Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hoşgeldin kulübümüze..uykuda bir belirtidir..sen kesin hamilesin:)))

zaten onlar senden rahim fgilmi isterler..ama sen bi test yap önce de ondan sona git..bence sen kesin hamilesin:)))

evet evet ben hamileyim zaten tüpbebek merkezinede dogum yapmaya gidiyorum kismetse 13 subat
suan karar veremedim ama normalmi yoksa sezeryanmi olsun:44::44::44:
ben ümidi kestim canım bugün negatif düşüncelerle geziniyorum topik topik...

takil bize kal hamile

yaseminnn inan şu an yerlere yatarak gülesim geldi.. acil olarak hamile kaldık bizz evett ya... inan işyerindeyimm diye kendimi sıka sıka bi hal oldum gülmemek için..

Maşallah sohbetiniz bol olsun :)
Ben geldim günümü gördümde geldim :) Gittim aile hekimliğine sıkıntılarımı anlattım. Uzun süredir geçmeyen burun kanamalarımı, 2 gündür yaşadığım kalp çarpıntımı ve tabi yine 2 gündür hiçbir hareketini hissetmediğim bebeğimi. Aşıyı vurulmadan önce bebeğinin kalbini dinleyelim dediler. Biraz zorda olsa duyduk. Tansiyonum 11'e 8, Nabzım 120 çıktı. Nabzımın çok yüksek olduğunu ve benim yaşadığım bu rahatsızlıkların bebeğin hareketini yavaşlatmış olabileceğini söylediler. Yarın kendi doktoruma gitmemi ve bu kalp çarpıntısı konusunu nabzımın çok yüksek olduğunu söylememi istediler. Kardiyoloğa yönlendirebilirlermiş. Keyfim pek yok ama onun orada kalbinin attığını öğrendiğim için rahatladım. Destekleriniz ve mesajlarınız için teşekkür ederim...

kızlar bebeğimden mektup gelmiş sizlede paylaşıym..:)

[TABLE="width: 760, align: center"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD="colspan: 4"][TABLE="width: 503"]
[TR]
[TD][h=4]Sevgili Anneciğim,[/h]Ben artık büyümüş de küçülmüş, mini mini, minyatür bir insanım!

Gözlerim, kulaklarım ve vücudum tamamen şekillenmeye başladı. İç organlarım oluştu. Boyum da yaklaşık 18 cm oldu.

Ama unutma, ben hala sen olmadan yaşayamam... Gittikçe kilo aldığını biliyorum. Benim canım da sürekli bir şeyler istiyor yahu! Ama üzülme, ben doğduktan sonra o kadar hareketli olacağım ki sağlıklı beslendiğinde fazla kilolarını hemen verebilirsin.

[h=4]Ufaklıktan Not: Ben burada çok eğleniyorum, senin için taklalar atmaya başladım. Bak şimdi bile bir tane takla attım hissettin mi?[/h][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ya alemsin yaaaa cok güldüüüm
Allahta seni güldürsün Insaallah
an itibariyle midem bulanır gibi oldu, yok ya bulanmıyordur dedim durdu.. birde kayısı aşerdimm:26: gebeyimm ben gebeyimm ooo ooo gebeyimm benn gebeyimmm oooo oooo.. billur sesimle söylüyorum bu şarkımı.. :))
ya arkadasim oldumu bu simdi bukadar hamilelerin arasinda kayisi aserilirmi? canim kayisi cekti. tatli bisey istiyor canim benim ki erkekti kizami döncek aceppp
al belirtiler başladı... kasığımdan birşeyler saplanıyor...
ha söyleeeee. gecer gecer bi 12.haftaya girin gececek bu agrilarin
inşallah canım bir kayıptan sonra iyice taktım ben bu bebek işini...
benimde bi kayibim var. Ama bugün hamileyiz ya biz ona bakalim ay fazla oynamayayim batmalar oluyor kasiliyorum

Bedriyecim anammm sen kayısı diyince benimde canım çekti, ben sana bişey diyimmi, ama gülmek yok heee,
bence senle ben ikiz doğurucaz, ama birini sen, brini ben doğurucaz, baksana aynı şeyleri canımız çekiyor, bizimkiler kesin ikiz

tuhafım ya güldürdün ya beni helal olsun sana..evet bir günlğüne hamile olalım...güzel bir fikirmiş.. günlük bir lira yerine 10 lira atalım... doğum parası çıkar işte...
ayyy canım ohh gül yaa, hamile hamile ne sıkılıp duruyorsun, bebeğinide üzeceksin ALlah ALlah...
ben biraz fakirce düşünmüşüm hakkaten, 10 lira daha iyi fikir, baktın o anda o paraya başka bişeyde kullanmak için ihtiyacın olursu, azıcık sık kendini, ssk ya git orda doğur, ama keseyi içinde tut, onu dışarı verme. bebeğini bedavaya orda doğur, eve gidince birdaha ıkın, keseyi kimsecikler görmeden sen kap,
al belirtiler başladı... kasığımdan birşeyler saplanıyor...
aha dur kız daha parayı da biriktirmeden doğurayım deme sakın, beş parasız:)))

canımmmm, Allahım içine ferahlıklar versin kuzucum, melisa çayı iç, seni sakinleştirecek kuran filan dinle biraz, veya ne bileyim sen kendini daha iyi bilirsin, kendini resmen bi kenara çek ve deşarz ol, kafandaki o olumsuzlukları filan bi boşalt, çok şükürki ozaman herşey çok iyi olacak canım arkadaşım. böyle moralini bozmaya devam edersen bişey geçmeyecek eline. lütfen kendini zorla

Bugünün güzel hamile bayanları ben yavrumun beşiğini almaya gidiyorum ordanda doğru doğumaaa ben suda yapıcam doğumumu farklı olsun hepinizi öpüyorummm ve hepiniz kolaycacık doğurursunuz inşallahhhhh
Yarın da doğum hikayelerimizi anlatırız artıkınnnn
Allahımmm burdaki psikolojik deli olan bizlere , çocuksuzluktan kafayı yiyen bizlere hepimize tez zamanda bol bol ard arda çocuklar nasip et AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Bakalım doğum hikayeleriniz nasıl olacak :)))
Ben kaçtımmmmmmmm bayyyyyyyyyyyyyyyy bayyyyyyyyyyyyyınnnnnnn

ooo yaşasınnn... ooooo yaşasınnn... çok sevindim inan.. güzel bir doktordan randevu al kalple ilgili ddaha önceden sıkıntın var MIYDI gebelikten önce kalbinle ilgili sıkıntı, yada kendi ailenden var mı kalp hastası?

ben pratisyen hekim jinekolog seda hn. diyorum kendime herşeyi biliyorum zaten tüm hormon değerlerinden anlıyorum sorun varmıdır yok mudur, kaç cm kistler tehlikelidir aç cm olanlar fonksiyoneldir yumurtlama günü nasıl hesaplanır, çatladığı nasıl anlaşılır, ilk gebelik belirtileri nelerdir, gebe olmayanlar yani biz neden sürekli belirti hissediyoruz otomatiğe neden bağladık falan herşeye cevap var bendee bir yer açıcam yakında psikolojik gebelere hizmet verilir diyee

evet aynen öyle dedim geçen bayram yengem var büyük yengem gıcık o soruverdi herkesin içinde birde dayılarım eşim kuzenlerim var yaa düşün. Rabbimin işine karışılmaz bizim için sorun değil olmazsa da olmaz dedim bana diyor ki okuyayım edeyim derken treni kaçırdın diyor mutfakta sonradan bende dedim senin kızın bak boşanıyor bir de çocuğu var ne yapacak nerede çalışacak çocuğuna bakacak konfeksiyonlarda ancak dedim ancak kaçmayıp kocasına okusaydı altın bileziği olurdu elinde dedim. Ben önce ayaklarımın üzerinde durucam ki çocuğuma karı koca gelecek vericez Allah'a şükür menapoza falan da girmiş değilim dedim. Lütfen bir daha erkeklerin yanında bu konuları açma biraz önceki gibi yumşak konuşmam dedim. Yüzü bozuldu hemen o zamandır hiç konuşmuyoruz. Arardım sorardım kandillerde falan hiiç aramıyorumm..

YAAA doğurmaya gidiyoruzz da takvim de yapmadıkk.. ikinci çocukTA MI yapıcazz şu takvimi.. ne zaman yapıcaksınızz bugunun gebelerii.. bende bugunun gebelerindenim size ayak uydurmak istiyorum

biz hızlandırılmış gebeleriz takvim yapsakta yarın doğurucaz gerek yok.

anammm pazartesi bereketi gelmiş topiğimize adı da değişsin o zaman bizim de meleğimiz oldu diye

eevttt değiştirelimmm bizimde pat dye meleğimiz oldu yarında şimdi okullu olduk yazarızz hızlandırımış yaaa.. Bak ben doğurdum çıkarttım anne bile diyorr..

aynen anlattığın gibi aşılamada mesela 5 günden fazla olmasın deniliyor çok uzun olunca da kalitesi düşüyor.

evet çatır çatırrr doğırdum bile hem yazdım hem doğurdum anne sen rahatını bozma ben kendim çıkarım dedi tamam evladım dedi sessiz sakin duruyor öyleee haa doğar doğmaz anneciğimmm dedi banaa.. şimdiki veletler çok zeki canımm yarın elinden tutucam işe beraber gelicez evde de kapuska var beraber yeriz

gecmis olsun canim. Allah acil sifalar versin. cok sükür bebegin iyimis

gözün aydın tatlımm kendini fazl a yorma o nabız bende normaldede yüksek hamileyken bebeğin etkisiyle dahada artıyomuş fazla yorma kendini ve nabzın yükselince burundan nefes al 5sn say ağızdan ver rahatlarsın cnm

yok kız parasız doğar mı çocuk...beklerim sıkarım dişimi para tam olunca doğururum...

bende hep havada yani uçaktayken doğum yapmak istemişim.. öyle doğunca doğum yeri türkiye diye geçiyormuş kızlar bilginiz var mı?

Amin inşallah canım. Dediğim gibi rahatladım yine sabahki gibi değilim. Ben iyileşeyimde yine o eski günlerine dönsün yavrum :) Kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Tavsiyelerin için çok sağol

Randevumu aldım canım yarına. Kalple ilgili sıkıntım hamile kalmadan önce yine birkaç kez böyle çarpıntım olduğunu hatırlıyorum. Ailede kalp hastası yok ama benim kalbim çok zayıf. Bunun farkındaydım hep. Bazen kendi kendime düşünmüyo değildim hani birgün ölürsem kesin kalpten olur benim ki diye :S Ayy neyse bayıcam şimdi içinizi :))) Kansızlıktanda olabilirmiş bütün bunlar. İnşallah o yüzdendir ne diyeyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…