Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın herkese hayırlı haftalar kızlar
Haftasonum çok yoğun geçti misafirlerim vardı, nişan vardı, vs vs gelemedim oyüzden.
Dua listemiz için lütfen seçenekleri sunalım birbirimize, herkse ne dua istediğini yazsın, o duayı beğenen de o kişinin yazısını beğensin, ben toptan bakarım yoğunlukla istenilen bir duaya karar veririz.

Benim nacizane önerim şu olur;
Bebeği olmayanlar için bir sabır duası seçebiliriz,
Hamişler içinde hayırlı evlat olması için çeşitli dualar var, onlardan seçilebilir.

Yani listeyi 2 ye bölerim, hamişler ve bekleyenler diye, 2 gruba ayrı dualar okunabilir.

nihıayeeeet toplantılar bitttiiiiiiii...ve ben bu hafta biraz rahatım..ama kızlar bana tefriciye okuyanların isimlerini almayı unutmuşum..

okuyanlardam rica etsem bir daha yazabilir miler okudum diye..

anam çok yoğundu geçen hafta 7 gün boyunca sabah 9 akşam10.. haftasonuda öyle..şimdide pazartesi..pazartesilerden nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummm..

kızlar bu sabah idrar testi yaptım.. pozitif .. sonra gittim kan tahlili yaptırdım 32 çıktı deger biraz düşük geldi bana korkuyorum dua edermisiniz...

hadi hayırlısı..oram ağırıyo o mudur buram ağırıyo bumudur, şuram batıyo bu mudur diye diyeee hamile kaldın..hadi gözün aydın..

günaydın herkese, bir haftadır giremedim, memleketteydim ablamın eşi vefat etti
yasemin yeni dua listesi oluşturunca beni de ekler misin
gecen hafta aşılamam olacaktı iptal oldu, her şeyin hayırlısı.

ay bircaaann.başınız sağolsun..genç miydi?hastamıydı? çok üzüldüm yaaa...

kızlar bu sabah idrar testi yaptım.. pozitif .. sonra gittim kan tahlili yaptırdım 32 çıktı deger biraz düşük geldi bana korkuyorum dua edermisiniz...
Canımmmmm sen zaten kuvvetli sinyaller veriyordun ayyyyy, nezaman istersen seni hemen eklerim hamişlerin en üstüne, ama istersen iyice bi emin ol ayyy çok süper yaaa, darısı herkesin başına inşalllah
:87::87::87::90::90::90::119::119::119::118::118::118::129::129::129:

canım başınız sağolsun, Allah sabır versin sizlere inşallah,i tabiki eklerim tatlım sen merak etme.

Tümaycım canım neyseki ruh halini düzeltmişsin o nasıl söz öyle aman aman kuşum Allah korusun.

Sedacım ohh maşallah canım benim seni bomba gibi gördüm hep böyle ol tatlım valla enerji geldi senden bana
Çiğdemcim ve mesudecim yine güzel yazılar paylaşmış çokkk sağolun topiğimizin güzel insanları

Buketim ben 300 tane okuyacağım, adetim damla damla uzadı, ama bu akşam yıkanıcam, yarın okumuş olurum Allahın izniyle, benden arıza çıkmaz yani, beni yaz.

Son düzenleme:
kızlar bugün doktordan randevu alıcam..

kızlar kafamı karıştıran değerimin 32 çıkması çok düşük geldi bana.. hamile arkdaşlar sizin değeriniz kaçtı ne olur cvp verin kafayı yicem...

bu arada yazamasamda bütün arkadaşlarımın duasını gününde okudum bitirdim..enson k. yasemin arkadaşım Allah dualarını kabul etsin..

benimde yine her zaman olduğu gibi kocam yok..artık o yatakta yatmayacam yaaavv..öyle karar aldım..şimdi annemgil buradalar onlar gitsin bende kanepede sızıp kalacam bundan sonra:))

Allah kabul Nazan'cım dualarını.. Sağol canım dikkat ediyorum ben zaten tuzlu yemiyorum ama yinede şiştim ama olacak yani alışmalıyım.

Yasemin'cim ben bu fikri beğendim 2 ayrı liste olmasını, kime ne için okuyacağımız karışmamış olur.. yinede siz bilirsiniz ben her türlüye uyarım..

bircan'cım başınız sağolsun rabbim önce ablana sonra hepinizi sabır versin, aşılamanın ertelenmesin de de bir hayır var, zaten senin elinde olan birseyu degil hem üzgün üzgün de aşılama olma, Allah güc versin

Sedacım bomba gibi olmana valla cok sevindim, yüksek moralle gelsin bebeişler, tatlim bende 1 haftadır yoktum gelişmeleri cok iyi bilmiyorum ama tümayın bundan önce 2 kaybı var o yüzden biu hamileliğinde biraz korku yaşıyor ama düzelmış sanirim rabbim hepimize sabır versin

Kuzum süper bir fikir ama iki liste olmasın, hepimizin sabra ihtiyaci var, hamile olan can arkadaşlarımizinda korkulari var, onlara da sabır duasi iyi gelir yani hepimize tek bir sabır duasi olsun okuyalım coşalım uçalım insallah

kızlar kafamı karıştıran değerimin 32 çıkması çok düşük geldi bana.. hamile arkdaşlar sizin değeriniz kaçtı ne olur cvp verin kafayı yicem...
Gamzecim döllenme gec olmüştur yani adetine göre 4-5 haftalık olsan bile belki gecen hafta döllendi,o yüzden düşüktür hem önemli olan düzenli yükselmesi, sen ona odaklan artış düzenliyse korkma Allahın izniyle

Bukeeeeet kanepede uyumaya bayılırim ,bide televizyonun karşısında.... Tatlim benden 100 tefriciye

Herkese iyi,güzel ve mutlu haftalarrrrrrr

süperrrrrr beklenen haber geldi sonuçta şükürler olsun maşallah canım umarım herşey yolunda gider Alahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh

Buket hanım yukarıdakide size canım benimmmmmm

ya kızlar benim son zamanlarda adetten 15 evvel başlıyo gögüs agrılarım adet olmaya yakı hafifliyo ama nasıl agrıyo ya resmen el degmiyoo koltuk altına yakın yerler hareket ettikçe agrıyo sizdede varmı neden böyle arttı agrılar acaba

canlar hafta başladı kalabalıklaşmış topiğimiz şükür haftasonu pek bi sessizdi...
küçük yasemin arkadaşımızın da duasını okudum canlar Allah kabul etsin...
Hoş geldin Burcucum burdur a sanırım yolculuk e yakın sayılırız... eğlenmişsin stres atmışsın çok sevindim tatlım darısı başıma inşallah...
başınız saolsun canım Allahım ablana ve size sabırlar versin...
canım ben okumuştum 200 sayı da...

canım benim bildiğim değerin kaç olduğu önemli değil yükselmesi (2 günde yaklaşık 2 kat yükselmesi gerekiyor) önemli senin şimdi hassas dönemin tatlım rahat olmaya çalış ki bebeğin iyice yerleşsin

eyvallah aslı hanım eyvallah..

Bukeeeeet kanepede uyumaya bayılırim ,bide televizyonun karşısında.... Tatlim benden 100 tefriciye

ay yaa bıktım o yatakta yalnız yatmaktan..sızıp kalacam bundan sonra kanepede..

Nazazancım bende de aynı durum var el değmiyor yürüdükçe bie acıyorrr (

yav benimde adet biteceğine yakın oldu, kafayı yedik :))

Bu arada Buket dikkat dkkat, "şu tefriciye okuyanların adını adedini topiğe yaz da herkes kontrol etsin adı varmı listede, arada kaynamasın kimse" derim ben

buket hanımcım tefriciyenizi okudum efendim rabbim kabul buyursular inş. ailene yuvana huzur mutluluk sağ duyu nasip etsin eşinle muhabbetiniz sel olup aksın inş..rabb,m ikiz üçüz çocuklar nasip etsinn inş.. aminnnnnnnnnnnnn

evet yaa gıcık oldumm yumurtlama bitiyo başlıyo resmenn suanda adet olayım diye bekliyom agrısı çok kötü yaaa

yaaa şimdi siz dedinizde farkettim..benimde önceden olurdu hemde nasıl acırdı..ama kendimi bildim bileli..son dönemlerde merdiven bile inemezdim o derece..ama artık yok sanki yaa..olmuya bi kaç aydır..en son ne zaman ağırdı hatırlamıyorum bile: alalala

hadi ya demekki hormonlarla alakalı sekerim nasıl bi salgıladıysam bu ay el degmiyo el degmeyi boşver egilip dogrulamıyorum yolda yürürken agrıyo cık cık cık

nazan...................50.........okudu
aslı......................100.........okudu
aylin.....................200........okudu
serap_serap...........500........okudu
yasemin.................300........okudu say:)
tümay...................50
bedriye..................150
burcu.....................100.......okudu(%70)
çiğdem...................100
fana.......................50
tuba.......................500
Annem:)..................2000
Annem....................100........okudu
Mesude...................50
gül(7 veren)............ 144
...............................4394 tane oldu
Ben........................50(bu zahmet okurum artık)

toplam 4444 oldu..şuan 1350 tanesi okundubbdaha 5 günümüz var:))

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

GÜNAYDIN kızlarrr hayırlı haftalar herkese....bugün temizlik yapcam akşama kadar anca bitirrrim heralde hadi bana kolay gelsin

canım odayı aldık kapora verdik 10gün içinde getirrriz dediler haftaya gelir sanırsam..
başınız sağolsun canım RABBİM geride kalanlara sabır versin..

canım gec döllenme olmuş olabilir değerin hergün 2ye katlanıyor bugün baksan daha yükselmştir..git gide yükselir İNŞALLAH dr ilaç verdimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…