- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.461
kızlar bu sabah idrar testi yaptım.. pozitif .. sonra gittim kan tahlili yaptırdım 32 çıktı deger biraz düşük geldi bana korkuyorum dua edermisiniz...
kızlar bu sabah idrar testi yaptım.. pozitif .. sonra gittim kan tahlili yaptırdım 32 çıktı deger biraz düşük geldi bana korkuyorum dua edermisiniz...
cnm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim cnm hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın inşallah cnm darısı cümlemizin başınakızlar bu sabah idrar testi yaptım.. pozitif .. sonra gittim kan tahlili yaptırdım 32 çıktı deger biraz düşük geldi bana korkuyorum dua edermisiniz...
tebrik ederim canım RABBİM kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH...kızlar bu sabah idrar testi yaptım.. pozitif .. sonra gittim kan tahlili yaptırdım 32 çıktı deger biraz düşük geldi bana korkuyorum dua edermisiniz...
Ayyyy gamzecim maşallah, cok sevindim Rabbim 9 ay boyunca sağlıkla taşımanı nasip etsin gelişmalarden haberdar et Allah'a emanet olunkızlar bu sabah idrar testi yaptım.. pozitif .. sonra gittim kan tahlili yaptırdım 32 çıktı deger biraz düşük geldi bana korkuyorum dua edermisiniz...
Sedacım nasıl anne sevgisiyle doldun mu? Hazirmisin 2. Aşılamaya? Keyfin nasıl?Kızlarr merhabalar benim 1 haftalık banım vardı o yüzden gelemedim haberde veremedim tabii annem bende dün bitti ceza ama gelemedim yarın görüşürüz ihmal etmiş unutmuş değilim sizleri canlarımm. Öpüyorum yarın mesai var yatmam lazım iyi gecelerr...
tümaycım önceki mesajlarını okudum, Rabbim bu minik sabiye can verdiyse, sen boşanma kararı alsanda, taklada atsan bu kuzu doğacak Allahın izniyle, tabikide sende gerekli tedbirleri almalısın, hem doktor hem dua, dua kısmını yapiyorsun cok şükür, başka bir doktorida git mutlaka, evlatlarimizin kaderleri elimizde değil elbette ama Rabbime sığın, sımsıkı sarıl, Allah'im bu sefer nasip eder insallah Allah'a emanet olunKizlar sizi uzdum kusura bakmayin...Simdi daha sakinim dua ediyorum rabbime siginiyorum.Hakkinizi bana helal edin cok destek oluyorsunuz.
Gamzecim cok sevindim gozun aydin rabbim bu sefer saglikla kucagina almayi nasip etsin...
slm kizlar....Destekleriniz icin cok sag olun ama bu seferde olmadi leke kirmizi ya donmeye basladi cok canim yaniyor dua edin bana esim de cok uzgun ....onu boyle uzmeye hakkim yok bosanmayi dusunuyorum.....
Günaydınlar herkese; Hayırlı huzurlu, stressiz bir hafta diliyorum sizlere ve kendime (amin)
Dün benim dua günümdü okuyan okuyamayan herkesten Allah razı olsun, Allah ne dileğiniz varsa kabul etsin inşallah..
Ben 2 gündür biraz kötüyüm, elim ayağım vücudum şişti iyice geriliyor ve acıyor, yanıma 2 lt relik su şişesi aldım içmek için o iyi gelirmiş.
Sizler nasılsınız?
-Nazan'cım döndün mü? nasıl geçti tatilin?
-Sedacım geçen aklıma geldin napıyor acaba diye bayağı görmedim seni merak ettim, umarım iyisindir..
-Buket'cim tefriciyelerine okuyorum,henüz bitirmedim ama..
-Gül'cüm odanızı aldınız mı? geldi mii
akşamdan beri ağlıyorum gözlerim şişti hep eltim aradı ikizmişmiymiş gördünmü bebeği diye gördüm dedim tekmiş iiyi falan dedim ..anlatmadım başka bişe dediki bende rüyamda gördüm 4. ayda bebekte sıkıntı oluyo kürtaj oluyosun falan dedi demek ikiz değildi iyi biri tutundu sağlıkla kucağına alırsın inş dedi bana teli kapattık ben nasıl ağlıyorum doktorda bana 4.aylarda belli olur gibisine demişti ..eltimin rüyalarıda çıkar genelde tabi allah bilir ama .. ben ne yapacam nasıl geçecek zaman nasıl dayanacam .. hiç iyi değilim rabbim sabır wersin inş. eltim iyi niyetlidir 3 eltim war en safları budur. ama ben yıkılldımmmmmmmmmmmm
günaydın herkese, bir haftadır giremedim, memleketteydim ablamın eşi vefat etti
yasemin yeni dua listesi oluşturunca beni de ekler misin
gecen hafta aşılamam olacaktı iptal oldu, her şeyin hayırlısı.
günaydın herkese, bir haftadır giremedim, memleketteydim ablamın eşi vefat etti
yasemin yeni dua listesi oluşturunca beni de ekler misin
gecen hafta aşılamam olacaktı iptal oldu, her şeyin hayırlısı.
Sedacım nasıl anne sevgisiyle doldun mu? Hazirmisin 2. Aşılamaya? Keyfin nasıl?
tümaycım önceki mesajlarını okudum, Rabbim bu minik sabiye can verdiyse, sen boşanma kararı alsanda, taklada atsan bu kuzu doğacak Allahın izniyle, tabikide sende gerekli tedbirleri almalısın, hem doktor hem dua, dua kısmını yapiyorsun cok şükür, başka bir doktorida git mutlaka, evlatlarimizin kaderleri elimizde değil elbette ama Rabbime sığın, sımsıkı sarıl, Allah'im bu sefer nasip eder insallah Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?