- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.381
evet canım o yüzden erken al ki temizle kokusuda cıksın.. 1 ayda cıkar zaten rahat rahatBizde odamızda yatırıcaz mecburen ama ilerde odasına alırmıyım bilemiyorum. O oda biraz soğuk oluyo, bende tedirginim, sürekli aynı odada kalmakta istemiyorum alışmaması için, bakalım doğsunda hayırlısı ile o zaman belli olur bizim gidişat :) Bende senin gibi elbiseleri için 1 dolap ve büyüyen beşiklerden almayı düşünüyorum. Biz daha bakmadık. Netten bakıyorum bende fikir edinmek için :) En kısa zamanda almayı istiyorum ama, sanırım kokusu falan oluyomuş yeni mobilyaların?
yok canım söyleme..kalan 200 ün 100 ünü ben 100 ünüde benim annem okur bitiririz..
listede annem diye yazdığım annemin dağıttıkları 2000 tane..
sen annene söyleME şimdilik..
ama hafta içi bakarız..ay çok sağol yaa.iki günde doldu liste..
çok sağolun..
sündüzcüm seninde duanı okudum cnm rabbim kabul etsin ... buketcim allah dualarını kabul etsin inş .. ben bilmiyorum cnm yanlış bişe yapmak istemem die duana kabul olamadım ..hayırlısı inş.. allah razı olsun okuyan arkadaşlarımızdan da...
Çok iyiymiş canım. Evet o bambu beşikler 6 aya kadar kullanılabiliyomuş. Ama maddi imkanı olan hevesi geçene kadar en azından içinde ukte kalmaz alabilirler. Hele birde bizim gibi evlat hasreti çekmişlerse, bence seve seve verir gereksizde olsa o parayı beşiğeVee eminimki buket bebeğine o beşikten alır
tamam canım ama eksik kalırsa söyle tamamlarız inşallah hayırlısıyla bak ne güzelll Allahım dualarımızı kabul eder inşallahhhhhh evinde huzur mutluluk,bereket,sağlık,bebek hiç biri eksik olmasınnnnnn hayırlı zmanda hayırlı evlatlarınız olsun inşalllahhhhh aminnnnnnnnnnn
ozaman bu sana gelsin buketttttttttttttttolsun canım benim..amin demen yeterli
evet yaaa içimde uhdedir..her önünden geçişimde o beşiklere bakar dururum..bide süslü püslüya, dantelli fırfırlı felan..insan iyice tahaf oluyo..yazarken bile ağlayacak kadar gerizekalıyım..:))
çooooooooooooooooooooooooook sağol canımsın..Amin..allah herşeyin hayırlısını versin..evladında...sonuçta hep bebek kalmayacaklar büyüyecekler , gelişecekler, ağzından agu dan başka sözler çıkacak, belki öfke çıkacak, belki azar çıkacak, belki küfür çıkacak(mazallah), allah hayırlısını versin...ben çocuk meselesini hep hayatımın ortasında tuttum ki bu benim çocukluğumdan gelen bi istek çünki..
ama şuan sadece huzur istiyorum ve birlik beraberlik istiyorum..huzur olmayınca hiç birşeyin tadı yok..huzur olmayınca ne paranın tadı olur, ne malın tadı olur ne mülkün tadı olur ne avladın tadı olur..
hayırlısı cümlemize..bugün yine yoğunum.hepnizi öptüm..
nazan...................50
aslı......................100
aylin.....................200
serap_serap...........500
yasemin.................300
tümay...................50
bedriye..................150
burcu.....................100
çiğdem...................100
fana.......................50
tuba.......................500
Annem:)..................2000
..........................................
toplam 4100 ediyor..üstünüde ben tamamlarım
yanlış yazdığım varsa yada okuyamayacak olan olursa(ki olabilir herkesin işi gücü var:)) bana bildirir:))
bugün yasinimi okudum..duamı ettim dileğimi ettim..
inşallah dualar karşı gelir...:))her şey yoluna girer..
bu hesaptan benim kendime okuduğumdan daha fazla okuyacak olan arkadaşlarım oldu:))
hepiniz sağolun şimdiden..
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli malûmin lek.
Allahım! Bizim Efendimiz Muhammede (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara Onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar Onun hürmetine elde edilir. Onun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allahım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.
olsun canım benim..amin demen yeterli
evet yaaa içimde uhdedir..her önünden geçişimde o beşiklere bakar dururum..bide süslü püslüya, dantelli fırfırlı felan..insan iyice tahaf oluyo..yazarken bile ağlayacak kadar gerizekalıyım..:))
çooooooooooooooooooooooooook sağol canımsın..Amin..allah herşeyin hayırlısını versin..evladında...sonuçta hep bebek kalmayacaklar büyüyecekler , gelişecekler, ağzından agu dan başka sözler çıkacak, belki öfke çıkacak, belki azar çıkacak, belki küfür çıkacak(mazallah), allah hayırlısını versin...ben çocuk meselesini hep hayatımın ortasında tuttum ki bu benim çocukluğumdan gelen bi istek çünki..
ama şuan sadece huzur istiyorum ve birlik beraberlik istiyorum..huzur olmayınca hiç birşeyin tadı yok..huzur olmayınca ne paranın tadı olur, ne malın tadı olur ne mülkün tadı olur ne avladın tadı olur..
hayırlısı cümlemize..bugün yine yoğunum.hepnizi öptüm..
kızlar adetime 3 gün kaldı ve bugün sabahtan beri mide bulantım var.. grip oluyorum acaba ondanmıdır diye düşünüyorum .. yemek yediğim zaman reflü gibi yediklerim geri geliyormuş gibi oluyorum hatta biraz önce afedersiniz çok az istifra ettim.. ALLAH ım bu cuma mübarek günde inşallah hayra çıkartır belirtilerimi
kızlar adetime 3 gün kaldı ve bugün sabahtan beri mide bulantım var.. grip oluyorum acaba ondanmıdır diye düşünüyorum .. yemek yediğim zaman reflü gibi yediklerim geri geliyormuş gibi oluyorum hatta biraz önce afedersiniz çok az istifra ettim.. ALLAH ım bu cuma mübarek günde inşallah hayra çıkartır belirtilerimi
gamzecim we mervecim yapın bi test da ...
yok canım ben akıllandım yapmıycam. en son 1 hafta once yaptım negatıftı. daha yapmam :))))))))))) beklemeyı dusunuyorum. zaten doktordan randevu aldım.
canlarr bebişimi gördüm bugünzıp zıp zıplıyordu sıpammm heyecendan ölecektim... 2li test için gittik 1.7 çıktı ense kalınlığı normal dedi doktor bakalım 10 gün sonra belli olacak sonuçlarımız güzel olur inşallah...
Gülcüm duanı okudum canım sabah...
Buketcim senin tefriciyelerini akşama okuyacağım canım aksilik çıkmazsa haber veririm...
MAŞALLAH güzel cıkmış canım gözün aydın diğerlerindede sorun olmaz İNŞALLAH...canlarr bebişimi gördüm bugünzıp zıp zıplıyordu sıpammm heyecendan ölecektim... 2li test için gittik 1.7 çıktı ense kalınlığı normal dedi doktor bakalım 10 gün sonra belli olacak sonuçlarımız güzel olur inşallah...
Gülcüm duanı okudum canım sabah...
Buketcim senin tefriciyelerini akşama okuyacağım canım aksilik çıkmazsa haber veririm...
ee hayırlısı o zaman cnm inş ii haberler werirsin ama akıntın kokuluysa enfeksiyon olabilir ihmal etme cnm ..
baska belırtılerın varmı cnm? belirtilermizi karsılastıralım. ben hep hamıle olmadıgımı dusundugum ıcın yazmak bıle ıstemıyorum aslında. ama dogrusunu soylemek gerekırse..
1. bulantı. bulantı derken sankı mıgdende cok sey varmıs gıbı hissediyorsun.. sankı hoslanmadıgın bır sey gorsen heran kusucakmıs gıbı olacagnı hıssedıyorsun..
2.1 haftadan fazladır kasıklarım agrıyor arada bır sancı gırıyor dıyorum kesın adet oldum ama tık yok. sınırlendıgım zaman daha cok agrıyor kasıklarım. hatta gecenlerde cok sınırlendım sonra kasıklarıma tam rahmımın ortasına cok kotu bır sancı grdı.. bayagı ağrıdı sonra hafifledi.
3. onceden akıntım yoktu fazla. ama sua son 4 gundur akıntım cogaldı camasırım cabuk kırlenıyor. ve agır bır kokusu var.
baska bır belırtım yok. ne yorgunluk ne goguslerde sancı hıc bır sey yok bu kadr :)
bılmıyorumkıı cnm smear testı de yaptırmısım oysakı bır seyın yok demıslerdı hayırlısı bakalım bu cuma saatınde cok dua et olurmu ? bu arada sana o doktorun dedıgı sey varya sakın takma onu kafana.. mılletın cocuklarına neler neler dıyorlarr yok aldırmalısın zekası geriii sonra cocuk deha oluyor. :) sanki çıplak gözlerıylemi görüyorlar... Rabbbime dua et.. o isterse dilerse olmazları olur yapar.. bırde uyarı sakın rüayalarını yordurma kımseye anlatanlarada soyle ılk once hayır olsun de de. tammmı? sakın gotuye yrma ruyalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?