- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.361
Canlarim aklimdasiniz nasilsiniz? önemli bir gelişme var mi topikte, kim hamile, merve hamilemi? Ne var ne yok bi özel geçin, merak ederim ben. Bu arada regl oldum dualara ara verdim, 7veren gül'cüm en son senin duani okudum rabbim kabul etsin,Allah'a emanet olun
nazan...................50
aslı......................100
aylin.....................200
serap_serap...........500
yasemin.................300
tümay...................50
bedriye..................150
burcu.....................100
çiğdem...................100
fana.......................50
tuba.......................500
Annem:)..................2000
..........................................
toplam 4100 ediyor..üstünüde ben tamamlarım
yanlış yazdığım varsa yada okuyamayacak olan olursa(ki olabilir herkesin işi gücü var:)) bana bildirir:))
bugün yasinimi okudum..duamı ettim dileğimi ettim..
inşallah dualar karşı gelir...:))her şey yoluna girer..
bu hesaptan benim kendime okuduğumdan daha fazla okuyacak olan arkadaşlarım oldu:))
hepiniz sağolun şimdiden..
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli malûmin lek.
Allahım! Bizim Efendimiz Muhammede (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara Onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar Onun hürmetine elde edilir. Onun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allahım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.
canım sağolasın ALLAH RAZI OLSUN..amin cnm inş... senin duanıda okudum cnm allah kabul etsin inş..
..
kendine diikat et tatlım..MAŞALLAH canımm büyümüş kerata :) bende 11inde 2. aşımı olcam 21inde gittim bende 500gr dedi dr büyüyo kuzucuklarımız 16sı gidicez kısmetse..yarında odamızı almaya gidiyoruz içim içime sığmıyo..
ALLAH razı olsun tatlımm..
Canlarim aklimdasiniz nasilsiniz? önemli bir gelişme var mi topikte, kim hamile, merve hamilemi? Ne var ne yok bi özel geçin, merak ederim ben. Bu arada regl oldum dualara ara verdim, 7veren gül'cüm en son senin duani okudum rabbim kabul etsin,Allah'a emanet olun
tamam sağol.Allah razı olsun..sanada küsüratı verdikmi geriye 200 tane kalıyo..onu da bi zahmet ben okurum artık..:))
ama arada belki okuyamayanlar olur bana haber verirler onları tamamlarım hemececik..
dur şimdi bi sevindirik oldum..baştan hiç istememiştim yasemin teklif ettiğinde ama, şimdi aslının meltem ablasının haberinede çok sevindimya alah ın hikmetinden sual olunmaz..nereden geleceği belli olmaz..
Allah hepinizden razı olsun
adımı söylemeyi unutmayın..:)))))))))))))))))))))deli buket deli buket deli buket
gittik gördük beğendik canım fiyatıda iyi bak buna benzio alıcamız yarın kaporasını vercez gelcek..[ı]seninkinede maşallahTahmin edebiliyorum heyecanını, inşallah gönlüne göre modelleri uygun fiyata bulursun canım. Iyi etmişsin şimdiden almakla :) yavaş yavaş bu tatlı telaşlarla doğum zamanımızı getiricez inşallah hayırlısı ile :)[/ı]
[ı]allah razı olsun canım, rabbim kabul etsin, senide gönlüne göre en kısa zamanda hayırlısı ile bir evlat haberiyle müjdelesin güzel allahım[/ı]
gittik gördük beğendik canım fiyatıda iyi bak buna benzio alıcamız yarın kaporasını vercez gelcek..Eki Görüntüle 622073 inşallah sizde bulursunuz gönlünüze ve bütcenize göre
gittik gördük beğendik canım fiyatıda iyi bak buna benzio alıcamız yarın kaporasını vercez gelcek..Eki Görüntüle 622073 inşallah sizde bulursunuz gönlünüze ve bütcenize göre
evet CANIM büyüyen modellerden 800 E ANLAŞTIK GETİRİP KURMADA ONLARA AİT bakalım..AMİN canım İNŞALLAH..Çok güzel ve kullanışlı bi modele benziyo canım. Bu beşik büyüyen beşiklerdenmi? Fiyatı ne kadarmış merak ettim :)
Güle güle kullansın bebeğin :) O beşiğin içinde misler gibi uyusun, geceleri annesini hiç yormasın inşallah
canım onlarda bana kullanışsız gelio bi bebekken kullanabilir sonra hadii bidaha yatak fln al bunun yanında yatağı cibinliği beşiğin örtüsü fln herşeyi var bence sende bunlardan düşün ilerdede genc odası olarak kullanır..valla gül senin takımı çok beğeniyom sen en akıllısını yapmışsında ben şu bambu beşikler varya, hani hasır gibi diyim ,,ayaklı yuvarlak yada oval..kenarları tüllü müllü işlemeli mişlemeli olanlar varya onlara bayılıyorum yavv....::)))gördüğüm yerde durup onlara bakıyorum..
evet CANIM büyüyen modellerden 800 E ANLAŞTIK GETİRİP KURMADA ONLARA AİT bakalım..AMİN canım İNŞALLAH..
canım onlarda bana kullanışsız gelio bi bebekken kullanabilir sonra hadii bidaha yatak fln al bunun yanında yatağı cibinliği beşiğin örtüsü fln herşeyi var bence sende bunlardan düşün ilerdede genc odası olarak kullanır..
olsunnn ileriyi düşünmek herzaman iidir..bende hamile olmadan önce bakıyodum bu modeli istiyodum nasib olcak inşallah sanada nasib olur kuzum..doğmamış çocuğa don biçmek derlerya benimkisi de o misal işte..
nazan...................50
aslı......................100
aylin.....................200
serap_serap...........500
yasemin.................300
tümay...................50
bedriye..................150
burcu.....................100
çiğdem...................100
fana.......................50
tuba.......................500
Annem:)..................2000
..........................................
toplam 4100 ediyor..üstünüde ben tamamlarım
yanlış yazdığım varsa yada okuyamayacak olan olursa(ki olabilir herkesin işi gücü var:)) bana bildirir:))
bugün yasinimi okudum..duamı ettim dileğimi ettim..
inşallah dualar karşı gelir...:))her şey yoluna girer..
bu hesaptan benim kendime okuduğumdan daha fazla okuyacak olan arkadaşlarım oldu:))
hepiniz sağolun şimdiden..
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
evet CANIM büyüyen modellerden 800 E ANLAŞTIK GETİRİP KURMADA ONLARA AİT bakalım..AMİN canım İNŞALLAH..
canım onlarda bana kullanışsız gelio bi bebekken kullanabilir sonra hadii bidaha yatak fln al bunun yanında yatağı cibinliği beşiğin örtüsü fln herşeyi var bence sende bunlardan düşün ilerdede genc odası olarak kullanır..
evet canım alabilen alsın ne diyim ama 5-6 aylık oldumu kalkmaya calışır düşer müşer ALLAH korusun bizim 3.5 sene ev kredimiz var bütce neye yeterse onu alıyoruz..yanımda durması içinde bende düşünüodum ama eşimin beşiği var dedi onda yatsın ben boyarım heves etti bende kıramadım onu boyıycak 4-5 ay yanımızda durur sonra odasını bilsin :))Çok iyiymiş canım. Evet o bambu beşikler 6 aya kadar kullanılabiliyomuş. Ama maddi imkanı olan hevesi geçene kadar en azından içinde ukte kalmaz alabilirler. Hele birde bizim gibi evlat hasreti çekmişlerse, bence seve seve verir gereksizde olsa o parayı beşiğeVee eminimki buket bebeğine o beşikten alır
evet canım alabilen alsın ne diyim ama 5-6 aylık oldumu kalkmaya calışır düşer müşer ALLAH korusun bizim 3.5 sene ev kredimiz var bütce neye yeterse onu alıyoruz..yanımda durması içinde bende düşünüodum ama eşimin beşiği var dedi onda yatsın ben boyarım heves etti bende kıramadım onu boyıycak 4-5 ay yanımızda durur sonra odasını bilsin :))
canım anneme söylüyorum 200 taneyide o okucak not al böylece tamamlanmış oluyorrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?