Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sn: kk yönetimi forumda lütfen akıl hastaları topigi açın ve bu topikte hamile olmayanları içeri tıkınnn

kafayı yedik yahuuuuuuu şu halimize bakk

ne var canım az buçuk hamile gibim olsakk

yok bide kordonu görülsün:))zaten kanlı bi sahneydi:))

ya işte yani saçmalık diyorum yaa o kadar kandan sonra kordon gözükmüş çok mu. türk sinemalarında çok var yaa öylee pat diye doğuruyor hiçbir şey olmamış gibi alıyorkucağına çocuğu gidiyor evinee. Bende öyle yapıcamm

ayyy o test çubuğuna o iki çizgiyi çizmek benimde hayalim varya, ama yapıcam birdahaki testimde bütün alanı kırmızıya boyayıp çekicem resmini içimde kalmasın
oo bu arada 5 haftalık demek, nerdeyse 5 aylık olmuş demektir yani, az kalmış doğuma çantanı hazırla sende artıkın
kız bende gördüm kuru fasulye gibi bi şekil, kordonu bile vardı bende aştım yani bu işi baksana, falımda da çıktı artık bu iş tamam :))))))))
senin çocuğunun gelişim evrelerine de bayıldım resmen, hızlandırılmış tur gibi anlatmışsın

sn: kk yönetimi forumda lütfen akıl hastaları topigi açın ve bu topikte hamile olmayanları içeri tıkınnn

kafayı yedik yahuuuuuuu şu halimize bakk

hıııııııııhh..sen hamile değilsin diye bizi kıskanıyosunX:))kıskanç karı:))üç gün sonra doğurup fotosunu koyayımda çatla da patla:))

zaten onlar bide 3 alık doğuyo..çocuğu lohusanın yanına kundak yapıp koyuyolarki 3 aylık çocuk kadar büyük:))

Kızlar Kısa kısa yazınca anlatamadım ben herşeyi şöyle toparlayayım ....Herşey rabbimden ondan gelip ona gideceği o ne derse o olucak...Şu an kanamam var doktor hiç bir müdahale etmedi O an ufkum durdu doktora alttan baktırdım gerçi nasip kısmet burda biri anlatmıştı şiş sokmuşta bebek düşmemiş.Doktor ümitsiz konuştu bende daha önce böyle bişey yaşadığım için ümitsizliğe kapılsamda yine bir mucize olur diye bekliyorum.Bu seferde omazsa nasip kısmet değilmiş değip yoluma devam edicem daha iyi bir doktor bulup yapışıcam yakasına araştırsın herşeyimi.Rabbime sığınıp bol bol tövbe istiğfar edip bekliycem ...bu arada bebek yapmak için ertelediğim şeyler vardı onu yapıcam...Tekrardan işe başlayıp kocacığım la gezzip tozucam...

Sade ben değil hepimiz için söylüyorum bunu biz çocuk için evlenmedik olmaz isede eşlerimize sıkı skı sarılıp hayatımıza devam edicez ...Belki bize muhtaç başka sabiler vardır onlara yardımcı oluruz.Kızlar bence kafamızı bu bebek olayından dağıtıp ertelediğimiz şeyleri yapalım gidip görmek istediğimiz yerleri görelim.Ama bu arada tedavisi olan tedavisine devam etsin çalışmalar tam gaz devam etsin...Sadece bu olayısaplantı yapmamak gerek kendimizi ve çevremizi yıpratıyoruz.

Amanın herkesler burdaymış da herkes hamileymiş biilee :)))
ya kızlar bişe soracam ben de son zamanlar da inanılmaz kilo aldım ve bir göbek herkes hamilemisin die soruyo hatta geçen gün otobüste biri göbeğime bakıp bana yer verdi çok eğlendim otobüdte bide havaya girdim karnımı falan tuttum anlıyacağınız caba bende hamile olabilirmiyim

enteresan valla korkulur bu falcılardann ben umut bağlamıyorum öyle şeylere. İki kere arkadaş zoruyla dışarıda baktırdım çıkmadı da hiç. Evde arkadaş arasında baktırırım annemin arkadşaı çok güzel bakardı ama dışarıda parayla bakanlara o fal cafelere falan hazetmiyorum insanların umutları üzerinden para kazanmak yanii biz onca okuyalım iş güç sahibi olalım birisi alsın fincanı baksın bir de bir fincan kahveye 6 ile 10 tl arasında para alıyorlar soygunculuk resmen taş atıp kolları yoruluyor sanki iki kelime söylüyorlar 5 dk sürmüyor. Bir de çıkmıyor boşa para bu öyle zevk için fala inanma falsızda kalma misali evlerde arkadaş toplantılarında bakılır bana göre. Tabi ki de ben bebeğimi o şekilde programlıcam 7-8 aylıkken karşılıklı konuşucaz muhabbet edicez ülke gündeminden bahsedicez.

evet evet nerdeyse kundaktan çıkıp koşacak.

ben suyu kaynatır bedriyeciğime sana taktikte veriirim

acaba mı????? hala şüphe mi duyuyorsun anacım, cümle alem anlamış senin hamile olduğunu sen hala acaba diyorsun

Tümaycım bakış açın süper helal olsun sana, maşallah sende benim gibi kısa zamanda toparlanabiliyorsun bu güzel bir özellik. akışına bırakıcaz, bu olmuyorsa başka istediğimiz şeyleri yapmaya çalışıcaz canım benim.

Canım benimm dedğin gibi herşey Allahtan olmaması gerekiyordur olmamıştır hayırlısı hayırlı zamanda olsun diyorum ya hep bekle bakalım henüz net birşey belli değil ama eğer birşey olursa da araştırılsın iyice bir araştırma hastanesine gitmeni tavsiye ederim canım. Aynen dediğin gibi evlilik kurumu çocuk için kurulmaz ki iki insan birbirini sever aşık olur evlenir bebek tabii bir yuvanın tadı tuzu ama bebek istemezken nasıl hayat sürüyorken öyle hayatımızı idame ettiririz. Eşimde öyle düşünüyor olmazsa olmaz diyor napalım hayatımıza bakarız diyor bebek istemezken nasılsal hiçbirşey değişmez ben senin için evlendim diyor başkasıyla mutsuz olmaktansa seninle mutlu olurum çocuk varsın olmasın diyor. Allah'a şükür hiçbirimizin evinde yuvasında bir sorun yok sağlıklıyız mutluyuz hayırlı değilse bizim için olmasın. Bizde gezeriz tozarız farklı yerler görürürz diyoruz.

kııııııııııııızıııııııııımm..sen kesin hamilesin tamam mııı??bak kesin otobüsteki anlamış..anlamasa yer verirmi?:)))delimisin kızımssen kesin hamilesin..kesssin yanii kessiinn galiba sanırsam gerçekten:)

hay ağzın bal yesin...gadalarını alayım(alıntıdır:))

sen ne iş yapıyon ki??

Bir psikolog söylemiş paylaşıyorum;

Kimse sana baskı yapamaz;
Sen izin vermedikçe,
Sen o şekilde hissetmedikçe...

Yani bizim olayları yorumlama şeklimiz yanlış, karı bize diyorki ayy kilo almışsın, biz hemen düşünüyoruz ki hamilemisin demek istiyor????
Bebek yokmu düşünmüyormusun diye sorana; düşünüyoruz, ama bizim düşünmemizle değil, Allahın vereceği zaman gelince olacak diyip zorrrrttt diye cevabını kibarca ve pat diye vermeliyiz.

nedense bunlar geldi şuan aklıma, yazim dedim.
ama ben hamileyim zaten artık sorun değil, hamilemisin diye sorana doğurmak üzereyim diycem :)))))))))))))

Yaseminnnn ben iş çıkışı biraz hamile kıyafetleri almayı düşünüyorum çünkü hiçbişeyim olmuyo ben kesinnnnnn kesinnnn hamileyimmm ayyy kaç aylıkki
Bu arada geçen hafta kuzenimle görüştük tutturdu sen hamilesin die yok anacım hastalanıyorum diorum oda yok yok bizim falanca vardı hep hastalanırdı hep geç öğrendi demezmi bide herşeye cevapları var bu insanların :) ayyyy acaba hamilemiyim :26::26::26::26:

Canım eczanede çalıştım daha önce kısa süreli başka başka işlerde denedim...

kuşum benim yaaa, hala "acaba" diyorsun, kız sen şimdi hastaneye gitsen nerdeyse doğuma alırlar seni o göbeğinle, sen daha acabalardasın
bende bu sabah aynada kendime baktım vucudumda yeşil damarlar gördüm, kesin hamileyim dedim giyindim çıktım evden
epidural doğum yapmayı düşnüyorum, canım kıymetlidir, o acıyı hissedip incinmek istemiyorum

Hayır şunu anlamayorum ben evlendiler hemen pat diye çocuk yapmak zorundalar millete göre anında sorular başlıyor biz evlendik daha ilk bayramda başladılar yaaa bırakın bi birbirimizi tanıyalım evliliğimizden birşey anlayalm gezelim tozalım. İleriki zamanda iyice kısıra çıkıyor adın iyi de kime ne. Benim meziyetim, kadınlığım, anne olmamla mı ölçülüyor yada evliliimin iyi yada kötü olması çocuıkla mı belli oluyor ayy çocuğu yok evinde de sorun vardır bunun kimin olmuyor acaba, vah vah yazık ya neden yazık yanii eşim beni çocuğum yok diye sevmeyeceksebaştan da sevmemiş o zaman gider kapı orada ki öyle birşey yok milletçe öyle sadece. Ben okulumu bitirmişim, iş güç sahibiyim, evimle de dört dörtlük ilgileniyorm ama çocuk yok ya meziyetm yok hiç benim. Hele çocukları olupta olmayanı bariz küçük görenler var sen bilmezsin etmezsin gibisinden kırk yıllık anne kesilirler yaa sanki annne karnında öğrenmiş çocuk bakmayı. Ben çocuk doğursam onlardan daha iyi bakarım da onlar bizim yaptığımız işi yapamazlar ama koysam önüne. Kadının annelikten başka görevi,mesleği, kariyeri olamaz bunlar övünülmez ama bebekle övünülür bende veriyorum cevabımı valla artık. Kısmet Rabbim bilir olmazsa da olmaz napalım hiç sorun değil bizim için deyiveriyorum.

burcuuuuuuu sahiden sen hamileyken göğüslerin çok mu ağırıyodu??

Canim normal bir göğus ağrısi degildi, hem dolgun gergin hem cok ağrı vardi hemde adetime 10gün kala başlamıştı merdiven çıkarken bile sallanırken canım yanardı üzerine yatamazdım gece, bu yüzden gebe olup olmadığımi hemen anlıyorum abkıyorum göğüslerde tık yok, himm bu ayda bisey yok diyorum

Anacım biz bu gidişle birbirimize jinokolojik muayene bile yaparız, valla bende doğum üzerine yüksek lisans yaptım :))))))

Ayyy Yasemin doğum kolay şekerim daha bebeye hiç bişe almadım Gül aldı odasını hemen gidip bi beşik alayım bariiii bu arada senin damarlardan anladım ben senin doğum yakın

amanınnnn burcu benim 3 aydır öyleee o zaman 3 aylık hamileyim kesin kess şimdi daha iyi anladımmmm hazırlık yapmak lazımmmm

Sedacım "Kısmet Rabbim bilir olmazsa da olmaz napalım hiç sorun değil bizim için deyiveriyorum." cümlene bayıldım, yani demek istiyorsun ki, sizin bu olayı sorun ettiğiniz kadar ben sorun etmiyorum, salaklar size ne oluyor, herkes işine baksın, sizin sormanızla mı olacak sanki. demiş gibi ohhhhh yavrum benim yerim ben senin cevabını çok beğendim. sen anne olsan valla atom karınca gibi süper bişey olursun hee

sana ibo'dan "tombul tombul memeler" şarkısını armağan ediyorum o halde, adamcağız sana yazmış resmen
Ayyy Yasemin doğum kolay şekerim daha bebeye hiç bişe almadım Gül aldı odasını hemen gidip bi beşik alayım bariiii bu arada senin damarlardan anladım ben senin doğum yakın

tabi yaa oda şart, sen daha almadınmı, ben ilk daha evlenirken kendime yatak odası bakarken o sırada bebeğin odasınıda aldım, nasılsa hemen doğuruveririm, sonradan bana ayak bağı olmasın oda moda çıksın aradan dedim
benim damarlar gerçekten çok büyük bir işaret, bebek baskı yapıyor vucuduma işte, damarlarımı çıkarttı benim piyasaya, tombul olucak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…