorum doktorda bana 4.aylarda belli olur gibisine demişti ..eltimin rüyalarıda çıkar genelde tabi allah bilir ama .. ben ne yapacam nasıl geçecek zaman nasıl dayanacam .. hiç iyi değilim rabbim sabır wersin inş. eltim iyi niyetlidir 3 eltim war en safları budur. ama ben yıkılldımmmmmmmmmmmm
canım dua edelim inş herşey yolunda gidecek rabbim kolaylık ve sabır ihsan etsin rüyaları hayra yoralım inş
kızlar haydı bana müsade hakkınızı helal edin gidip te dönememek gelip te görememek var benim varsa eğer helal olsun sizler hepinizi öptüm canlar beni özleyin
akşamdan beri ağlıyorum gözlerim şişti hep eltim aradı ikizmişmiymiş gördünmü bebeği diye gördüm dedim tekmiş iiyi falan dedim ..anlatmadım başka bişe dediki bende rüyamda gördüm 4. ayda bebekte sıkıntı oluyo kürtaj oluyosun falan dedi demek ikiz değildi iyi biri tutundu sağlıkla kucağına alırsın inş dedi bana teli kapattık ben nasıl ağlıyorum doktorda bana 4.aylarda belli olur gibisine demişti ..eltimin rüyalarıda çıkar genelde tabi allah bilir ama .. ben ne yapacam nasıl geçecek zaman nasıl dayanacam .. hiç iyi değilim rabbim sabır wersin inş. eltim iyi niyetlidir 3 eltim war en safları budur. ama ben yıkılldımmmmmmmmmmmm
kızlar haydı bana müsade hakkınızı helal edin gidip te dönememek gelip te görememek var benim varsa eğer helal olsun sizler hepinizi öptüm canlar beni özleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?