- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.581
sn: kk yönetimi forumda lütfen akıl hastaları topigi açın ve bu topikte hamile olmayanları içeri tıkınnn
kafayı yedik yahuuuuuuu şu halimize bakk
yok bide kordonu görülsün:))zaten kanlı bi sahneydi:))
ayyy o test çubuğuna o iki çizgiyi çizmek benimde hayalim varya, ama yapıcam birdahaki testimde bütün alanı kırmızıya boyayıp çekicem resmini içimde kalmasıneheiyimiişşşşşş =)))))) ozaman ben bugun ıtıbarıyle 5hafta 3 günlük hamiş oluyorum hatta bırazdan test yapçam kıpkırımızı 2 tane çizgi yaparım kırmızı kalemle koyarım fotosunu :)))))))
kız bende gördüm kuru fasulye gibi bi şekil, kordonu bile vardıtabii kızım pratik kızım ben doğumum bile pratikk benimm
Hatta bebeğimde benim gibin hızlı olacak daha 3 aylıkken emeklemeye, 5 aylıkken yürümeye, 7 aylıkken konuşmaya, 8 aylıkken yazmaya başlıcak yaşına girmeden okula gidecek zaman kaybına tahammülüm yok Einstain gibi olacak benim yavrum hızlandırılmış kurs gördürücem ona ben 10 yaşına geldiğinde de meslek sahibi olup evlenecek
Yuh harbiden cenin görmüş haa falda nasıl bir şekil oluyormuş öyle o.
sn: kk yönetimi forumda lütfen akıl hastaları topigi açın ve bu topikte hamile olmayanları içeri tıkınnn
kafayı yedik yahuuuuuuu şu halimize bakk
ne var canım az buçuk hamile gibim olsakk
ya işte yani saçmalık diyorum yaa o kadar kandan sonra kordon gözükmüş çok mu.türk sinemalarında çok var yaa öylee pat diye doğuruyor hiçbir şey olmamış gibi alıyorkucağına çocuğu gidiyor evinee. Bende öyle yapıcamm
ayyy o test çubuğuna o iki çizgiyi çizmek benimde hayalim varya, ama yapıcam birdahaki testimde bütün alanı kırmızıya boyayıp çekicem resmini içimde kalmasın
oo bu arada 5 haftalık demek, nerdeyse 5 aylık olmuş demektir yani, az kalmış doğuma çantanı hazırla sende artıkın
kız bende gördüm kuru fasulye gibi bi şekil, kordonu bile vardıbende aştım yani bu işi baksana, falımda da çıktı artık bu iş tamam :))))))))
senin çocuğunun gelişim evrelerine de bayıldım resmen, hızlandırılmış tur gibi anlatmışsın
hıııııııııhh..sen hamile değilsin diye bizi kıskanıyosunX:))kıskanç karı:))üç gün sonra doğurup fotosunu koyayımda çatla da patla:))
zaten onlar bide 3 alık doğuyo..çocuğu lohusanın yanına kundak yapıp koyuyolarki 3 aylık çocuk kadar büyük:))
anaçım siz hamile kalında ben doğurturum lazım değil:))elimide sokarım ayağımıza:)) bi pırtta çeker alırım bebeğiii:))töbe töbe yaaa:)))
bedriye ben elimi sokarım yasemin senin ellerini tutar burcu terini siler, tümay su kaynatır, nazan karnına bastırır tamamdır bu iş..oldu bil..:)))
yani ben düşünüyorumda bu kadar okumadan konuşmadan, bu kadaaaaaaaar işin içinde olmadan sonra biri karşımda suyum geldi dese yere yatsa doğurturum heralde:)))
doğurtmazsam yuhhh bana tüüüh bana:))
Amanın herkesler burdaymış da herkes hamileymiş biilee :)))
ya kızlar bişe soracam ben de son zamanlar da inanılmaz kilo aldım ve bir göbek herkes hamilemisin die soruyo hatta geçen gün otobüste biri göbeğime bakıp bana yer verdiçok eğlendim otobüdte bide havaya girdim karnımı falan tuttum anlıyacağınız caba bende hamile olabilirmiyim
Kızlar Kısa kısa yazınca anlatamadım ben herşeyi şöyle toparlayayım ....Herşey rabbimden ondan gelip ona gideceği o ne derse o olucak...Şu an kanamam var doktor hiç bir müdahale etmedi O an ufkum durdu doktora alttan baktırdım gerçi nasip kısmet burda biri anlatmıştı şiş sokmuşta bebek düşmemiş.Doktor ümitsiz konuştu bende daha önce böyle bişey yaşadığım için ümitsizliğe kapılsamda yine bir mucize olur diye bekliyorum.Bu seferde omazsa nasip kısmet değilmiş değip yoluma devam edicem daha iyi bir doktor bulup yapışıcam yakasına araştırsın herşeyimi.Rabbime sığınıp bol bol tövbe istiğfar edip bekliycem ...bu arada bebek yapmak için ertelediğim şeyler vardı onu yapıcam...Tekrardan işe başlayıp kocacığım la gezzip tozucam...
Sade ben değil hepimiz için söylüyorum bunu biz çocuk için evlenmedik olmaz isede eşlerimize sıkı skı sarılıp hayatımıza devam edicez ...Belki bize muhtaç başka sabiler vardır onlara yardımcı oluruz.Kızlar bence kafamızı bu bebek olayından dağıtıp ertelediğimiz şeyleri yapalım gidip görmek istediğimiz yerleri görelim.Ama bu arada tedavisi olan tedavisine devam etsin çalışmalar tam gaz devam etsin...Sadece bu olayısaplantı yapmamak gerek kendimizi ve çevremizi yıpratıyoruz.
Amanın herkesler burdaymış da herkes hamileymiş biilee :)))
ya kızlar bişe soracam ben de son zamanlar da inanılmaz kilo aldım ve bir göbek herkes hamilemisin die soruyo hatta geçen gün otobüste biri göbeğime bakıp bana yer verdiçok eğlendim otobüdte bide havaya girdim karnımı falan tuttum anlıyacağınız caba bende hamile olabilirmiyim
hay ağzın bal yesin...gadalarını alayım(alıntıdır:))Kızlar Kısa kısa yazınca anlatamadım ben herşeyi şöyle toparlayayım ....Herşey rabbimden ondan gelip ona gideceği o ne derse o olucak...Şu an kanamam var doktor hiç bir müdahale etmedi O an ufkum durdu doktora alttan baktırdım gerçi nasip kısmet burda biri anlatmıştı şiş sokmuşta bebek düşmemiş.Doktor ümitsiz konuştu bende daha önce böyle bişey yaşadığım için ümitsizliğe kapılsamda yine bir mucize olur diye bekliyorum.Bu seferde omazsa nasip kısmet değilmiş değip yoluma devam edicem daha iyi bir doktor bulup yapışıcam yakasına araştırsın herşeyimi.Rabbime sığınıp bol bol tövbe istiğfar edip bekliycem ...bu arada bebek yapmak için ertelediğim şeyler vardı onu yapıcam...Tekrardan işe başlayıp kocacığım la gezzip tozucam...
Sade ben değil hepimiz için söylüyorum bunu biz çocuk için evlenmedik olmaz isede eşlerimize sıkı skı sarılıp hayatımıza devam edicez ...Belki bize muhtaç başka sabiler vardır onlara yardımcı oluruz.Kızlar bence kafamızı bu bebek olayından dağıtıp ertelediğimiz şeyleri yapalım gidip görmek istediğimiz yerleri görelim.Ama bu arada tedavisi olan tedavisine devam etsin çalışmalar tam gaz devam etsin...Sadece bu olayısaplantı yapmamak gerek kendimizi ve çevremizi yıpratıyoruz.
Bir psikolog söylemiş paylaşıyorum;
Kimse sana baskı yapamaz;
Sen izin vermedikçe,
Sen o şekilde hissetmedikçe...
Yani bizim olayları yorumlama şeklimiz yanlış, karı bize diyorki ayy kilo almışsın, biz hemen düşünüyoruz ki hamilemisin demek istiyor????
Bebek yokmu düşünmüyormusun diye sorana; düşünüyoruz, ama bizim düşünmemizle değil, Allahın vereceği zaman gelince olacak diyip zorrrrttt diye cevabını kibarca ve pat diye vermeliyiz.
nedense bunlar geldi şuan aklıma, yazim dedim.
ama ben hamileyim zaten artık sorun değil, hamilemisin diye sorana doğurmak üzereyim diycem :)))))))))))))
kııııııııııııızıııııııııımm..sen kesin hamilesin tamam mııı??bak kesin otobüsteki anlamış..anlamasa yer verirmi?:)))delimisin kızımssen kesin hamilesin..kesssin yanii kessiinn galiba sanırsam gerçekten:)
hay ağzın bal yesin...gadalarını alayım(alıntıdır:))
sen ne iş yapıyon ki??
Yaseminnnn ben iş çıkışı biraz hamile kıyafetleri almayı düşünüyorumçünkü hiçbişeyim olmuyo ben kesinnnnnn kesinnnn hamileyimmm ayyy kaç aylıkki
Bu arada geçen hafta kuzenimle görüştük tutturdu sen hamilesin die yok anacım hastalanıyorum diorum oda yok yok bizim falanca vardı hep hastalanırdı hep geç öğrendi demezmibide herşeye cevapları var bu insanların :) ayyyy acaba hamilemiyim :26::26::26::26:
Bir psikolog söylemiş paylaşıyorum;
Kimse sana baskı yapamaz;
Sen izin vermedikçe,
Sen o şekilde hissetmedikçe...
Yani bizim olayları yorumlama şeklimiz yanlış, karı bize diyorki ayy kilo almışsın, biz hemen düşünüyoruz ki hamilemisin demek istiyor????
Bebek yokmu düşünmüyormusun diye sorana; düşünüyoruz, ama bizim düşünmemizle değil, Allahın vereceği zaman gelince olacak diyip zorrrrttt diye cevabını kibarca ve pat diye vermeliyiz.
nedense bunlar geldi şuan aklıma, yazim dedim.
ama ben hamileyim zaten artık sorun değil, hamilemisin diye sorana doğurmak üzereyim diycem :)))))))))))))
burcuuuuuuu sahiden sen hamileyken göğüslerin çok mu ağırıyodu??
anaçım siz hamile kalında ben doğurturum lazım değil:))elimide sokarım ayağımıza:)) bi pırtta çeker alırım bebeğiii:))töbe töbe yaaa:)))
bedriye ben elimi sokarım yasemin senin ellerini tutar burcu terini siler, tümay su kaynatır, nazan karnına bastırır tamamdır bu iş..oldu bil..:)))
yani ben düşünüyorumda bu kadar okumadan konuşmadan, bu kadaaaaaaaar işin içinde olmadan sonra biri karşımda suyum geldi dese yere yatsa doğurturum heralde:)))
doğurtmazsam yuhhh bana tüüüh bana:))
kuşum benim yaaa, hala "acaba" diyorsun, kız sen şimdi hastaneye gitsen nerdeyse doğuma alırlar seni o göbeğinle, sen daha acabalardasın
bende bu sabah aynada kendime baktım vucudumda yeşil damarlar gördüm, kesin hamileyim dedim giyindim çıktım evden
epidural doğum yapmayı düşnüyorum, canım kıymetlidir, o acıyı hissedip incinmek istemiyorum
Canim normal bir göğus ağrısi degildi, hem dolgun gergin hem cok ağrı vardi hemde adetime 10gün kala başlamıştı merdiven çıkarken bile sallanırken canım yanardı üzerine yatamazdım gece, bu yüzden gebe olup olmadığımi hemen anlıyorum abkıyorum göğüslerde tık yok, himm bu ayda bisey yok diyorum
Anacım biz bu gidişle birbirimize jinokolojik muayene bile yaparız, valla bende doğum üzerine yüksek lisans yaptım :))))))
sana ibo'dan "tombul tombul memeler" şarkısını armağan ediyorum o halde, adamcağız sana yazmış resmenCanim normal bir göğus ağrısi degildi, hem dolgun gergin hem cok ağrı vardi hemde adetime 10gün kala başlamıştı merdiven çıkarken bile sallanırken canım yanardı üzerine yatamazdım gece, bu yüzden gebe olup olmadığımi hemen anlıyorum abkıyorum göğüslerde tık yok, himm bu ayda bisey yok diyorum
Anacım biz bu gidişle birbirimize jinokolojik muayene bile yaparız, valla bende doğum üzerine yüksek lisans yaptım :))))))
Ayyy Yasemin doğum kolay şekerim daha bebeye hiç bişe almadım Gül aldı odasını hemen gidip bi beşik alayım bariiiibu arada senin damarlardan anladım ben senin doğum yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?