- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.561
Canim şimdi ne desem boş, eğer kesinse Rabbim sabır versin, çok zor biliyorum hele bu 3. Olacak , Allah dayanma gücü versin insallah ama hala bir umut var benceCanim doktor keseyi gordu vaginal ultrasonda kalp atisini gormemiz lazimdi dedi 10 gun dinlen gel bakalim dedi progestan vermedi o bir onlemdir dusecekse ne yaparsan yap duser dedi.Baska doktorla gorustum oda ayni seyleri soyledi.Adet olucakmisim gibi agrim var lekelenme degil bildiginiz kanamam var.Hastaneye bile yatsam yapicak bisey yok Nasip kismet degilmis :'(
Nazan insallah hamilesindir de şöyle bir topikçe darlarız seni :)))))))))ozaman bende hamileyim :)))))))))))
Ayyy amin kızzz, insallah sende nazanda bu ay hamile olursunuzda coşar kudururuz hep beraber, ama olaya böyle yaklaşman valla çok hoşuma gitti :))))Burcummmm anneciğinin evinden hoşgeldin evinegöğüslerimi bastırdım klasik bastırınca acı var, ben gebe kaldığımda göğüslerime aralarda bıçak saplanıyormuş gibi ağrı oluşmuştu o yok mesela.. aama dolgunluk hissi.. elleyince var.. kasıklarımda ağrım var.. adetimm sanırım bağırarak geliyor amma ben duymuyorum.. ben gebeyimmmmmm.... ben gebeyimmm.. sağlıklı gebeyim.. Allah hayırlısıyla bebeğimi kucağıma sağlığıyla almayı nasip etsin inşAllah. tümm olmayanlara nasip etsin. Amin yarabbim.
:) evet canım...ozaman hayırlısı olsun diyelim tatlımm...
Canim şimdi ne desem boş, eğer kesinse Rabbim sabır versin, çok zor biliyorum hele bu 3. Olacak , Allah dayanma gücü versin insallah ama hala bir umut var bence
Nazan insallah hamilesindir de şöyle bir topikçe darlarız seni :)))))))))
Ayyy amin kızzz, insallah sende nazanda bu ay hamile olursunuzda coşar kudururuz hep beraber, ama olaya böyle yaklaşman valla çok hoşuma gitti :))))
benim adet tarihim 5 şubat cnm ben 2 gün öncesinde yaptırmıştım...yani 3 şubatta idrar testi pozitif çıktı... kan değerim 32 çıktı.. kan değerinde mi bir yanlıışlık var sanlamadım.. değer düşük ama idrarda çıkıyor... yarın belli olucak herşeyyy.. herieyin hayırlısı
tümaycım canım ben idrak edemedim ama son yazılarında resmen hamile olduğunu anlamış bulunuyorum ayyyy, Allahım hadi bismillah yaa, nerden çıktın sen, hi,ç beklemiyordum senden bişey kuzum. üzülüp durma yaa kızların dediği gibi şakır şakır adet olup hamiş olanlar varmış. Bak mesela ben psikolojikmen öyleyim, 10 gündür adet oluyorum hala içimde umut var üstüne mi gördüm diye, salaklığımın doruğundayım.
sen resmen ve cebren hamilesin ama umutlarını yitiriyorsun canım arkadaşım. gerçekten kendini zorla olumlu düşünmeye çalış lütfennn
Arkadaş bu ne yaa bütün topik hamile de benim neyim eksik, şeyimmi eksik? bende hamileyim yaa
kızlar bu sabah idrar testi yaptım.. pozitif .. sonra gittim kan tahlili yaptırdım 32 çıktı deger biraz düşük geldi bana korkuyorum dua edermisiniz...
burcuuuuuuu sahiden sen hamileyken göğüslerin çok mu ağırıyodu??
:) evet canım...ozaman hayırlısı olsun diyelim tatlımm...
merhaba kızlar nasılsınz? Cnm tebrık ederım. Allah saglıkla kucagına almayı nasıp eder ınsaallah.
Uzun zamandır gırmedım. mısafırlerım vardı.. Bu arada adet olmadım bugun 40. gunum. 1 hafta sonra randevum var doktora.. tümaycım uzulme. inşaallah hakkında hayırlısı olur. İns bebegın senle tutunur. Cok karamsar olma. düşüncelerinin seni yönlendırmesıne vicuduna etki etmesine izin verme
göğüsleri ağrıyormuş canım.. ama acıyor mu ağrıyor mu? Ayy gebe gebe hiç birşeyi anlayamıyorum hee tam olarak..
Burcumm gülüp ediyoruz bakma umut var ya köşede.. olası adetim geldiğindee hoopp yerlerde modum..
Tümay ımm benimde biliyorum ki eşim çok üzülüyordu konuşmasam konuşmazdı içim acıdan kıvranırken takındım güçlü maskemi oturttum karşıma tuttum ellerini, teselli ettim.. Sabır dileyelim dedim. Rabbim çok şükür ki bizden umudu kesmemiş dert veriyor kefaret ediyor dedim.. ve en azından gebelik oluştu dedim işte aklıma neler geldiyse.. sende susma, konuş eşinle.. eşlerumursamıyormuş gibi görünüp normal yaşamaa devam ediyor gibi görünselerde çok etkileniyorlar.. ayrıca konuştukça olaya kulak ısınıyorya hani konu gitgide basit geliyor gibi.. ama seninMAŞALLAH gebeliğin devam ediyor nihayetinde ben eşinle ilgili durumları konuş kendi haline bırakma bence diye dedimm.. valla ayrıca kanama manama ama kaç kişiyi okuduk şırıl şırıl kırmızı kanaması olupda düşürmeyenleri, ben yaşadım kahverengi kanamada gittiğini.. Yanii bu durumlar hiiç vbelli olmuyor..
Ayyy ççook şükür Yasemin de gebeymiş.. ben doğumumu Bukete gideceğimm sen kimde doğurucan Yaseminn.. benim suyum gelmiş.. buket ööle dedi.. erzurum a bir uçak.. bukeeettt sen suyu ısıtırmısın.. ben beyaz örtüleri getiriyorum.. filmlerde ööle derlerdi ya.. suyu ısıtınnn doğruyor bu diyee hatırladınız mı..
ister misiniz şaka gerçek olsun..Yasemin gebeymiş ve onun suyu gelmiş.. doğuma da o erzuruma gidiyormuş.. buket i ebe olarak görüyorum an itibariyle (hayal kurarım banane kurucaaammm)
göğüsleri ağrıyormuş canım.. ama acıyor mu ağrıyor mu? Ayy gebe gebe hiç birşeyi anlayamıyorum hee tam olarak..
Burcumm gülüp ediyoruz bakma umut var ya köşede.. olası adetim geldiğindee hoopp yerlerde modum..
Tümay ımm benimde biliyorum ki eşim çok üzülüyordu konuşmasam konuşmazdı içim acıdan kıvranırken takındım güçlü maskemi oturttum karşıma tuttum ellerini, teselli ettim.. Sabır dileyelim dedim. Rabbim çok şükür ki bizden umudu kesmemiş dert veriyor kefaret ediyor dedim.. ve en azından gebelik oluştu dedim işte aklıma neler geldiyse.. sende susma, konuş eşinle.. eşlerumursamıyormuş gibi görünüp normal yaşamaa devam ediyor gibi görünselerde çok etkileniyorlar.. ayrıca konuştukça olaya kulak ısınıyorya hani konu gitgide basit geliyor gibi.. ama seninMAŞALLAH gebeliğin devam ediyor nihayetinde ben eşinle ilgili durumları konuş kendi haline bırakma bence diye dedimm.. valla ayrıca kanama manama ama kaç kişiyi okuduk şırıl şırıl kırmızı kanaması olupda düşürmeyenleri, ben yaşadım kahverengi kanamada gittiğini.. Yanii bu durumlar hiiç vbelli olmuyor..
Ayyy ççook şükür Yasemin de gebeymiş.. ben doğumumu Bukete gideceğimm sen kimde doğurucan Yaseminn.. benim suyum gelmiş.. buket ööle dedi.. erzurum a bir uçak.. bukeeettt sen suyu ısıtırmısın.. ben beyaz örtüleri getiriyorum.. filmlerde ööle derlerdi ya.. suyu ısıtınnn doğruyor bu diyee hatırladınız mı..
ister misiniz şaka gerçek olsun..Yasemin gebeymiş ve onun suyu gelmiş.. doğuma da o erzuruma gidiyormuş.. buket i ebe olarak görüyorum an itibariyle (hayal kurarım banane kurucaaammm)
ayy ne güzel dedin arkadaşım yaa vallahi öyle, bu akşam hepimiz lcw'nin hamiş reyonlarına gidip kendimize o zıpır hamile tişörtlerinden alalım da hazır bulunsun, bugün yarın şişer göbeklerimiz nasıl olsabende aşılamadan sonra bildiğin relg oldum ama üstüne görmüşümdür belki diyerek 3 test yaptımm
ee o zaman bende gebeyim banane herkes gebe madem yasocumm bizde gebe olalım inanmak başarmanın yarısıdır demişlerrr
tatlım hoşgeldin sefa geldin, biz bugün topikçe hamnile olmaya karar verdik, olumlu düşünüyoruz, evrene olumlu mesajlar yolluyoruz! sende katıl bize , sen kaç haftalık hamişsin bakalım?merhaba kızlar nasılsınz? Cnm tebrık ederım. Allah saglıkla kucagına almayı nasıp eder ınsaallah.
Uzun zamandır gırmedım. mısafırlerım vardı.. Bu arada adet olmadım bugun 40. gunum. 1 hafta sonra randevum var doktora.. tümaycım uzulme. inşaallah hakkında hayırlısı olur. İns bebegın senle tutunur. Cok karamsar olma. düşüncelerinin seni yönlendırmesıne vicuduna etki etmesine izin verme
hiç gecikir miydi bu kadar bir sürpriz olabilir mi ne dersinn
Evet bende gebeydin sakladım sizdenn şimdi nişanım geldii kaçıyorumm bir doğurup çıkartıp geleyim hemen devam ederiiz
ayy ne güzel dedin arkadaşım yaa vallahi öyle, bu akşam hepimiz lcw'nin hamiş reyonlarına gidip kendimize o zıpır hamile tişörtlerinden alalım da hazır bulunsun, bugün yarın şişer göbeklerimiz nasıl olsa
tatlım hoşgeldin sefa geldin, biz bugün topikçe hamnile olmaya karar verdik, olumlu düşünüyoruz, evrene olumlu mesajlar yolluyoruz! sende katıl bize , sen kaç haftalık hamişsin bakalım?
aaaa Buket ebemiymiş anam bu kızda ne becerikli , 10 parmağında 10 marifet, bende ona gideyim ozaman doğuma, 10 kişiyi bir anda doğurtturu, el ele verip ıkınırız tıkınırız
tatlımm dr neden alttan baktı anlamadım banada 5 haftalıkken demişti baktırmadım 2 hafta sonra duyduk karından keşke alttan baktırmasydın tatlım + progestan rahim ağzını kaplayan progesteron hormonunu üretmeye yardımcı bi ilaç ve düşüğü önlemede yardımcı neden ilaç vermedi onuda anlamıyorum bu drlar bi cins..benim 3 haftalıkken öğrendik keseyi bile görmemişti dr hamilesin dedikana göre lekelenmem var diyince direk progestan yazdı.... RABBİM hayırlısını versin cnm ne diyim ..Canim doktor keseyi gordu vaginal ultrasonda kalp atisini gormemiz lazimdi dedi 10 gun dinlen gel bakalim dedi progestan vermedi o bir onlemdir dusecekse ne yaparsan yap duser dedi.Baska doktorla gorustum oda ayni seyleri soyledi.Adet olucakmisim gibi agrim var lekelenme degil bildiginiz kanamam var.Hastaneye bile yatsam yapicak bisey yok Nasip kismet degilmis :'(
öyle tabi cnm artık gerisine yardım ederler dha halıları silcezbende sevmem ailemden biri de olsa şunu yap diyemem asla annem gelmeden evi bir güzel sildim süpürdüm yaacak birşey bulamasın diye ama geldikten sonra da hep yaptı yapma sen ben yaparım diyorum evdeyim zaten kzıım sizi bekliyorum akşama kadar sen akşam gelip bir de temizlik mi yapacaksın diyorr annenim senin ben diyor biliyorum huyunu ben zaten. Yemeklerini de çok seviyorum tabii ki anne yemeği farklı oluyor hiç olmazsa şu 10 gün onun ellerinden yemek istiyorum o da bırakmıyor zaten yapıyor kendisi sağolsun ama sen gebesin tatlım normal zamanda tamam kendin yap ama şimdi iki canlısın bırak yardım etsinler biraz canının kıymetini bil gülüm..
ayyy sedaaa..allah seni davul etmesin..
kızlar bu benden daha beter..ben yine elimi sokarım yardım ederim dedim bu kendi kendine çıkartıyo..anaamm deprem filmi aklıma geldi..türkan şoray depremde doğuruyo du yaaa...aannnaam..kıızzlar toplayın cesaretinizi öyle bi durumda olsanız naapacaksınız mecbur sizde seda gibi çıkartıp geleceksiniz..:))
ayyy sedaaa..allah seni davul etmesin..
kızlar bu benden daha beter..ben yine elimi sokarım yardım ederim dedim bu kendi kendine çıkartıyo..anaamm deprem filmi aklıma geldi..türkan şoray depremde doğuruyo du yaaa...aannnaam..kıızzlar toplayın cesaretinizi öyle bi durumda olsanız naapacaksınız mecbur sizde seda gibi çıkartıp geleceksiniz..:))
hakkaten yaaa şu sedaya bak, sanki cebinden mendil çıkartıyor
kız hafta sonu eşimin halası tutturdu sana fal bakıcam diye, kadın kahve fincanında "cenin" gördühayal gücündeki son nokta yani, helal sana hala dedim, fal tarihinde bir ilki görüyorsun dedim
hakkaten yaaa şu sedaya bak, sanki cebinden mendil çıkartıyor
kız hafta sonu eşimin halası tutturdu sana fal bakıcam diye, kadın kahve fincanında "cenin" gördühayal gücündeki son nokta yani, helal sana hala dedim, fal tarihinde bir ilki görüyorsun dedim
Hatta iyice havaya girmek için şu imza bolumune bbegımızın dogum taırıhını yazalım :)))))9
ne sandın kızımm ne gidicem hastaneye falan zaman kaybı o kadar ayrı kalamam sizden hemen bir doğuruvercem gelcemmay evet o ne filmdi yaa kadın çatır çatır doğurmuştu orada kardonu falanda yok bebeğin ama bir de saçlı mı saçlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?