Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

YAAA doğurmaya gidiyoruzz da takvim de yapmadıkk.. ikinci çocukTA MI yapıcazz şu takvimi.. ne zaman yapıcaksınızz bugunun gebelerii.. bende bugunun gebelerindenim size ayak uydurmak istiyorum

amanınnnn burcu benim 3 aydır öyleee o zaman 3 aylık hamileyim kesin kess şimdi daha iyi anladımmmm hazırlık yapmak lazımmmm

senin 3 aydır öyle benim 13 senedir böyle demek ki ben her ay her ay hamile kalıp kalıp düşürüyorum anacıpm..bak yaaa..tüh..ben yarın bi doktora gideyim..benim herif burada yok ama olsun..belki hamileyimdir..mesajları yeter benim adamın..sesi de yeter:))zaten biz tüp bebeğe giderken erkekde muayene oluyo , örnek vermişti, doktor ona demişki(ürolog-erkek) sen beni bile hamile bırakırsın(buradan çıkarın artıkın benim durum ne kadar vahim..adamın bu hali bile bana sökmüyo:))))))))))))))))hahahüahaha puhahahaha...

YAAA doğurmaya gidiyoruzz da takvim de yapmadıkk.. ikinci çocukTA MI yapıcazz şu takvimi.. ne zaman yapıcaksınızz bugunun gebelerii.. bende bugunun gebelerindenim size ayak uydurmak istiyorum
ayy bayıldım bu lafa "bu günün gebeleri" yeni bir topik açasım geldi bu isimle :)))))

anammmmmmm adamdaki lafa bak yaa manyak
hakkaten senin kocandaki durum böyleyse , sesini bırak varlığı yeter yani, sen onun var olduğunu bildiğin müddetçe her an hamiş kalabilirsin canım hiç endişe etme artık.
ee tabi şunu da söylemeden geçemeyeceğim, adam gidiyor 1 ay ankarada kalıyor biriktirip biriktirip gelip örnek veriyor, 70 milyon x 10 = 700 milyon çıkıyor bu sefer sayısı. bizi mi kandırıyorsun yani, yemezler anamm,

hey allam hesaplamaya gelll

selam bayanlar Masaallah su kalabaliga bakin

ben geldiiiiiim
bende bende hamile gibi davranmak istiyorum
ben aktardan macunlar aldim onlara basladim bugün
ise yararsa hemen isimlerini burda veriyorum
az öncede tüpbebek merkezini aradim ilk randevumu aldim 13subat sabah gkonusmaya tahlillerimi vermeye gidiyorum ona göre bakalim nasil bi baslangic olacak
ama rahim filmi cektirmedende tüpbebege baslamayalim diyorum.cünkü daha önce hic bakilmadi tüplerime

cok heyecanliyim kizlaricim gidiklaniyor kipir kipir acaba hamilemiyim
acaba bizde yapsakmi su takvimlerden ne dersiniz???? belki psikolojimizi etkilerde gercekten hamile kaliriz

demek evlenirken aldın benim hiççç aklıma gelmemişti bezlerini de aldınmı canım benim

maşallah senin kocaya canım barii sen gel ankaraya hemencecik arada mesafe olunca böyle oluyo demekki sürekli yanında olursan hemencecik olursun

Yaaaaa benim işte bak göğsümde o dediğin tarz ağrı yok.. bastırınca acıyor.. ne yani gebe değil miyim burcu ben o zaman

kız Allah seni davul etmesin..biriktirmeyle olsaydı ben şimdiye beşiz doğururdum,, 4,5 senelik evliliğimde kaç sene aynı evde yaşamışım 1,-1,5 felan heralde..onun dışşında hep ya tayinler, ya izinler, ya görevler, ya bilmem neler neler, ya benim eğitimler:))durum bu yani:))

neyse yeri gelmişken bilimsel açıklamamı da yapayım.. 2 günlük perhizden sonra örnek veriliyor..doğru saptama öyle yapılıyor..anlayacağın 1 ay şeytmemiş adamdan ölçmek için örnek alınmıyor..git şeyet 2 gün sonra gel bi daha seyet diyolar yani anlayacağın:))
prof.doc.dr-buketdemet saraçoğlu dümen:))

Kuzuuuuuuum bu moralin beni çok mutlu etti, valla elektrigini taaa ordan hissettim :)))))

amanınnnn burcu benim 3 aydır öyleee o zaman 3 aylık hamileyim kesin kess şimdi daha iyi anladımmmm hazırlık yapmak lazımmmm
Tamam canim şu tapikteki tek gercek gebe sensin :))) bir otobüs dolusu insan onaylamış, artık bize laf düşmez :))))))

Ayyyyyy yaso cok güldüm ama inan ki öyleydi, normalde benimkiler küçük, hamile olunca hemen ilk aydan kafam kadar olmuştu, 9 ay sonrasini sen düşün, hatta bana bir şarkı daha armagan et:)))))

ayyyyy buket, senin adamın ceketi yeter tatlim :)))) siz bir arada olsaydiniz vayyy senin haline :)))))) her işte bir hayır var :))))) ama doktorun dediği öldürdü beni :)))) gadasını aldığım :)))))

anammm pazartesi bereketi gelmiş topiğimize adı da değişsin o zaman bizim de meleğimiz oldu diye

hey allam hesaplamaya gelll
Aylincim bugün beni alnımdan kaşıyorsunuz yahuu, ne güzel topik isimleri buluyorsuunuz valla süper olur çok iyi buldun bu ismi :))))
hesaplamam hiç şaşmaz, ben fen-matematik bölümündeydim lisede

canımmmmm hoşgeldin yaa, bugün bu topiğe giren hamile kalıyor, eşlerinin şey sayıları 10 katına çıkıyor, gelll vatandaş gel, topiğimizin bereketine gelll
içim gıdıklanıyor diyor yaaa, bundan daha bariz bir belirti olabilrimi, çocuk kıpırdıyor işte içinde akıllım , iyiki geldin de teşhis ettik hemen hamişliğini

bu arada hızına azmine maşallah diyorum helal olsun sana, bir güzel anlatmışsın ki maşallah dedim, Allahım bu yapacaklarına niyet etmişken seni hamiş bıraksın inşallah aminnnnn

eveeettt şu takvimlerden diyorum bende yapayım.. sizler yapmıyacaksanız kesin yasemmiinnnn bende evlenirken bebek odası getirdim çeyizimde.. öyle tuğlalar, çimento falan

Kızlarrrr uykum var ve bata da daha 11 gün var... zaman nasıl geçecek yawww...

hoşgeldin kulübümüze..uykuda bir belirtidir..sen kesin hamilesin:)))

zaten onlar senden rahim fgilmi isterler..ama sen bi test yap önce de ondan sona git..bence sen kesin hamilesin:)))

eveeettt şu takvimlerden diyorum bende yapayım.. sizler yapmıyacaksanız kesin yasemmiinnnn bende evlenirken bebek odası getirdim çeyizimde.. öyle tuğlalar, çimento falan

ANAMMMM bende diyorum nerden geliyor bu inşaat sesleri, kız dikkat et çimentoları tuğlalara sürerken münasip yerlerine değdirme, tıkanır içerde kalır çocuk, çıkartamazsın sonra içinde kalır.
Seda karşında çatır çatır doğurur sen imrenerek bakarsın

Insaallah canim Rabbim tüm isteyenlerin isteklerini hayirlisiyla versin. Yüzümüzü güldürsün hep Insaallah

geeel vataaandaas secmece bunlar secmece

ben varim ben hazirim yapmaya suan hesabima göre 3+1 hamileyimcok agirlastim coookk

ben ümidi kestim canım bugün negatif düşüncelerle geziniyorum topik topik...

canım tam yerine gelmişsin, hepimiz tırlatmış vaziyette acil olarak hamile kaldık bugün, sen ümidini kestiysen ama ben sana bir dost olarak söyliyim ki "sende hamilsein"
bu duygu halinde işte hormonlardan kaynaklanıyor zaten, şun çok mutsuz , bitkin, umutsuz, bitik bir haldesin değilmi? "evet " dediğini duyar gibiyim.
Dınnnnkkkk.... doğru cevap, evet hamilesiniz, hayırlı olsun. 4 hafta 5 günlük gebelik keseniz hayırlı olsun, hergün içine 1 lira atsanız bu kesenin, 9 ay sonra içinde 270 TL'niz olur, hem bebeğiniz hemde paranız olur.

an itibariyle midem bulanır gibi oldu, yok ya bulanmıyordur dedim durdu.. birde kayısı aşerdimm:26: gebeyimm ben gebeyimm ooo ooo gebeyimm benn gebeyimmm oooo oooo.. billur sesimle söylüyorum bu şarkımı.. :))

tuhafım ya güldürdün ya beni helal olsun sana..evet bir günlğüne hamile olalım...güzel bir fikirmiş.. günlük bir lira yerine 10 lira atalım... doğum parası çıkar işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…