Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın arkadadaşlar nasılsınız .. dualarımızn hepsini okudum.. yazamamıştım... tüm yaptıüımız dualar kabul olur inşallahhh ..hepimiz meleklerimize kavuşuruz.. ALLAH ın izniyle...

yasemincim süper olur cnm ... annem bu duayı sürekli bana okumamı söyler.. çok iyi düşünmüşsün... hakkını helal et bizler için her ay dua bulup liste düzenliyorsun.. RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERİR İNŞALLAHHHH....

günaydın canlarım.
geçmişe bir göz gezdirdim ve cok sevindim. büyük gamze ve tümay hamileymiş, Rabbim sağlıkla kucağnıza versin. küçük gamzede keseyi görmüş ama biraz üzgün doktorun söylediklerinden dolayı sıkma canını tatlım Allahın izniyle hiç bir şey olmaz bol bol dua et ben de ederim
veeeeeeeeee diğer hamiş hisseden arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim.
belirtileriniz gerçeğe dönüşsün. olmadık şeylere aş erin kocalarınızı bunaltın inşallah

ve test yaptım... ve test yaptım.. şansıma test çubuğunun ekranı kaymış c de çıkması gereken kontrol çizgisi taaaa ortada çıktı testi yan tutunca köşede2. kırmızı çizgide görünüyor eşime gösterdim test bozukda olabilir bi dur bakalım dedi.. durmayıp ne yapıcaksam.. hayırlısını diliyorum Allah tann.. bende duaları tamamladımm..
ve yaseminnn bütün yüreğimle budur diyorum sıradaki duamız inşAllah. yüreğine aklına sağlık.. buarada dün balıkçıya gittik

kızlar bişey sorucam ben ara ara kabızlık ve şişlik çekiyorum.. ara arada afedersiniz ishal olcak gibi karın ağrsı çekiyorum.. herzaman olmuyor ama normalmi acaba

Ayyy bedriye yarın sabah erkenden bir test daha yap, durma bekleme :)))) insallah hayirli sonuçlar olur valla cok sevinirim

Gamzecim sen ne yaptin buğun 14.30 da mi gidecektin doktora?

kızlar bişey sorucam ben ara ara kabızlık ve şişlik çekiyorum.. ara arada afedersiniz ishal olcak gibi karın ağrsı çekiyorum.. herzaman olmuyor ama normalmi acaba

Kuzum cok normal bende de olmuştu bol bol su iç sakın cok ıkınma, akışına bırak, bol su unutma :)

Ayyy bedriye yarın sabah erkenden bir test daha yap, durma bekleme :)))) insallah hayirli sonuçlar olur valla cok sevinirim

Kuzum cok normal bende de olmuştu bol bol su iç sakın cok ıkınma, akışına bırak, bol su unutma :)

evet cnm saat 14:30 da gidicem nasipse ... ıkınmamaya çalışıyorum .. bol bol su içiyorum cnm .. bugün benim için dua edermisiniz kızlar.. inşallah doktor randevum iyi geçer.....

kabızlık bende çekiyorum ama neyin normal yada anormal olduğunu bilmiyorum.. Allah inşAllah hayırlısını vericek gönlünü ferah tut.. hiçbirşeyi hiçbişeye yormamaya çalış, elbetde ki insan bişeyler yaşadıktan sonra korkuyor herşeyden ama yinede düşünceleri dağıtmaya çalışmak gerek Allah ımm hepimizin yüzünü güldürsün.. bol bol selavat getir, getirelim..

canım burcunun da dediği gibi sakın ıkınma bırak ben saf gibi ıkındım çünkü kanamam oldu sonra çok korktum aman canım dikkat et...

canım benimmm belki gün içinde yaparımm test sabah aldırdım eşime.. Allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin inşAllah.

canım burcunun da dediği gibi sakın ıkınma bırak ben saf gibi ıkındım çünkü kanamam oldu sonra çok korktum aman canım dikkat et...

ıkınmamaya çalışıyorum cnm.... sende de ishal olucak gibi ağrı oluyormuydu yoksa kabızlıktan dolayı tuvalete gidemediğimiz için mi o ağrı oluyor anlamadım...

ıkınmamaya çalışıyorum cnm.... sende de ishal olucak gibi ağrı oluyormuydu yoksa kabızlıktan dolayı tuvalete gidemediğimiz için mi o ağrı oluyor anlamadım...

canım sabahları lık suda bekletilmiş kuru kayısı ye birkaç tane ayrıca kabak çekirdeği de iyi geliyor denenmiştir.

canımm inşallah vardır valla ben dayanamaz tekrar alır yapardım hemen güzel haberlerini bekliyoruz heyecanlaa

:84::84: beni de listeye yazın kızlar nolurrr bakın ağlarım zırlarım susturmazsınız:84::84:
bat :15 şubattt inşalah gelmez

tamam ağlama ağlama yasemin arkadaşımız yazar hemen seni listeye canım yerimiz bol

evett biz hemen yetişiriz hem elaleme emanet etmeyin kendinizi biz bize hallederiz hemencecik bakın ben dün doğurdum bugün işe geldik beraber dün de kapuska yemeği yedirdim çok sevdii annee çk güzel olmuş dedi ama anneanne yaptı yavrum onu dedim.. Anneanne eline sağlık dedi. Bugünde öğle yemeğini beraber yiyeceğiz. Konuşmayı öğrendi bugün okumayı öğretcem hızlandırılmış benim gibi 8 aylık olunca liseyi bitirmiş olması lazımm

Canım geçmiş olsun, yapamadığın için karnın ağrıyodur tatlım bende hamileliğim ilk zamanlarında hayatımda ilk defa kabız olmuştum, sıcak su ve bal içmemi söylediler içtim bayağı rahatlattı düzenli bir kaç gün içersin inşallah sonucunu görürsün

evet cnm saat 14:30 da gidicem nasipse ... ıkınmamaya çalışıyorum .. bol bol su içiyorum cnm .. bugün benim için dua edermisiniz kızlar.. inşallah doktor randevum iyi geçer.....
canim benim içime doğuyor senin herşeyin normal, insallah doktor çok sağlıklı bir gebelik olduğunu söyler, hem doktorun dediğinden ziyade Rabbimin ne nasip edecegı önemli, insallah çok güzel gelişmeler olur. Ve bebeğin 9 ay boyiunca mis gibi sağlikla sana tutunur annesi, Allah yardimcin olsun, ruhun ferahlıkla dolsun

canım benimmm belki gün içinde yaparımm test sabah aldırdım eşime.. Allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin inşAllah.
Ayy bedriye, seda hakli hemen yap bekleme sadece çişini 4 saat kadar tut ondan sonra yap, daha net sonuç verir

kabızlık da ağrı yaptı canım bende ilk başlarda adet olacakmışım gibi de ağrım oldu hepsi normal şeyler sen rahat ol... arkadaş yazınca aklıma geldi annem o ara bana sıcak su içiriyordu gece yatmadan önce ve kuru incir yiyordum öncesinde gazına da kabızlığına da iyi gelir canım dene istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…