- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.401
canım leke geldıyse düşündürücü? nedesek boş hele bir adetın geçsin bakalım. hamıle olsan bıle en az 10 gun sonra bellı olur dıe dusunuyorum.
benim yumurtlama dönemimden itibaren kasıklarımda ağrı bazen çok şiddetli oluyordu
yumurtlama günümden sonra kuruluk oluşurdu ama bu ay olmadı kuruluk ...öyle aman aman yoğun akıntımda yok peçeteye sildiğimde beyaz bir akıntı oluyor
adetimde 5 gün önce adet olucakmışı gibi yoğun ağrı ve belli belirsiz peçeteye sildiğimde hafif leke geldi.. bugüne kadarda başka olmadı..
adete 3 gün kala bulantı yorgunluk hissi .. birde girp olucam gibi sanki
bende böyle ama bu belirtiler hamileliktenmidir bilmiyorum ama inşallah HAKKIMIZDA hayırlısı neyse o olsun..
her şeyin hayırlısı . Artık çok istemiyorum bebek... gercekten bak. belki bana şaşırcaksınız ama içimde o kdar çok bebek isteği kalmadı. şuan heyecanım varmı elbet var? gelgitler içindeyim. merak edıyorum. bir yandan benım durumum sızden daha farklı benım ıcın adet olmamakta kotu bır sey. cunku bana menopoz teshısı konuldu 10 ay once.. adet olmamama da uzuluyorum. ne guzel son aylarda duzenlı adet goruyordum. yine şaştı. herlade bnm ıcın artık boyle hayırlı cocugumun olmaması. oyle dusunmeye basladım.
cokta içimden gelmıyor artık tedavı olmak doktorlara gıtmek annemın zoruyla gıdıyorum ılerde gıtmedım dememek ıcın o yuzden randevu aldım doktordan.ağır geliyor heralde her sey. kaldıramıyorum. hiç bir şey yapma istemiyorum. her acıya gulumsuyorum. cok kotu bır sey bılıyormusunuz? bir şey canınızı cok yakıyor ona guluyorsunuz. içiniz aglarken gulumsemek cok kotu elımde değil gülmem geliyor. bir ciddiyetsizlik hasıl oldu istem dışı. umursamazlık.. heralde bıyle atıyorum duygularımı
keşke evlenmeseydim. bekar kalsaydım omur boyu bılmeseydım bu hastalıgımı. benm artık fazla umudum kalmadı. kayınvalıdemler sureklı sıkıstırıyor... evliliğimi bie bitirmek istiyorum. zaten bır gun onlar böyle bir şey düşünecekk.. bılyorum oğulları evlatsızmı kalacak benm yuzunden. kocam her ne kdar suan bu evlatsızlık duygusunun eksıklıgını hıssetmesede en gec 1 seneye hıssedecek :)) o da düşünmeye baslayacak ... cocugum olmuyr dıye... o da düşüncek bosanmayı.. ailesi zaten desteklicek. bnm yuzume bakamıcak belki asla itiraf edemicek ama ben anlıycm zaten. zaten o aralar bnm psklejım cok bozuk olur buyuk ıhtımalle :)) sankı suan cok duzgunmuş gibi.. evliliğimde kavgalar gurultuler olcak nedensız yere... şiddet olucak geriye donulmez laflar edılcek ve evlılık cocuk bahanesıyle bıtmıcek... boylece kocam sabreden kısı olucak bnde huysuz kısır cocugu olmayan bırı.. yanı kısacası ben evlılıgımın sonunu gormuyorum. :) Agrıma gıden keske evlenmeseydım. baba evıne donmek agır akrabalar hep gulecek zaten karsı cıkmısalrdı evlenmeme. dıyecekler bız demiştik. düşmanlar sevınıcek işte öyle.......
ozaman bu sana gelsin bukettttttttttttttt
buketcim benimki 200 olacak tatlım, özet gecmişsin :)) Allah herkesin yardımcisi olsun seninde, tuğbaninda, tümayinda.... Içler ferah ve imanla dolu olsun
canlarr bebişimi gördüm bugünzıp zıp zıplıyordu sıpammm heyecendan ölecektim... 2li test için gittik 1.7 çıktı ense kalınlığı normal dedi doktor bakalım 10 gün sonra belli olacak sonuçlarımız güzel olur inşallah...
Gülcüm duanı okudum canım sabah...
Buketcim senin tefriciyelerini akşama okuyacağım canım aksilik çıkmazsa haber veririm...
her şeyin hayırlısı . Artık çok istemiyorum bebek... gercekten bak. belki bana şaşırcaksınız ama içimde o kdar çok bebek isteği kalmadı. şuan heyecanım varmı elbet var? gelgitler içindeyim. merak edıyorum. bir yandan benım durumum sızden daha farklı benım ıcın adet olmamakta kotu bır sey. cunku bana menopoz teshısı konuldu 10 ay once.. adet olmamama da uzuluyorum. ne guzel son aylarda duzenlı adet goruyordum. yine şaştı. herlade bnm ıcın artık boyle hayırlı cocugumun olmaması. oyle dusunmeye basladım.
cokta içimden gelmıyor artık tedavı olmak doktorlara gıtmek annemın zoruyla gıdıyorum ılerde gıtmedım dememek ıcın o yuzden randevu aldım doktordan.ağır geliyor heralde her sey. kaldıramıyorum. hiç bir şey yapma istemiyorum. her acıya gulumsuyorum. cok kotu bır sey bılıyormusunuz? bir şey canınızı cok yakıyor ona guluyorsunuz. içiniz aglarken gulumsemek cok kotu elımde değil gülmem geliyor. bir ciddiyetsizlik hasıl oldu istem dışı. umursamazlık.. heralde bıyle atıyorum duygularımı
keşke evlenmeseydim. bekar kalsaydım omur boyu bılmeseydım bu hastalıgımı. benm artık fazla umudum kalmadı. kayınvalıdemler sureklı sıkıstırıyor... evliliğimi bie bitirmek istiyorum. zaten bır gun onlar böyle bir şey düşünecekk.. bılyorum oğulları evlatsızmı kalacak benm yuzunden. kocam her ne kdar suan bu evlatsızlık duygusunun eksıklıgını hıssetmesede en gec 1 seneye hıssedecek :)) o da düşünmeye baslayacak ... cocugum olmuyr dıye... o da düşüncek bosanmayı.. ailesi zaten desteklicek. bnm yuzume bakamıcak belki asla itiraf edemicek ama ben anlıycm zaten. zaten o aralar bnm psklejım cok bozuk olur buyuk ıhtımalle :)) sankı suan cok duzgunmuş gibi.. evliliğimde kavgalar gurultuler olcak nedensız yere... şiddet olucak geriye donulmez laflar edılcek ve evlılık cocuk bahanesıyle bıtmıcek... boylece kocam sabreden kısı olucak bnde huysuz kısır cocugu olmayan bırı.. yanı kısacası ben evlılıgımın sonunu gormuyorum. :) Agrıma gıden keske evlenmeseydım. baba evıne donmek agır akrabalar hep gulecek zaten karsı cıkmısalrdı evlenmeme. dıyecekler bız demiştik. düşmanlar sevınıcek işte öyle.......
10 sene 15 sene cocuğu olmayıp karı koca evli kalabılen eşleri tebrik ediyorum. Gercekten ödül vermek lazım. eşlerede o aileyede...
gercek aşk buna derim ben.
Benim kayınvalidemler çok düşkündür toruna. hele oğullarının cocuklarına bir başka düşkündür. Evliliği kurtarmak için çoçuk yapma düşüncesine çok karşıyım. yada erkeği bağlamak için çocuk yapıyorlar ya.... işte o düşünceye.. eğer erkeğin gideceği varsa hiç durmasın gitsin derim ben. cok ağır bir şey.
Ama şuda bir gereçkki cocuk yuvanın bel kemiği... yuvayı şenlendiren, ayakata tutan kuvvetlendiren o.. istisnalar haricinde konusuyorum.
eşim duygularını negatıf duygularını asla belli etmeyen bu konuda uzman bır kişi..
asla uzuldugunu belli etmez. istediğini belli etmez.. sinirlendiğini belli etmez.. ne hissettiğini anlıyamazsınız genelde..
ama ben ne hissettiğimi biliyorum su zamanlarda. kendimi umursamaz hissediyorum. cissiyetsiz hissediyorum. ben yokmuşum gibi hissediyorum duygularım yokmuş gibi.. pskolejık olarak ıyı değilim bunu kabul edıyorum. Keşke cok güçlü biri olabılseydımde bu yasadıklarımdan etkilenmeseydim... ama etkileniyorum.. hemde cok. evliliğimiz yıpranıyor.. olabıldıgınce sınırları zorluyorum bazen.. bunu istem dışı yapıyorum.. yada bişeylerin kötü gitmesini istiyorum. eşimin ve ailesinin cocugumun olmadıgından dolayı farklı dusunceler içerisine girmesi duygusu benı cok etkılıyor... bunun boyle bıtecegıne baska turlu bıtsın dıyorum ılerde. eğer ki eşim kafası karışacaksa bızım ılerde hıc cocugumuz olmazsa diye? ne yapacagım dıye? o şansı eline ben vermek istiyorum. sınırları aşıp onu ve ailesini bu yükten kurtaramk istiyorum.. kendimi yükmüş gibi hissetmek ağrıma gidiyor..
10 sene 15 sene cocuğu olmayıp karı koca evli kalabılen eşleri tebrik ediyorum. Gercekten ödül vermek lazım. eşlerede o aileyede...
gercek aşk buna derim ben.
Keşke cok güçlü biri olabılseydımde bu yasadıklarımdan etkilenmeseydim... ama etkileniyorum.. hemde cok. evliliğimiz yıpranıyor.. olabıldıgınce sınırları zorluyorum bazen.. bunu istem dışı yapıyorum.. yada bişeylerin kötü gitmesini istiyorum. eşimin ve ailesinin cocugumun olmadıgından dolayı farklı dusunceler içerisine girmesi duygusu benı cok etkılıyor
aannnaaam..hayırlı olsun..sağlıklı olsun inşallah..Korkuyorsun biliyorum..ama inşallah herşey yolunda gider..ben hamile değilim ama 6-7 . haftada kalp atışı duyuluyor sanırım..çok sevindim..tebrik ederim..yine önceki gibi kaşınıp ta kötü şeyleri çağırma..bak yukarıda da yazdım..onlar hep şeytanın vesvesesi,,Slm ben geldim.Evet hamileyim ama kese cok kucuk bugun hastanede beklerken leke geldi.10gun yaticam tekrar gitcem bakalim ne olucak.hamileler Kalp atislarini ne zaman gordunuz?
aayyyyyyyyyyyyy..ben bundan istiyorum bundan bundan..
yaa burcuuuuuuuuuuuuu..sen 100 tane oku.. 70 okumuştun 30 daha oku tamam.. geri kalan 200 ü benle annem okuyalım..yaa böyle olunca kendimi kötü hissettim yaa..benden çok okuyan arkadaşlarım var:))))))))))))))
anaaaamm ayliiiiiiiiiinn ..atan şey kalbimi yani...Allah bağışlasın sana onu..nazarlardan saklasın
anaaaaaaaaaamm sen neler düşünmüşsün neler kurmuşsun öyle kafanda..ama ne yazıkki hepsi doğru..benim eşimin bana böyle bir tavrı olmadı Allah ondan bin kere razı olsun ama bende senin gibi bu düşüncelere gark oldum ve sonrada evliliğimin sarsılmasında tuz biber oldu..haa başka şeylerde vardır belki onlar olmasa bunada hiç takmıyacaz(takmıyacam daha doğrusu eşimden hiç bişey duymadım..ama öfke halinde söylenenler var..fakat bende söylemişimdir)
ama senin için daha çok erken..durbi bekle..tamam senin sorunun hepimizden farklı..sen kendini en sorunlumuz olarak görebilirsin..ama bunları kurma henüz kafanda..başka şeylerle uğraş..geleceğinden endişeliysen geleceğini güvence altına almaya çalış..ama bende senin gibi çocuğu evliliği düzeltmek için kullananlara sinir oluyorum..asla düzelmez aksine arada kalan o çocuğa yazık olur.ne yazıkki benim evliliğimi kurtarmak için çocuk istediğimi düşünmüş olabilir eşim..buda beni kahreder..ama senin bu düşündüklerini eşim bana söylemiştir..evlilik sana iyi gelmedi..evli olmasan böyle bir umudun olmayacak niye çocuğum olmuyor diye düşünmeyeceksin ve böylece daha mutlu olacaksın.oysaki asıl mutluluk çoluklu çocuklu olmak değildir..ama insan oğluyuz asıl mutluluğun farkında olarak evli kalsak bile yinede çocuk meselesi kafamızı bulandırır..
yani anlayacağın iki ucu b.klu değnek..aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık..veyhasıl zor azizim zor..evlilik çok zor..sadece sevmek yeterli gelmiyor bazen..
yukardaki şu cümlen varya beni benden aldı.. yaşın çok genç ama güzel tespitlerin var:))bişeylerin kötü gitmesini istemek bendede var..ha insan bunu istermi istemez, ama kafamda kurdukça kuruyorum kurdukça kuruyorum sonra bi bakıyorum ki hıçkıraklara boğuluyorum....
ben aslında güçlü zannediyorum kendimi ama değilim..bu kadar ağlamak güçlü birinin yapacağı şey değil..ama madem şartları değiştiremiyoruz merve, o zaman etki edebileceğimiz şeyleri değiştirelim..yani kendimizi..
boğulduğum hıçkırıklar, kalıbımı basarım ki şeytanın vesvesesidir..imanı kuvvetli olanların damarlarına girmek için başka yol bulamaz..zaaflarımıza saldırır..zaafiyetimizden faydalanır..
bu gün Yasin okuduktan sonra Allahtan bunuda diledim..vesveseden vehimden beni kurtar..ben biliyorum ki o şeytanın vesvesesidir..insanı bunalıma ve bunalımın arkasından gelecek kötülüklere sevketmek için yapar..
kanmayın.kanmayalım...Allah kalplerimizi kendi nuruyla nurlandırsın..Amin..
Slm ben geldim.Evet hamileyim ama kese cok kucuk bugun hastanede beklerken leke geldi.10gun yaticam tekrar gitcem bakalim ne olucak.hamileler Kalp atislarini ne zaman gordunuz?
Hissettiğimiz vesvesemi yoksa hayatın gerçekleri mi :) bilemedim. Hayat çok acımasız. Hastalıkta ve sağlıkta yeminiyle birleşen eller, bir gün o eli nasıl bırakabilirim diye planlar yapmaya başlar zihninde.. istersek buna aile etkisi diyelim yada evlat sahibi olmanın bastırdığı duygu.. kendine bile itiraf etmekten korkar.. eskisi kadar çekemez nazını sevdiceğinin:))
kabahati onda arar.. ilgili değil der. sevmiyor der. bakımsız der. tembel der. sorun cıkartıyor der. hiç bir sey bılmıyor der. takıntılı der. der der der yani......derler bitmez.
Eşim bana şimdiye kadar bu konu hakkında en ufak bir şey demedi. aksine ben senin çocugunum ya dedi. yeterim ben sana. mutlu oldum o an.
ama bende eşimin bundan sonraki düşüncelerininde hep böyle aynı kalmıyacağını bilmiycek kadar saf değilim. o düşünmese ailesi düşünecek. kendimi cok kötü hissediyorum((
cnm öle güzel diyosunki öle yapmaya çalışıyorum ama kafamı takmasam olmuyo elimde değil aklıma geldimi başka bişe düşüünüyorum yine oraya warıyo rabbim sabır wersin inş...hep uyusam o zaman düşünmüyorum en güzeli.. atlatacam bunuda inş
başaracam inş cnmm ...aminn cnm inş. rabbim inş seninde dualarını kabul eder. bekliyosun ya elini boş koymaz inş cnm hayırlısıyla
ewt cnm rabbim war ona sığınmaktan başkada yapacak olduğum bişe yok ama üzülmmemekte elde değil.. bu isyan değil ama değildir herhalde cnm hastanızada çok sewindim gözünüz aydın
cnm bende paylaşmıştım allahın mucizesini inan umudumu kesmemeye çalışıyorum .. kesersem isyan olur diye .. çok şükür nasip etmiş bana bir ewlat inşallah sonunuda güzel eylicek hayırlısı..inş güzel haberlerle geleceksin sende cnm her şey güzel olacak
amin cnm inş... senin duanıda okudum cnm allah kabul etsin inş..
cnmm seni görünce benim inancım zayıf diye üzüldüm ..takdir ediyorumm seni ne güzel sölüyosun kızın iyi rabbimin izniyle dediğin gibi düşünmedende olmuyo en güzelini yapıp rabbiimize sığınıyosun.. bende ölee yapıyorum ama kendiiimide harap ediyorum böle de olmaz( bebişlerimiz iyi olacak inşallah cnm
duammur burcuydu galiba cnm sende inş hastaneden güzel haberlerle gelirsin ..
off merve..birebir olmasa da hayatımı özetliyorsun:))
ama ğer hissettiğin hayatın gerçekleriyse, neden seni bu kadar üzüyor..o zaman dünya üzerinde hiç gülen insan olmamalı..sakıp sabancıya gülen insan derdik ama oğlunu biliyorsun rahmetlinin..herkes kederli kederli mi dolaşsın..Allah kullarını üzmek için mi yaratmış..buna ihtiyacımı var..bütün yaptığı sınavlar üzmek üzeremidir Allah ın..evet bunlar hayatın gerçekleri ama etkileri birbirini tetikliyor..zincirleme ilerliyor..
bir insanın en temel dürtüsüdür hayatta kalmak..eğer elini tuttuğu kişi onun hayatını kötü etkiliyorsa elini bırakmak için yollar arayacaktır ..buna mecbur..çünkü öyle yaratılmış..nefsle yaratılmış..allah koymuş onu oraya..Ama insanın mutlu olmak peşine yaşamak istedikleri hevesleri, nefsini oluşturuyorsa, Allah da o nefsi akla hayran kalsın, aklın ve kalbin üstünlüğünü kabul etsin diye yaratmış...dolayısıyla evet kabahatler aranacaktır..ama aklı devreye sokup, yada kalbi devreye sokup bu kabahatler aranmalı mı yoksa aranmamalımı yı düşünmeliyiz bence..:)))))))))))
gülüyorsun yazdıklarının arasında inan bende gülüyorum..bu çok derin bir konu..
saol cnm ii dileklerinm için ama hiç ii haberler almadım bende kist vardı zaten o büyümüşte büyümüş yumurtalığımı geçmiş dktr büyük ihtimal ameliyat olacaksın dedi bugün tahlil yaptı onun sonucuna göre karar verecez
Üzgünüm..
Keşke bu yazıdıklarıma karşılık böyle cevap vermeseydin.. Hayatının özeti bu cümleler olmasaydı. Bunu çok içtenlikle söylüyorum.
Yaptığın yorum çok hoşuma gitti :)) hiç bu açıdan bakmamıştım hayatın gerçeklerine.. Ahhhh... Biliyor musun? ben ölümden çok korkarım normalde. ama şu aralar yani uzun zamandır korkmuyorum. hayatımda ilk defa böyle hissediyorum. Ölüm gelse şimdi bana çok üzülmem ömrüm buraya kadarmış diye... 21 ime girdim bu arada :) yaseminciğime duyrulur. değiştirsin yaşımı büyüdüm =) neyse 21 yıldır ilk defa böyle hissediyorum. sevdiklerimden ayrı kalmak onlarla uzun bir ömür geçirememek beni üzmüyor. Herhalde yoruldum. uzun bir tatilmi istiyorum neBeni en çokta yoran ne biliyor musun buket? yaşadığım üzücü olaylara ciddiyetsiz oluyorum istem dışı.. eşimin bana bağırması gücendirmiyor beni mesela.... gülüyorum.. istem dışı gülüyorum. Kendimi karaktersiz gibi hissediyorum. bana en berbat hakareti bile yapsalar ben yine gülerim. ama içim kan ağlar sonra yine gülerim. ama bu benden o kadar çok şey alıp götürüyor ki anlatamam.
böylesi bir huy ne zaman ? nerde ?nasıl edindim bilmiyorum hastalık gibi.. heralde artık ayaklarım yere bastı o çok sevdiğim pembe gözlükler gözlerden çıktı. hayata çıplak bakıyorum.
KORKMA BENİMKİ 8 CM Dİ..YUMURTALIĞIMIN ÜÇ KATI..BİŞEY OLMAZ AMELİYATTANDA KORKMA..AMA ÇİKOLATA KİSTİYSE LAPOROSKOPİK AMELİYAT ÖNERİYOLAR..YOK DEĞİLSE Bİ DÜŞÜN DERİM..ÖYLE HEMEN BIÇAK ALTINA YATMAYIN DERLERYA BU ÇÇOK DOĞRU..YAŞADIM VE GÖRDÜM..
ZATEN TAM ÖZETİ DEĞİL:))BENDE SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİLİM:))) DELİYİM Bİ KERE..PİŞMANLIKLARIM VAR HATA DEDİĞİM ŞEYLER..ÜZÜNTÜLERİMVAR AMA EN ÇOK GÖZ YAŞIM VAR..BENCE BU HUY DAHA İYİ..ÖNEMSEMEMEK KARAKTERSİZLİK DEĞİL Allahtan geldiğini kabul etmektird:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?