- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.541
Allah kabul etsin canım benimm..
durumun ne? kanaman var mı? ağrın sızın? Miden ya.. yada yorgunluğun.. senin kan değerin kaç çıktı?
Canim doktor keseyi gordu vaginal ultrasonda kalp atisini gormemiz lazimdi dedi 10 gun dinlen gel bakalim dedi progestan vermedi o bir onlemdir dusecekse ne yaparsan yap duser dedi.Baska doktorla gorustum oda ayni seyleri soyledi.Adet olucakmisim gibi agrim var lekelenme degil bildiginiz kanamam var.Hastaneye bile yatsam yapicak bisey yok Nasip kismet degilmis :'(
btskn cnm başınız sağolsun çok zor rabbim kimseye yaşatmasın ..gamzecim hayırlısı inşş herkesin dediği gibi değerim 2 ye katlanıyosa 2 günde önemli olan o.. tümaycım sende ki durumu anlamadım cnm yolundamı herşey..sedacım aşılama olacanya allah nasip ederse hamile kalacam de :) ne diyoduk pozitif düşünce :)))
alttanmı baktı cnm haftan kaçtı?
ozaman bende hamileyim :)))))))))))Bedriyecim ben yaşadığım tecrubeler ve duyduklarima dayanarak söylüyorum gebeliğin en yoğun bebelirtisi göğüsler, bi yokla bakayım orada birsey var mi???
Buketcim lütfen şuan regl olurken göğüslerimde hafif dolgunluk oldu, büyük bir ihtimalle ben hamileyim :)))))))))
Nazancım senin hormonlar turboya bağlamış tatlim, ben en son hamileyken adetime 10 gün kala sızıdan çatlayacak kadar ağri hissetmıştim göğuslerde
7veren gülcüm insallah tosuncuk mışıl mışıl uyuyorudur
Gamzecim o sekreterin saçını yolacam valla, değerin artışına odaklan, adetin kaçgün geçti?
Tümaycım nasilsin???
Bedriyecim ne güzel yazmışsin ne varsa dua da var Rabbimin izniyle
Canim doktor keseyi gordu vaginal ultrasonda kalp atisini gormemiz lazimdi dedi 10 gun dinlen gel bakalim dedi progestan vermedi o bir onlemdir dusecekse ne yaparsan yap duser dedi.Baska doktorla gorustum oda ayni seyleri soyledi.Adet olucakmisim gibi agrim var lekelenme degil bildiginiz kanamam var.Hastaneye bile yatsam yapicak bisey yok Nasip kismet degilmis :'(
6 hafta 3 gunluk olmasi gerekirken 5 haftalik evet canim alttan bakti.
öyle canım kendimi yormamaya calışıyorum ama batıyo ev öyle durunca..başkalrına iş buyurmayıda sevmiyorum illa kendim yapcam öyle bi cinsim işte :) annem gelse onada yaptırmıyomki yapma diom sonra yapaım diom işte öyle bi cinsim :))
iyi ihtimalleri düşünürsek cnm eğer geç döllenme olduysa 5 haftalıkken kalp atışı görülmez inşş düzeelecek güzel olacak rabbimiz izniylee..olmaasada her işte hayır wardır düşünmeden üzülmeden olmuyo ama her şey allahtan cnmm.. kanaman olmasına rağmen doktor düşük yapıyosun yada düşük gibi değil die bişe dediimi cnm ..
Bedriyecim ben yaşadığım tecrubeler ve duyduklarima dayanarak söylüyorum gebeliğin en yoğun bebelirtisi göğüsler, bi yokla bakayım orada birsey var mi???
Buketcim lütfen şuan regl olurken göğüslerimde hafif dolgunluk oldu, büyük bir ihtimalle ben hamileyim :)))))))))
Nazancım senin hormonlar turboya bağlamış tatlim, ben en son hamileyken adetime 10 gün kala sızıdan çatlayacak kadar ağri hissetmıştim göğuslerde
Gamzecim o sekreterin saçını yolacam valla, değerin artışına odaklan, adetin kaçgün geçti?
Tümaycım nasilsin???
SENN hamile hamilee temizlik yapıp bana da kan testi mi yaptır dedinn.. cannıımmm benimmmm.. kan testi yaptırmam ya günüm geçmedenn hep yaptırdımm hep düştüler..bide eşimle beraber çalışıyoruz ya onuda ümitlendiriyorumm belki benden de çok.. o yüzden test yaptırmamm da akşama giderken idrar testi alsamm keşke ama test yapıcak kadar his yok içimde.. korkuyorum test yapmaya.. negatif çıkarsa ümidimm gider.. üzülmeyeyim.. bööle takılayım diyorum.. bu arada geçen hafta gamze gibi benden de leke gibi bişey gelmişti.. belli belirsiz ama akıntım yok işte..
Bedriyecim ben yaşadığım tecrubeler ve duyduklarima dayanarak söylüyorum gebeliğin en yoğun bebelirtisi göğüsler, bi yokla bakayım orada birsey var mi???
Tümaycım nasilsin???
Dusuk yapma ihtimalin yuksek dedi.Rabbim buyuk kizlar o ne derse o olucak esime uzuluyorum bi gorseniz normalde cok ustume duser ama hamile kalinca yemek yapar temizlik yapar utusunu kendi yapar gozumun icine bakar.Kendim aglayip sizlayip rahatliyorum ama onun icine atmasi beni korkutuyor.
yaaabukeeettt hamilleeeeeee.. çocuklarının babası yine eşin olur bu durumda, ha eşinnnn, ha msjları.. bende de akıntı yok.. gidip bakayım bakayım akıntısız gebelik yaşayan var mı? çok garip 3 gebelik yaşadım her ay dikkat ettim kendime bu gebelikleri yaşadığım aylarda hiç akıntı anımsamıyorumm.. var mıydı yok muydu? ayyy ben doğuma gidiyorummm.. haydii salavat getirip, peygamberimizi araya koyup öyle dileyelim bugun..
canım İNŞALLAH hamişsindir bence kan testi yaptır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?