Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ve aleykum selam sana da hayirli hafta sonlar gülüm nasilsin
Hayirli uğurlu olsun cnm güle güle iyi günlerde kullanın inşallah ne renk aldın ben beyaz dusunuyorumm internetten baktım bı tane denk geldi cok hoşuma gitti ama ürün kalmamış

Son düzenleme:
beyaz aldık tatlımm AMİN sağolasın :) paylaşmıştım görmüşsündür buna benzio

Eklentiler

• $BABYHOPE-BEBEK-ODASI-KARYOLA-BESIK-GARDOLAP__65981661_0.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 19
beyaz aldık tatlımm AMİN sağolasın :) paylaşmıştım görmüşsündür buna benzio

Beyaz almakla iyi yapmissin TATLIM cok guzel ogluşun güle güle uyusun:))) ütüsünde büyüsün annesi

Ben mobilya almayı düşünmüyorum kurulup kaldirilabilen tekerlekli yer degistirilebilecek birsey istiyorum

Beyaz almakla iyi yapmissin TATLIM cok guzel ogluşun güle güle uyusun:))) ütüsünde büyüsün annesi

Ben mobilya almayı düşünmüyorum kurulup kaldirilabilen tekerlekli yer degistirilebilecek birsey istiyorum
gönlüne ve bütcene uyan bişi bulursun İNŞALLAH canım..

slm kizlar....Destekleriniz icin cok sag olun ama bu seferde olmadi leke kirmizi ya donmeye basladi cok canim yaniyor dua edin bana esim de cok uzgun ....onu boyle uzmeye hakkim yok bosanmayi dusunuyorum.....

slm kizlar....Destekleriniz icin cok sag olun ama bu seferde olmadi leke kirmizi ya donmeye basladi cok canim yaniyor dua edin bana esim de cok uzgun ....onu boyle uzmeye hakkim yok bosanmayi dusunuyorum.....
tatlım öyle düşünme bu bir sınav evlenirken iyi günde kötü günde die yemin ediyoruz olur mu öyle şey ama drun keşke ilaç verseydi bence hemn dr a git benim de 3gün lekelnmem oldu 3. gün kırmızı geldi dr ilacın dozunu artırmıştı düşüğü engelliyor dr a gitmeni tavsiye ediyorum..ve boşanmayıda düşünme böyle bir sebepten boşanılmaz benim halamlar 35 yıllık evli ve cocukları olmadı senin olmıycak die bişi söz konusu değil ama dr a git......gerekirse başka dr agit

Son düzenleme:
Tumaycim lütfen böyle düşünme ya hayırlısı herseyin siz evlenirken iyi günde kötu günde eğlenmediniz mı sen az mı üzülüyorsun senin elinde olan birsey degil ki sanki ayrılınca cok mü mutlu olacak esın bu sizin imtihanınız beraber bu yükü taşıyorsunuz ne olursun canını sıkma dualarimizdasin herseyin hayırlısını iste sabret bekle hassas bı donemdesin böyle ani kararlar verme cnm olur mu

tümaycım başka bi doktora gitsen belki ilaç falan verir hem sen ne biçim şeyler düşünüyosun öyle bakimm birbirinize destek olacağınız zamnlar bunlar siz güzel düşünün güzel olsun Allah yardımcın olsun canımmmm

:)))
Adam yeni evlenmiş Askere gitmiş.
Babasına mektup yazmış Eşim hamile mı değil mı diye.
:) Altına da bı mani Yazmış ;
" Ey Mektum varda gel,
Tez Haber Alda gel..
Birdik İki olduk 3 olduk mü sor da gel."
baba geline sormuş var mı bı durum.
Gelin Yok demiş baba.
Bı mani ile cevap vermiş baba.
" Bir Dalda iki Kiraz...
Biri Al biri Beyaz...
Bu yıl Tarlan ürün vermedi...
İzin Al gene kaz :)

mesudeeeee ağlattın beni

tümaycığım canım üzülme başka bi doktora git belki korktuğun gibi değildir , hem ayrılmakda ne demek siz sadece çocuk içinmi birliktesiniz yapma böyle bu sizin sınavınız nerden biliyorsun sen eşinden ayrılırsan eşinin çocuk sahibi olacağını bu Allahtan gelen bişey hiçbirimizin elinde değil hem sen bir kaç sayfa önce bişey paylaşmıştın gamze için hatırlıyormusun sabret rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.

canım çok güldüm ya güzel demiş baba yani nasılsın canım ne var ne yok nasıl gidio hayat

Kiyamam özlemim ağma ya ağlamanız icin paylaşmadım
Kusura bakma cnm benim

iiyim canım ne olsun bebşimle oturuyoruz pek giremiorum yorgun düşüyorum senin kızçen nasıl tekmeliomu bakim

Allah iyilikler versin ikinize de masallAh bebişine bol bol dinler olur bu aylarda. Benim kızımda iyi teyzesi ellerinden öper ya ne tepikler atiyo ne tepikler annesi yedin o minicik tepiklerini:)))

Tubacim dualarını okudum.Allah kabul etsin benim icin okuyan arkadaslarım dan ve bana destek olan bütün arkadaslarımdan Allah razı olsun.

Tumayim üzülmede uzmede lütfen.emin olki icinden geçenler daha önce bizlerinde icinden geçmiştir.ama bu geçenlerde geçecek.ve belkide bu bebek hepimizin umudu olacak.umudunu kesme umut hep var

Yaşadığın hislerden dolayı böyle düşündüğünü sanıyorum, sakın aklına boşanma fikrini getirme. Siz birbirinize destek olarak bugünleri atlatacaksınız. Zaten moralim öyle bozukki birde senin bu mesajın tuzu biberi oldu. İnşallah herşey zamanla düzelecektir dua etmeyi asla bırakma canım :85:

çiğdemcim ve tubacım dualrınızı okudum allah kabul etsin hayırlı sıhhatli evlatlar nasip etsin tez vakitte kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…