Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Slm ben geldim.Evet hamileyim ama kese cok kucuk bugun hastanede beklerken leke geldi.10gun yaticam tekrar gitcem bakalim ne olucak.hamileler Kalp atislarini ne zaman gordunuz?
cnm bende 6 haftalıken gittim karnımdan kese göründü ama içince bişe yoktu tam 1 hafta sonra gittim 7 hafta diye bebeğide kalp atışınıda gördüm ama doktor 6+5 dedi sen şimdi kaç haftalıksın kese göründü çok şükür geriside rabbimin izniyle görürsün cnm dinlen bol bol.
..
canım benim bi arkadaşım nişanlıyken portakal kadar kisti wardı kanser dediler rahmini bile almaya kalktılar olmadı ameliyat .. sonra bitkisel bişeler kullandı galiba ewlendi o arada kisti biraz küçüldü hamile kaldı doğurdu kisti geçti.. tek bi doktorda kalma cnm başka doktorlarada git belki ameliyat olmadan da olabilecek bişe wardır..

merve yedin beni bunalıma soktun ... zaten duygusalım hep duygusala bağladım .. 21 yaşındasın pes etmek yok 40 bile olsan pes eetme du bakalım belkide kendi kuruntundur. eşinde sıkıntı olsa hiç çocuğu olmasa bırakacanmı onu yada o bıraksın mı seni öle düşünme hayırlısı cnm

Hayatumuttur: cnm benim öyle düşünme inancını yargılama 1 ikincisi herseyi kafamıza yakmamdan kötu düşünmemden kendimizi alikoymaliyiz biz inanıyoruz ki müslümanız herkes iyi olacağına inanirken ben nasıl ümidimi keserim Rabbim'den sen bebeğinin iyi olacağına inanırsan emin ol ki Rabbim de sana o inandığın seyi verir Rabbim diyor ki ben kulumun zannı uzerineyim yani kulum beni nasıl bilirse ben oyleyim o cok veren bol merhamet Rahmet sahibi degil mı bir damlasudan yaratan bizleri yoktan çareden Rabbimbizim dualarımızı gericevitir mı belki de bizi böyle imtihan ediyor ve biz O'Na nasıl yaklaşırsak oda bize öyle yaklaşır icini ferah tut TATLIM Rabbim o bebeği sana verdi ise elbet onu koruyacaktir Rabbim meleklerimizi korusun artık kötu düşünceleri at kafandan ve iyi düşün olur mü inan doktor bunu söyledi Rabbim bilir siz ne derseniz diyon Rabbim onu bana hediye verdi bende onu Rabbime emanet ettim dedim ve Rabbim sen büyüksün hakkımda hayırlısını ver eğer imtihanım bu ise ben sana dondüm sana sığındım Ve yalnız senden yardım diliyorum ben inanıyorum ki kızım iyi en büyük gücüm bu inancimdir...

Buketcim mervecim (mavera49) hayat bu bize Rabbim herseyi verir biz yine de verileni degil de verilmeyeni veya sahip olduklarımızı değilde olmadıklarımıza kafa yorar kendimizi mutsuz ederiz insanın fıtratında bu var bu dünyadaki hiçbirşey bizi tatmin etmeyecek etmiyor da ama unutmayın ki burası dünya Cennet degil öyle olsaydı her istediğimize sahip olurduk verir imtihan eder vermez yine imtihan eder ve önce verir donra alır yine imtihan eder keske elimizden gelsede gamsız olabilsek her iyi ve kötu seyde mutlu olabilmeyi başarabilsek Rabbim herseyin hayırlısını versin bizim istediğimizi degil onun bizim icin hayirli gördüklerini nasip etsin inşallah
Buketim bu arada 100 tane de ben almıştım görmedin sanırım...

Tumaycim cnm benim cok sevindim inan ki Rabbim kucağına almayida nasip etsin saglık sıhhat versin cok tebrik ediyorum seni TATLIM....

tümay tebrik ederim inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bide bişey soracağım yanlış mi hatırlıyorum bilmiyorum senin 2.çocuğun mi yoksa karıştırıyor muyum
Yok canim ilk hamileligim degil 36 haftalik bebegimi kaybettim karnimda yasayan cocugum yok..
Canim Sata gore 6 haftalik doktor 5 haftalik dedi ve lekelenmem var.

Yok canim ilk hamileligim degil 36 haftalik bebegimi kaybettim karnimda yasayan cocugum yok..

canım bende 6 haftalık gittiğimde kesenin boyu 6 hafta eni 5 haftalık dedi..sıkıntı etme ilk zamanlarda tam anlaşılmayabilir demişti.. ayrıca eylül annelerindede herkesin hemen hemen bu konuda kafası karışık çoğu haftasında değil .. çoğu kişi aynı senin gibi yani okursan orda da sık lekelenmeleri olan war tabi kimi tehlikeli kimi değil benimde wardı lekelenmelerim 1 haftadır yok..progestan werdimi cnm ? ... bütün arkadaşlarımızın dediği gibi iyi düşünelim iyi olsun canım inş.

tatlım tefriciyelerini tamamladım canım Allahım sağlıklı huzurlu hayırlı evlatlarla dolu yuvaya dönüştürsün inşallah yuvanı canım... bu arada zıp zıp zıplayan bebeğimin kendisi canım çok hareketli dedi doktor
Slm ben geldim.Evet hamileyim ama kese cok kucuk bugun hastanede beklerken leke geldi.10gun yaticam tekrar gitcem bakalim ne olucak.hamileler Kalp atislarini ne zaman gordunuz?
canım hayırlı olsun ben 7+3 günlükken yani 8. haftada duydum tatlım doktor o zaman çağırmıştı erken duymaya çalışma bence canım gereksiz yere moralin bozulabilir...

walla tatlım doktorun ne dediyse yap ilacını kullan dinlen ama takma lekelenmeyi ciddi bi kanama olmadığı sürece derim ben hala arada yaşıyorum çok korkuyordum ama bebeğimi görünce bugün rahatladım... doktorum da olabilir dedi rahim büyüyor falan...

tümaycım canım çok sevindim RABBİM kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH...7.hafta ve sonrası kalp atışı belli olur hayırlısı ile..

canım ilaç vermiştir düzenli kullan kendini yorma bol su iç ilişkiye girmeyin..lekelenme normal 1. ay ve 3. ay bendede oldu ama yinede ihmal etme..

Doktor ilac vermedi yat dinlen dedi...Neden dedim 10gun sonra veririz dedi sagliksiz bir gebelikse tehlikeli olur dedi...

Mesude yazdıkların cok güzeldi.bu arada hakkaten gormemisim.100 okumada 50 oku bari:))sonrasında eksik kalırsa söylerim .

Serapcim,,aylincim cok sagolun.Allah razı olsun karsı getirsin.

Mesude yazdıkların cok güzeldi.bu arada hakkaten gormemisim.100 okumada 50 oku bari:))sonrasında eksik kalırsa söylerim .

Hani insan kendini çaresiz hisseder de tutunacak bir dal arar kendine ama korkar o dalın da elinde kalmasından.O anda Rabbi ona hiç beklemdiği bir yerden bir dal uzatır.Önce korkarsın ama sonra uzatırsın elini korkakrak. Bende korkarak uzattım o eli bana uzatılan o dala. Ve bir kez daha anladım ki en umutsuz anlarda Rabbim hiç yanlız bırakmadı kulunu ummadığı bir yerden uzattığı bir dalla.

Tesekkur ederim buketim önemli degil tabi 50 de benden olsun eğer gerek olursa beklerim ne kadar olursa Rabbim kabul etsin niyetinde yüreğinde ne varsa versin inşallah....

merhaba anneciğim...
oluşumuma ,gelişimime ve gidişime karar veren Cenabı Allah beni ve arkadaşlarımı cennet bahçelerinde yaşatıyor ,arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün tadını bilmiyoruz. burada huriler var beni ve arkadaşlarımı çok
seviyorlar hatta hep bizi emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,SİZLERİ bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. ben
seni, senin karnımda varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor Rabbimiz. hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya
alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine buralara
gelmek için hepimiz çok istekliydik bu isteği yine ALLAH vermişti. hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin diye
çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok ki.Hz.İbrahim
sizi anlatıyor bize dünyada doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet koptuğunda sakın
unutmayın annelerinizi ve babalarınızı almadan hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler yanlarından alınınca çok üzündüler onları o kutlu günde
sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen de şanslı bir
annesin çünkü milyonlarca beden varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum ve herkesin hesap
korkusuyla titrediği günde kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular getiricem ve Rabbime ayrılığımla üzülen anne ve babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim ve bizi bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve şefketinin en küçük zerresini veren Allah tebessüm ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin ve babamın ellerinden
tutup cennete getiricem, sizin için burada hazırlıklar yapıyor Hz. İbrahimin her söylediğini aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile olunca başka insanlar sana ve babama çok özenecek çünkü ebedi hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç büyümeyecek olan bir yavrunuz var ben varım...sen şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç
üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok güzel lütfen benim için üzülme hem kendini suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben seni de babamı da tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde ikinizi
bulacam ve sizi kendimle cennete getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.sizlerden isteğim işimi zorlaştırmamanız büyük günahlardan uzak durmanız ve farz olanları yerine getirmeniz çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi aşan günahlardan uzak dur olur mu? babamla hastaneden eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en hayırlısı en iyisi buydu.ALLAH SANA VE BANA ZULMETMEDİ ANNECİĞİM.

AYYY CNM gece gece ağlattın beni valla aylar yıllar geçsede unutulmuyor evlat sanki bebeğimle konuştum içim yandı resmen miniciğim onu bazen öyle özlüyorum şuan kalsaydı son günlerimizde hayata gelmesi için az vaktimiz kalmıştı

Canımcım 100 tane tefriciyyemi tamamladım.
Evinizde sağlık,bereket,huzur,mutluluk eksik olmasın.Allahım eşine ve sana sağlıklı,sıhhatli,mutlu,huzurlu ve imanlı ömürler nasip etsin.Sizi görünür görünmez kazalardan belalardan ve nazarlardan korusun.Hayırlı zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlar size de hayırlı anne baba olmayı nasip etsin inşallahhhhhh.... AMİNNNNN

Allahım öncelikle içindeki sıkıntıların gitmesini nasip eylesin canım. Hamileyim haberini verirken bile aslında ne kadar tedirgin olduğunu hissedebiliyorum. İnşallah herşey yolunda gider ve bebeğini 9 ay sonra sağsalim kucağına alırsın. Kendine çok ama çook dikkat et. İyi haberlerini almayı gönülden diliyorum. Dualarımdasın.

canımcım eksik kalırsa haberim olsun canım mutlaka...
günaydın canlar kahvaltımızı yaptık kocişimle uzun uzun keyif yapıyoruz çok eğlenceli...
Tuğbacım duanı okudum canım senin de Allah kabul etsin...

günaydın kızlarrrrr hayırlı hafta sonları odamızı aldıkk 10 gün sonra getirip kurcaklar.....

Doktor ilac vermedi yat dinlen dedi...Neden dedim 10gun sonra veririz dedi sagliksiz bir gebelikse tehlikeli olur dedi...
alla alla ilaç neden vermedilerki acaba benim değer 314 tü hemen ilaç vermişti dr neyse tatlım hayırlısı İNŞALLAH herşey yolunda gider ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…