Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canim şimdi ne desem boş, eğer kesinse Rabbim sabır versin, çok zor biliyorum hele bu 3. Olacak , Allah dayanma gücü versin insallah ama hala bir umut var bence

ozaman bende hamileyim :)))))))))))
Nazan insallah hamilesindir de şöyle bir topikçe darlarız seni :)))))))))

Ayyy amin kızzz, insallah sende nazanda bu ay hamile olursunuzda coşar kudururuz hep beraber, ama olaya böyle yaklaşman valla çok hoşuma gitti :))))

:) evet canım...ozaman hayırlısı olsun diyelim tatlımm...

benim adet tarihim 5 şubat cnm ben 2 gün öncesinde yaptırmıştım...yani 3 şubatta idrar testi pozitif çıktı... kan değerim 32 çıktı.. kan değerinde mi bir yanlıışlık var sanlamadım.. değer düşük ama idrarda çıkıyor... yarın belli olucak herşeyyy.. herieyin hayırlısı[/QUOTE]

Gamzecim inan ki bence herşey yolunda, değerin normal, yarın doktora gittiğinde hersey belli olur zaten, ama kalbini ferah tut, bence minin kuzun seninle :)

burcuuuuuuu sahiden sen hamileyken göğüslerin çok mu ağırıyodu??

Son düzenleme:

Arkadaş bu ne yaa bütün topik hamile de benim neyim eksik, şeyimmi eksik? bende hamileyim yaa

bende aşılamadan sonra bildiğin relg oldum ama üstüne görmüşümdür belki diyerek 3 test yaptımm

ee o zaman bende gebeyim banane herkes gebe madem yasocumm bizde gebe olalım inanmak başarmanın yarısıdır demişlerrr

kızlar bu sabah idrar testi yaptım.. pozitif .. sonra gittim kan tahlili yaptırdım 32 çıktı deger biraz düşük geldi bana korkuyorum dua edermisiniz...

merhaba kızlar nasılsınz? Cnm tebrık ederım. Allah saglıkla kucagına almayı nasıp eder ınsaallah.

Uzun zamandır gırmedım. mısafırlerım vardı.. Bu arada adet olmadım bugun 40. gunum. 1 hafta sonra randevum var doktora.. tümaycım uzulme. inşaallah hakkında hayırlısı olur. İns bebegın senle tutunur. Cok karamsar olma. düşüncelerinin seni yönlendırmesıne vicuduna etki etmesine izin verme

burcuuuuuuu sahiden sen hamileyken göğüslerin çok mu ağırıyodu??

göğüsleri ağrıyormuş canım.. ama acıyor mu ağrıyor mu? Ayy gebe gebe hiç birşeyi anlayamıyorum hee tam olarak..

Burcumm gülüp ediyoruz bakma umut var ya köşede.. olası adetim geldiğindee hoopp yerlerde modum..

Tümay ımm benimde biliyorum ki eşim çok üzülüyordu konuşmasam konuşmazdı içim acıdan kıvranırken takındım güçlü maskemi oturttum karşıma tuttum ellerini, teselli ettim.. Sabır dileyelim dedim. Rabbim çok şükür ki bizden umudu kesmemiş dert veriyor kefaret ediyor dedim.. ve en azından gebelik oluştu dedim işte aklıma neler geldiyse.. sende susma, konuş eşinle.. eşlerumursamıyormuş gibi görünüp normal yaşamaa devam ediyor gibi görünselerde çok etkileniyorlar.. ayrıca konuştukça olaya kulak ısınıyorya hani konu gitgide basit geliyor gibi.. ama senin MAŞALLAH gebeliğin devam ediyor nihayetinde ben eşinle ilgili durumları konuş kendi haline bırakma bence diye dedimm.. valla ayrıca kanama manama ama kaç kişiyi okuduk şırıl şırıl kırmızı kanaması olupda düşürmeyenleri, ben yaşadım kahverengi kanamada gittiğini.. Yanii bu durumlar hiiç vbelli olmuyor..

Ayyy ççook şükür Yasemin de gebeymiş.. ben doğumumu Bukete gideceğimm sen kimde doğurucan Yaseminn.. benim suyum gelmiş.. buket ööle dedi.. erzurum a bir uçak.. bukeeettt sen suyu ısıtırmısın.. ben beyaz örtüleri getiriyorum.. filmlerde ööle derlerdi ya.. suyu ısıtınnn doğruyor bu diyee hatırladınız mı..
ister misiniz şaka gerçek olsun.. Yasemin gebeymiş ve onun suyu gelmiş.. doğuma da o erzuruma gidiyormuş.. buket i ebe olarak görüyorum an itibariyle (hayal kurarım banane kurucaaammm)

:) evet canım...ozaman hayırlısı olsun diyelim tatlımm...

benim adet tarihim 5 şubat cnm ben 2 gün öncesinde yaptırmıştım...yani 3 şubatta idrar testi pozitif çıktı... kan değerim 32 çıktı.. kan değerinde mi bir yanlıışlık var sanlamadım.. değer düşük ama idrarda çıkıyor... yarın belli olucak herşeyyy.. herieyin hayırlısı[/QUOTE]

mevzu deger degilki tatlım muhim olan her iki günde bir bu degerin ikiye katlanması ve inş. öylede olacak

hiç gecikir miydi bu kadar bir sürpriz olabilir mi ne dersinn

Evet bende gebeydin sakladım sizdenn şimdi nişanım geldii kaçıyorumm bir doğurup çıkartıp geleyim hemen devam ederiiz

anaçım siz hamile kalında ben doğurturum lazım değil:))elimide sokarım ayağımıza:)) bi pırtta çeker alırım bebeğiii:))töbe töbe yaaa:)))
bedriye ben elimi sokarım yasemin senin ellerini tutar burcu terini siler, tümay su kaynatır, nazan karnına bastırır tamamdır bu iş..oldu bil..:)))

yani ben düşünüyorumda bu kadar okumadan konuşmadan, bu kadaaaaaaaar işin içinde olmadan sonra biri karşımda suyum geldi dese yere yatsa doğurturum heralde:)))

doğurtmazsam yuhhh bana tüüüh bana:))

ayy ne güzel dedin arkadaşım yaa vallahi öyle, bu akşam hepimiz lcw'nin hamiş reyonlarına gidip kendimize o zıpır hamile tişörtlerinden alalım da hazır bulunsun, bugün yarın şişer göbeklerimiz nasıl olsa
tatlım hoşgeldin sefa geldin, biz bugün topikçe hamnile olmaya karar verdik, olumlu düşünüyoruz, evrene olumlu mesajlar yolluyoruz! sende katıl bize , sen kaç haftalık hamişsin bakalım?

aaaa Buket ebemiymiş anam bu kızda ne becerikli , 10 parmağında 10 marifet, bende ona gideyim ozaman doğuma, 10 kişiyi bir anda doğurtturu, el ele verip ıkınırız tıkınırız

hiç gecikir miydi bu kadar bir sürpriz olabilir mi ne dersinn

Evet bende gebeydin sakladım sizdenn şimdi nişanım geldii kaçıyorumm bir doğurup çıkartıp geleyim hemen devam ederiiz

ayyy sedaaa..allah seni davul etmesin..
kızlar bu benden daha beter..ben yine elimi sokarım yardım ederim dedim bu kendi kendine çıkartıyo..anaamm deprem filmi aklıma geldi..türkan şoray depremde doğuruyo du yaaa...aannnaam..kıızzlar toplayın cesaretinizi öyle bi durumda olsanız naapacaksınız mecbur sizde seda gibi çıkartıp geleceksiniz..:))

ehe iyimiişşşşşş =)))))) ozaman ben bugun ıtıbarıyle 5hafta 3 günlük hamiş oluyorum hatta bırazdan test yapçam kıpkırımızı 2 tane çizgi yaparım kırmızı kalemle koyarım fotosunu :)))))))

tatlımm dr neden alttan baktı anlamadım banada 5 haftalıkken demişti baktırmadım 2 hafta sonra duyduk karından keşke alttan baktırmasydın tatlım + progestan rahim ağzını kaplayan progesteron hormonunu üretmeye yardımcı bi ilaç ve düşüğü önlemede yardımcı neden ilaç vermedi onuda anlamıyorum bu drlar bi cins..benim 3 haftalıkken öğrendik keseyi bile görmemişti dr hamilesin dedikana göre lekelenmem var diyince direk progestan yazdı.... RABBİM hayırlısını versin cnm ne diyim ..
öyle tabi cnm artık gerisine yardım ederler dha halıları silcez iş bitmez hehhe...

hakkaten yaaa şu sedaya bak, sanki cebinden mendil çıkartıyor

kız hafta sonu eşimin halası tutturdu sana fal bakıcam diye, kadın kahve fincanında "cenin" gördü hayal gücündeki son nokta yani, helal sana hala dedim, fal tarihinde bir ilki görüyorsun dedim

ne sandın kızımm ne gidicem hastaneye falan zaman kaybı o kadar ayrı kalamam sizden hemen bir doğuruvercem gelcemm ay evet o ne filmdi yaa kadın çatır çatır doğurmuştu orada kardonu falanda yok bebeğin ama bir de saçlı mı saçlı

tabii kızım pratik kızım ben doğumum bile pratikk benimm

Hatta bebeğimde benim gibin hızlı olacak daha 3 aylıkken emeklemeye, 5 aylıkken yürümeye, 7 aylıkken konuşmaya, 8 aylıkken yazmaya başlıcak yaşına girmeden okula gidecek zaman kaybına tahammülüm yok Einstain gibi olacak benim yavrum hızlandırılmış kurs gördürücem ona ben 10 yaşına geldiğinde de meslek sahibi olup evlenecek

Yuh harbiden cenin görmüş haa falda nasıl bir şekil oluyormuş öyle o.

aay yasoo bizde üniv deyken ev arkadaşlarımla gırgırına bakardık..bu arada ben kahveden nefret ederim:)) onlar içerdi ben bakar sallardım..ayy bi kere kızın falına baktım..falında arapça tebbet yazıyodu????tebbet beddua aslında eli kırılsın demek..anaaaaamm ya bendeki hayal gücüne ne demeli..
bizde uydurur uydurur sonrada kendimiz inanırdık..

Hatta iyice havaya girmek için şu imza bolumune bbegımızın dogum taırıhını yazalım :)))))9

kız hakkaten muhtemel gebelik takvimi yapalım..bebeğimizin doğacağı muhtemel tarihi, ondan önce hamile kalınacak tarihi, spermle yumurtanın buluşma tarihini, hatta ondan önceki şetme tarihini:)))

sn: kk yönetimi forumda lütfen akıl hastaları topigi açın ve bu topikte hamile olmayanları içeri tıkınnn

kafayı yedik yahuuuuuuu şu halimize bakk

yok bide kordonu görülsün:))zaten kanlı bi sahneydi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…