- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.481
kızlar bu sabah idrar testi yaptım.. pozitif .. sonra gittim kan tahlili yaptırdım 32 çıktı deger biraz düşük geldi bana korkuyorum dua edermisiniz...
günaydın herkese, bir haftadır giremedim, memleketteydim ablamın eşi vefat etti
yasemin yeni dua listesi oluşturunca beni de ekler misin
gecen hafta aşılamam olacaktı iptal oldu, her şeyin hayırlısı.
Canımmmmm sen zaten kuvvetli sinyaller veriyordun ayyyyy, nezaman istersen seni hemen eklerim hamişlerin en üstüne, ama istersen iyice bi emin ol ayyy çok süper yaaa, darısı herkesin başına inşalllahkızlar bu sabah idrar testi yaptım.. pozitif .. sonra gittim kan tahlili yaptırdım 32 çıktı deger biraz düşük geldi bana korkuyorum dua edermisiniz...
canım başınız sağolsun, Allah sabır versin sizlere inşallah,i tabiki eklerim tatlım sen merak etme.günaydın herkese, bir haftadır giremedim, memleketteydim ablamın eşi vefat etti
günaydın canım evet döndüm sağ sağlim iyiydi mevlanayı ziyaret ettik dualar ettik orada camide ilk defa cuma namazı kıldım huzur doldum etkilendim iyi geldi ufacık tatil yapıp döndüm geömişler olsun canım sanada canım tuzu çok tüketmemelisin suyla ödem yapıyo gerçi biliyosundurda
Günaydın herkese hayırlı haftalar kızlar
Haftasonum çok yoğun geçti misafirlerim vardı, nişan vardı, vs vs gelemedim oyüzden.
Dua listemiz için lütfen seçenekleri sunalım birbirimize, herkse ne dua istediğini yazsın, o duayı beğenen de o kişinin yazısını beğensin, ben toptan bakarım yoğunlukla istenilen bir duaya karar veririz.
Benim nacizane önerim şu olur;
Bebeği olmayanlar için bir sabır duası seçebiliriz,
Hamişler içinde hayırlı evlat olması için çeşitli dualar var, onlardan seçilebilir.
Yani listeyi 2 ye bölerim, hamişler ve bekleyenler diye, 2 gruba ayrı dualar okunabilir.
bircan'cım başınız sağolsungünaydın herkese, bir haftadır giremedim, memleketteydim ablamın eşi vefat etti
Sedacım bomba gibi olmana valla cok sevindim, yüksek moralle gelsin bebeişler, tatlim bende 1 haftadır yoktum gelişmeleri cok iyi bilmiyorum ama tümayın bundan önce 2 kaybı var o yüzden biu hamileliğinde biraz korku yaşıyor ama düzelmış sanirim rabbim hepimize sabır versincanım valla annemin gelmesi çok iyi oldu işte de olak akşamdan akşama da yetti geçen haftasonu ve bu haftasonu da gezdik hep vakit geçirdik beraber perşembe günü gidecek artık kardeşim evde dayımlar yakın yan apartmanda ama çamaşırlarını götürmez oraya yemek yemeye gidiyor geliyor eve hemen. Çalışıyor da çocuk o yüzden. Aşılamaya hazırım bomba gibiyim ama önce reglimin gelmesi lazım daha yeni bitti sayılır zaten bakalım bu sefer ne zaman olucam bakıcaz ama mart sonunu bulur aşılamanın yapılması sanırım.
Ben uzak kaldım 1 hafta banlı olunca neler oldu anlatın bana tümaya ne oldu ne boşanma kararı falan hayırdır yaaa :26:
Kuzum süper bir fikir ama iki liste olmasın, hepimizin sabra ihtiyaci var, hamile olan can arkadaşlarımizinda korkulari var, onlara da sabır duasi iyi gelir yani hepimize tek bir sabır duasi olsun okuyalım coşalım uçalım insallahGünaydın herkese hayırlı haftalar kızlar
Haftasonum çok yoğun geçti misafirlerim vardı, nişan vardı, vs vs gelemedim oyüzden.
Dua listemiz için lütfen seçenekleri sunalım birbirimize, herkse ne dua istediğini yazsın, o duayı beğenen de o kişinin yazısını beğensin, ben toptan bakarım yoğunlukla istenilen bir duaya karar veririz.
Benim nacizane önerim şu olur;
Bebeği olmayanlar için bir sabır duası seçebiliriz,
Hamişler içinde hayırlı evlat olması için çeşitli dualar var, onlardan seçilebilir.
Yani listeyi 2 ye bölerim, hamişler ve bekleyenler diye, 2 gruba ayrı dualar okunabilir.
Gamzecim döllenme gec olmüştur yani adetine göre 4-5 haftalık olsan bile belki gecen hafta döllendi,o yüzden düşüktür hem önemli olan düzenli yükselmesi, sen ona odaklan artış düzenliyse korkma Allahın izniylekızlar bugün doktordan randevu alıcam..
kızlar kafamı karıştıran değerimin 32 çıkması çok düşük geldi bana.. hamile arkdaşlar sizin değeriniz kaçtı ne olur cvp verin kafayı yicem...
Bukeeeeet kanepede uyumaya bayılırim ,bide televizyonun karşısında.... Tatlim benden 100 tefriciyebu arada yazamasamda bütün arkadaşlarımın duasını gününde okudum bitirdim..enson k. yasemin arkadaşım Allah dualarını kabul etsin..
benimde yine her zaman olduğu gibi kocam yok..artık o yatakta yatmayacam yaaavv..öyle karar aldım..şimdi annemgil buradalar onlar gitsin bende kanepede sızıp kalacam bundan sonra:))
kızlar bu sabah idrar testi yaptım.. pozitif .. sonra gittim kan tahlili yaptırdım 32 çıktı deger biraz düşük geldi bana korkuyorum dua edermisiniz...
Canımcım 100 tane tefriciyyemi tamamladım.
Evinizde sağlık,bereket,huzur,mutluluk eksik olmasın.Allahım eşine ve sana sağlıklı,sıhhatli,mutlu,huzurlu ve imanlı ömürler nasip etsin.Sizi görünür görünmez kazalardan belalardan ve nazarlardan korusun.Hayırlı zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlar size de hayırlı anne baba olmayı nasip etsin inşallahhhhhh.... AMİNNNNN
Hoş geldin Burcucum burdur a sanırım yolculuk e yakın sayılırız... eğlenmişsin stres atmışsın çok sevindim tatlım darısı başıma inşallah...Kızlar size yine otobüsten sesleniyorum :))))) 1 haftalık tatilim bitti evime dönüyorum Allah'ın izniyle, reglim bitmek üzere eve varınca kalan dualari okurum insallah, buketin tefrciyesinide tamamlarım, ben yokken cok kaynatmışsiniz, mesude bir mektup yazmış, başını okudum hemen bıraktim, kızma mesudem gücüm yok okumaya kesin ağlarım, güzel haberler var hamdolsun, biraz kötü haberlerde var Rabbim çözüm nasip etsin, mersinde bol bol bebek gördüm, heves ettim üzüldüm, sonra kendime geldim, gezdim yedim içtım, ablamla gözümüzden yaşlar gelene kadar güldük, bir bebeğım yok ama hamd olsun ki kocam ve ailem sağlıklı ve hayattalar hamdolsun, hamdolsun, hepiniz Allah'a emanet olun canlarım
başınız saolsun canım Allahım ablana ve size sabırlar versin...günaydın herkese, bir haftadır giremedim, memleketteydim ablamın eşi vefat etti
canım ben okumuştum 200 sayı da...nihıayeeeet toplantılar bitttiiiiiiii...ve ben bu hafta biraz rahatım..ama kızlar bana tefriciye okuyanların isimlerini almayı unutmuşum..
okuyanlardam rica etsem bir daha yazabilir miler okudum diye..
anam çok yoğundu geçen hafta 7 gün boyunca sabah 9 akşam10.. haftasonuda öyle..şimdide pazartesi..pazartesilerden nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummm..
hadi hayırlısı..oram ağırıyo o mudur buram ağırıyo bumudur, şuram batıyo bu mudur diye diyeee hamile kaldın..hadi gözün aydın..
ay bircaaann.başınız sağolsun..genç miydi?hastamıydı? çok üzüldüm yaaa...
kızlar bugün doktordan randevu alıcam..
kızlar kafamı karıştıran değerimin 32 çıkması çok düşük geldi bana.. hamile arkdaşlar sizin değeriniz kaçtı ne olur cvp verin kafayı yicem...
Herkese iyi,güzel ve mutlu haftalarrrrrrr
süperrrrrr beklenen haber geldi sonuçta şükürler olsun maşallah canım umarım herşey yolunda gider Alahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh
Buket hanım yukarıdakide size canım benimmmmmm
Bukeeeeet kanepede uyumaya bayılırim ,bide televizyonun karşısında.... Tatlim benden 100 tefriciye
ya kızlar benim son zamanlarda adetten 15 evvel başlıyo gögüs agrılarım adet olmaya yakı hafifliyo ama nasıl agrıyo ya resmen el degmiyoo koltuk altına yakın yerler hareket ettikçe agrıyo sizdede varmı neden böyle arttı agrılar acaba
Nazazancım bende de aynı durum var el değmiyor yürüdükçe bie acıyorrr(
ya kızlar benim son zamanlarda adetten 15 evvel başlıyo gögüs agrılarım adet olmaya yakı hafifliyo ama nasıl agrıyo ya resmen el degmiyoo koltuk altına yakın yerler hareket ettikçe agrıyo sizdede varmı neden böyle arttı agrılar acaba
yav benimde adet biteceğine yakın oldu, kafayı yedik :))
Bu arada Buket dikkat dkkat, "şu tefriciye okuyanların adını adedini topiğe yaz da herkes kontrol etsin adı varmı listede, arada kaynamasın kimse" derim ben
evet yaa gıcık oldumm yumurtlama bitiyo başlıyo resmenn suanda adet olayım diye bekliyom agrısı çok kötü yaaa
yaaa şimdi siz dedinizde farkettim..benimde önceden olurdu hemde nasıl acırdı..ama kendimi bildim bileli..son dönemlerde merdiven bile inemezdim o derece..ama artık yok sanki yaa..olmuya bi kaç aydır..en son ne zaman ağırdı hatırlamıyorum bile: alalala
canım odayı aldık kapora verdik 10gün içinde getirrriz dediler haftaya gelir sanırsam..Günaydınlar herkese; Hayırlı huzurlu, stressiz bir hafta diliyorum sizlere ve kendime (amin)
Dün benim dua günümdü okuyan okuyamayan herkesten Allah razı olsun, Allah ne dileğiniz varsa kabul etsin inşallah..
Ben 2 gündür biraz kötüyüm, elim ayağım vücudum şişti iyice geriliyor ve acıyor, yanıma 2 lt relik su şişesi aldım içmek için o iyi gelirmiş.
Sizler nasılsınız?
-Nazan'cım döndün mü? nasıl geçti tatilin?
-Sedacım geçen aklıma geldin napıyor acaba diye bayağı görmedim seni merak ettim, umarım iyisindir..
-Buket'cim tefriciyelerine okuyorum,henüz bitirmedim ama..
-Gül'cüm odanızı aldınız mı? geldi mii
başınız sağolsun canım RABBİM geride kalanlara sabır versin..günaydın herkese, bir haftadır giremedim, memleketteydim ablamın eşi vefat etti
canım gec döllenme olmuş olabilir değerin hergün 2ye katlanıyor bugün baksan daha yükselmştir..git gide yükselir İNŞALLAH dr ilaç verdimi..kızlar bugün doktordan randevu alıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?