Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar bu sabah idrar testi yaptım.. pozitif .. sonra gittim kan tahlili yaptırdım 32 çıktı deger biraz düşük geldi bana korkuyorum dua edermisiniz...

kızlar bu sabah idrar testi yaptım.. pozitif .. sonra gittim kan tahlili yaptırdım 32 çıktı deger biraz düşük geldi bana korkuyorum dua edermisiniz...

canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun, maşallah hamileler artıyor gitgide, değerin için üzülme o yükselir henüz erken olduğu için düşük çıkmıştır.Rabbim hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.

tebrikler canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhhatli kavuşursun bebişine... yükselir canım değerin takip edersin sen tadını çıkarmaya çalış bebişinin

cnm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim cnm hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın inşallah cnm darısı cümlemizin başına

Gerçekten mii çok güzel bir haber buuu Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin hayatımm

Kızlarr merhabalar benim 1 haftalık banım vardı o yüzden gelemedim haberde veremedim tabii annem bende dün bitti ceza ama gelemedim yarın görüşürüz ihmal etmiş unutmuş değilim sizleri canlarımm. Öpüyorum yarın mesai var yatmam lazım iyi gecelerr...

gamzecimm canımm çok sewindim rabbim inş kucağına alacağın günleride nasip eder cnm sağlıkla inşallah ... gözün aydın tatlımmmm ..

Kizlar sizi uzdum kusura bakmayin...Simdi daha sakinim dua ediyorum rabbime siginiyorum.Hakkinizi bana helal edin cok destek oluyorsunuz.
Gamzecim cok sevindim gozun aydin rabbim bu sefer saglikla kucagina almayi nasip etsin...

Ayyyy gamzecim maşallah, cok sevindim Rabbim 9 ay boyunca sağlıkla taşımanı nasip etsin gelişmalarden haberdar et Allah'a emanet olun

Sedacım nasıl anne sevgisiyle doldun mu? Hazirmisin 2. Aşılamaya? Keyfin nasıl?

Kizlar sizi uzdum kusura bakmayin...Simdi daha sakinim dua ediyorum rabbime siginiyorum.Hakkinizi bana helal edin cok destek oluyorsunuz.
Gamzecim cok sevindim gozun aydin rabbim bu sefer saglikla kucagina almayi nasip etsin...
tümaycım önceki mesajlarını okudum, Rabbim bu minik sabiye can verdiyse, sen boşanma kararı alsanda, taklada atsan bu kuzu doğacak Allahın izniyle, tabikide sende gerekli tedbirleri almalısın, hem doktor hem dua, dua kısmını yapiyorsun cok şükür, başka bir doktorida git mutlaka, evlatlarimizin kaderleri elimizde değil elbette ama Rabbime sığın, sımsıkı sarıl, Allah'im bu sefer nasip eder insallah Allah'a emanet olun

Kızlar size yine otobüsten sesleniyorum :))))) 1 haftalık tatilim bitti evime dönüyorum Allah'ın izniyle, reglim bitmek üzere eve varınca kalan dualari okurum insallah, buketin tefrciyesinide tamamlarım, ben yokken cok kaynatmışsiniz, mesude bir mektup yazmış, başını okudum hemen bıraktim, kızma mesudem gücüm yok okumaya kesin ağlarım, güzel haberler var hamdolsun, biraz kötü haberlerde var Rabbim çözüm nasip etsin, mersinde bol bol bebek gördüm, heves ettim üzüldüm, sonra kendime geldim, gezdim yedim içtım, ablamla gözümüzden yaşlar gelene kadar güldük, bir bebeğım yok ama hamd olsun ki kocam ve ailem sağlıklı ve hayattalar hamdolsun, hamdolsun, hepiniz Allah'a emanet olun canlarım

Günaydınlar herkese; Hayırlı huzurlu, stressiz bir hafta diliyorum sizlere ve kendime (amin)
Dün benim dua günümdü okuyan okuyamayan herkesten Allah razı olsun, Allah ne dileğiniz varsa kabul etsin inşallah..
Ben 2 gündür biraz kötüyüm, elim ayağım vücudum şişti iyice geriliyor ve acıyor, yanıma 2 lt relik su şişesi aldım içmek için o iyi gelirmiş.

Sizler nasılsınız?
-Nazan'cım döndün mü? nasıl geçti tatilin?
-Sedacım geçen aklıma geldin napıyor acaba diye bayağı görmedim seni merak ettim, umarım iyisindir..
-Buket'cim tefriciyelerine okuyorum,henüz bitirmedim ama..
-Gül'cüm odanızı aldınız mı? geldi mii

günaydın canım evet döndüm sağ sağlim iyiydi mevlanayı ziyaret ettik dualar ettik orada camide ilk defa cuma namazı kıldım huzur doldum etkilendim iyi geldi ufacık tatil yapıp döndüm geömişler olsun canım sanada canım tuzu çok tüketmemelisin suyla ödem yapıyo gerçi biliyosundurda

canım benim rabbim bilir en dogrusunu ve hayırlısını arkadaşlarında dediği gibi rahat olmaya çalış iyi düşünki iyi olsun tamam

günaydın herkese, bir haftadır giremedim, memleketteydim ablamın eşi vefat etti
yasemin yeni dua listesi oluşturunca beni de ekler misin
gecen hafta aşılamam olacaktı iptal oldu, her şeyin hayırlısı.

canım ya başınız saolsun rabbim mekanını cennet etsinn evet hepimizin hakkında hayırlısı

Canım başınız sağolsun, Allah ablana ve ailesine sabır versin, dayanma gücü versin inşallah..

canım valla annemin gelmesi çok iyi oldu işte de olak akşamdan akşama da yetti geçen haftasonu ve bu haftasonu da gezdik hep vakit geçirdik beraber perşembe günü gidecek artık kardeşim evde dayımlar yakın yan apartmanda ama çamaşırlarını götürmez oraya yemek yemeye gidiyor geliyor eve hemen. Çalışıyor da çocuk o yüzden. Aşılamaya hazırım bomba gibiyim ama önce reglimin gelmesi lazım daha yeni bitti sayılır zaten bakalım bu sefer ne zaman olucam bakıcaz ama mart sonunu bulur aşılamanın yapılması sanırım.

Ben uzak kaldım 1 hafta banlı olunca neler oldu anlatın bana tümaya ne oldu ne boşanma kararı falan hayırdır yaaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…