- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.521
Yasemin arada bir hatta günde 1 kez bile hissetmiş olsam elbetteki böyle davranmam ama ben hiç hissetmiyorum. İnşallah benim saçmalamamdır ne bileyim, çok rahatsızım bu durumdan. Dün kötü bir rüya ile uyandım uykumdan. Bebeğim doğmuş ve ben onu emzirirken süt ağzından dışarı taşıyo. Ne olduğunu anlayamadan bebek elimde taş gibi kalıyo, öyle kötü oldum ki, kimselere birşeyde diyemiyorum, inşallah birşey yoktur. İnşallah.
ya nedense içim karardı bugun okurken sayfaları belirsizlikler çok yoruyor.. hayırlısıyla sen bi doktora git gör bebişini rahatla, gamzenin değeri yükselsinn, tümayın kanaması dursun hayırlısıyla bu belirsizlikler ortadan kalksınnn kızlar ya bakar mısınız hamile miyim?(size bu soruyu hiç sormadığımı farkettim, sorayım bi dedim)
şimdi adetime 3 gün kaldı.. geçen hafta kasıklarımda bir ağrı bir ağrı (gamzenin ki gibibknz;hamile) başka da belirtim yokmuş bee resmen dinledim kendimii.. ya gamze sora sora gebiş çıktı ya bende totem yapmak istiyorum gebe miyyyiiimmmm yanıt veriinnnn
ya nedense içim karardı bugun okurken sayfaları belirsizlikler çok yoruyor.. hayırlısıyla sen bi doktora git gör bebişini rahatla, gamzenin değeri yükselsinn, tümayın kanaması dursun hayırlısıyla bu belirsizlikler ortadan kalksınnn kızlar ya bakar mısınız hamile miyim?(size bu soruyu hiç sormadığımı farkettim, sorayım bi dedim)
şimdi adetime 3 gün kaldı.. geçen hafta kasıklarımda bir ağrı bir ağrı (gamzenin ki gibibknz;hamile) başka da belirtim yokmuş bee resmen dinledim kendimii.. ya gamze sora sora gebiş çıktı ya bende totem yapmak istiyorum gebe miyyyiiimmmm yanıt veriinnnn
bebeğim ikinci cevap veren oldun üzgünümilk yanıt benden gelsin..böyle kasıkmlarının ortasıyla belinini arasındaki 35 derecelik açıdan batmalar oluyosa., böyle beyazla siyah karışımı bi akıntın varsa, böyle bi batıp bi çıkıyosa, bide böyle sanki miden bulanıyomuş gibi ama aslında hiç bulanmıyomuş gibiyse kesin hamilesin anacım..:))
ilk yanıt benden gelsin..böyle kasıkmlarının ortasıyla belinini arasındaki 35 derecelik açıdan batmalar oluyosa., böyle beyazla siyah karışımı bi akıntın varsa, böyle bi batıp bi çıkıyosa, bide böyle sanki miden bulanıyomuş gibi ama aslında hiç bulanmıyomuş gibiyse kesin hamilesin anacım..:))
aaa kesinlikle hamilesin kuşum (psikolojik olarak gaz veriyorum sana, evrene olumlu mesajlar gönderelim belki iyi olur)
gebesin, gebe, gebeler....
belimm çok ağrıdı, fıtıktan olamaz, batmadann ötee ağrı oluyor, bi kere midem de bulantıı şu an evrene olumlu mesajlarda gönderiyorum... kısmetse hamileyimm.. tüm belirtisizlikler tuttuğuna göre
Hayırlı olsun Gamzecim, inşallah herşey yolunda gider, çok sevindim senin adına...
Benim canım çok sıkkın2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Önceden akşamları ve özellikle yattığımda kıpır kıpır hissettiğim, dışardan bakınca bile bariz belli olan o hareketler kayboldu 2 gündür kalp çarpıntım var, öğleden sonra aile hekimliğine gidicem tetanoz aşısı için, eğer orada içimi ferahlatacak haber alamazsam hastaneye gidicem. Dua edin nolur herşey yolunda olsun :85:
arkadaşlar doktorun sekretiyle görüştüm ..bugün çok yoğunlarmış.. yarın saat 14:30 verdi... değerin kaç dedi 32 dedim çok düşük değer dedi canım sıkıldı... :-((((((((((((((((
sağolun kızlar amin inşallah mekanı cennet olsun. buketcim 49 yaşındaydı kalp krizi geçirdi. en cok ablam için zor tabi, insanın hayat arkadasını kaybetmesi çok zor..
bu arada ctesi günü kuran okuttuk Allah kabul etsin inşAllah. Hoca kız (gencecikk) selavati şerif ayı bu ay dedi.. özellikle 7-8 gün çok çok selavat getirin dedi, sonrasında da sık sık söylenmeli dedi.. cuma günleri kısmetse 100,1000 ne kadar okuyabilirseniz okuyun dedi.. her 10 selavatda Cenabı Allah da kulunu selamlarmış ve 10 günahını affedermiş.. cuma günü 100 tane selavat çekince bunlardan 70 tanesi ahiretdeki sıkıntılarını 30 u da dünyada ki sıkıntılarını giderirmiş, ayrıca bişey olmayınca neden olmuyormuş diye hayıflanmayın selavat getirin bol bol dedi..
tb_fb / TUBA 26.01.2013 c.tesi sağlıklı hamişlik+ist'a taşınmak
toplu dua günü 27.01.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik+hamişlere kolay doğu+bekarlara hayırlı kısmet+günahlarımızın affı için
mervsh / MERVE 28.01.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
toplu dua günü 29.01.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+hamişlere kolay doğu+bekarlara hayırlı kısmet+günahlarımızın affı için
7VerenGul / K.GÜL 30.01.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
sunbal / SÜNDÜZ 31.01.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
gul1982 / B.GÜL 01.02.2013 cuma sağlıklı hamişlik+kolay doğum
sekerkiz67 / B.TUĞBA 02.02.2013 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 03.02.2013 pazar sağlıklı hamişlik+kolay doğum
yasemnn / K.YASEMİN 04.02.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kızlar dualarınızı okudum...
tatlım olumsuz düşünme hemen bebişin uyuyo olabilir büyüdüğü için harekeleride kısıtlı olyo bazen hamilleil boyuncabinlerce rüya görüyoruz psikolojik üzme kendini ALLAHın izniyle bişeyi yoktur dahada uzarsa dra gidersin..Hayırlı olsun Gamzecim, inşallah herşey yolunda gider, çok sevindim senin adına...
Benim canım çok sıkkın2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Önceden akşamları ve özellikle yattığımda kıpır kıpır hissettiğim, dışardan bakınca bile bariz belli olan o hareketler kayboldu 2 gündür kalp çarpıntım var, öğleden sonra aile hekimliğine gidicem tetanoz aşısı için, eğer orada içimi ferahlatacak haber alamazsam hastaneye gidicem. Dua edin nolur herşey yolunda olsun :85:
canım drun ilaç vermedimi progestan fln..arkadaşlar doktorun sekretiyle görüştüm ..bugün çok yoğunlarmış.. yarın saat 14:30 verdi... değerin kaç dedi 32 dedim çok düşük değer dedi canım sıkıldı... :-((((((((((((((((
ALLAH razı olsun tatlımm...tb_fb / TUBA 26.01.2013 c.tesi sağlıklı hamişlik+ist'a taşınmak
toplu dua günü 27.01.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik+hamişlere kolay doğu+bekarlara hayırlı kısmet+günahlarımızın affı için
mervsh / MERVE 28.01.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
toplu dua günü 29.01.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+hamişlere kolay doğu+bekarlara hayırlı kısmet+günahlarımızın affı için
7VerenGul / K.GÜL 30.01.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
sunbal / SÜNDÜZ 31.01.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
gul1982 / B.GÜL 01.02.2013 cuma sağlıklı hamişlik+kolay doğum
sekerkiz67 / B.TUĞBA 02.02.2013 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 03.02.2013 pazar sağlıklı hamişlik+kolay doğum
yasemnn / K.YASEMİN 04.02.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kızlar dualarınızı okudum...
canım İNŞALLAH hamişsindir bence kan testi yaptır..ya nedense içim karardı bugun okurken sayfaları belirsizlikler çok yoruyor.. hayırlısıyla sen bi doktora git gör bebişini rahatla, gamzenin değeri yükselsinn, tümayın kanaması dursun hayırlısıyla bu belirsizlikler ortadan kalksınnn kızlar ya bakar mısınız hamile miyim?(size bu soruyu hiç sormadığımı farkettim, sorayım bi dedim)
canım benimm anneciğinlee ohhh maşaAllah bol bol moral depoladın.. Mart ayına bomba gibi giriş yapıcaksın inşAllah..
evet yaa adet olana kadar (o zaman nasılsa çöküyorum) gebeyimm diyorum.. çok olmamakla beraber benimm bu ay biraz hissiyatım var.. gebe miyim neyimbacaklarımda uyuşuyor.. ama bu son ayların belirtisiydi sayılmaz o zaman..
ohoo o zaman ben kesin hamileyim..belim ağırıyo kasıklarım ağırıyo akıntımda var benim herif bir aydır yok ama olsun,, mesajları yeter:))ben kesin hamileyim:)))puhahahahaha
ohhhhhhhhhhhh evimide sildiim süpürdüm missssss missssssssss ya ne kötü bişi başkalarına muthaç hareket etmek..bebişim doğsun bugünlerde gececek doya doya temizleyemiorum korkudan perdelerim kaldı gelde çıkar yıka tak..neyse görümcem gelcek sağolsun bu hafta onlarıda hallederiz onla..
öyle canım kendimi yormamaya calışıyorum ama batıyo ev öyle durunca..başkalrına iş buyurmayıda sevmiyorum illa kendim yapcam öyle bi cinsim işte :) annem gelse onada yaptırmıyomki yapma diom sonra yapaım diom işte öyle bi cinsim :))canımm keyfinden değil ya gebesin sen tabii ki yapamazsın öyle çok eskisi gibi evişi. Görümcenle yaparsınız canım. Ben bu hafta çok rahat ettim geçen hafta annem geldi ya haftaiçi de cumagünü de süpürmüş silmiş ilk defa bu haftasonu gezdik hiç iş yapmadım. Akşamları gidiyorum yemeğim hazırr ohhh Allah razı olsun annemden bugünde silmiş süpürmüş sağolsun yemekte yapacak. Perşembe sabah gidecek. Alışmıştım rahatlığaaa
canım İNŞALLAH hamişsindir bence kan testi yaptır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?