Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

geçenlerde burada bir topik açmıştı birisi.. bebeğimi hissetmiyorum diye.. o da senin gibi hergün hareket eden bebeği 2 gündür kımıldamıyormuş sonra sağlık ocağına gittii bebeşi uyuyormuş meğer sende haberini öyle alırsan kötü bişey çağırma.. bence uyuyor minnak bebek.. hayırlı haberlerle gel inşAllah Yarabbim.

tb_fb / TUBA 26.01.2013 c.tesi sağlıklı hamişlik+ist'a taşınmak
toplu dua günü 27.01.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik+hamişlere kolay doğu+bekarlara hayırlı kısmet+günahlarımızın affı için
mervsh / MERVE 28.01.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
toplu dua günü 29.01.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+hamişlere kolay doğu+bekarlara hayırlı kısmet+günahlarımızın affı için
7VerenGul / K.GÜL 30.01.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
sunbal / SÜNDÜZ 31.01.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
gul1982 / B.GÜL 01.02.2013 cuma sağlıklı hamişlik+kolay doğum
sekerkiz67 / B.TUĞBA 02.02.2013 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 03.02.2013 pazar sağlıklı hamişlik+kolay doğum
yasemnn / K.YASEMİN 04.02.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik

kızlar dualarınızı okudum...

ya nedense içim karardı bugun okurken sayfaları belirsizlikler çok yoruyor.. hayırlısıyla sen bi doktora git gör bebişini rahatla, gamzenin değeri yükselsinn, tümayın kanaması dursun hayırlısıyla bu belirsizlikler ortadan kalksınnn kızlar ya bakar mısınız hamile miyim? (size bu soruyu hiç sormadığımı farkettim, sorayım bi dedim)
şimdi adetime 3 gün kaldı.. geçen hafta kasıklarımda bir ağrı bir ağrı (gamzenin ki gibi bknz;hamile) başka da belirtim yokmuş bee resmen dinledim kendimii.. ya gamze sora sora gebiş çıktı ya bende totem yapmak istiyorum gebe miyyyiiimmmm yanıt veriinnnn

aaa kesinlikle hamilesin kuşum (psikolojik olarak gaz veriyorum sana, evrene olumlu mesajlar gönderelim belki iyi olur)
gebesin, gebe, gebeler....

ilk yanıt benden gelsin..böyle kasıkmlarının ortasıyla belinini arasındaki 35 derecelik açıdan batmalar oluyosa., böyle beyazla siyah karışımı bi akıntın varsa, böyle bi batıp bi çıkıyosa, bide böyle sanki miden bulanıyomuş gibi ama aslında hiç bulanmıyomuş gibiyse kesin hamilesin anacım..:))

bebeğim ikinci cevap veren oldun üzgünüm

bu arada ctesi günü kuran okuttuk Allah kabul etsin inşAllah. Hoca kız (gencecikk) selavati şerif ayı bu ay dedi.. özellikle 7-8 gün çok çok selavat getirin dedi, sonrasında da sık sık söylenmeli dedi.. cuma günleri kısmetse 100,1000 ne kadar okuyabilirseniz okuyun dedi.. her 10 selavatda Cenabı Allah da kulunu selamlarmış ve 10 günahını affedermiş.. cuma günü 100 tane selavat çekince bunlardan 70 tanesi ahiretdeki sıkıntılarını 30 u da dünyada ki sıkıntılarını giderirmiş, ayrıca bişey olmayınca neden olmuyormuş diye hayıflanmayın selavat getirin bol bol dedi..

aaa kesinlikle hamilesin kuşum (psikolojik olarak gaz veriyorum sana, evrene olumlu mesajlar gönderelim belki iyi olur)
gebesin, gebe, gebeler....

belimm çok ağrıdı, fıtıktan olamaz, batmadann ötee ağrı oluyor, bi kere midem de bulantıı şu an evrene olumlu mesajlarda gönderiyorum... kısmetse hamileyimm.. tüm belirtisizlikler tuttuğuna göre

belimm çok ağrıdı, fıtıktan olamaz, batmadann ötee ağrı oluyor, bi kere midem de bulantıı şu an evrene olumlu mesajlarda gönderiyorum... kısmetse hamileyimm.. tüm belirtisizlikler tuttuğuna göre

ohoo o zaman ben kesin hamileyim..belim ağırıyo kasıklarım ağırıyo akıntımda var benim herif bir aydır yok ama olsun,, mesajları yeter:))ben kesin hamileyim:)))puhahahahaha

canım üzme kendini sürekli hareket edecek diye birşey yok keyfi yerindedir onun yeni yeni başlamışsındır hissetmeye zaten arada hissetmediğin olur kıpırdamadığı da olur merak etme git görün için rahat etsin balım.. Çikolata ye uzan falan bunlarda hareket etmesibni sağlar.

arkadaşlar doktorun sekretiyle görüştüm ..bugün çok yoğunlarmış.. yarın saat 14:30 verdi... değerin kaç dedi 32 dedim çok düşük değer dedi canım sıkıldı... :-((((((((((((((((

ayy sinir oluyorum böyle insanara sekretere ne oluyormuş ya dr mu kesilmiş orada insanların başına salak şeyy. İlk değerin ne çıktığı hiç önemli değil tam yumurtlama ne zaman bilemez ki kimse önemli olan 2 günde bir iki katı artması o değerin tatlımm halt etmi o sekreter hayret birşey yaa gönlünü ferah tut sen canımm bak ben böyle bir değer göremedim bile gebesin iştee..

sağolun kızlar amin inşallah mekanı cennet olsun. buketcim 49 yaşındaydı kalp krizi geçirdi. en cok ablam için zor tabi, insanın hayat arkadasını kaybetmesi çok zor..

Canımm başınız sağolsun ablan için ne zordur şimdi kolay mı hayat arkadaşını aynı evi yıllarca paylaştığı insanı kaybetti Allah kimsenin başına vermesin çok çok zorr. Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun İnşallahh adamcağızın.

Gebesin gebesiin ne yapıyruzz yasonun dediği gibi evrene olumlu, pozitif sinyaller gönderiyoruz, kalbimizi karartmıyoruuz herşeyin hayırlısını istiyoruz iyiyi de kötüyü de karşılamayı biliyoruz çünkü hepsinin Allah'tan geldiğini ondan ne gelirse hayırlı olduğunu biliyoruzz ama diyorsun ki gebeym gebeyimm...

canım ne güzek demiş bence de yapmak lazım sadece bu zamana değil her zamana özgü aslında belli vakitlere bağlı kalmamak lazım ama Rabbim bazı aylar günler vermiş riayet etmekte lazım benim anne geldi falan işyerinde çok yoğunum normalde sabah abdest alıp sabah dua okurdum buradakileri de ama abdest alsam zaman olmadı hiç çok yoğundum bir sürü kitap geldi kayıda aldım daha da var. Bugün ve yarın bitircem duaları annem gidince de akşamları da dualar edicem insan çok ferahlıyor Allah'a yakın hissediyor kendini tevekkül hissi geliyor. Çok şükür bugünlerimize.

Allah kabul etsin canım benimm..
durumun ne? kanaman var mı? ağrın sızın? Miden ya.. yada yorgunluğun.. senin kan değerin kaç çıktı?

Gebesin gebesiin ne yapıyruzz yasonun dediği gibi evrene olumlu, pozitif sinyaller gönderiyoruz, kalbimizi karartmıyoruuz herşeyin hayırlısını istiyoruz iyiyi de kötüyü de karşılamayı biliyoruz çünkü hepsinin Allah'tan geldiğini ondan ne gelirse hayırlı olduğunu biliyoruzz ama diyorsun ki gebeym gebeyimm...

canım ne güzek demiş bence de yapmak lazım sadece bu zamana değil her zamana özgü aslında belli vakitlere bağlı kalmamak lazım ama Rabbim bazı aylar günler vermiş riayet etmekte lazım benim anne geldi falan işyerinde çok yoğunum normalde sabah abdest alıp sabah dua okurdum buradakileri de ama abdest alsam zaman olmadı hiç çok yoğundum bir sürü kitap geldi kayıda aldım daha da var. Bugün ve yarın bitircem duaları annem gidince de akşamları da dualar edicem insan çok ferahlıyor Allah'a yakın hissediyor kendini tevekkül hissi geliyor. Çok şükür bugünlerimize.[/QUOTE]

canım benimm anneciğinlee ohhh maşaAllah bol bol moral depoladın.. Mart ayına bomba gibi giriş yapıcaksın inşAllah..

evet yaa adet olana kadar (o zaman nasılsa çöküyorum) gebeyimm diyorum.. çok olmamakla beraber benimm bu ay biraz hissiyatım var.. gebe miyim neyim bacaklarımda uyuşuyor.. ama bu son ayların belirtisiydi sayılmaz o zaman..

tatlım olumsuz düşünme hemen bebişin uyuyo olabilir büyüdüğü için harekeleride kısıtlı olyo bazen hamilleil boyuncabinlerce rüya görüyoruz psikolojik üzme kendini ALLAHın izniyle bişeyi yoktur dahada uzarsa dra gidersin..
arkadaşlar doktorun sekretiyle görüştüm ..bugün çok yoğunlarmış.. yarın saat 14:30 verdi... değerin kaç dedi 32 dedim çok düşük değer dedi canım sıkıldı... :-((((((((((((((((
canım drun ilaç vermedimi progestan fln..
ALLAH razı olsun tatlımm...
canım İNŞALLAH hamişsindir bence kan testi yaptır..

ohhhhhhhhhhhh evimide sildiim süpürdüm missssss missssssssss ya ne kötü bişi başkalarına muthaç hareket etmek..bebişim doğsun bugünlerde gececek doya doya temizleyemiorum korkudan perdelerim kaldı gelde çıkar yıka tak..neyse görümcem gelcek sağolsun bu hafta onlarıda hallederiz onla..

canım hislerinde yanılmazsın inşallah sende güzel haberler verirsin.. Valla bir daha ki aşılamaya oldukça hazırım ama aşılamadan yine umudum yok yaptırmış olmak için yaptırcam aklımda kalmasın tutar mıydı acaba dyee ben tğpe odaklandım gittiğim acıbamdem de inşaat başlamış üst katı tüp bebek merkezi oluyor. Yaza açılacak çok şükür çok rahat olacak benim için yaa iğneleri olurken ve kontrollerde işe gelebilicem şehir dışına gitmeyeceğim için yumurta toplamadan tibaren iznimi başlatcam transferde sonra dinlenmeye vaktim olacak bol bol. Allahtan hayırlısı umarım güzel sonuçlar alırız.

ohoo o zaman ben kesin hamileyim..belim ağırıyo kasıklarım ağırıyo akıntımda var benim herif bir aydır yok ama olsun,, mesajları yeter:))ben kesin hamileyim:)))puhahahahaha

yaaa bukeeettt hamilleeeeeee.. çocuklarının babası yine eşin olur bu durumda, ha eşinnnn, ha msjları.. bende de akıntı yok.. gidip bakayım bakayım akıntısız gebelik yaşayan var mı? çok garip 3 gebelik yaşadım her ay dikkat ettim kendime bu gebelikleri yaşadığım aylarda hiç akıntı anımsamıyorumm.. var mıydı yok muydu? ayyy ben doğuma gidiyorummm.. haydii salavat getirip, peygamberimizi araya koyup öyle dileyelim bugun..

canımm keyfinden değil ya gebesin sen tabii ki yapamazsın öyle çok eskisi gibi evişi. Görümcenle yaparsınız canım. Ben bu hafta çok rahat ettim geçen hafta annem geldi ya haftaiçi de cumagünü de süpürmüş silmiş ilk defa bu haftasonu gezdik hiç iş yapmadım. Akşamları gidiyorum yemeğim hazırr ohhh Allah razı olsun annemden bugünde silmiş süpürmüş sağolsun yemekte yapacak. Perşembe sabah gidecek. Alışmıştım rahatlığaaa

öyle canım kendimi yormamaya calışıyorum ama batıyo ev öyle durunca..başkalrına iş buyurmayıda sevmiyorum illa kendim yapcam öyle bi cinsim işte :) annem gelse onada yaptırmıyomki yapma diom sonra yapaım diom işte öyle bi cinsim :))

[/QUOTE]

SENN hamile hamilee temizlik yapıp bana da kan testi mi yaptır dedinn.. cannıımmm benimmmm.. kan testi yaptırmam ya günüm geçmedenn hep yaptırdımm hep düştüler.. bide eşimle beraber çalışıyoruz ya onuda ümitlendiriyorumm belki benden de çok.. o yüzden test yaptırmamm da akşama giderken idrar testi alsamm keşke ama test yapıcak kadar his yok içimde.. korkuyorum test yapmaya.. negatif çıkarsa ümidimm gider.. üzülmeyeyim.. bööle takılayım diyorum.. bu arada geçen hafta gamze gibi benden de leke gibi bişey gelmişti.. belli belirsiz ama akıntım yok işte..

SENN hamile hamilee temizlik yapıp bana da kan testi mi yaptır dedinn.. cannıımmm benimmmm.. kan testi yaptırmam ya günüm geçmedenn hep yaptırdımm hep düştüler.. bide eşimle beraber çalışıyoruz ya onuda ümitlendiriyorumm belki benden de çok.. o yüzden test yaptırmamm da akşama giderken idrar testi alsamm keşke ama test yapıcak kadar his yok içimde.. korkuyorum test yapmaya.. negatif çıkarsa ümidimm gider.. üzülmeyeyim.. bööle takılayım diyorum.. bu arada geçen hafta gamze gibi benden de leke gibi bişey gelmişti.. belli belirsiz ama akıntım yok işte..[/QUOTE]

:) evet canım...ozaman hayırlısı olsun diyelim tatlımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…