- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.341
korkma canım ALLAHın izniyle bişi olmaz RABBİM korur onu..gecmiş olsun canım ıhlamur fln iç çok sıcak ve cok soğuk şeyler tüketme..Hoş buldum gülüm iyi olmaya çalışıyorum dün ayrıntılı ultrasyonumuz vardı kızımın kalbinde ışık leke gibi birsey görüldü kalbinde sorun olabilirmiş bizi uzman bı doktora sevk etti 1 ayy sonra tekrar gideceğiz kafama takmadım Rabbime bıraktım ben biliyorum kızım iyi ama insan yine de düşünmeden de edemiyor iste
Üzerine de iyi bir grip oldum burnum akıyı gözlerim sulanıyor boğazlarım şişti sifayida kaptık anlayacaginiz
korkma canım ALLAHın izniyle bişi olmaz RABBİM korur onu..gecmiş olsun canım ıhlamur fln iç çok sıcak ve cok soğuk şeyler tüketme..
MAŞALLAH canımm..bende öyle düşündüğüm için 14. haftada girmiştim ayrıntılıya çok şükür sağlıklıydı dr 21. haftada tekrar gir dedi girmedim RABBİM E BOLBOL DUA EDİYORUM verende o alanda RABBİM korusun..Yok korkmuyorum zaten bu olay hamileliklerin %3de 4 de olabiliyormuş hamileliğin ikinci yarısında başlayıp somlara dogru kendiliğinden kayboluyormus dün esım internetten araştırdı Rabb'ime bıraktım ne verirse zatindandir kabulumdur ama benim kızım sağlıklı ben biliyorum dün bı tepikler attı doktor bile dedi bak tepik attı diye ama benim kızım biraz küçük galiba doktor amcası gunuyle uyumlu degil ölçümleri küçük galiba bizim kiz minyom tıpkı olacak:))) bak bana herseyi nasılda iyiye yoruyorum
Hoş buldum gülüm iyi olmaya çalışıyorum dün ayrıntılı ultrasyonumuz vardı kızımın kalbinde ışık leke gibi birsey görüldü kalbinde sorun olabilirmiş bizi uzman bı doktora sevk etti 1 ayy sonra tekrar gideceğiz kafama takmadım Rabbime bıraktım ben biliyorum kızım iyi ama insan yine de düşünmeden de edemiyor iste
Üzerine de iyi bir grip oldum burnum akıyı gözlerim sulanıyor boğazlarım şişti sifayida kaptık anlayacaginiz
MAŞALLAH canımm..bende öyle düşündüğüm için 14. haftada girmiştim ayrıntılıya çok şükür sağlıklıydı dr 21. haftada tekrar gir dedi girmedim RABBİM E BOLBOL DUA EDİYORUM verende o alanda RABBİM korusun..
gülllllllll napıosun sesin soluğun çıkmıyo..
yolun açık olsun nazan iy gezmelerrr şekerimmmm
canım ama nolur böyle yapma kendini bırakma üzülüp durma dua etmekten başka hiç bişe gelemezki elden bol bol dua edicez herşey allahtan canım yüreğini ferah tut hayırlısıyla hiçbişe olmucakk inşallah hem bırak onu bunu senin herkesten önce allahın var ona sığın ondan isteee öpüyorum seniii
kızlarrr ben çokkkk mutluyum dün aldığımız habere göre meltem ablamın patoloji sonuçalrı tertemizzz kemoterapiye falan hiçbşeye gerek yokkk allahıma şükürler olsunnn allahım sizlerinde gönlüne göre versin inşallahh dualarınızla hep bizimleydinizzz
Hayırlı cumalarrrrrr
herkese günaydın...aslıcım geçmiş olsun çok şükür bu ne güzel bir haber....kızlar bugün öğleden sonra doktor randevum var dualarınızdan benide eksik etmeyin....
hoş buldum gülüm iyi olmaya çalışıyorum dün ayrıntılı ultrasyonumuz vardı kızımın kalbinde ışık leke gibi birsey görüldü kalbinde sorun olabilirmiş bizi uzman bı doktora sevk etti 1 ayy sonra tekrar gideceğiz kafama takmadım rabbime bıraktım ben biliyorum kızım iyi ama insan yine de düşünmeden de edemiyor iste
üzerine de iyi bir grip oldum burnum akıyı gözlerim sulanıyor boğazlarım şişti sifayida kaptık anlayacaginiz
yok korkmuyorum zaten bu olay hamileliklerin %3de 4 de olabiliyormuş hamileliğin ikinci yarısında başlayıp somlara dogru kendiliğinden kayboluyormus dün esım internetten araştırdı rabb'ime bıraktım ne verirse zatindandir kabulumdur ama benim kızım sağlıklı ben biliyorum dün bı tepikler attı doktor bile dedi bak tepik attı diye ama benim kızım biraz küçük galiba doktor amcası gunuyle uyumlu degil ölçümleri küçük galiba bizim kiz minyom tıpkı olacak:))) bak bana herseyi nasılda iyiye yoruyorum
kardeşimin görümcesinin hamileliğin de de öyle demişlerdi.. ama ALLAH a şükür cocukta hiç bişey çıkmadı. sen içini ferah tut...
. hayılı cumalar herkese nasılsınız kızlar .. adet tarihime sayılı gün kaldı.. dün akşam sol tarafımda kasık ağrım çok olmuştu.. bügün itibari ile ilk kez kasık ağrım olmadı karnımda şişkinlik vs.. geçmiş günlere göre azaldı...sadece bugün midemde bulantı ve yanma hissi var.. kahvaltıdan sonra oldum .. ayy gün yaklaştıkçada fazla ümitlenmek istemiyorum ama ne bileyim ümit olmadan da olmuyor işte.. umarım RABBİM herşeyin hayırlısını verir... hepimize...
ayy çok sevindim..dualar karşı gelmiştir inşallah..
hayırlı haberler inşallah..
canımcım sen güçlü bi annesin..düzelecek inşallah..sende kendine iyi bak..hayırlısı allahtan.
Sanma avuclarini sebepsiz yere actigini ,
bir yaradan olmasa kim dinler yalvarisini,
acabilirmiydin hergece kapattigin o göz kapaklarini,
senin cöller kadar günahin varsa onun denizler kadar merhameti var,
yeter ki sen et DUAni..
DUA ile yeni bir gün sizlerin olsun. Kizlar
CUMAniz mübarek olsun.
Bana musade kendinize iyi bakın bir daha gorusunceye kadar Rahman' a emanet olun
Selam ve dua ile vesselam...
cnm öle güzel diyosunki öle yapmaya çalışıyorum ama kafamı takmasam olmuyo elimde değil aklıma geldimi başka bişe düşüünüyorum yine oraya warıyo rabbim sabır wersin inş...hep uyusam o zaman düşünmüyorum en güzeli.. atlatacam bunuda inşkızlar günaydın..
hayatumuttur//canım böyle şeyler için şimdiden düşünülüp üzülünmezki..sen zaten ben nasıl dayanacam diye düşünürsen o 4 ay zaten gergin olur ve belkide aslında olmayacak şeyler ortaya çıkar..böyle yapma.biraz tevekkül..
başaracam inş cnmm ...aminn cnm inş. rabbim inş seninde dualarını kabul eder. bekliyosun ya elini boş koymaz inş cnm hayırlısıyla
canım hiç üzülme belki bilinç altındadır lütfen olumsuz düşünüpte negatifleri üstüne çekme.. ALLAH a sığın bol bol dua et ve edelim çok üzüldüm ağlama lütfen sen üzüldükçe bebeğinde zarar görür ne olursun üzülme hep olumlu düşün aklını başka şeylere yor zor ama başar bunu gez dolaş canım.. ALLAH a yardımcın olsun ve heriey güzel olur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah... bu CUMA mübarek günün hürmetine .....
ewt cnm rabbim war ona sığınmaktan başkada yapacak olduğum bişe yok ama üzülmmemekte elde değil.. bu isyan değil ama değildir herhalde cnm hastanızada çok sewindim gözünüz aydınCanım ama nolur böyle yapma kendini bırakma üzülüp durma dua etmekten başka hiç bişe gelemezki elden bol bol dua edicez herşey Allahtan canım yüreğini ferah tut hayırlısıyla hiçbişe olmucakk inşallah hem bırak onu bunu senin herkesten önce Allahın var ona sığın ondan isteee öpüyorum seniii
Kızlarrr ben çokkkk mutluyum dün aldığımız habere göre Meltem ablamın patoloji sonuçalrı tertemizzz kemoterapiye falan hiçbşeye gerek yokkk Allahıma şükürler olsunnn Allahım sizlerinde gönlüne göre versin inşallahh dualarınızla hep bizimleydinizzz
Hayırlı cumalarrrrrr
cnm bende paylaşmıştım allahın mucizesini inan umudumu kesmemeye çalışıyorum .. kesersem isyan olur diye .. çok şükür nasip etmiş bana bir ewlat inşallah sonunuda güzel eylicek hayırlısı..inş güzel haberlerle geleceksin sende cnm her şey güzel olacakHz.Musa'ya çocuğu olmayan bir kadın gelir.Derki ya Musa rabbime sor benim hiç çocuğum olmayacakmı?Musa Rabbime sorar Rabbim ben bu kadına çocuk yazmadım der.Musa kadına söyler kadın ağlaya ağlaya gider.Aradan altı yedi yıl geçer Musa bakar ki o kadın yanında kocası ve yanlarında 5 yaşlarında bir çocuk.Musa hemen rabbbime sorar Rabbim nasıl böyle bişey olur.RAbbim derki onlar senin benle konuştuğunu yalan söylemeyeceğini bildikleri halde benden umutlarını kesmeyip dua ettiler.Bende onlara bir çocuk verdim....
Canım bak bu kıssa ama ne güzel birşey demi duayla herşeyin değişebileceğini gösteriyor.Biz inancı olan insanlarız bir rüyaya inanıp Allahtan umut kesersek rabbim onu bize yaşatır.Bak ne doktor ne rüya sen sadece Rabbime sığın ondan umut kesme...
MEVLA GÖRELİM NEYLER;NEYLERSE GÜZEL EYLER.....
amin cnm inş... senin duanıda okudum cnm allah kabul etsin inş..canım sen ne bakıyosun rüyalara falan bak sen gönlünü ferah tut hamileliğin ilk başlarında sende çok rüyalar görürsün ben hep düşürüyodum rüyamda dua et bolbol RABBİM sana ve bebeğine sağlık versin
cnmm seni görünce benim inancım zayıf diye üzüldüm ..takdir ediyorumm seni ne güzel sölüyosun kızın iyi rabbimin izniyle dediğin gibi düşünmedende olmuyo en güzelini yapıp rabbiimize sığınıyosun.. bende ölee yapıyorum ama kendiiimide harap ediyorum böle de olmazHoş buldum gülüm iyi olmaya çalışıyorum dün ayrıntılı ultrasyonumuz vardı kızımın kalbinde ışık leke gibi birsey görüldü kalbinde sorun olabilirmiş bizi uzman bı doktora sevk etti 1 ayy sonra tekrar gideceğiz kafama takmadım Rabbime bıraktım ben biliyorum kızım iyi ama insan yine de düşünmeden de edemiyor iste
aynen canım hastanede benden hafta olarak ilerde bi kızla karşılaştım konuştuk baya ben yaptırcaktım aslında ama dr ona 14. haftadaki ayrıntılıda bişi yoksa girmene gerek yok demiş bende o yüzden gerek duymadım hayırlısı ALLAHTAN artık..En iyisini yapmissin cnm insanın kafasını karistiriyorlarbos yere sonra cok sağlıklı oluyorlar aslında hiç bı dediklerini yapmayacaksın Rabbim ne layık gördü ise ne demişler olduğu kadar olmadıgı kader diye Rabbim sagliklik versin
Tmm kizlar kendinize iyi bakın görüşmek üzere:)
kendine diikat et tatlım..MAŞALLAH canımm büyümüş kerata :) bende 11inde 2. aşımı olcam 21inde gittim bende 500gr dedi dr büyüyo kuzucuklarımız 16sı gidicez kısmetse..yarında odamızı almaya gidiyoruz içim içime sığmıyo..Sizin sohbetlerinizi okudum, sonra unnadoya dalmışım canım2 gündür uykuya doyamıyorum valla, Konyaya gitmiştik yol yormuş beni :) 2 hafta falan boğazım yandı böyle, acayip bi acı hissettim. Bebek saçlanırken olurmuş Çok kötü bişey, mide bulantısındanda beter Eşim Konyaya giderken naneli firstlerden almış, çok şükür o geçirdi benim bu sıkıntımı. Aklınızda olsun, eğer böyle bi rahatsızlık yaşarsanız hemen bi naneli şeker, naneli sakız falan alın ağzınıza. Benim hemen geçiriyodu.
Çay bile içemiyosunuz o anda çok rahatsız edici bi durumOnun haricinde iyiyim, detaylı ultrasona girdim 21. haftada, oğlum 416 gr. çıktı. Herşey yolunda şimdilik Tetanoz aşımı yaptırmadım daha onun sıkıntısı var içimde. Bu hafta hastaneye gidicem, doktorumla görüşüp öyle yaptırayım diyorum ama inşallah zamanı geçmez.
Ben çok konuştumSende ne var ne yok adaşım? İyisiniz sizde inşallah
ALLAH razı olsun tatlımm..gül duanı okudum allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?