- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.501
kızlar ben bişe ögrenndimde hacamat bilmem bilenleriiz varmı hacamat diye bişe varmış hem sünnetmiş hemde şifa veriyormuş hamile kalmak isteyenlerde yaptırıyormuş bileniniz varmı hiçö duydunuzmu ben yeni duydum araştırıyorum
kızlar bu sabah idrar testi yaptım.. pozitif .. sonra gittim kan tahlili yaptırdım 32 çıktı deger biraz düşük geldi bana korkuyorum dua edermisiniz...
kızlar ben bişe ögrenndimde hacamat bilmem bilenleriiz varmı hacamat diye bişe varmış hem sünnetmiş hemde şifa veriyormuş hamile kalmak isteyenlerde yaptırıyormuş bileniniz varmı hiçö duydunuzmu ben yeni duydum araştırıyorum
xbende adını duydum ama nedir hiç bilmiyorum, araştırda yaz bakim merak ettim.
Buket kesin biliyordur gerçi
canım ya başınız saolsun rabbim mekanını cennet etsinn evet hepimizin hakkında hayırlısı
Canım başınız sağolsun, Allah ablana ve ailesine sabır versin, dayanma gücü versin inşallah..
ay bircaaann.başınız sağolsun..genç miydi?hastamıydı? çok üzüldüm yaaa...
canım başınız sağolsun, Allah sabır versin sizlere inşallah,i tabiki eklerim tatlım sen merak etme.
bircan'cım başınız sağolsunrabbim önce ablana sonra hepinizi sabır versin, aşılamanın ertelenmesin de de bir hayır var, zaten senin elinde olan birseyu degil hem üzgün üzgün de aşılama olma, Allah güc versin
başınız saolsun canım Allahım ablana ve size sabırlar versin...
başınız sağolsun canım RABBİM geride kalanlara sabır versin..
canım benim içini ferah tutmaya çalış, robotmu bu durmadan belirli aralıklarla hareket edecek. çocuk belki yoruldu, dinleniyor, attı bacak bacak üstüne keyfine bakıyor belkim. rahatsız etmeyelim lütfen cık cık cıkHayırlı olsun Gamzecim, inşallah herşey yolunda gider, çok sevindim senin adına...
Benim canım çok sıkkın2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Önceden akşamları ve özellikle yattığımda kıpır kıpır hissettiğim, dışardan bakınca bile bariz belli olan o hareketler kayboldu 2 gündür kalp çarpıntım var, öğleden sonra aile hekimliğine gidicem tetanoz aşısı için, eğer orada içimi ferahlatacak haber alamazsam hastaneye gidicem. Dua edin nolur herşey yolunda olsun :85:
arkadaşlar doktorun sekretiyle görüştüm ..bugün çok yoğunlarmış.. yarın saat 14:30 verdi... değerin kaç dedi 32 dedim çok düşük değer dedi canım sıkıldı... :-((((((((((((((((
arkadaşlar doktorun sekretiyle görüştüm ..bugün çok yoğunlarmış.. yarın saat 14:30 verdi... değerin kaç dedi 32 dedim çok düşük değer dedi canım sıkıldı... :-((((((((((((((((
sağolun kızlar amin inşallah mekanı cennet olsun. buketcim 49 yaşındaydı kalp krizi geçirdi. en cok ablam için zor tabi, insanın hayat arkadasını kaybetmesi çok zor..
canım benim içini ferah tutmaya çalış, robotmu bu durmadan belirli aralıklarla hareket edecek. çocuk belki yoruldu, dinleniyor, attı bacak bacak üstüne keyfine bakıyor belkim. rahatsız etmeyelim lütfen cık cık cık
pozitif düşün herşey iyi olsun, hemen negatife yoğunlaşma tatlım. bu hatayı hepimiz yapıyoruz ama yapma.
canım o çok bilmişe sen ne bakıyorsun, belki hakkaten kızların dediği gibi geç döllenme onun için değer şuan için böyledir. sen bence sapasağlam hamişsin, belirtilerin filan tam layıkıyla çok güzeldi çünkü. benim içim rahat senin bakımından kuşum ALlahın izniyle içini sıkma
off yaaa..öyle tabi..yaşla da alakası yokki bununsağolun kızlar amin inşallah mekanı cennet olsun. buketcim 49 yaşındaydı kalp krizi geçirdi. en cok ablam için zor tabi, insanın hayat arkadasını kaybetmesi çok zor..
Yasemin arada bir hatta günde 1 kez bile hissetmiş olsam elbetteki böyle davranmam ama ben hiç hissetmiyorum. İnşallah benim saçmalamamdır ne bileyim, çok rahatsızım bu durumdan. Dün kötü bir rüya ile uyandım uykumdan. Bebeğim doğmuş ve ben onu emzirirken süt ağzından dışarı taşıyo. Ne olduğunu anlayamadan bebek elimde taş gibi kalıyo, öyle kötü oldum ki, kimselere birşeyde diyemiyorum, inşallah birşey yoktur. İnşallah.
off yaaa..öyle tabi..yaşla da alakası yokki bunun(
7veren gül..anacım yasemin çok haklı..çokcuk yan gelmiş yatıyo..sen niye oynamıyo diyosun..:))
off yaa..bide böyle bişey var tabi..psikolojik hamileler psikolojik hamile şizofrenler oluyo:)) bende belki senin yerinde olsam..böyle endişelenecem..ama doktor ayağının dibinde...kendi kendini yiyeceğine git bi danış..şüpheleniyorum dee..ve inşallah şüphelerin yersiz çıksında ..gör gününü:)
Yasemin arada bir hatta günde 1 kez bile hissetmiş olsam elbetteki böyle davranmam ama ben hiç hissetmiyorum. İnşallah benim saçmalamamdır ne bileyim, çok rahatsızım bu durumdan. Dün kötü bir rüya ile uyandım uykumdan. Bebeğim doğmuş ve ben onu emzirirken süt ağzından dışarı taşıyo. Ne olduğunu anlayamadan bebek elimde taş gibi kalıyo, öyle kötü oldum ki, kimselere birşeyde diyemiyorum, inşallah birşey yoktur. İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?