- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.601
Canim normal bir göğus ağrısi degildi, hem dolgun gergin hem cok ağrı vardi hemde adetime 10gün kala başlamıştı merdiven çıkarken bile sallanırken canım yanardı üzerine yatamazdım gece, bu yüzden gebe olup olmadığımi hemen anlıyorum abkıyorum göğüslerde tık yok, himm bu ayda bisey yok diyorum
Anacım biz bu gidişle birbirimize jinokolojik muayene bile yaparız, valla bende doğum üzerine yüksek lisans yaptım :))))))
amanınnnn burcu benim 3 aydır öyleee o zaman 3 aylık hamileyim kesin kess şimdi daha iyi anladımmmm hazırlık yapmak lazımmmm
ayy bayıldım bu lafa "bu günün gebeleri" yeni bir topik açasım geldi bu isimle :)))))YAAA doğurmaya gidiyoruzz da takvim de yapmadıkk.. ikinci çocukTA MI yapıcazz şu takvimi.. ne zaman yapıcaksınızz bugunun gebelerii.. bende bugunun gebelerindenim size ayak uydurmak istiyorum
senin 3 aydır öyle benim 13 senedir böyle demek ki ben her ay her ay hamile kalıp kalıp düşürüyorum anacıpm..bak yaaa..tüh..ben yarın bi doktora gideyim..benim herif burada yok ama olsun..belki hamileyimdir..mesajları yeter benim adamın..sesi de yeter:))zaten biz tüp bebeğe giderken erkekde muayene oluyo , örnek vermişti, doktor ona demişki(ürolog-erkek) sen beni bile hamile bırakırsın(buradan çıkarın artıkın benim durum ne kadar vahim..adamın bu hali bile bana sökmüyo:))))))))))))))))hahahüahaha puhahahaha...
ayy bayıldım bu lafa "bu günün gebeleri" yeni bir topik açasım geldi bu isimle :)))))
anammmmmmm adamdaki lafa bak yaa manyak
hakkaten senin kocandaki durum böyleyse , sesini bırak varlığı yeter yani, sen onun var olduğunu bildiğin müddetçe her an hamiş kalabilirsin canım hiç endişe etme artık.
ee tabi şunu da söylemeden geçemeyeceğim, adam gidiyor 1 ay ankarada kalıyor biriktirip biriktirip gelip örnek veriyor, 70 milyon x 10 = 700 milyon çıkıyor bu sefer sayısı. bizi mi kandırıyorsun yani, yemezler anamm,
Sedacım "Kısmet Rabbim bilir olmazsa da olmaz napalım hiç sorun değil bizim için deyiveriyorum." cümlene bayıldım, yani demek istiyorsun ki, sizin bu olayı sorun ettiğiniz kadar ben sorun etmiyorum, salaklar size ne oluyor, herkes işine baksın, sizin sormanızla mı olacak sanki. demiş gibi ohhhhh yavrum benim yerim ben senin cevabını çok beğendim. sen anne olsan valla atom karınca gibi süper bişey olursun hee
sana ibo'dan "tombul tombul memeler" şarkısını armağan ediyorum o halde, adamcağız sana yazmış resmen
tabi yaa oda şart, sen daha almadınmı, ben ilk daha evlenirken kendime yatak odası bakarken o sırada bebeğin odasınıda aldım, nasılsa hemen doğuruveririm, sonradan bana ayak bağı olmasın oda moda çıksın aradan dedim
benim damarlar gerçekten çok büyük bir işaret, bebek baskı yapıyor vucuduma işte, damarlarımı çıkarttı benim piyasaya, tombul olucak heralde
senin 3 aydır öyle benim 13 senedir böyle demek ki ben her ay her ay hamile kalıp kalıp düşürüyorum anacıpm..bak yaaa..tüh..ben yarın bi doktora gideyim..benim herif burada yok ama olsun..belki hamileyimdir..mesajları yeter benim adamın..sesi de yeter:))zaten biz tüp bebeğe giderken erkekde muayene oluyo , örnek vermişti, doktor ona demişki(ürolog-erkek) sen beni bile hamile bırakırsın(buradan çıkarın artıkın benim durum ne kadar vahim..adamın bu hali bile bana sökmüyo:))))))))))))))))hahahüahaha puhahahaha...
Canim normal bir göğus ağrısi degildi, hem dolgun gergin hem cok ağrı vardi hemde adetime 10gün kala başlamıştı merdiven çıkarken bile sallanırken canım yanardı üzerine yatamazdım gece, bu yüzden gebe olup olmadığımi hemen anlıyorum abkıyorum göğüslerde tık yok, himm bu ayda bisey yok diyorum
Anacım biz bu gidişle birbirimize jinokolojik muayene bile yaparız, valla bende doğum üzerine yüksek lisans yaptım :))))))
ayy bayıldım bu lafa "bu günün gebeleri" yeni bir topik açasım geldi bu isimle :)))))
anammmmmmm adamdaki lafa bak yaa manyak
hakkaten senin kocandaki durum böyleyse , sesini bırak varlığı yeter yani, sen onun var olduğunu bildiğin müddetçe her an hamiş kalabilirsin canım hiç endişe etme artık.
ee tabi şunu da söylemeden geçemeyeceğim, adam gidiyor 1 ay ankarada kalıyor biriktirip biriktirip gelip örnek veriyor, 70 milyon x 10 = 700 milyon çıkıyor bu sefer sayısı. bizi mi kandırıyorsun yani, yemezler anamm,
Kuzuuuuuuum bu moralin beni çok mutlu etti, valla elektrigini taaa ordan hissettim :)))))Kızlar Kısa kısa yazınca anlatamadım ben herşeyi şöyle toparlayayım ....Herşey rabbimden ondan gelip ona gideceği o ne derse o olucak...Şu an kanamam var doktor hiç bir müdahale etmedi O an ufkum durdu doktora alttan baktırdım gerçi nasip kısmet burda biri anlatmıştı şiş sokmuşta bebek düşmemiş.Doktor ümitsiz konuştu bende daha önce böyle bişey yaşadığım için ümitsizliğe kapılsamda yine bir mucize olur diye bekliyorum.Bu seferde omazsa nasip kısmet değilmiş değip yoluma devam edicem daha iyi bir doktor bulup yapışıcam yakasına araştırsın herşeyimi.Rabbime sığınıp bol bol tövbe istiğfar edip bekliycem ...bu arada bebek yapmak için ertelediğim şeyler vardı onu yapıcam...Tekrardan işe başlayıp kocacığım la gezzip tozucam...
Sade ben değil hepimiz için söylüyorum bunu biz çocuk için evlenmedik olmaz isede eşlerimize sıkı skı sarılıp hayatımıza devam edicez ...Belki bize muhtaç başka sabiler vardır onlara yardımcı oluruz.Kızlar bence kafamızı bu bebek olayından dağıtıp ertelediğimiz şeyleri yapalım gidip görmek istediğimiz yerleri görelim.Ama bu arada tedavisi olan tedavisine devam etsin çalışmalar tam gaz devam etsin...Sadece bu olayısaplantı yapmamak gerek kendimizi ve çevremizi yıpratıyoruz.
Amanın herkesler burdaymış da herkes hamileymiş biilee :)))
ya kızlar bişe soracam ben de son zamanlar da inanılmaz kilo aldım ve bir göbek herkes hamilemisin die soruyo hatta geçen gün otobüste biri göbeğime bakıp bana yer verdiçok eğlendim otobüdte bide havaya girdim karnımı falan tuttum anlıyacağınız caba bende hamile olabilirmiyim
Tamam canim şu tapikteki tek gercek gebe sensin :))) bir otobüs dolusu insan onaylamış, artık bize laf düşmez :))))))amanınnnn burcu benim 3 aydır öyleee o zaman 3 aylık hamileyim kesin kess şimdi daha iyi anladımmmm hazırlık yapmak lazımmmm
Ayyyyyy yaso cok güldüm ama inan ki öyleydi, normalde benimkiler küçük, hamile olunca hemen ilk aydan kafam kadar olmuştu, 9 ay sonrasini sen düşün, hatta bana bir şarkı daha armagan et:)))))Sedacım "Kısmet Rabbim bilir olmazsa da olmaz napalım hiç sorun değil bizim için deyiveriyorum." cümlene bayıldım, yani demek istiyorsun ki, sizin bu olayı sorun ettiğiniz kadar ben sorun etmiyorum, salaklar size ne oluyor, herkes işine baksın, sizin sormanızla mı olacak sanki. demiş gibi ohhhhh yavrum benim yerim ben senin cevabını çok beğendim. sen anne olsan valla atom karınca gibi süper bişey olursun hee
sana ibo'dan "tombul tombul memeler" şarkısını armağan ediyorum o halde, adamcağız sana yazmış resmen
tabi yaa oda şart, sen daha almadınmı, ben ilk daha evlenirken kendime yatak odası bakarken o sırada bebeğin odasınıda aldım, nasılsa hemen doğuruveririm, sonradan bana ayak bağı olmasın oda moda çıksın aradan dedim
benim damarlar gerçekten çok büyük bir işaret, bebek baskı yapıyor vucuduma işte, damarlarımı çıkarttı benim piyasaya, tombul olucak heralde
anammm pazartesi bereketi gelmiş topiğimize adı da değişsin o zaman bizim de meleğimiz oldu diye
Aylincim bugün beni alnımdan kaşıyorsunuz yahuu, ne güzel topik isimleri buluyorsuunuz valla süper olur çok iyi buldun bu ismi :))))hey allam hesaplamaya gelll
selam bayanlar Masaallah su kalabaliga bakin
ben geldiiiiiim
bende bende hamile gibi davranmak istiyorum
ben aktardan macunlar aldim onlara basladim bugün
ise yararsa hemen isimlerini burda veriyorum
az öncede tüpbebek merkezini aradim ilk randevumu aldim 13subat sabah gkonusmaya tahlillerimi vermeye gidiyorum ona göre bakalim nasil bi baslangic olacak
ama rahim filmi cektirmedende tüpbebege baslamayalim diyorum.cünkü daha önce hic bakilmadi tüplerime
cok heyecanliyim kizlaricim gidiklaniyor kipir kipir acaba hamilemiyim
acaba bizde yapsakmi su takvimlerden ne dersiniz???? belki psikolojimizi etkilerde gercekten hamile kaliriz
ben geldiiiiiim
az öncede tüpbebek merkezini aradim ilk randevumu aldim 13subat sabah gkonusmaya tahlillerimi vermeye gidiyorum ona göre bakalim nasil bi baslangic olacak
ama rahim filmi cektirmedende tüpbebege baslamayalim diyorum.cünkü daha önce hic bakilmadi tüplerime
acaba bizde yapsakmi su takvimlerden ne dersiniz???? belki psikolojimizi etkilerde gercekten hamile kaliriz
Kızlarrrr uykum var ve bata da daha 11 gün var... zaman nasıl geçecek yawww...
ben geldiiiiiim
eveeettt şu takvimlerden diyorum bende yapayım.. sizler yapmıyacaksanız kesinyasemmiinnnn bende evlenirken bebek odası getirdim çeyizimde.. öyle tuğlalar, çimento falan
ben ümidi kestim canım bugün negatif düşüncelerle geziniyorum topik topik...hoşgeldin kulübümüze..uykuda bir belirtidir..sen kesin hamilesin:)))
Insaallah canim Rabbim tüm isteyenlerin isteklerini hayirlisiyla versin. Yüzümüzü güldürsün hep InsaallahAylincim bugün beni alnımdan kaşıyorsunuz yahuu, ne güzel topik isimleri buluyorsuunuz valla süper olur çok iyi buldun bu ismi :))))
hesaplamam hiç şaşmaz, ben fen-matematik bölümündeydim lisede
canımmmmm hoşgeldin yaa, bugün bu topiğe giren hamile kalıyor, eşlerinin şey sayıları 10 katına çıkıyor, gelll vatandaş gel, topiğimizin bereketine gelll
içim gıdıklanıyor diyor yaaa, bundan daha bariz bir belirti olabilrimi, çocuk kıpırdıyor işte içinde akıllım , iyiki geldin de teşhis ettik hemen hamişliğini
bu arada hızına azmine maşallah diyorum helal olsun sana, bir güzel anlatmışsın ki maşallah dedim, Allahım bu yapacaklarına niyet etmişken seni hamiş bıraksın inşallah aminnnnn
ben varim ben hazirim yapmaya suan hesabima göre 3+1 hamileyimeveeettt şu takvimlerden diyorum bende yapayım.. sizler yapmıyacaksanız kesinyasemmiinnnn bende evlenirken bebek odası getirdim çeyizimde.. öyle tuğlalar, çimento falan
ben ümidi kestim canım bugün negatif düşüncelerle geziniyorum topik topik...
tuhafım ya güldürdün ya beni helal olsun sana..evet bir günlğüne hamile olalım...güzel bir fikirmiş.. günlük bir lira yerine 10 lira atalım... doğum parası çıkar işte...canım tam yerine gelmişsin, hepimiz tırlatmış vaziyette acil olarak hamile kaldık bugün, sen ümidini kestiysen ama ben sana bir dost olarak söyliyim ki "sende hamilsein"
bu duygu halinde işte hormonlardan kaynaklanıyor zaten, şun çok mutsuz , bitkin, umutsuz, bitik bir haldesin değilmi? "evet " dediğini duyar gibiyim.
Dınnnnkkkk.... doğru cevap, evet hamilesiniz, hayırlı olsun. 4 hafta 5 günlük gebelik keseniz hayırlı olsun, hergün içine 1 lira atsanız bu kesenin, 9 ay sonra içinde 270 TL'niz olur, hem bebeğiniz hemde paranız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?