- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.321
Yolun açık olsun Nazan iy gezmelerrr şekerimmmm
Canım ama nolur böyle yapma kendini bırakma üzülüp durma dua etmekten başka hiç bişe gelemezki elden bol bol dua edicez herşey Allahtan canım yüreğini ferah tut hayırlısıyla hiçbişe olmucakk inşallah hem bırak onu bunu senin herkesten önce Allahın var ona sığın ondan isteee öpüyorum seniii
Kızlarrr ben çokkkk mutluyum dün aldığımız habere göre Meltem ablamın patoloji sonuçalrı tertemizzz kemoterapiye falan hiçbşeye gerek yokkk Allahıma şükürler olsunnn Allahım sizlerinde gönlüne göre versin inşallahh dualarınızla hep bizimleydinizzz
Hayırlı cumalarrrrrr
Ayyy çok sevindimmmm Rabbim dualarımızı kabul etti, Gözün aydın canım benim bir şükür namazını haketti bu haber benceAllah herkese sağlık sıhhat versin gerisi gelir zaten çok şükür..
canım sen ne bakıyosun rüyalara falan bak sen gönlünü ferah tut hamileliğin ilk başlarında sende çok rüyalar görürsün ben hep düşürüyodum rüyamda dua et bolbol RABBİM sana ve bebeğine sağlık versin..akşamdan beri ağlıyorum gözlerim şişti hep eltim aradı ikizmişmiymiş gördünmü bebeği diye gördüm dedim tekmiş iiyi falan dedim ..anlatmadım başka bişe dediki bende rüyamda gördüm 4. ayda bebekte sıkıntı oluyo kürtaj oluyosun falan dedi demek ikiz değildi iyi biri tutundu sağlıkla kucağına alırsın inş dedi bana teli kapattık ben nasıl ağlıyorum doktorda bana 4.aylarda belli olur gibisine demişti ..eltimin rüyalarıda çıkar genelde tabi allah bilir ama .. ben ne yapacam nasıl geçecek zaman nasıl dayanacam .. hiç iyi değilim rabbim sabır wersin inş. eltim iyi niyetlidir 3 eltim war en safları budur. ama ben yıkılldımmmmmmmmmmmm
Günaydınlarr herkeseeee
Buket'imin duası için bomba gibi hazırım bugün cuma olması sebebiyle müthiş gaza gelmiş bulunmaktayım,
Gül'cüm duanı okudum canım benim Allah evladınızı size bağışlaşın, sizi ona hayırlı bir anne baba onunda size hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin, tek nefeste pırt diye kucağına almanı nasip etsin İNŞALLAHHHH
sağolun kızlar ALLAH razı olsun...kızlar günaydın..
bugünde yine yoğunum ama küçük yasin kitabı aldım..öğlen arası okuyacam inşallah..
gülcüm senin duanıda okudum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..çiğdemin dediği gibi pırt diye olsun:)
hayatumuttur//canım böyle şeyler için şimdiden düşünülüp üzülünmezki..sen zaten ben nasıl dayanacam diye düşünürsen o 4 ay zaten gergin olur ve belkide aslında olmayacak şeyler ortaya çıkar..böyle yapma.biraz tevekkül..
Canımcımm cuma duasını paylaşırmısın? evde kaldı kağıdım çıktı alıp okuyacağım inşallah..
güzel haberlerle gel canım İNŞALLAH...Herkese günaydın...Aslıcım geçmiş olsun çok şükür bu ne güzel bir haber....Kızlar bugün öğleden sonra doktor randevum var dualarınızdan benide eksik etmeyin....
Rica ederim canım hoşbuldum cok şükür iyiz sen nasılsın kankamız nasıl..Teşekkür ederim canım,
Hoş geldin nasılsın ?
Herkese günaydın...Aslıcım geçmiş olsun çok şükür bu ne güzel bir haber....Kızlar bugün öğleden sonra doktor randevum var dualarınızdan benide eksik etmeyin....
güzel haberlerle gel canım İNŞALLAH...
Amin inşallah kızlar çok sağ olun....Günaydın canımmm...Saol canım inşallah senin de hayırlı habrlerini alırız dualarımız seninleee
Selam kizlar nasilsiniz....
Amin inşallah kızlar çok sağ olun....
aleykum selam iyiyim Allah'a şükür sen nasılsın
Rica ederim canım hoşbuldum cok şükür iyiz sen nasılsın kankamız nasıl..
Selam kizlar nasilsiniz....
ALEYKÜM SELAM canım hoşgeldin nasılsın..Selam kizlar nasilsiniz....
kolay gelsin canım konuş konuş tanısın iice anneisnin sesini :) bende ninni fln söylüyorum arada :)Bizde iyiz çok şükür canım benim çalışıyorum arada bir tekmeliyor kimse yokken ofiste konuşuyorum onunla 'annem ben burdayım mı diyosun' diyorum yavrum yaa
Bizde iyiz çok şükür canım benim çalışıyorum arada bir tekmeliyor kimse yokken ofiste konuşuyorum onunla 'annem ben burdayım mı diyosun' diyorum yavrum yaa
Mesudecim hoşgeldin, biz iyiz siz nasılsınız? Rana kızımız napıyo?
ALEYKÜM SELAM canım hoşgeldin nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?