Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben bugün şunu daha iyi anladım ki bu topicte olmamın bi sebebi var Rabbim tarafından akşam o kadar kötüydüm ki anlatamam nerdeyse ölüyordum nefes dahi alamadım sürekli dua ettim ağrı sancı mide bulantısı yürüyemiyordum bile sabah işe geldim hemen forumu açtım okumaya başladım ve halime şükrettim ya arkadaşlarım ne kadar güzel şeyler yazmışsınız hepsi umut dolu hele merve arkadaşımız beni çok duygulandırdı hepinize çok çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız iyi ki sizleri tanıma fırsatım oldu hamileliğim çok zor geçiyor ama sizlerin bu umut dolu yazılarınız dualarınız varya bana güç veriyor belki sizleri tanımasam bu hamilelik bana daha zor gelecekti ama şuan halime şükrediyorum Rabbim hepinize sağlıklı hamilelik versin bunu gönülden istiyorum ve sizler için canı gönülden dua ediyorum

canım benim Allah kabul etsin dualarını, ağzına sağlık Allah hiç birinize dert keder göstermesin inşallah

canlarım benim hepinize günaydın bugün hepiniz için çooook güzel bir gün olur inşallah, biraz sonra doktora gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim

kızlaarrrr 20 tane ovulasyon testim ve 6 tane gebelik testim şuan itibari ile elime ulaştı , süper hızlı geldi yaa hemde kargo bedava, toplam 20 lira ödedim bukadar şeye
saat 11 olsun gidip hemen yapıcam bakalım ne çıkıcak, gebelik testinde 2 çizgi göremedim ama inşallah bunda görürüm hayırlısıyla bari
canımmm günaydın çok şükür iyiyim ben kendi adıma, merve bizim topiğin idolü oldu yaa maşallah ona
artık ümitsizleşmek depresyon yok, bizde merveye destek olalım , o tek başına hepimizin hakkından geldi valla
canlarım benim hepinize günaydın bugün hepiniz için çooook güzel bir gün olur inşallah, biraz sonra doktora gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim

ayyyy pıt pıt pıt kalp atışlarını mı duyucan şimdi inşallah ayyy heyecanlandım heee

Gunaydaın meleklerim nasılsınız bakıyım.yazdıklarnızı anca okuya bildim ne güzel dualar etmişsiz Allah gönlümüze göre versin.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz.biraz bu aralar keyfsizim neden onuda biliyorum sıkıntılarım var özlemim var Allah yardımcımız olsun .hepinizi öpüyorum...

tatlım namaz kıl, dua et, kuran oku elinden geldiiğince, kafanı meşgul et bişeylerle, birde kendine nazar duaları oku bence melekcim, tahmin ediyorum ki sana bayramda nazar değdirdiler, ozamandan beri durgunsun sen

tatlım namaz kıl, dua et, kuran oku elinden geldiiğince, kafanı meşgul et bişeylerle, birde kendine nazar duaları oku bence melekcim, tahmin ediyorum ki sana bayramda nazar değdirdiler, ozamandan beri durgunsun sen
tamam canım okurum.ben bir tuaf olmuşum hep gözlerim sulu çok duyğusallaşdım.sen nasılsın canım napyorsun işler nasıl

tamam canım okurum.ben bir tuaf olmuşum hep gözlerim sulu çok duyğusallaşdım.sen nasılsın canım napyorsun işler nasıl

ah canım benim yaa ailenin yanına bi gidebilseydin rahatlardın inşallah en yakın zamanda gidersin hayırlısıyla. neşeli müzikler dinle, içini ferahlatır birazda olsa.
ben yine dünkü gibi uykuluyum, halbuki sabah vitamin de içtim ama, yine durgunum yani. ramazan sonrası normale dönemedim , ramazanda daha dinçtim ya

İnşallah.. gelir gelmez haber et olur mu.

canım 3-4 saat idrar tutmak zorundasın ve bu süre içinde de az sıvı tüketeceksin biliyorsun dimi. aslında en uygun evdeysen bana göre 2 ya da 3 gibi daha iyi çıkıyor sanki bir de akşam sekizden sonra yapma testi.

yasemiinn ya senden bişey rica edebilir miyim? benim dua sebebimde hamiş lik yazıyorya sağlıklı hamilelik sağlıklı evlat diye düzeltir misin? Gönlüm daha ferah edicek böyle yazabilirsen.. çok teşekkürler.

Seda'cım çok sağol canım, sabah 7 de yapmıştım, idrar durumum uygun, fakat arada su içtim tabi ama toplasan 2 bardak edecek kadar. hemde son 1 saattir hiç içmedim. yinede 2-3 gibi mi yapsam daha iyi olur diyosun? sabahtan karnımda bi sancı filan oldu ayy dedim yumurtladımmı acaba gıt gıt gıdaaaakkk

özleeemmm duanı okudum.. Allah hayırlısıyla inşAllah yarabbim önce sağlıklı hayırlı bir gebelik hayırlı tez vakitlerde sonrasında da hayırlı sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin mevlam.

hemencicik düzelttim tatlım, diğer arkadaşlarda eğer başka istekleri varsa yazdırabilirler, ben tabi gönlünüzdekilerin hepsini bilmediğim için özet olarak yazdım, kendime de mesela + hayırlı ev diye belirttim

yok yap canım bugün sorun olmaz.Tutmuşsun idrarı falan boşa gitmesin gülüm ben çalışmadan önce evdeyken o saatlerde yapıyordum çok erkende değil geççte değil ya saat olarak ama bugün yap sonucu söyle bize. Ben de salaklık ettim yaa ovu var evde şimdi 22. günüm önceki günlerde yapsaydım keşke regl olunca normal reglimi anlardım yumrtlma görürsem yanii ama kaçtı artık gerçi ara kanama oldu sonra olmam gereken regliyi olmadım onu regl sayıcam demekki zaten ara kanamam da regl olarak geliyor benim. Hem 18 temmzuda olan regl kahjverengimsi acayipti ama 2 ağustosta olan ara kanama daha regl gibiydi neyse geçti artık.

yasemin ben ovulas.testi çok kullandım hatta son gebeliğimde bu testde pozitif görmüştüm.. ben şöyle yapıyorum sana da çok tavsiye ederim.. akşam saat 7den sonra sıvı alımını durduruyorum.. çok çok susarsam olağanca az içiyorum.. 18.30-19.00 arası vw ye de çık sıvı az aldığın için vw ihtiyacın olmaz sonra akşam 21-21.30 da hatta 22 ye gelirken testimi yapıyorum.. ovulas. testinin üzerinde özellikle diyor ki sabah ilk idrarla yapmayın.. evde daha rahat yaparsın bence.. ama şu an müsaitsen gündüzde en uygun zaman 10,5 - 11 arası diyor.. şartların uygunsa şu an da yapabilrisin.

tatlım senin bu regl düzeninle benimki aynı yaa bukadar olur, öyle karmaşık geliyorki okurken ama bakıyorum aynı ben onun için bence geç kalmış sayılmazsın, zaten düzensizleştik, yumurtlamada şaşırmışi olabilir bence yapabilirsin aslında geç sayılmaz kimin nezaman yumurtlayacağı hiiiç belli olmuyormuş baksana.

canım bedriyecim, senin ve sedanın dediklerini dikkate alarak ben ozaman testin içinde de yazdığı gibi saat 11'de çiş etme seansımı kaçırmiyim, gidip bi bakim
hemen sizi bilgilendiricem

Yasemin 7 den beri tutuyormuşsun saat 11 olmuş yap artık ovuyu 4 saat olmuş zamanıdır artık..

ay evet yasemin, sorunumu soranlara yazarken yaa yazıyorum ama anlayacaklar mı acaba diyorum. ara kanama geliyor, dr gidiyorum normal regl diyor erken olmuşsun diyor sona normal regl gününde bir daha oluyorum. Ben evlenmeden önce düzenliydi ilk 2010 da gecikme oldu prolaktin yüksekti ilaç kullandım düşürüdk o zaman bebek düşünmüyordum. Nisan 2010 da illk bebek çalışması yapıcaz pat tam yumrutlama dönemi gibi işte kanam aynı regl gibi ilk o zaman tanıştım ara kanamayla. Klomen verdi dr kulandım yine oldu öbür ay olmadı kanama ama gebelikte olmadı sonra biz erteledik okulum var bitsin açıköğretim son sıınftı. Bu ara bir iki kere daha ara kanam oldu ama 1-2 ay olur geçerdi. Sonra okul bitti eşim araba alıcam borca gircez az erteleyeyim iyi dedim bende işe girdim ocakta yine başlıcaz çalışmlara yılbaşı akşamı yine kanama bu sefer mayısa kadar sürdü. dr ilaç verdi bir ay kanama olmadı,2. ay ilacın yarı kutusunda yine oldu dr kesti sorunum yok çünkü. sonraki ay kanama olmadı sevndim 2 ağustosta 16. günümde yine oldu bebek çalışması oalmadı yani doğru düzgün ocaktan beri. Öyle işte. artık klomen ve aşılama düşünüyorum ben kasımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…