- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.701
kabızlık da ağrı yaptı canım bende ilk başlarda adet olacakmışım gibi de ağrım oldu hepsi normal şeyler sen rahat ol... arkadaş yazınca aklıma geldi annem o ara bana sıcak su içiriyordu gece yatmadan önce ve kuru incir yiyordum öncesinde gazına da kabızlığına da iyi gelir canım dene istersen...
canim benim içime doğuyor senin herşeyin normal, insallah doktor çok sağlıklı bir gebelik olduğunu söyler, hem doktorun dediğinden ziyade Rabbimin ne nasip edecegı önemli, insallah çok güzel gelişmeler olur. Ve bebeğin 9 ay boyiunca mis gibi sağlikla sana tutunur annesi, Allah yardimcin olsun, ruhun ferahlıkla dolsun
Ayy bedriye, seda hakli hemen yap bekleme sadece çişini 4 saat kadar tut ondan sonra yap, daha net sonuç verir
Canım geçmiş olsun, yapamadığın için karnın ağrıyodur tatlım bende hamileliğim ilk zamanlarında hayatımda ilk defa kabız olmuştum, sıcak su ve bal içmemi söylediler içtim bayağı rahatlattı düzenli bir kaç gün içersin inşallah sonucunu görürsün
canım sabahları lık suda bekletilmiş kuru kayısı ye birkaç tane ayrıca kabak çekirdeği de iyi geliyor denenmiştir.
canımm inşallah vardır valla ben dayanamaz tekrar alır yapardım hemen güzel haberlerini bekliyoruz heyecanlaa
tamam ağlama ağlama yasemin arkadaşımız yazar hemen seni listeye canım yerimiz bol
evett biz hemen yetişiriz hem elaleme emanet etmeyin kendinizi biz bize hallederiz hemencecik bakın ben dün doğurdum bugün işe geldik beraber dün de kapuska yemeği yedirdim çok sevdii annee çk güzel olmuş dedi ama anneanne yaptı yavrum onu dedim.. Anneanne eline sağlık dedi. Bugünde öğle yemeğini beraber yiyeceğiz. Konuşmayı öğrendi bugün okumayı öğretcem hızlandırılmış benim gibi 8 aylık olunca liseyi bitirmiş olması lazımm
canım yarın sabah erkenden ilk idrarla yap istersen ilk başlardayken gebelik daha iyi sonuç veriyor öyle ama biraz tutup bugünde yapabilirsinn.. Nasıl bekliyorsunuz anlamuyorum yaaa gerçi bende yemin ettim aşılamadan sonra dr dediği gün gitmicem teste beklicem 10. gün çağırdı gittim 2gün sonrada regl oldum boşuna heyecan stres sen inşallah güzel haberler verirsin canımm..
yaaa canım benim testi tekrarlarım elbet de, ne yapmam gerekiyor şu an onu kestiremiyorum, gamzeye dedikleri gibi banada işte gebe olduğunu öğrendiğin an gel iğnelere başlıyalım bu sefer de öyle deneyelim demişlerdi, ama içimden bir ses dur diyor.. çünkü inanılmaz doktor fobim var, acaba o stres mi çoğu şeyi yaşamama sebeb.. birde öğrendim diyelim kesin pozitif çıktı ne kadar erken gidersem o kadar çok test ve stres demek o kan tahlilleri tekrarlanırken ömrümden ömür gidiyor ve hepde olumsuzu yaşadım ayaklarım gitmiyor test yapmaya.. yüreğim bekle dediği ana kadar bekliyim diyorum... ama bugun akşama doğru idrar testini tekrarlarımm en azından bi derece ondan emin olmaya çalışırız.. Allah ım sen bizim halimizi yüreğimizi gör yardım et hepimize inşAllah.
kızlar hepinize çok teşekkür ederim... iyiki varsınız... içim rahatladı valla... daha önce dış gebeliğim de de ishal olucakmışım gibi ağrım oluyordu... korktum ama normalmiş hepiniz yaşamışsınız...
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm. inşallah RABBİM KUCAĞIMA almayıda nasip eder.. kolay hamilelik kolay doğum nasip eder.. İSTEYEN HERKSEİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN YÜCE RABBİMM..
gaaaammmmmmmzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeee senden çok rica ediyorum, önceki dış gebeliğini lutfen unuuuutttt.. güzel olucak herşey senin için dua ediceğim birazdan buraya güzel haberlerle gel.. ve lutfen dış gebelik yok sil aklından.. aaaa
kızlar bişey sorucam ben ara ara kabızlık ve şişlik çekiyorum.. ara arada afedersiniz ishal olcak gibi karın ağrsı çekiyorum.. herzaman olmuyor ama normalmi acaba
herkese günaydın...bende diyorum sabahtan beri niye kimse bişey yazmıyo bizim topiğe..meğer aboneliğimi silmişim..yanlışlıkla:))
gamze inşallah güzel haberlerle gelecen..pır pır ettin yüreğini hop oturdun hop kalktın per perişan ettin kendini ama değecek:))
ve bu arada ben tüp bebek yaptırdığımı için biliyorum..kabız olmaman gerekli..dupholoc diye bi şurup var hamileler de içebiliyor onu sor doktora ve iç..işi şansa bırakma...karın ağrısına tahammül edebilirsin ama ıkınmaman gerekli..
Bedriye gamzeye verdiğın öğüde biraz da sen uy, bak bende sana kızacağım :) kuzum korkmanı çok iyi anlıyorum hepimizin yaşadığı şeyler ama senin durumun önemli hemen iğneye başlamalısi/, hadi kak doktoro git demiyorum, tabikide canın ne zaman isterse o zaman git ama gamzeye de dedigin gibi içini ferah tut unut önceki kötü tecrübelri bu sefer olacak de inan, rabbim güç versin inşallahyaaa canım benim testi tekrarlarım elbet de, ne yapmam gerekiyor şu an onu kestiremiyorum, gamzeye dedikleri gibi banada işte gebe olduğunu öğrendiğin an gel iğnelere başlıyalım bu sefer de öyle deneyelim demişlerdi, ama içimden bir ses dur diyor.. çünkü inanılmaz doktor fobim var, acaba o stres mi çoğu şeyi yaşamama sebeb.. birde öğrendim diyelim kesin pozitif çıktı ne kadar erken gidersem o kadar çok test ve stres demek o kan tahlilleri tekrarlanırken ömrümden ömür gidiyor ve hepde olumsuzu yaşadım ayaklarım gitmiyor test yapmaya.. yüreğim bekle dediği ana kadar bekliyim diyorum... ama bugun akşama doğru idrar testini tekrarlarımm en azından bi derece ondan emin olmaya çalışırız.. Allah ım sen bizim halimizi yüreğimizi gör yardım et hepimize inşAllah.
Bizi haberdar et....
Tümaycım nasilsin, hep aklımdasın, kanman devam ediyor mu? Tekrar doktora gittin mi, son durum ne, bi özet gec,merak ediyorumHerkese merhabalar....
Binbirgece (gamze) içini ferah tut canım olumsuz şeyler düşünme dua et :) herşey güzel olucak inş.
Bedriye hadi inşallah canım güzel haberler alalım artık :)))
Yasemin tatlım bu duayı çok beğendim geçen aklıma geldi kendime bol bol çekeyim dedim ama bir türlü fırsat olmöadı ::)))
herkese merhabalar....
Binbirgece (gamze) içini ferah tut canım olumsuz şeyler düşünme dua et :) herşey güzel olucak inş.
Bedriye hadi inşallah canım güzel haberler alalım artık :)))
yasemin tatlım bu duayı çok beğendim geçen aklıma geldi kendime bol bol çekeyim dedim ama bir türlü fırsat olmöadı ::)))
Bedriye gamzeye verdiğın öğüde biraz da sen uy, bak bende sana kızacağım :) kuzum korkmanı çok iyi anlıyorum hepimizin yaşadığı şeyler ama senin durumun önemli hemen iğneye başlamalısi/, hadi kak doktoro git demiyorum, tabikide canın ne zaman isterse o zaman git ama gamzeye de dedigin gibi içini ferah tut unut önceki kötü tecrübelri bu sefer olacak de inan, rabbim güç versin inşallah
Bizi haberdar et....
Tümaycım nasilsin, hep aklımdasın, kanman devam ediyor mu? Tekrar doktora gittin mi, son durum ne, bi özet gec,merak ediyorum
BURCUUUUUUUU SEN NASILSIN..EVİNE DÖNDÜN MÜ??KOCA NA KAVUŞTUN MU??MOR YELEĞİNİ ÇIKARTTIN MI??ALPER TUNGA ÖLDÜ MÜ??ISSIZ ACUN KALDI MI??
Tümaycım nasilsin, hep aklımdasın, kanman devam ediyor mu? Tekrar doktora gittin mi, son durum ne, bi özet gec,merak ediyorum
tümaaaaaaaaaayy nasılsın..kanaman devam ediyomu???????
Moral olarak iyiyim şükürler olsun...Kanamam adet kanaması gibi devam ediyor doktora pazartesi gitcem şimdi gitsemde yapıcak bişey yokmuş..Pazartesi bebek canlandıysa iğne vericekmiş öyle....
ben geldim kzılar sohbet edecek kişiler aranıyor....
Moral olarak iyiyim şükürler olsun...Kanamam adet kanaması gibi devam ediyor doktora pazartesi gitcem şimdi gitsemde yapıcak bişey yokmuş..Pazartesi bebek canlandıysa iğne vericekmiş öyle....
canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğin seninledir.. ama adet kanamsı gibi temiz kansa hiç korknma olurmu. benim arkadaşta hamileliği bıyunca ara ara kanamaları oldu. temzi kansa korkmaa.. inşallah sana ve bebeğine zarar vericek bir sorun değildir.. ALLAH inşallah kucağına almayı nasip eder...
ben geldim kzılar sohbet edecek kişiler aranıyor....
hoşbulduk canımmmhoşgeldin canımmm
hoşbulduk canım... ya şey şey demek istemiştim şey...hoş geldin buyur..nasıl yardımcı olabilirim..?bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz evvela..
hoşbulduk canımmm
hoşbulduk canım... ya şey şey demek istemiştim şey...
ben bebek için gelmiştim var mı bildiğiniz bir yöntemmm....
biz bu ay farklı bir yöntem denedik bakalım tutar mı?
valla benim bildiğim en farklı yöntem şu;
kadın yataktayken amuda kalkıyo, adam dolabın üstüne çıkıyo oradan kadının üstüne atlıyo, bastırıp üç puanı alıyo..bildiğim en etkili yöntem bu kesin sonuç veriyo:))))))
valla benim bildiğim en farklı yöntem şu;
kadın yataktayken amuda kalkıyo, adam dolabın üstüne çıkıyo oradan kadının üstüne atlıyo, bastırıp üç puanı alıyo..bildiğim en etkili yöntem bu kesin sonuç veriyo:))))))
BURCUUUUUUUU SEN NASILSIN..EVİNE DÖNDÜN MÜ??KOCA NA KAVUŞTUN MU??MOR YELEĞİNİ ÇIKARTTIN MI??ALPER TUNGA ÖLDÜ MÜ??ISSIZ ACUN KALDI MI??
Iyiyim canım geldim evime çok şükür, kocama kavuştum sorduğu ilk soruyu söylüyorum : ovulasyon ne zaman? Yani görev aşkıyla yanıp tutuşüyor benim adam :))))) mor yeleğimden vazgecemedim ama takviye şeyler aldım :))))))
Tümaycım moralinin iyi olmasına çok sevindim, bide kanamayla beraber küçük parçalar gelmiyorsa, bebek duruyordur demektir Allahın izniyle, ya pazartesi dediğin çok geç bir zaman sanki, hayırlısi olsun canım bol su iç, benim arkadaşında kanamasi oldu hastaneye yatti, doktorlar birşey yapamadi kanama kendiliğinden durdu ve sonunda bebek doğdu, inşallah senin bebegınde hayırlı ve sağlıkli olacaksa sımsıkı tutunsun canim
hoşbulduk canımmm
hoşbulduk canım... ya şey şey demek istemiştim şey...
ben bebek için gelmiştim var mı bildiğiniz bir yöntemmm....
biz bu ay farklı bir yöntem denedik bakalım tutar mı?
kızzzzzzz, öyle bize anlatmadan neymiş o teknik söyle bakalım hemen denerim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?