- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.641
Maşallah sohbetiniz bol olsun :)
Ben geldim günümü gördümde geldim :) Gittim aile hekimliğine sıkıntılarımı anlattım. Uzun süredir geçmeyen burun kanamalarımı, 2 gündür yaşadığım kalp çarpıntımı ve tabi yine 2 gündür hiçbir hareketini hissetmediğim bebeğimi. Aşıyı vurulmadan önce bebeğinin kalbini dinleyelim dediler. Biraz zorda olsa duyduk. Tansiyonum 11'e 8, Nabzım 120 çıktı. Nabzımın çok yüksek olduğunu ve benim yaşadığım bu rahatsızlıkların bebeğin hareketini yavaşlatmış olabileceğini söylediler. Yarın kendi doktoruma gitmemi ve bu kalp çarpıntısı konusunu nabzımın çok yüksek olduğunu söylememi istediler. Kardiyoloğa yönlendirebilirlermiş. Keyfim pek yok ama onun orada kalbinin attığını öğrendiğim için rahatladım. Destekleriniz ve mesajlarınız için teşekkür ederim...
yok kız parasız doğar mı çocuk...beklerim sıkarım dişimi para tam olunca doğururum...
bende hep havada yani uçaktayken doğum yapmak istemişim.. öyle doğunca doğum yeri türkiye diye geçiyormuş kızlar bilginiz var mı?
ben dünya vatandaşı diye biliyorum.. uluslararası kimliğe sahip oluyor o zaman bebiş..
gecmis olsun canim. Allah acil sifalar versin. cok sükür bebegin iyimis
gözün aydın tatlımm kendini fazl a yorma o nabız bende normaldede yüksek hamileyken bebeğin etkisiyle dahada artıyomuş fazla yorma kendini ve nabzın yükselince burundan nefes al 5sn say ağızdan ver rahatlarsın cnm
ben cıkıyım kızlar saat gelmiş yaw yemek hazırlıym size iyi sohbetler..:)
Amin inşallah canım. Dediğim gibi rahatladım yine sabahki gibi değilim. Ben iyileşeyimde yine o eski günlerine dönsün yavrum :) Kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Tavsiyelerin için çok sağol
Randevumu aldım canım yarına. Kalple ilgili sıkıntım hamile kalmadan önce yine birkaç kez böyle çarpıntım olduğunu hatırlıyorum. Ailede kalp hastası yok ama benim kalbim çok zayıf. Bunun farkındaydım hep. Bazen kendi kendime düşünmüyo değildim hani birgün ölürsem kesin kalpten olur benim ki diye :S Ayy neyse bayıcam şimdi içinizi :))) Kansızlıktanda olabilirmiş bütün bunlar. İnşallah o yüzdendir ne diyeyim
ben ümidi kestim canım bugün negatif düşüncelerle geziniyorum topik topik...
an itibariyle midem bulanır gibi oldu, yok ya bulanmıyordur dedim durdu.. birde kayısı aşerdimm:26:gebeyimm ben gebeyimm ooo ooo gebeyimm benn gebeyimmm oooo oooo.. billur sesimle söylüyorum bu şarkımı.. :))
evet evet ben hamileyim zaten tüpbebek merkezinede dogum yapmaya gidiyorum kismetse 13 subat
suan karar veremedim ama normalmi yoksa sezeryanmi olsun:44::44::44:
takil bize kal hamile
Bugünün güzel hamile bayanları ben yavrumun beşiğini almaya gidiyorum ordanda doğru doğumaaa ben suda yapıcam doğumumu farklı olsun hepinizi öpüyorummm ve hepiniz kolaycacık doğurursunuz inşallahhhhh
Yarın da doğum hikayelerimizi anlatırız artıkınnnn
Allahımmm burdaki psikolojik deli olan bizlere , çocuksuzluktan kafayı yiyen bizlere hepimize tez zamanda bol bol ard arda çocuklar nasip et AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Bakalım doğum hikayeleriniz nasıl olacak :)))
Ben kaçtımmmmmmmm bayyyyyyyyyyyyyyyy bayyyyyyyyyyyyyınnnnnnn
yok kız parasız doğar mı çocuk...beklerim sıkarım dişimi para tam olunca doğururum...
bende hep havada yani uçaktayken doğum yapmak istemişim.. öyle doğunca doğum yeri türkiye diye geçiyormuş kızlar bilginiz var mı?
AAA bu topikte öyle tek başına ikiz doğurmak yok ama heee, bak biz bedriye ile bölüştük, yarısını o, yarısını ben doğurucam.ben razıyım hamişlik boyunca batmalara... tamam bugün hamileyiz... hemde ikiz olsun benim ki...
yaseminnn yaa çok komiksinnn... kesin ikizzz doğuruyoruzz oooo ooooo, biz ikiz doğruyoruzz oooo oooo... yasemin sen kız olanını doğurucaksın de mi. o zaman bende kısmetse kız doğuruverim de şimdi bunlar ip neyin atlarlar avcılarda sokağın başında
canım çok geçmiş olsun mevlam seni ve bebeğini korusun...
panik atak olabilir mi kuzumn sende :26: .. kötü şeyleride çıkar aklından ya.. hiç kötü şey düşünme..
ümit kesilmez...ümit hep var..hepimiz ümitliyiz..heppimiz deliyiz..
bi reklam filmi varya bedriye..onun bestesiyle besteliyelim..hanidomestos reklamı..orada mikroplar konuşuyor..kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüüm..
bizimkide şu..
gebeyim ben gebeyim gebeyim gebeyim,
3 ayda bir doğururum doğururum doğururm vayyyyyyy
midem bulanır kusarım kusarım kusarım,
karpuz yer rahatlarım rahatlarım vayyyyyy..
tüp bebek merkezine doğum yapmaya giden tek gebe de sen olursun heralde:))
yarının konusu belli oldu..doğum hikayeniz....:))
ayyy buketimmm lutfeeennn yaa yarın ki konumuz bu olsun mutlaka.. ama mutlaka.. ben hepinizin nasıl doğurduuğunu çok merak ediyorummvee nasıl bir telapati ben o reklamı unutmuşum ama zaten yazarken hep beynimdeki melodi oydu..
o daha iyiymiş benimki kesin havada doğacak o zaman...
benimkide ikizben razıyım hamişlik boyunca batmalara... tamam bugün hamileyiz... hemde ikiz olsun benim ki...
görmemis gebe kalmis tutmus tüpbebek merkezinde dogurmusümit kesilmez...ümit hep var..hepimiz ümitliyiz..heppimiz deliyiz..
bi reklam filmi varya bedriye..onun bestesiyle besteliyelim..hanidomestos reklamı..orada mikroplar konuşuyor..kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüüm..
bizimkide şu..
tüp bebek merkezine doğum yapmaya giden tek gebe de sen olursun heralde:))
yarının konusu belli oldu..doğum hikayeniz....:))
anam nerden bilelim böyle tuhaflıkları:))peki gemide atlas okyonusunun ortasında doğarsa ne olacak:))
AAA bu topikte öyle tek başına ikiz doğurmak yok ama heee, bak biz bedriye ile bölüştük, yarısını o, yarısını ben doğurucam.
sende hemen kendine eş bul lütfen, yok öyle 3 kuruşa 5 çocuk :)))))))))))))))
kız seda yerim ben seni yaa avukat gibisin hee, iyi demmişsin densiz kadın, ama hangibirini yola getiricen yaa uyuz karılar ,işte.
aman boşver sen çocuğunu gözden kaçırma bak , sen burda sohbet edim derken, o bir anda büyüyüp evlenip gelir melir şok olur kalırsın valla, dikkat et haaaa
tabi tabi ben kesin kız doğurucam, Gül' e sözüm var, ona gelin yapmam lazım, kız beni bekliyor.
benim damadım bile hazır, gülün oğlunu kapattım ben :))))))
kız avcılarda pelikanda kayak yeri var biliyorsun, bizim kızları oraya yazdırırız, kuğu gibi süzülüp süzülüp dururlar, hep görüyorum, çırpı bacaklı kızlar ne güzel kayıyor :))))))
yasemiiinnn hani pelikanda bahçede bişey kurmuşlardı ya adını unuttum,lastikleri bağlayıp zıplayıp duruyor hani veletler yukarı doğru onu yaptıralım kızlara..zıp zıplasınlar
AAA bu topikte öyle tek başına ikiz doğurmak yok ama heee, bak biz bedriye ile bölüştük, yarısını o, yarısını ben doğurucam.
kız seda yerim ben seni yaa avukat gibisin hee, iyi demmişsin densiz kadın, ama hangibirini yola getiricen yaa uyuz karılar ,işte.
aman boşver sen çocuğunu gözden kaçırma bak , sen burda sohbet edim derken, o bir anda büyüyüp evlenip gelir melir şok olur kalırsın valla, dikkat et haaaa
tabi tabi ben kesin kız doğurucam, Gül' e sözüm var, ona gelin yapmam lazım, kız beni bekliyor.
benim damadım bile hazır, gülün oğlunu kapattım ben :))))))
kız avcılarda pelikanda kayak yeri var biliyorsun, bizim kızları oraya yazdırırız, kuğu gibi süzülüp süzülüp dururlar, hep görüyorum, çırpı bacaklı kızlar ne güzel kayıyor :))))))
ayyy çookk komikti bugun burası çok çookk ççoookkk eğlendim.. bölüştük ikizi.. hepinizi çokca seviyorumm ben gidiyorummm... bebişimlleeee... gidiyorummmm...
HEEEEE uyanık seniiiiii, ben senin niyetini anladım seni gidi uyanık kaynana,
ee tabi serap şimdi havada doğrucam diyince, düşündün ki onun oğlu havadayken, senin kızıda zıplatıverip , havada bir aşk başlatacaksın ve damadını belirlemiş olacaksın.
valla sana helal olsun
ben olsam hiçbirşekilde bukadar ileri görüşlü olamazdım, nasılda hemen kurdun planı anacım
bak ümit kısmına birşey diyemem ama delilik kısmına tamamen katılıyorum..araştırmıştım canım merak işte insanı neleri araştırmaya sevk ediyor...okyanusta doğsa ne olur bilemem onu da araştırmak lazım...ümit kesilmez...ümit hep var..hepimiz ümitliyiz..heppimiz deliyiz..
anam nerden bilelim böyle tuhaflıkları:))peki gemide atlas okyonusunun ortasında doğarsa ne olacak:))
benimle beraber çocuğun yarısını doğurmak isteyen gönüllü aranıyor kızlar...AAA bu topikte öyle tek başına ikiz doğurmak yok ama heee, bak biz bedriye ile bölüştük, yarısını o, yarısını ben doğurucam.
havada doğurunca havalı oluyor canımcım...ooo çok havalısın serapcım valaa havan 1500
Bukeeetttt yani varya yılların ozanlarına taş çıkartırsın he, 2 dakkada besteye bak sözlere bak;
helal kuşum, hamilesin ya, 2 canlısın ya, zekanda 2'ye katladı senin haa.
tüp bebek merkezine gerek yok olsun ben evde de doğururum...benimkide ikiz
görmemis gebe kalmis tutmus tüpbebek merkezinde dogurmus
büyük bir aşk başlar desene...kız Allah mı söyletti ne erkek mi olacak ilk çocuğum acaba...HEEEEE uyanık seniiiiii, ben senin niyetini anladım seni gidi uyanık kaynana,
ee tabi serap şimdi havada doğrucam diyince, düşündün ki onun oğlu havadayken, senin kızıda zıplatıverip , havada bir aşk başlatacaksın ve damadını belirlemiş olacaksın.
valla sana helal olsun
ben olsam hiçbirşekilde bukadar ileri görüşlü olamazdım, nasılda hemen kurdun planı anacım
yaseminn benim odamda kamera var ve şu an gülmekten katıldımm.. ya diyecekler işin dışında takılıyor (henuz gebe olduğumu sööylemedim, 9 ay su gibi geçti) ya da bizim işler çok eğelenceli hal aldı..kurguya bak.. evet bunlarınn heeeepsinniii düşündümmm.. sen neden buz patenine gönderelim istedinn sankimm bilmiyoruzzz gülün oğluna şööleee cilveli cilveli buzda kayıp öööllee gösteri yapsın diye.. ama buz pateninden benim yavruma iş çıkmazz.. anca işte serapçıımınn oğlunu havada kaparsak ne ala..
canım bende çıkıyorum, yarına sakın doğurmadan gelme haa
not: elbet birgün şu balıkçıda buluşucaz senle benim hala umudum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?