- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.641
Cicişlerim herkeslere günaydınn, hayırlı günler, mutlu haberlerle dolu enerjili pozitif bol muhabbetli güzel bir günümüz olsun inşallah.
Allahım hepimizi kötülüklerden hastalıklardan ruh sıkıntılarından korusun, bizleri şeytana uydurmasın, hepimiz namazlarımızı ibadetlerimizi canı gönülden ve içimizde huzuru hissederek seve seve yapalım. Ağzımızdan kötü söz, elimizden yanlış iş çıkmasın inşallah. Bu dünyadaki melekler gibi çok iyi bir insan olmak yolunda çalışalım.
Özlemcim tesbihini çektim, senin için birgüzel dualarımı ettim, Allahım kabul etsin inşallah hepimizin senin için ettiği hayırlı duaları tatlım.
Kuşum çok iyi yapmışsın, satıcı çok güvenilir, dün bana mesaj yazmış, ben ona yazmıştım ki sadece benim adıma teslim edilsin, ben yokken gelirse şubeye geri gitsin ben ordan alırım demiştim. malum işyerindeyim erkekler bi açarsa rezil olurumadam dün gece kargoya vermiş hemen akabinde, bugün elinizde olur diye yazmış.
Ayrıca bu navigasyon olayı da süpermiş yaa çok esprili yaklaşış sende gül geç benceerkekler pek işin ciddiyet boyutlarını anlayamıyor canım, daha yüzeysel bakıyorlar, benimkide öyleydi ama zaman geçtikçe bakıyorum daha çok önemsiyor o da benim gibi, alay etmiyor hemen yani
Mervecim hakkaten bi arkadaşın da dediği gibi sen bizim topiğe gönderilmiş bir melekmisin kuzucuğum. hepimiz seni çok sevdiik, Allah razı olsun senden, ışık saçıyorsun resmen varya maşallah sana, Allahım nazarlardan korusun senibütün o güzel dualarına canı yürekten aminnn diyorum, ve dediğin gibi bizden çok daha çaresiz durumda olan bir çok insan var, şükredecek okadar çok şeyimiz varki, hiçbirini görmüyoruz, hepsi bize normal şeyler geliyor, Allah yokluğunu göstermesin verdiği nimetlerin, yok olunca insan anlıyor ki bir kirpiği bile nekadar önemliymiş.
ben istanbulllzaten tabloya yaşadığımız şehirledi de koymayı düşünüyorum, daha iyi olur, ordan kim nerde görürüz.
Aynurcum bende sana bugünkü sabah namazını hatırlatayım, vaktinde kılmasn bile öğlen namazı okunmadan tahmini 1 saat öncesine kadar kılabilirsin. niyet ederken şöyle diycen " niyet ettim vakti geçmiş sabah namazımın sünnetini kılmaya, sonra; niyet ettim vakti geçmiş sabah namazımın farzını kılmaya, sonrada seccadede oturucan bi güzel açıcan ellerini, kapatıcan gözlerini birsürü dua edicen, bi bakıcaksın ki için ferahlamış kuş gibi hafiflemişsin, içinde anlatılmaz bir huzur, bebeğin içinde manevi bir koruma kalkanı oluşacak inşallah bu vesile ile
çok doğru söylüyrsun tatlım, herzaman bardağa dolu tarafından bakmak gerekiyor bencede
ayy ne kadar güzel yaa, bende bi hamile olayım ALlah izin verirse hergün elimi göbeğime koyup "yasin" suresini okuycağaım, bizim bir akrabamız öyle yapmış, maşallah bebeği bir uslu bir efendiydi ki bayılmıştım maşallah
canlarım benim hepinize günaydın bugün hepiniz için çooook güzel bir gün olur inşallah, biraz sonra doktora gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim
kızlaarrrr 20 tane ovulasyon testim ve 6 tane gebelik testim şuan itibari ile elime ulaştı , süper hızlı geldi yaa hemde kargo bedava, toplam 20 lira ödedim bukadar şeyeovulasyon testi gg sitesi var ya anlamışsınızdır oradan sipariş edilebilir ama kapıda ödeme yok. Sanal kart ile de olabilir. 2 günde geliyor zaten hem çok uygun hem de baya oluyor elinizde yani. Kullanışını da söylerim size alırsanız..
canımmm günaydın çok şükür iyiyim ben kendi adıma, merve bizim topiğin idolü oldu yaa maşallah onagünaydın arkadaşlar nasılsınız ben bugün şunu daha iyi anladım ki bu topicte olmamın bi sebebi var Rabbim tarafından akşam o kadar kötüydüm ki anlatamam nerdeyse ölüyordum nefes dahi alamadım sürekli dua ettim ağrı sancı mide bulantısı yürüyemiyordum bile sabah işe geldim hemen forumu açtım okumaya başladım ve halime şükrettim ya arkadaşlarım ne kadar güzel şeyler yazmışsınız hepsi umut dolu hele merve arkadaşımız beni çok duygulandırdı hepinize çok çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız iyi ki sizleri tanıma fırsatım oldu hamileliğim çok zor geçiyor ama sizlerin bu umut dolu yazılarınız dualarınız varya bana güç veriyor belki sizleri tanımasam bu hamilelik bana daha zor gelecekti ama şuan halime şükrediyorum Rabbim hepinize sağlıklı hamilelik versin bunu gönülden istiyorum ve sizler için canı gönülden dua ediyorum
canlarım benim hepinize günaydın bugün hepiniz için çooook güzel bir gün olur inşallah, biraz sonra doktora gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim
Gunaydaın meleklerimnasılsınız bakıyım.yazdıklarnızı anca okuya bildim ne güzel dualar etmişsiz Allah gönlümüze göre versin.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz .biraz bu aralar keyfsizim neden onuda biliyorum sıkıntılarım var özlemim var Allah yardımcımız olsun .hepinizi öpüyorum...
tamam canım okurum.ben bir tuaf olmuşum hep gözlerim sulu çok duyğusallaşdım.sen nasılsın canım napyorsun işler nasıltatlım namaz kıl, dua et, kuran oku elinden geldiiğince, kafanı meşgul et bişeylerle, birde kendine nazar duaları oku bence melekcim, tahmin ediyorum ki sana bayramda nazar değdirdiler, ozamandan beri durgunsun sen
tamam canım okurum.ben bir tuaf olmuşum hep gözlerim sulu çok duyğusallaşdım.sen nasılsın canım napyorsun işler nasıl
kızlaarrrr 20 tane ovulasyon testim ve 6 tane gebelik testim şuan itibari ile elime ulaştı , süper hızlı geldi yaa hemde kargo bedava, toplam 20 lira ödedim bukadar şeye
saat 11 olsun gidip hemen yapıcam bakalım ne çıkıcak, gebelik testinde 2 çizgi göremedim ama inşallah bunda görürüm hayırlısıyla bari
canımmm günaydın çok şükür iyiyim ben kendi adıma, merve bizim topiğin idolü oldu yaa maşallah ona
artık ümitsizleşmek depresyon yok, bizde merveye destek olalım , o tek başına hepimizin hakkından geldi valla
ayyyy pıt pıt pıt kalp atışlarını mı duyucan şimdi inşallah ayyy heyecanlandım heee
canım 3-4 saat idrar tutmak zorundasın ve bu süre içinde de az sıvı tüketeceksin biliyorsun dimi. aslında en uygun evdeysen bana göre 2 ya da 3 gibi daha iyi çıkıyor sanki bir de akşam sekizden sonra yapma testi.
yasemiinn ya senden bişey rica edebilir miyim? benim dua sebebimde hamiş lik yazıyorya sağlıklı hamilelik sağlıklı evlat diye düzeltir misin? Gönlüm daha ferah edicek böyle yazabilirsen.. çok teşekkürler.
Seda'cım çok sağol canım, sabah 7 de yapmıştım, idrar durumum uygun, fakat arada su içtim tabi ama toplasan 2 bardak edecek kadar. hemde son 1 saattir hiç içmedim. yinede 2-3 gibi mi yapsam daha iyi olur diyosun? sabahtan karnımda bi sancı filan oldu ayy dedim yumurtladımmı acaba gıt gıt gıdaaaakkk
Seda'cım çok sağol canım, sabah 7 de yapmıştım, idrar durumum uygun, fakat arada su içtim tabi ama toplasan 2 bardak edecek kadar. hemde son 1 saattir hiç içmedim. yinede 2-3 gibi mi yapsam daha iyi olur diyosun? sabahtan karnımda bi sancı filan oldu ayy dedim yumurtladımmı acaba gıt gıt gıdaaaakkk
tatlım senin bu regl düzeninle benimki aynı yaa bukadar olur, öyle karmaşık geliyorki okurken ama bakıyorum aynı benyok yap canım bugün sorun olmaz.Tutmuşsun idrarı falan boşa gitmesin gülüm ben çalışmadan önce evdeyken o saatlerde yapıyordum çok erkende değil geççte değil ya saat olarak ama bugün yap sonucu söyle bize. Ben de salaklık ettim yaa ovu var evde şimdi 22. günüm önceki günlerde yapsaydım keşke regl olunca normal reglimi anlardım yumrtlma görürsem yanii ama kaçtı artık gerçi ara kanama oldu sonra olmam gereken regliyi olmadım onu regl sayıcam demekki zaten ara kanamam da regl olarak geliyor benim. Hem 18 temmzuda olan regl kahjverengimsi acayipti ama 2 ağustosta olan ara kanama daha regl gibiydi neyse geçti artık.
yasemin ben ovulas.testi çok kullandım hatta son gebeliğimde bu testde pozitif görmüştüm.. ben şöyle yapıyorum sana da çok tavsiye ederim.. akşam saat 7den sonra sıvı alımını durduruyorum.. çok çok susarsam olağanca az içiyorum.. 18.30-19.00 arası vw ye de çık sıvı az aldığın için vw ihtiyacın olmaz sonra akşam 21-21.30 da hatta 22 ye gelirken testimi yapıyorum.. ovulas. testinin üzerinde özellikle diyor ki sabah ilk idrarla yapmayın.. evde daha rahat yaparsın bence.. ama şu an müsaitsen gündüzde en uygun zaman 10,5 - 11 arası diyor.. şartların uygunsa şu an da yapabilrisin.
tatlım senin bu regl düzeninle benimki aynı yaa bukadar olur, öyle karmaşık geliyorki okurken ama bakıyorum aynı benonun için bence geç kalmış sayılmazsın, zaten düzensizleştik, yumurtlamada şaşırmışi olabilir bence yapabilirsin aslında geç sayılmaz kimin nezaman yumurtlayacağı hiiiç belli olmuyormuş baksana.
canım bedriyecim, senin ve sedanın dediklerini dikkate alarak ben ozaman testin içinde de yazdığı gibi saat 11'de çiş etme seansımı kaçırmiyim, gidip bi bakim
hemen sizi bilgilendiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?