- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.661
kuşum yaptım yaptımYasemin 7 den beri tutuyormuşsun saat 11 olmuş yap artık ovuyu 4 saat olmuş zamanıdır artık..
ayy varya çarşamba pazarına dönmüş senin adetler aynı benim gibi, benimki son 3-4 aydır böyle sapıttı, ben şöyle yorumluyorum, "vucut hamile kalmaya alışmaya çalışıyor"ay evet yasemin, sorunumu soranlara yazarken yaa yazıyorum ama anlayacaklar mı acaba diyorum.ara kanama geliyor, dr gidiyorum normal regl diyor erken olmuşsun diyor sona normal regl gününde bir daha oluyorum. Ben evlenmeden önce düzenliydi ilk 2010 da gecikme oldu prolaktin yüksekti ilaç kullandım düşürüdk o zaman bebek düşünmüyordum. Nisan 2010 da illk bebek çalışması yapıcaz pat tam yumrutlama dönemi gibi işte kanam aynı regl gibi ilk o zaman tanıştım ara kanamayla. Klomen verdi dr kulandım yine oldu öbür ay olmadı kanama ama gebelikte olmadı sonra biz erteledik okulum var bitsin açıköğretim son sıınftı. Bu ara bir iki kere daha ara kanam oldu ama 1-2 ay olur geçerdi. Sonra okul bitti eşim araba alıcam borca gircez az erteleyeyim iyi dedim bende işe girdim ocakta yine başlıcaz çalışmlara yılbaşı akşamı yine kanama bu sefer mayısa kadar sürdü. dr ilaç verdi bir ay kanama olmadı,2. ay ilacın yarı kutusunda yine oldu dr kesti sorunum yok çünkü. sonraki ay kanama olmadı sevndim 2 ağustosta 16. günümde yine oldu bebek çalışması oalmadı yani doğru düzgün ocaktan beri. Öyle işte. artık klomen ve aşılama düşünüyorum ben kasımda.
oyyyy yerim ben seni yaa çok özledim hakkaten bende seni hee, seviyoruz işte varmı diyeceğin şarkısını sana armağan ediyorum bebeğim. anlatacaklarını sabırsızlıkla bekliyorum, yine merakta buıraktın bizi helal sana heeanacım iki gün giremedik kaynatmışsınızda kaynatmışsınız..oku oku bitmedi..:126:
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler..ben bu topiğin psikolojik hamilesi buket..müştakla birlikte sizlere selam ederiz...
sabah kalktım moralim bozuktu..sizin dualarınızı okudum keyfim yerine geldi...regl olduğum için namaz kılamıyorum ama dua lara devam.. az sonra çarşıya çkacağım işm var..işlerimi hallsedip öğleden sonra aktif bir şekilde aranza katılacağım..
beni bekleyin anacım...anlatacaklarım var..........hepinizi çok seviyorum..
niye bilmiyorum ama seviyorumm..bu çok saçma değimi?
insan hiç tanımadıklarını nasıl sever..işte böyle sever.. bu biraz insanın içiyle alakalı birazda içinde bulunduğu ortamla..burada hepimiz kendimiz gibiyiz..hepiiz aynıyız bi amaç icin uğraşıyoruz. kimimizin derdi büyük kimimizin ki küçük..insan kendi gibi olanı mı sever..olmayanı da sever.. neticede hepinizi bir vesileyle seviyorm..
bekleyin beni anacım..
özlemcim duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
özleeemmm duanı okudum.. Allah hayırlısıyla inşAllah yarabbim önce sağlıklı hayırlı bir gebelik hayırlı tez vakitlerde sonrasında da hayırlı sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin mevlam.
amannnnnn geldimi buketcim ve müştakcım,sizi çok özledik,hemen git -gel açıklamalarını yap...bekliyoruzzzzzzzzzzanacım iki gün giremedik kaynatmışsınızda kaynatmışsınız..oku oku bitmedi..:126:
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler..ben bu topiğin psikolojik hamilesi buket..müştakla birlikte sizlere selam ederiz...
sabah kalktım moralim bozuktu..sizin dualarınızı okudum keyfim yerine geldi...regl olduğum için namaz kılamıyorum ama dua lara devam.. az sonra çarşıya çkacağım işm var..işlerimi hallsedip öğleden sonra aktif bir şekilde aranza katılacağım..
*
beni bekleyin anacım...anlatacaklarım var..........hepinizi çok seviyorum..
niye bilmiyorum ama seviyorumm..bu çok saçma değimi?
insan hiç tanımadıklarını nasıl sever..işte böyle sever.. bu biraz insanın içiyle alakalı birazda içinde bulunduğu ortamla..burada hepimiz kendimiz gibiyiz..hepiiz aynıyız bi amaç icin uğraşıyoruz. kimimizin derdi büyük kimimizin ki küçük..insan kendi gibi olanı mı sever..olmayanı da sever.. neticede hepinizi bir vesileyle seviyorm..
bekleyin beni anacım..
canım,ben hiç bunu yapmadım,ama malumatım var.ovulyasyonun gerçekleştiyini bilinmesi için ikinci çizgi birinciden bile daha koyu olurmuş,silik olanlar önemli deyil bitanem,sen yine de yapmaya devam edersin,inşallah koyulaşır.ben de yumurtlamanı tespit etmek için ateş ölçme yöntemini denedim,isteyen olursa anlatırım,çok eylenceli bir yöntem,tablo falan yapıyorsun,çok güzel....Bu Bir Ovulasyon Testidir, Yanlış Anlaşılmasın
Kızlar testin içindeki kağıtta yazıyorki diğer çizgi silik çıkarsa negatiftir diyor, yani o yüzden bilemedim bende şimdi.
Eki Görüntüle 494191
tatlım benim,sakın bu duygusallık hamişlikden olmasın.sağlık durumun nasıl kuzum?iyisindir inşallah.baban nasılmış?çıktımı hastaneden meleyim?sen kendine iyi bak,inşallah her şey güzel olucak...Gunaydaın meleklerimnasılsınız bakıyım.yazdıklarnızı anca okuya bildim ne güzel dualar etmişsiz Allah gönlümüze göre versin.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz .biraz bu aralar keyfsizim neden onuda biliyorum sıkıntılarım var özlemim var Allah yardımcımız olsun .hepinizi öpüyorum...
canlarım ben geldim bebeğimiz şuan 2mm mişveeeeeeee kalp atışını duyduk çok güzel bişey rabbim hepinize nasip etsin
ayyy ne çabuk geldin maşallah yaaoyyy pıtır pıtır nasıl atıyor kimbilir minik kulumuzun kalbi , ALlahım ne kadar güzel bir şey yaa nazarlardan kosurun rabbim ikinizide. ama şimdi aynurcuğumun canı çekecek, vallahi maşallah ne sabırlı kız bu aynur yaa helal olsun sana kız.
canlarım ben geldim bebeğimiz şuan 2mm mişveeeeeeee kalp atışını duyduk çok güzel bişey rabbim hepinize nasip etsin
geç bile kaldım doktor gelmemişti onu beklediki zaten aynura şaşıyorum nasıl duruyor diye.
bugün doktor dediki geçen hafta ne kadardı hatırlıyormusunu evet dedim noktaydı geçen hafta bak dedi şimdi ne kadar büyümüş bakalım size bi süprizi varmı bende dedim inşallah vardır, (eşimde zannetmiş bebeğin cinsiyetinden bahsediyor allah allah minicik bişey nasıl belli olacak diye düşünmüş)
yaaaaaaaaaaaa,gözün aydın kuzum,ben de istiyoruuuuuuuuuuuuuum,benim bu cahil kaynana neden beni götürmüyor yaaaaaaaaaaaaa.....
ben de bebişimi görmek istiyorum...
ay canım ya çok mutlu oldum inşallah bende duyabilirim şuan hangi duygular içinde olduğunu tahmin edebiliyorum çok mutlusundur eminim RABBİM SAĞLIKLA DA kucağına almak nasip etsin .
kuşum yaptım yaptım
ayy varya çarşamba pazarına dönmüş senin adetler aynı benim gibi, benimki son 3-4 aydır böyle sapıttı, ben şöyle yorumluyorum, "vucut hamile kalmaya alışmaya çalışıyor"bol bol adet oluyorum ki 9 ay boyunca olmıycam ya, şimdiden dip köşe temizlik yapılıyor içimde heralde diyorum yoruma baksana
Bu Bir Ovulasyon Testidir, Yanlış Anlaşılmasın
Kızlar testin içindeki kağıtta yazıyorki diğer çizgi silik çıkarsa negatiftir diyor, yani o yüzden bilemedim bende şimdi.
Eki Görüntüle 494191
iyiki söyledin tatlım ya,yemem artık.zaten yemiyordum ama bilmiyordum yani...aynurcum bakbunu senin için yazıyorum yapılan tahlillere baktı doktor benim çiğ ete karşı bağışıklığım yokmuş doktor çiğ et yemememi söyledi, zaten zararlı olduğunu biliyorum yemek istersen pişirip ye dedi (sucuk salam sosis tarzı şeyler yani)
Aynurcum canım benim, anlat bakim şu ateş ölçme yöntemini, bari her ikisini birlikte yapayım kesin olsun
senin dediğin gibi testin içindeki kağıtta yazıyor silikse negatiftir diyor, yani öenmsenmeyecek bir durum şuanda sanırım, ama olsun silik çizgi bile beni mutlu etti, demekki lh hormonlarım güzelheran yükselmeye hazır vaziyette bekliyor diye yorumladım ben kendimce hayalimce
canım inşallah ilk aşılamada tutar hayırlısıyla, aminnn.. dediğin gibi ben iki çizgiyide koyu görene kadar hergün aynı saatte yapim bakim bu testi.artık çarşamba pazarı mı perşembe mi bilmem ama hallaç pamuğu olduğu kesin şimdi beklemedeyim regl bekliyorum dr konuşucam bana hemencik bir rahim filmi çek doktor en acısızından dicemmsonna da ekimde kurban bayramı var rsşke atmak istemiyorum belk o arada bir klomen kullanıp sonna da aşılama diyorum ben çünkü eşim benden 11 yaş büyük ve artık zaman kaybetmekte istemiyorum rahmim geride bir de benim arkaya dönük yanii o yüzden normal ilişkide şans azalıyor eşimin değerleri çok çok iyi ama miktar az ve yoğunmuş o yüzden aşlama öneriyorlar bakalım. Senin yorumunda süperrrmiş ama zamanı değşlse illa birşey çıkıyor ben buna inanıyorum.
canım daha silik bu test b,irkaç güne kadar koyulşacak gibi iki çizgide aynı koyulukta olmalı. Kaçıncı günün bugün.
gözün aydın canım ne güzell. Allah sağlıkla kucağıa almayı da nasip etsin..
evet kızlar,anlatıyorum,herkes dinlesin,isteyen kullansın.adet olduğun ilk günden,sabahları 6-8arası,her gün aynı saatte olmak üzere ateşini elektrron temometreyle dil altından ölçüyorsun,ve bir yerlere not ediyorsun,ya da Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting diye bir site var,oraya üye oluyorsun,ve hergün ateşini oraya not alıyorsun ve senin için böyle bir tablo yapıyor,ben koyucam şimdi bakarsınız.ateş yumurtalamdan önceki günler düşer ve çatladıktan sonra 0.2-0.4derece yükseli,ama kadından kadına fark var tabi.zaten ff tablonda senin için yumurtlama gününe kırmızı çizgi çekiyor...
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?