Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet canım o yüzden erken al ki temizle kokusuda cıksın.. 1 ayda cıkar zaten rahat rahat hayırlısı olsun tatlımm..

tamam canım ama eksik kalırsa söyle tamamlarız inşallah hayırlısıyla bak ne güzelll Allahım dualarımızı kabul eder inşallahhhhhh evinde huzur mutluluk,bereket,sağlık,bebek hiç biri eksik olmasınnnnnn hayırlı zmanda hayırlı evlatlarınız olsun inşalllahhhhh aminnnnnnnnnnn

olsun canım benim..amin demen yeterli

evet yaaa içimde uhdedir..her önünden geçişimde o beşiklere bakar dururum..bide süslü püslüya, dantelli fırfırlı felan..insan iyice tahaf oluyo..yazarken bile ağlayacak kadar gerizekalıyım..:))

çooooooooooooooooooooooooook sağol canımsın..Amin..allah herşeyin hayırlısını versin..evladında...sonuçta hep bebek kalmayacaklar büyüyecekler , gelişecekler, ağzından agu dan başka sözler çıkacak, belki öfke çıkacak, belki azar çıkacak, belki küfür çıkacak(mazallah), allah hayırlısını versin...ben çocuk meselesini hep hayatımın ortasında tuttum ki bu benim çocukluğumdan gelen bi istek çünki..

ama şuan sadece huzur istiyorum ve birlik beraberlik istiyorum..huzur olmayınca hiç birşeyin tadı yok..huzur olmayınca ne paranın tadı olur, ne malın tadı olur ne mülkün tadı olur ne avladın tadı olur..

hayırlısı cümlemize..bugün yine yoğunum.hepnizi öptüm..

ozaman bu sana gelsin bukettttttttttttttt

Eklentiler

• $73210731_tn30_0.webp
    3 KB · Görüntüleme: 28

buketcim benimki 200 olacak tatlım, özet gecmişsin :)) Allah herkesin yardımcisi olsun seninde, tuğbaninda, tümayinda.... Içler ferah ve imanla dolu olsun

selamunaleykum. kızlar nasılsınızz??* ...
oh masaallah tefriciyeler okunuyorrr :))bıtmıs bıleee bu aralar sık gıremıyorum annemdeyım. gelişmeler varmıı :))

bukettt bende cok sevıyorum o beşikleriii.... nerde görsem sankı hamıleymısım gıbı ınceler dururum hep hayaller kurarım... eşimde sinirlenir... üzülürüm. vakıt harcıyoruz der. zoruma gıder aslında yanımda gelır ama yuzunden anlasılır ıstemerek geldgnı bellı etmem ama agrıma gıder. sızın kocalrınızda boylemı acaba?? neyse.
bu arada adet olmadım halaa testte yapmadım yapmıycm 37 gün oldu. şöööyylee bir 45 güne kadar olmazsam doktora gideceğümmm.... 41.gunde ıdrar testı yapacagımm :)) tutuyorum kendımı bu sefer :)

bende buket gıbı mıgde bulantılrım oluyııır bnmde adım bundan sonra pskolejık hamıle 2 olsun

kızlar adetime 3 gün kaldı ve bugün sabahtan beri mide bulantım var.. grip oluyorum acaba ondanmıdır diye düşünüyorum .. yemek yediğim zaman reflü gibi yediklerim geri geliyormuş gibi oluyorum hatta biraz önce afedersiniz çok az istifra ettim.. ALLAH ım bu cuma mübarek günde inşallah hayra çıkartır belirtilerimi

rABBIM YUVANA ŞENLİK VERSİN CNM. Allah yolundan şaşırtmasın. dualrın hurmetıne.. mubarek cuma gununun hurmetıne.. okunan kuran-ı kerımlerın hurmetıne nazardan beladan her turlu serden bılıp bılmedgımız butun kotuluklerdn Allah emin kılsın bizi. kudretlı gostersın düşmanlarmızıa tefrıcıyelerın hurmetıne amin.

Maşaallah bıtanem. Insaallah hamılesındır. dEĞİLSENDE rABBIM KALBINE FERAHLIK VE SABIR VERSIN. COK ZOR BIR SEY YAAA cok agır ımtıhandayız.

baska belırtılerın varmı cnm? belirtilermizi karsılastıralım. ben hep hamıle olmadıgımı dusundugum ıcın yazmak bıle ıstemıyorum aslında. ama dogrusunu soylemek gerekırse..

1. bulantı. bulantı derken sankı mıgdende cok sey varmıs gıbı hissediyorsun.. sankı hoslanmadıgın bır sey gorsen heran kusucakmıs gıbı olacagnı hıssedıyorsun..

2.1 haftadan fazladır kasıklarım agrıyor arada bır sancı gırıyor dıyorum kesın adet oldum ama tık yok. sınırlendıgım zaman daha cok agrıyor kasıklarım. hatta gecenlerde cok sınırlendım sonra kasıklarıma tam rahmımın ortasına cok kotu bır sancı grdı.. bayagı ağrıdı sonra hafifledi.

3. onceden akıntım yoktu fazla. ama sua son 4 gundur akıntım cogaldı camasırım cabuk kırlenıyor. ve agır bır kokusu var.

baska bır belırtım yok. ne yorgunluk ne goguslerde sancı hıc bır sey yok bu kadr :)

canlarr bebişimi gördüm bugün zıp zıp zıplıyordu sıpammm heyecendan ölecektim... 2li test için gittik 1.7 çıktı ense kalınlığı normal dedi doktor bakalım 10 gün sonra belli olacak sonuçlarımız güzel olur inşallah...
Gülcüm duanı okudum canım sabah...
Buketcim senin tefriciyelerini akşama okuyacağım canım aksilik çıkmazsa haber veririm...

hayırlı olsun cnm bnm :) Rabbım hep o anki gibib heycanla yuzunu guldursun. masaallah dıyelım. sımdıden uslu akıllı ahlaklı cocuk olsun dıye okumaya basla surelerı bebişine :)) dualarla buyusun

MAŞALLAH güzel cıkmış canım gözün aydın diğerlerindede sorun olmaz İNŞALLAH...

ALLAH razı olsunn..

ee hayırlısı o zaman cnm inş ii haberler werirsin ama akıntın kokuluysa enfeksiyon olabilir ihmal etme cnm ..

bılmıyorumkıı cnm smear testı de yaptırmısım oysakı bır seyın yok demıslerdı hayırlısı bakalım bu cuma saatınde cok dua et olurmu ? bu arada sana o doktorun dedıgı sey varya sakın takma onu kafana.. mılletın cocuklarına neler neler dıyorlarr yok aldırmalısın zekası geriii sonra cocuk deha oluyor. :) sanki çıplak gözlerıylemi görüyorlar... Rabbbime dua et.. o isterse dilerse olmazları olur yapar.. bırde uyarı sakın rüayalarını yordurma kımseye anlatanlarada soyle ılk once hayır olsun de de. tammmı? sakın gotuye yrma ruyalarını

benim yumurtlama dönemimden itibaren kasıklarımda ağrı bazen çok şiddetli oluyordu

yumurtlama günümden sonra kuruluk oluşurdu ama bu ay olmadı kuruluk ...öyle aman aman yoğun akıntımda yok peçeteye sildiğimde beyaz bir akıntı oluyor

adetimde 5 gün önce adet olucakmışı gibi yoğun ağrı ve belli belirsiz peçeteye sildiğimde hafif leke geldi.. bugüne kadarda başka olmadı..

adete 3 gün kala bulantı yorgunluk hissi .. birde girp olucam gibi sanki

bende böyle ama bu belirtiler hamileliktenmidir bilmiyorum ama inşallah HAKKIMIZDA hayırlısı neyse o olsun..

inşallah dediğin gibi olur cnm hayırlısıyla inş.. mide bulantılarımda başladı onu bu kadar hissederken ona alışırken allah korusun zor olur rabbim sabrınıda werir inşallah her şey rabbimden ..inş sende güzel haberler alırsın cnm tez wakitte inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…