- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.621
hoşgeldin kulübümüze..uykuda bir belirtidir..sen kesin hamilesin:)))
zaten onlar senden rahim fgilmi isterler..ama sen bi test yap önce de ondan sona git..bence sen kesin hamilesin:)))
ben ümidi kestim canım bugün negatif düşüncelerle geziniyorum topik topik...
canım tam yerine gelmişsin, hepimiz tırlatmış vaziyette acil olarak hamile kaldık bugün, sen ümidini kestiysen ama ben sana bir dost olarak söyliyim ki "sende hamilsein"
bu duygu halinde işte hormonlardan kaynaklanıyor zaten, şun çok mutsuz , bitkin, umutsuz, bitik bir haldesin değilmi? "evet " dediğini duyar gibiyim.
Dınnnnkkkk.... doğru cevap, evet hamilesiniz, hayırlı olsun. 4 hafta 5 günlük gebelik keseniz hayırlı olsun, hergün içine 1 lira atsanız bu kesenin, 9 ay sonra içinde 270 TL'niz olur, hem bebeğiniz hemde paranız olur.
evet evet ben hamileyim zaten tüpbebek merkezinede dogum yapmaya gidiyorum kismetse 13 subat
suan karar veremedim ama normalmi yoksa sezeryanmi olsun:44::44::44:
takil bize kal hamile
al belirtiler başladı... kasığımdan birşeyler saplanıyor...
ya alemsin yaaaacanım tam yerine gelmişsin, hepimiz tırlatmış vaziyette acil olarak hamile kaldık bugün, sen ümidini kestiysen ama ben sana bir dost olarak söyliyim ki "sende hamilsein"
bu duygu halinde işte hormonlardan kaynaklanıyor zaten, şun çok mutsuz , bitkin, umutsuz, bitik bir haldesin değilmi? "evet " dediğini duyar gibiyim.
Dınnnnkkkk.... doğru cevap, evet hamilesiniz, hayırlı olsun. 4 hafta 5 günlük gebelik keseniz hayırlı olsun, hergün içine 1 lira atsanız bu kesenin, 9 ay sonra içinde 270 TL'niz olur, hem bebeğiniz hemde paranız olur.
ya arkadasim oldumu bu simdi bukadar hamilelerin arasinda kayisi aserilirmi? canim kayisi cekti. tatli bisey istiyor canim benim ki erkekti kizami döncek acepppan itibariyle midem bulanır gibi oldu, yok ya bulanmıyordur dedim durdu.. birde kayısı aşerdimm:26:gebeyimm ben gebeyimm ooo ooo gebeyimm benn gebeyimmm oooo oooo.. billur sesimle söylüyorum bu şarkımı.. :))
ha söyleeeee. gecer gecer bi 12.haftaya girin gececek bu agrilarinal belirtiler başladı... kasığımdan birşeyler saplanıyor...
benimde bi kayibim var. Ama bugün hamileyiz ya biz ona bakaliminşallah canım bir kayıptan sonra iyice taktım ben bu bebek işini...
ay görecek miyiz o günleri...tekmesini hissedebilecek miyim?o bebeğinin tekmeleridirrr.. çünkü sende gebesinn ooo gebesinn.. çünkü sende gebesin ooo gebesin..(bu şarkı sözümm, bestesi falan var) yazarkende mırıldanıyorum
ayyy canım ohh gül yaa, hamile hamile ne sıkılıp duruyorsun, bebeğinide üzeceksin ALlah ALlah...tuhafım ya güldürdün ya beni helal olsun sana..evet bir günlğüne hamile olalım...güzel bir fikirmiş.. günlük bir lira yerine 10 lira atalım... doğum parası çıkar işte...
aha dur kız daha parayı da biriktirmeden doğurayım deme sakın, beş parasız:)))al belirtiler başladı... kasığımdan birşeyler saplanıyor...
Maşallah sohbetiniz bol olsun :)
Ben geldim günümü gördümde geldim :) Gittim aile hekimliğine sıkıntılarımı anlattım. Uzun süredir geçmeyen burun kanamalarımı, 2 gündür yaşadığım kalp çarpıntımı ve tabi yine 2 gündür hiçbir hareketini hissetmediğim bebeğimi. Aşıyı vurulmadan önce bebeğinin kalbini dinleyelim dediler. Biraz zorda olsa duyduk. Tansiyonum 11'e 8, Nabzım 120 çıktı. Nabzımın çok yüksek olduğunu ve benim yaşadığım bu rahatsızlıkların bebeğin hareketini yavaşlatmış olabileceğini söylediler. Yarın kendi doktoruma gitmemi ve bu kalp çarpıntısı konusunu nabzımın çok yüksek olduğunu söylememi istediler. Kardiyoloğa yönlendirebilirlermiş. Keyfim pek yok ama onun orada kalbinin attığını öğrendiğim için rahatladım. Destekleriniz ve mesajlarınız için teşekkür ederim...
ben razıyım hamişlik boyunca batmalara... tamam bugün hamileyiz... hemde ikiz olsun benim ki...ha söyleeeee. gecer gecer bi 12.haftaya girin gececek bu agrilarin
benimde bi kayibim var. Ama bugün hamileyiz ya biz ona bakalimay fazla oynamayayim batmalar oluyor kasiliyorum
Ben geldim günümü gördümde geldim :) Gittim aile hekimliğine sıkıntılarımı anlattım. Uzun süredir geçmeyen burun kanamalarımı, 2 gündür yaşadığım kalp çarpıntımı ve tabi yine 2 gündür hiçbir hareketini hissetmediğim bebeğimi. Aşıyı vurulmadan önce bebeğinin kalbini dinleyelim dediler. Biraz zorda olsa duyduk. Tansiyonum 11'e 8, Nabzım 120 çıktı. Nabzımın çok yüksek olduğunu ve benim yaşadığım bu rahatsızlıkların bebeğin hareketini yavaşlatmış olabileceğini söylediler. Yarın kendi doktoruma gitmemi ve bu kalp çarpıntısı konusunu nabzımın çok yüksek olduğunu söylememi istediler. Kardiyoloğa yönlendirebilirlermiş. Keyfim pek yok ama onun orada kalbinin attığını öğrendiğim için rahatladım. Destekleriniz ve mesajlarınız için teşekkür ederim...
Canim normal bir göğus ağrısi degildi, hem dolgun gergin hem cok ağrı vardi hemde adetime 10gün kala başlamıştı merdiven çıkarken bile sallanırken canım yanardı üzerine yatamazdım gece, bu yüzden gebe olup olmadığımi hemen anlıyorum abkıyorum göğüslerde tık yok, himm bu ayda bisey yok diyorum
Anacım biz bu gidişle birbirimize jinokolojik muayene bile yaparız, valla bende doğum üzerine yüksek lisans yaptım :))))))
Sedacım "Kısmet Rabbim bilir olmazsa da olmaz napalım hiç sorun değil bizim için deyiveriyorum." cümlene bayıldım, yani demek istiyorsun ki, sizin bu olayı sorun ettiğiniz kadar ben sorun etmiyorum, salaklar size ne oluyor, herkes işine baksın, sizin sormanızla mı olacak sanki. demiş gibi ohhhhh yavrum benim yerim ben senin cevabını çok beğendim. sen anne olsan valla atom karınca gibi süper bişey olursun hee
YAAA doğurmaya gidiyoruzz da takvim de yapmadıkk.. ikinci çocukTA MI yapıcazz şu takvimi.. ne zaman yapıcaksınızz bugunun gebelerii.. bende bugunun gebelerindenim size ayak uydurmak istiyorum
anammm pazartesi bereketi gelmiş topiğimize adı da değişsin o zaman bizim de meleğimiz oldu diye
kız Allah seni davul etmesin..biriktirmeyle olsaydı ben şimdiye beşiz doğururdum,, 4,5 senelik evliliğimde kaç sene aynı evde yaşamışım 1,-1,5 felan heralde..onun dışşında hep ya tayinler, ya izinler, ya görevler, ya bilmem neler neler, ya benim eğitimler:))durum bu yani:))
neyse yeri gelmişken bilimsel açıklamamı da yapayım.. 2 günlük perhizden sonra örnek veriliyor..doğru saptama öyle yapılıyor..anlayacağın 1 ay şeytmemiş adamdan ölçmek için örnek alınmıyor..git şeyet 2 gün sonra gel bi daha seyet diyolar yani anlayacağın:))
prof.doc.dr-buketdemet saraçoğlu dümen:))
ANAMMMM bende diyorum nerden geliyor bu inşaat sesleri, kız dikkat et çimentoları tuğlalara sürerken münasip yerlerine değdirme, tıkanır içerde kalır çocuk, çıkartamazsın sonra içinde kalır.
Seda karşında çatır çatır doğurur sen imrenerek bakarsın
gözün aydın tatlımm kendini fazl a yorma o nabız bende normaldede yüksek hamileyken bebeğin etkisiyle dahada artıyomuş fazla yorma kendini ve nabzın yükselince burundan nefes al 5sn say ağızdan ver rahatlarsın cnmMaşallah sohbetiniz bol olsun :)
yok kız parasız doğar mı çocuk...beklerim sıkarım dişimi para tam olunca doğururum...ayyy canım ohh gül yaa, hamile hamile ne sıkılıp duruyorsun, bebeğinide üzeceksin ALlah ALlah...
ben biraz fakirce düşünmüşüm hakkaten, 10 lira daha iyi fikir, baktın o anda o paraya başka bişeyde kullanmak için ihtiyacın olursu, azıcık sık kendini, ssk ya git orda doğur, ama keseyi içinde tut, onu dışarı verme. bebeğini bedavaya orda doğur, eve gidince birdaha ıkın, keseyi kimsecikler görmeden sen kap,
aha dur kız daha parayı da biriktirmeden doğurayım deme sakın, beş parasız:)))
Bugünün güzel hamile bayanları ben yavrumun beşiğini almaya gidiyorum ordanda doğru doğumaaa ben suda yapıcam doğumumu farklı olsun hepinizi öpüyorummm ve hepiniz kolaycacık doğurursunuz inşallahhhhh
Yarın da doğum hikayelerimizi anlatırız artıkınnnn
Allahımmm burdaki psikolojik deli olan bizlere , çocuksuzluktan kafayı yiyen bizlere hepimize tez zamanda bol bol ard arda çocuklar nasip et AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Bakalım doğum hikayeleriniz nasıl olacak :)))
Ben kaçtımmmmmmmm bayyyyyyyyyyyyyyyy bayyyyyyyyyyyyyınnnnnnn
Bedriyecim anammm sen kayısı diyince benimde canım çekti, ben sana bişey diyimmi, ama gülmek yok heee,
bence senle ben ikiz doğurucaz, ama birini sen, brini ben doğurucaz, baksana aynı şeyleri canımız çekiyor, bizimkiler kesin ikiz
yaseminnn yaa çok komiksinnn... kesin ikizzz doğuruyoruzz oooo ooooo, biz ikiz doğruyoruzz oooo oooo... yasemin sen kız olanını doğurucaksın de mi. o zaman bende kısmetse kız doğuruverim de şimdi bunlar ip neyin atlarlar avcılarda sokağın başında
canımmmm, Allahım içine ferahlıklar versin kuzucum, melisa çayı iç, seni sakinleştirecek kuran filan dinle biraz, veya ne bileyim sen kendini daha iyi bilirsin, kendini resmen bi kenara çek ve deşarz ol, kafandaki o olumsuzlukları filan bi boşalt, çok şükürki ozaman herşey çok iyi olacak canım arkadaşım. böyle moralini bozmaya devam edersen bişey geçmeyecek eline. lütfen kendini zorla
ooo yaşasınnn... ooooo yaşasınnn... çok sevindim inan.. güzel bir doktordan randevu al kalple ilgili ddaha önceden sıkıntın var MIYDI gebelikten önce kalbinle ilgili sıkıntı, yada kendi ailenden var mı kalp hastası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?