Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canlarim aklimdasiniz nasilsiniz? önemli bir gelişme var mi topikte, kim hamile, merve hamilemi? Ne var ne yok bi özel geçin, merak ederim ben. Bu arada regl oldum dualara ara verdim, 7veren gül'cüm en son senin duani okudum rabbim kabul etsin,Allah'a emanet olun

şimdilik bi gelişme yok..bugün tümay doktora gidecem, duamnur da yarın gidecekmiş..

hayatumuttur un görümcesi bi rüya görmüş, görmüş yetmemiş tutmuş bide anlatmış, zaten kızın yüreği ağzında..:) şimdi yüreğiyle birlikte çiğeri de ağzında.

benim toplantılar devam..haftasonuda yine 8 e 9 a kadar çalışırım..durum bu..

sündüzcüm seninde duanı okudum cnm rabbim kabul etsin ... buketcim allah dualarını kabul etsin inş .. ben bilmiyorum cnm yanlış bişe yapmak istemem die duana kabul olamadım ..hayırlısı inş.. allah razı olsun okuyan arkadaşlarımızdan da...

Canım bende 144 tane alayım, okuyup bitirince yine haber veririm inşallah :)
Rabbim kabul etsin

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="bgcolor: #809508, align: center"]Salat-ı Tefriciye Duası [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."Bu fazilettendir ki, salavât okuyan kimsenin bütün işleri Allah tarafından kolaylaştırılır. İşleri düzgün yolunda gider. Gönül sıkıntısı olmaz. Gamı, kederi, sıkıntıları kendiliğinden kalkar. Geçim darlığı çekenlerin rızkı bollaşır, kazancına bereket gelir, geçim darlığı çekmez. Bütün duâları kabuldur. Her istek ve dileği yerine gelir. Ümid ve muradı hasıl olur.
Bu salavât, 3,5,7,11,21 veya 41 kere okunabilir. Herkes vaktine göre az veya çok okuyabilir. İsteyen 3 kere… isteyen 41 kere okur. Fazileti, sevabı buna göredir.
Çok önemli işlerin gerçekleşmesi için bu salavât (4444) defa okunur. Gelecek musibetlerden (belâ ve kazalardan) korunmak ve kurtulmak için de (4444) defa okunur. Altından kalkamadığın musibetlerin gitmesi için de aynı şekilde okunur.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tamam sağol.Allah razı olsun..sanada küsüratı verdikmi geriye 200 tane kalıyo..onu da bi zahmet ben okurum artık..:))
ama arada belki okuyamayanlar olur bana haber verirler onları tamamlarım hemececik..
dur şimdi bi sevindirik oldum..baştan hiç istememiştim yasemin teklif ettiğinde ama, şimdi aslının meltem ablasının haberinede çok sevindimya alah ın hikmetinden sual olunmaz..nereden geleceği belli olmaz..

Allah hepinizden razı olsun

adımı söylemeyi unutmayın..:)))))))))))))))))))))deli buket deli buket deli buket

Seninkinede maşallah Tahmin edebiliyorum heyecanını, inşallah gönlüne göre modelleri uygun fiyata bulursun canım. İyi etmişsin şimdiden almakla :) Yavaş yavaş bu tatlı telaşlarla doğum zamanımızı getiricez inşallah hayırlısı ile :)

Allah razı olsun canım, Rabbim kabul etsin, senide gönlüne göre en kısa zamanda hayırlısı ile bir evlat haberiyle müjdelesin güzel Allahım

Bende hesap ortaya kolay çıksın diye küsüratlı aldım Allah senden de razı olsun, bu vesile ile bizlerde kendimizi duayla meşgul ediyoruz :)

gittik gördük beğendik canım fiyatıda iyi bak buna benzio alıcamız yarın kaporasını vercez gelcek.. inşallah sizde bulursunuz gönlünüze ve bütcenize göre

gittik gördük beğendik canım fiyatıda iyi bak buna benzio alıcamız yarın kaporasını vercez gelcek..Eki Görüntüle 622073 inşallah sizde bulursunuz gönlünüze ve bütcenize göre

Çok güzel ve kullanışlı bi modele benziyo canım. Bu beşik büyüyen beşiklerdenmi? Fiyatı ne kadarmış merak ettim :)
Güle güle kullansın bebeğin :) O beşiğin içinde misler gibi uyusun, geceleri annesini hiç yormasın inşallah

gittik gördük beğendik canım fiyatıda iyi bak buna benzio alıcamız yarın kaporasını vercez gelcek..Eki Görüntüle 622073 inşallah sizde bulursunuz gönlünüze ve bütcenize göre

valla gül senin takımı çok beğeniyom sen en akıllısını yapmışsında ben şu bambu beşikler varya, hani hasır gibi diyim ,,ayaklı yuvarlak yada oval..kenarları tüllü müllü işlemeli mişlemeli olanlar varya onlara bayılıyorum yavv....::)))gördüğüm yerde durup onlara bakıyorum..

evet CANIM büyüyen modellerden 800 E ANLAŞTIK GETİRİP KURMADA ONLARA AİT bakalım..AMİN canım İNŞALLAH..
canım onlarda bana kullanışsız gelio bi bebekken kullanabilir sonra hadii bidaha yatak fln al bunun yanında yatağı cibinliği beşiğin örtüsü fln herşeyi var bence sende bunlardan düşün ilerdede genc odası olarak kullanır..

doğmamış çocuğa don biçmek derlerya benimkisi de o misal işte..

canım anneme söylüyorum 200 taneyide o okucak not al böylece tamamlanmış oluyorrr :)

Çok iyiymiş canım. Evet o bambu beşikler 6 aya kadar kullanılabiliyomuş. Ama maddi imkanı olan hevesi geçene kadar en azından içinde ukte kalmaz alabilirler. Hele birde bizim gibi evlat hasreti çekmişlerse, bence seve seve verir gereksizde olsa o parayı beşiğe Vee eminimki buket bebeğine o beşikten alır

evet canım alabilen alsın ne diyim ama 5-6 aylık oldumu kalkmaya calışır düşer müşer ALLAH korusun bizim 3.5 sene ev kredimiz var bütce neye yeterse onu alıyoruz..yanımda durması içinde bende düşünüodum ama eşimin beşiği var dedi onda yatsın ben boyarım heves etti bende kıramadım onu boyıycak 4-5 ay yanımızda durur sonra odasını bilsin :))

Bizde odamızda yatırıcaz mecburen ama ilerde odasına alırmıyım bilemiyorum. O oda biraz soğuk oluyo, bende tedirginim, sürekli aynı odada kalmakta istemiyorum alışmaması için, bakalım doğsunda hayırlısı ile o zaman belli olur bizim gidişat :) Bende senin gibi elbiseleri için 1 dolap ve büyüyen beşiklerden almayı düşünüyorum. Biz daha bakmadık. Netten bakıyorum bende fikir edinmek için :) En kısa zamanda almayı istiyorum ama, sanırım kokusu falan oluyomuş yeni mobilyaların?

canım anneme söylüyorum 200 taneyide o okucak not al böylece tamamlanmış oluyorrr :)

yok canım söyleme..kalan 200 ün 100 ünü ben 100 ünüde benim annem okur bitiririz..
listede annem diye yazdığım annemin dağıttıkları 2000 tane..
sen annene söyleME şimdilik..
ama hafta içi bakarız..ay çok sağol yaa.iki günde doldu liste..
çok sağolun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…