Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyyy düşüncesi bile güzel anne olmak ana olmak...oğlum havalı olur tabiii...yerim ben onun totosunu...
 


ayyy çookk komikti bugun burası çok çookk ççoookkk eğlendim.. bölüştük ikizi.. hepinizi çokca seviyorumm ben gidiyorummm... bebişimlleeee... gidiyorummmm...


ayyy biri bölüşüyo biri yarısını doğuruyo..anaaaaaammm:)9
 

Oh oh masallah cok sevindim, gülcüm o carpintilar demir eksikliğinden olabilir, hamileleikte daha belirgin oluyor eğer öyleyse hemen bir demir hapıyla tosun gibi olursun, seni kuzuda hop hop hoplar :))))


Kızlaaaaaaaaaaaaar şu gebelik muhabbetini yapıpta burdaki herksei güldürenlere sesleniyorum: insallah hepiniz tez zamanda peş peşe doğurursunuz, hatta ikiz ikiz olur inşallah emi, hemde böyle topaç ve sağlıklı olurlar :)))))))

Ayrıca dikkatinizi çekerim gül'le hemen teşhis koydum, yani bana muayneye gelebilirsiniz boşuna doktor stresi yaşamayın, zaten SEDA da bizim hastanede çalışiyor, biz ikimiz sizin doğumlarınizi üstleniyoruz zaten maşallah bereketlendi topiğımiz :)))))))))))
 

İnşallah canım, bayadır kan ilacımı aksatmıştım. Sanırım onunda etkisi oldu. Dediğin gibi demir eksikliği kan eksikliği falan beni bu hale getirdi. Dudaklarımın bile rengi değişti. Artık kendime gelmem lazım
 
Valla kuzun için ya iç kendine bak, sonra sen üzülüyorsun, bol bol sebze, meyve, et, kuru meyve,ohh, eğer çalışmiyorsanda devir totonu yat, tv izle gülcüm :)))))


Kepenkleri ben açtım... sohbet başlasın artıkın

günaydınn kısçelerrrrrrrr günaydın

günaydın canlar, bi girip bakayım dedim, serapcım topiğimizin koruma görevlisi ol sen :)))). Cok bereketli bir gümn olsun insallah, ben bir iki ev işi yapıp hemen geri döneceğım, bakalım bugün kim gercek kim hayali hamile olacak :)))))
 
:84::84: beni de listeye yazın kızlar nolurrr bakın ağlarım zırlarım susturmazsınız:84::84:
bat :15 şubattt inşalah gelmez
 
inşallah güzel haberler alırız bol bol halay çekeriz...
 
Sevgili Arkadaşlarım, Yeni Dua Listemiz için bir öneri sunuyorum;
Hergün bir arkadaşımız için "LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN" çekebiliriz? Aşağıda hikmetleri yazıyor.
Bu duayı kabul eden ve okumak isteyenler , lütfen bu mesajı beğensinler.

Önerisi olanlarda önerilerini yazsın, aynı şekilde kim kimin önerisini beğenirse beğen'sin, ona göre 1-2 gün içerisinde netleştirelim kızlar, boş kaldık olmuyor böyle

LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN
TESBİHİNİN SIRLARI
Hazinetül Esrar





«Yunus as ın balık karnında bulunduğu sürece duası şu idi:
LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNI KÜN.TÜ MİNE'Z-ZALİMIN.
Manası :
«Senden başka hak ma'bud yoktur. Seni tenzih ederim. Şüphesiz ki ben zalimlerdenim.»


Müslüman bir adam herhangi (meşru) bir işinde bununla dua edecek olursa mutlaka Allah onun bu duasını kabul buyurur.
«Ben öyle bir söz biliyorum ki sıkıntı ve kedere düşmüş bir kimse onu söyleyecek olursa mutlaka o sıkıntı ve kederden kurtulur. O söz, kardeşim Yunus'un sözüdür. Karanlıklar içinde şöyle sesleniyordu: LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANE.KE İNNI KÜNTÜ MİNE'Z-ZALİMIN


Yine aynı konu hakkında Resulüllah (S.A.V.) Efendimiz:buyurdular ki:
«Balığın karnında bulunurkenHz Yunusun yaptığı dua şu idi: LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNI KÜNTÜ MİNE'Z-ZALİMİN.»

Hadisin son kısmında şu cümleler yer alıyor : «Herhangi bir müslüman bir şey hakkında bu duayı yapacak olursa, mutlaka Allah onun duasını kabul buyurur.»

Sa'd bin Malik (R.A.), Peygamber'den (S.A.V.) şunu işit.tiğini rivayet etmiştir:
«Azız ve Celil Allah'ın ismi (öyle bir isimdir ki) onunla dua edilirse, Allah kabul eder. Onunla bir şey istenilirse Allah verir. O isim, Yunus bin Metta'nın yaptığı duadır.»
m ve kederden kurtardık. Ve işte böylece mü'minlerİ de kurtarırız.» Bu, o dua ile halini arzedenlere Al.lah'ın bir şartıdır (kabul buyuracağına dair)» buyurdular.

Diğer bir rivayette buyuruluyor ki:
«Herhangi bir hasta bu dua İle duada bulunacak olur da bununla kırk defa halini arzederse, mutlaka kendisine şehid sevabı verilir. Hastalıktan kurtulacak olursa günahları da bağışlanmış olur.»


Bazı salihlerden yapılan rivayete göre, salih bir kişi Resulüllah (S.A.V.) Efendimiz'i rü'yasında görmüş. Bunu fırsat bularak sormuş :
Ya Resulallah! Benim Allah'ıma karşı bir hacetim var.buyurdular ki: «Balığın karnında bulunurken Zinnun'un yap.tığı dua şu idi: LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNI KÜNTÜ MİNE'Z-ZALİMİN.»


Başka bir hadisi şerifte de :
«Bir şey hakkında muztar kalan kimse abdest alsın, abdestini güzelleştirsin, iki rek'at namaz kılıp selam versin ve namazdan sonra secde ederek şunu söylesin: LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNI KÜNTÜ MİNE'Z-ZALİMIN.. Ve bu.nu kırk defa tekrarlasın da isteğini arzetsin. Nerede ve ne vakit arzu ederse Allah onun duasını ona göre kabul buyurur.» Ancak bunu gece yansı yapmak daha iyidir, daha güzeldir.


el-Hafız'dan yapılan rivayette, el-Hafız (rahmetullahi aleyh) diyor ki:
Bir hükümdarın arşivinde muhafaza içinde üstü mühürlü bir belgeye rastladım. Mührü açtım, belgenin tam üzerinde şu yazıyı gördüm: Bu her türlü gam ve kedere karşı şifadır: Bismillahi-Rahmani'r-Rahim.. deyip kişi geceleyin kalkar, abdest alıp iki rek'at namaz kıldıktan sonra ellerini kaldırıp şu duayı yapar: Allah'ım! Şüphesiz ki Zinnun senin kulun ve peygamberin idi. Kendisine dokunan bir zarar ve sıkıntıdan dolayı sana dua etti ve balığın karnından şöyle seslendi: LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNI KÜNTÜ MİNE'Z-ZA-LİMIN.. Sen de ona şu cevabı lütfettin: Onun duasını kabul ettik ve onu gam ve kederden kurtardık. İşte böylece müzminleri de kurtarırız... Şüphesiz ki ben de senin kulunum ve ca.riyen (falan kadının) oğluyum, nasiyem (dizginim) senin elinde bulunuyor. Bana dokunan bir kötülük, bir zarardan dolayı sana dua ediyorum. Derdimi sana arzediyorum ve Yunus'un (AS) dediğini diyorum: LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNI KÜNTÜ MİNE'Z-ZALİMIN.. Duamı kabul buyur, Yunu.sun duasını kabul buyurduğun gibi.. Onu gam ve kederden kurtardığın gibi beni de kurtar. Çünkü senin her şeye gücün yeter ve verdiğin sözden de asla caymazsın.
Ben fakir derim ki:
Nakşi tarikatından bazı şeyhler şu ayetin hassasını bana öğrettiler:
«Zinnun hakkında söylediğimizi de an. O, öfkelenerek giderken, kendisini sıkıntıya sokmayacağımızı sanmıştı. Fakat sonunda karanlıklar içinde: «Senden başka ilah yoktur. Sen münezzehsin, doğrusu ben haksızlık edenlerdenim» diye seslenmişti. Biz de ona cevap verip, onun üzüntüden kurtar.mıştık. İnananları işte böyle kurtarırız.»
Enbiya Suresi 87


Ve bana dediler ki:
«Bir şey hususunda sıkıntıya düşen,onu elde etmekten aciz kalan veya onu def'edemiyen veya bu-
lunduğu makamdan azledilmiş olup tekrar o makama dönmek isteyen kimse belirtilen ayeti kırk bir defa tastamam okusun. Bu sayıyı ne artırsın, ne de eksik tutsun. Ara yere de dünya sözü sokmasın. Ancak bunu her sabah namazından sonra kırk gün okumaya devam etsin. Hiçbir günü kaçırmamaya dikkat etsin Kırk gün dolunca durumun ne olduğuna baksın. Nasıl olduğuna dikkat etsin.»

Şeyhler bu hususta bana icazet verdiler ve ilave ettiler:
«Bu ayet belirtilen hususların gerekleşmesinde bir çok defa.lar tecrübe edilmiştir.»

Havass ehlinden bazısı diyor ki:
«Kim, La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü mine'z-zalimin'i her gün bin defa okuyup arzu ettiği makam ve mertebeyi talep ederse, mutlaka ona erişir. Allah onun rızkını genişletir, gam ve kederini giderir, bir nice hayırların kapışım ona açar, onu şeytanların ve zalim hükümdarlann şerrinden korur. Allah dostlarının yanında sevgili, düşmanları yanında da heybetli olur. Çünkü bunu (bi.lerek ve sebeplere tevessül ederek) okuyan kimse kendi kusurlarını bilir.»

Bilmiş ol ki: Cenab-ı Allah, bunu okumaya devam edene kurtuluş va'detmiş ve bu va'dini şu ayetiyle beyan buyurmuş.tur: «İnananları işte böyle kurtarırız.»
Azız kardeşim! Allah bizi ve sizi bu ayetin esrarını anla.maya muvaffak eylesin. Kurtuluş ile O'nun yapmış olduğu va'd sana yeter.. Allah seni basiret nuruyla nurlandırsın. Bu konuda belirtilen hadislere Havassı'l-Kur'an'da bak.
 


Gül'cümm Çok beğendim, bende istiyorum bebeğimden mektup almak nerden buldunnn
 


Hen beğendim hem alıntı yaptim, ne kadar desteklediğımi siz anlayın :)))) yasemincim ellerin dert görmesin cok güzel bir fikir Allah sewnden bin kere razı olsun, sabır ve huzur versin
 
Selamün aleyküm herkeseee, Hayırlı Sabahlarınız olsun..
Dün giremedim pek malum pazartesi yoğunluğu, şimdi geçmişi okudum çok eğlendimmmm herkes hamiş olmuşşş Ayyy inşallah gerçekten o günleri görürüzzz, hepinizin göbüşüüü şişer..

Ben duayı beğendimm yasemincimm, topiğimiz anasııııı seni seviyoruzzzzz böyle uğraşıyosun yaa hakkını helal et canımcımm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…