Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

korkma canım ALLAHın izniyle bişi olmaz RABBİM korur onu..gecmiş olsun canım ıhlamur fln iç çok sıcak ve cok soğuk şeyler tüketme..

korkma canım ALLAHın izniyle bişi olmaz RABBİM korur onu..gecmiş olsun canım ıhlamur fln iç çok sıcak ve cok soğuk şeyler tüketme..

Yok korkmuyorum zaten bu olay hamileliklerin %3de 4 de olabiliyormuş hamileliğin ikinci yarısında başlayıp somlara dogru kendiliğinden kayboluyormus dün esım internetten araştırdı Rabb'ime bıraktım ne verirse zatindandir kabulumdur ama benim kızım sağlıklı ben biliyorum dün bı tepikler attı doktor bile dedi bak tepik attı diye ama benim kızım biraz küçük galiba doktor amcası gunuyle uyumlu degil ölçümleri küçük galiba bizim kiz minyom tıpkı olacak:))) bak bana herseyi nasılda iyiye yoruyorum

MAŞALLAH canımm..bende öyle düşündüğüm için 14. haftada girmiştim ayrıntılıya çok şükür sağlıklıydı dr 21. haftada tekrar gir dedi girmedim RABBİM E BOLBOL DUA EDİYORUM verende o alanda RABBİM korusun..

kardeşimin görümcesinin hamileliğin de de öyle demişlerdi.. ama ALLAH a şükür cocukta hiç bişey çıkmadı. sen içini ferah tut...

. hayılı cumalar herkese nasılsınız kızlar .. adet tarihime sayılı gün kaldı.. dün akşam sol tarafımda kasık ağrım çok olmuştu..
bügün itibari ile ilk kez kasık ağrım olmadı karnımda şişkinlik vs.. geçmiş günlere göre azaldı...sadece bugün midemde bulantı ve yanma hissi var.. kahvaltıdan sonra oldum .. ayy gün yaklaştıkçada fazla ümitlenmek istemiyorum ama ne bileyim ümit olmadan da olmuyor işte.. umarım RABBİM herşeyin hayırlısını verir... hepimize...

En iyisini yapmissin cnm insanın kafasını karistiriyorlarbos yere sonra cok sağlıklı oluyorlar aslında hiç bı dediklerini yapmayacaksın Rabbim ne layık gördü ise ne demişler olduğu kadar olmadıgı kader diye Rabbim sagliklik versin

Tmm kizlar kendinize iyi bakın görüşmek üzere:)

gülllllllll napıosun sesin soluğun çıkmıyo..

Sizin sohbetlerinizi okudum, sonra unnadoya dalmışım canım 2 gündür uykuya doyamıyorum valla, Konyaya gitmiştik yol yormuş beni :) 2 hafta falan boğazım yandı böyle, acayip bi acı hissettim. Bebek saçlanırken olurmuş Çok kötü bişey, mide bulantısındanda beter Eşim Konyaya giderken naneli firstlerden almış, çok şükür o geçirdi benim bu sıkıntımı. Aklınızda olsun, eğer böyle bi rahatsızlık yaşarsanız hemen bi naneli şeker, naneli sakız falan alın ağzınıza. Benim hemen geçiriyodu.
Çay bile içemiyosunuz o anda çok rahatsız edici bi durum Onun haricinde iyiyim, detaylı ultrasona girdim 21. haftada, oğlum 416 gr. çıktı. Herşey yolunda şimdilik Tetanoz aşımı yaptırmadım daha onun sıkıntısı var içimde. Bu hafta hastaneye gidicem, doktorumla görüşüp öyle yaptırayım diyorum ama inşallah zamanı geçmez.
Ben çok konuştum Sende ne var ne yok adaşım? İyisiniz sizde inşallah

ayy çok sevindim..dualar karşı gelmiştir inşallah..

herkese günaydın...aslıcım geçmiş olsun çok şükür bu ne güzel bir haber....kızlar bugün öğleden sonra doktor randevum var dualarınızdan benide eksik etmeyin....

hayırlı haberler inşallah..

canımcım sen güçlü bi annesin..düzelecek inşallah..sende kendine iyi bak..hayırlısı allahtan.

Tesekkur ederim gamzecim cok sagol icimi ferah tutuyorum ama böyle haberleri duyuncada iyice rahatlıyorum inşallah benim kızımda öyle cok sağlıklı olacak teyzelerinin ellerini öpecek:)))
İnşallah Rabbim umutlarını doldurmaz hakkında en iyileri olur cnm

Son düzenleme:
ayy çok sevindim..dualar karşı gelmiştir inşallah..

hayırlı haberler inşallah..

canımcım sen güçlü bi annesin..düzelecek inşallah..sende kendine iyi bak..hayırlısı allahtan.

Tesekkur edeim cnm tabi öyle hersey Rabbimden bizde ona tevekkül ettik en az senin kadar güçlü olmaya çalışıyorum buketcim Rabbim güç kuvvet versin bizlere

Sanma avuclarini sebepsiz yere actigini ,

bir yaradan olmasa kim dinler yalvarisini,

acabilirmiydin hergece kapattigin o göz kapaklarini,

senin cöller kadar günahin varsa onun denizler kadar merhameti var,

yeter ki sen et DUAni..

DUA ile yeni bir gün sizlerin olsun. Kizlar

CUMAniz mübarek olsun.

Bana musade kendinize iyi bakın bir daha gorusunceye kadar Rahman' a emanet olun

Selam ve dua ile vesselam...

yine güzel bi dua

nazan...................50
aslı......................100
aylin.....................200
serap_serap...........500
yasemin.................300
tümay...................50
bedriye..................150
burcu.....................100
çiğdem...................100
fana.......................50
tuba.......................500
Annem:)..................2000
..........................................
toplam 4100 ediyor..üstünüde ben tamamlarım

yanlış yazdığım varsa yada okuyamayacak olan olursa(ki olabilir herkesin işi gücü var:)) bana bildirir:))

bugün yasinimi okudum..duamı ettim dileğimi ettim..
inşallah dualar karşı gelir...:))her şey yoluna girer..

bu hesaptan benim kendime okuduğumdan daha fazla okuyacak olan arkadaşlarım oldu:))

hepiniz sağolun şimdiden..

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

cnm öle güzel diyosunki öle yapmaya çalışıyorum ama kafamı takmasam olmuyo elimde değil aklıma geldimi başka bişe düşüünüyorum yine oraya warıyo rabbim sabır wersin inş...hep uyusam o zaman düşünmüyorum en güzeli.. atlatacam bunuda inş
başaracam inş cnmm ...aminn cnm inş. rabbim inş seninde dualarını kabul eder. bekliyosun ya elini boş koymaz inş cnm hayırlısıyla
ewt cnm rabbim war ona sığınmaktan başkada yapacak olduğum bişe yok ama üzülmmemekte elde değil.. bu isyan değil ama değildir herhalde cnm hastanızada çok sewindim gözünüz aydın
cnm bende paylaşmıştım allahın mucizesini inan umudumu kesmemeye çalışıyorum .. kesersem isyan olur diye .. çok şükür nasip etmiş bana bir ewlat inşallah sonunuda güzel eylicek hayırlısı..inş güzel haberlerle geleceksin sende cnm her şey güzel olacak
amin cnm inş... senin duanıda okudum cnm allah kabul etsin inş..
cnmm seni görünce benim inancım zayıf diye üzüldüm ..takdir ediyorumm seni ne güzel sölüyosun kızın iyi rabbimin izniyle dediğin gibi düşünmedende olmuyo en güzelini yapıp rabbiimize sığınıyosun.. bende ölee yapıyorum ama kendiiimide harap ediyorum böle de olmaz ( bebişlerimiz iyi olacak inşallah cnm
duammur burcuydu galiba cnm sende inş hastaneden güzel haberlerle gelirsin ..

Son düzenleme:
aynen canım hastanede benden hafta olarak ilerde bi kızla karşılaştım konuştuk baya ben yaptırcaktım aslında ama dr ona 14. haftadaki ayrıntılıda bişi yoksa girmene gerek yok demiş bende o yüzden gerek duymadım hayırlısı ALLAHTAN artık..
kendine diikat et tatlım..MAŞALLAH canımm büyümüş kerata :) bende 11inde 2. aşımı olcam 21inde gittim bende 500gr dedi dr büyüyo kuzucuklarımız 16sı gidicez kısmetse..yarında odamızı almaya gidiyoruz içim içime sığmıyo..

gül duanı okudum allah kabul etsin
ALLAH razı olsun tatlımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…