Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bedriyecim ben yaşadığım tecrubeler ve duyduklarima dayanarak söylüyorum gebeliğin en yoğun bebelirtisi göğüsler, bi yokla bakayım orada birsey var mi???

Buketcim lütfen şuan regl olurken göğüslerimde hafif dolgunluk oldu, büyük bir ihtimalle ben hamileyim :)))))))))

Nazancım senin hormonlar turboya bağlamış tatlim, ben en son hamileyken adetime 10 gün kala sızıdan çatlayacak kadar ağri hissetmıştim göğuslerde

7veren gülcüm insallah tosuncuk mışıl mışıl uyuyorudur

Gamzecim o sekreterin saçını yolacam valla, değerin artışına odaklan, adetin kaçgün geçti?

Tümaycım nasilsin???

Bedriyecim ne güzel yazmışsin ne varsa dua da var Rabbimin izniyle

Allah kabul etsin canım benimm..
durumun ne? kanaman var mı? ağrın sızın? Miden ya.. yada yorgunluğun.. senin kan değerin kaç çıktı?

Canim doktor keseyi gordu vaginal ultrasonda kalp atisini gormemiz lazimdi dedi 10 gun dinlen gel bakalim dedi progestan vermedi o bir onlemdir dusecekse ne yaparsan yap duser dedi.Baska doktorla gorustum oda ayni seyleri soyledi.Adet olucakmisim gibi agrim var lekelenme degil bildiginiz kanamam var.Hastaneye bile yatsam yapicak bisey yok Nasip kismet degilmis :'(

btskn cnm başınız sağolsun çok zor rabbim kimseye yaşatmasın ..gamzecim hayırlısı inşş herkesin dediği gibi değerim 2 ye katlanıyosa 2 günde önemli olan o.. tümaycım sende ki durumu anlamadım cnm yolundamı herşey..sedacım aşılama olacanya allah nasip ederse hamile kalacam de :) ne diyoduk pozitif düşünce :)))

alttanmı baktı cnm haftan kaçtı?

Malesef canim olumsuz

ozaman bende hamileyim :)))))))))))

dur bakalım şakır şakır adet olupta hamile olanlar var velevki hamile deilsin rabbim sağlıklısında nasip etsi en azından spremler yumurta karşılaşıyor biz karşılasıyormu onu bile bilmiyoruz

6 hafta 3 gunluk olmasi gerekirken 5 haftalik evet canim alttan bakti.

iyi ihtimalleri düşünürsek cnm eğer geç döllenme olduysa 5 haftalıkken kalp atışı görülmez inşş düzeelecek güzel olacak rabbimiz izniylee..olmaasada her işte hayır wardır düşünmeden üzülmeden olmuyo ama her şey allahtan cnmm.. kanaman olmasına rağmen doktor düşük yapıyosun yada düşük gibi değil die bişe dediimi cnm ..

sekerkiz67 / B.TUĞBA 02.02.2013 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 03.02.2013 pazar sağlıklı hamişlik+kolay doğum
yasemnn / K.YASEMİN dualarınızı okudum cnmm allah kabul etsin inş..:)))) aminnnnnnnnnnnnnnnn

maşallah kalabalığız.nasılsınız?keyifler nesıl?ben tatilden istifade memlekete gidip geldim.bi haftadır girmiyodum.şimdi geömişi okumaya başladım ama bitecek gibi değil maşallah.
Buarada adetim bitti.yeniden duaları okumaya başladım

mervsh / MERVE

28.01.2013 p.tesi

sağlıklı sorunsuz hamişlik

toplu dua günü

29.01.2013 salı

sağlıklı sorunsuz hamişlik+hamişlere kolay doğu+bekarlara hayırlı kısmet+günahlarımızın affı için

7VerenGul / K.GÜL

30.01.2013 çarşamba

sağlıklı hamişlik + kolay doğum

sunbal / SÜNDÜZ

31.01.2013 perşembe
dualarınızı okudum.listeden devam ediyorum.en kısa sürede tamamlarım inşallah

bende sevmem ailemden biri de olsa şunu yap diyemem asla annem gelmeden evi bir güzel sildim süpürdüm yaacak birşey bulamasın diye ama geldikten sonra da hep yaptı yapma sen ben yaparım diyorum evdeyim zaten kzıım sizi bekliyorum akşama kadar sen akşam gelip bir de temizlik mi yapacaksın diyorr annenim senin ben diyor biliyorum huyunu ben zaten. Yemeklerini de çok seviyorum tabii ki anne yemeği farklı oluyor hiç olmazsa şu 10 gün onun ellerinden yemek istiyorum o da bırakmıyor zaten yapıyor kendisi sağolsun ama sen gebesin tatlım normal zamanda tamam kendin yap ama şimdi iki canlısın bırak yardım etsinler biraz canının kıymetini bil gülüm..

Dusuk yapma ihtimalin yuksek dedi.Rabbim buyuk kizlar o ne derse o olucak esime uzuluyorum bi gorseniz normalde cok ustume duser ama hamile kalinca yemek yapar temizlik yapar utusunu kendi yapar gozumun icine bakar.Kendim aglayip sizlayip rahatliyorum ama onun icine atmasi beni korkutuyor.

Burcummmm anneciğinin evinden hoşgeldin evine göğüslerimi bastırdım klasik bastırınca acı var, ben gebe kaldığımda göğüslerime aralarda bıçak saplanıyormuş gibi ağrı oluşmuştu o yok mesela.. aama dolgunluk hissi.. elleyince var.. kasıklarımda ağrım var.. adetimm sanırım bağırarak geliyor amma ben duymuyorum.. ben gebeyimmmmmm.... ben gebeyimmm.. sağlıklı gebeyim.. Allah hayırlısıyla bebeğimi kucağıma sağlığıyla almayı nasip etsin inşAllah. tümm olmayanlara nasip etsin. Amin yarabbim.

:) evet canım...ozaman hayırlısı olsun diyelim tatlımm...[/QUOTE]

benim adet tarihim 5 şubat cnm ben 2 gün öncesinde yaptırmıştım...yani 3 şubatta idrar testi pozitif çıktı... kan değerim 32 çıktı.. kan değerinde mi bir yanlıışlık var sanlamadım.. değer düşük ama idrarda çıkıyor... yarın belli olucak herşeyyy.. herieyin hayırlısı

aynı benim eşimde öle cnmm gerçekten daha çok üzülüyo insan ama geçecek hepsi şimdi değilse bile bi zamanı war..üzülme sende o zaman eşin daha çok üzülecekk..inan onun üzülmesine bebekten ziyade senin çok üüzüleceğindendir ... kendinide onuda yıpratma cnm hayırlısı diyelim yapacak bişemiz yok cnm ...

anacım senin suyun geldi belki git ambulans çağır:))
canım İNŞALLAH hamişsindir bence kan testi yaptır..

ay bencede bencede:=))

SENN hamile hamilee temizlik yapıp bana da kan testi mi yaptır dedinn.. cannıımmm benimmmm.. kan testi yaptırmam ya günüm geçmedenn hep yaptırdımm hep düştüler.. bide eşimle beraber çalışıyoruz ya onuda ümitlendiriyorumm belki benden de çok.. o yüzden test yaptırmamm da akşama giderken idrar testi alsamm keşke ama test yapıcak kadar his yok içimde.. korkuyorum test yapmaya.. negatif çıkarsa ümidimm gider.. üzülmeyeyim.. bööle takılayım diyorum.. bu arada geçen hafta gamze gibi benden de leke gibi bişey gelmişti.. belli belirsiz ama akıntım yok işte..[/QUOTE]

bak belki bu sefer çıkar..ya tutarsa:)))

yaa tümay nedir nasip olmayan..daha bişey olmadı..tamam bu yazdıklarımız seni sinirlendiriyor bile olabilir..ama bu kadar boşlama bu durumu..eşinlede otur konuş..

içine atıyosada sen dışarı çıkart..bak bu gebelik sonlansa bile en azında gebe kalabiliyorsun..tamam belki bu dahada acıtıyo olabilir..ama sorunun biliniyo ve illla ki çözümü bulunacaktır..allahımdan sana yardım etmesini diliyorum ..inan sen böyle yazdıkça benim gözlerim doluyo..heleki eşlerle ilgili olan duruma hiç dayanamıyorum..belki bende senin yerinde olsam böyle düşünürüm ama düşünmemeliyiz..ben şuan bile en çok ezildiğim şey, eşime yaşatamadıklarım ve belkide hiç yaşatamayacaklarım..çok üzülüyorum bu duruma..ama eldende bişey gelmiyo..allahtan bekleyeceğiz.. o da bizimle birlikte bekleyecek..

tümaycım canım ben idrak edemedim ama son yazılarında resmen hamile olduğunu anlamış bulunuyorum ayyyy, Allahım hadi bismillah yaa, nerden çıktın sen, hi,ç beklemiyordum senden bişey kuzum. üzülüp durma yaa kızların dediği gibi şakır şakır adet olup hamiş olanlar varmış. Bak mesela ben psikolojikmen öyleyim, 10 gündür adet oluyorum hala içimde umut var üstüne mi gördüm diye, salaklığımın doruğundayım.
sen resmen ve cebren hamilesin ama umutlarını yitiriyorsun canım arkadaşım. gerçekten kendini zorla olumlu düşünmeye çalış lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…