Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar hepinize çok teşekkür ederim... iyiki varsınız... içim rahatladı valla... daha önce dış gebeliğim de de ishal olucakmışım gibi ağrım oluyordu... korktum ama normalmiş hepiniz yaşamışsınız...

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm. inşallah RABBİM KUCAĞIMA almayıda nasip eder.. kolay hamilelik kolay doğum nasip eder.. İSTEYEN HERKSEİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN YÜCE RABBİMM..

gaaaammmmmmmzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeee senden çok rica ediyorum, önceki dış gebeliğini lutfen unuuuutttt.. güzel olucak herşey senin için dua ediceğim birazdan buraya güzel haberlerle gel.. ve lutfen dış gebelik yok sil aklından.. aaaa

tamam ...tamam.. söz cnm şu dakikadan itibaren siliyorum aklımdan.... çok teşekkür ederim dualarınız için... benim de içimden bu defa olucak gibi geliyor...

herkese günaydın...bende diyorum sabahtan beri niye kimse bişey yazmıyo bizim topiğe..meğer aboneliğimi silmişim..yanlışlıkla:))

kızlar bişey sorucam ben ara ara kabızlık ve şişlik çekiyorum.. ara arada afedersiniz ishal olcak gibi karın ağrsı çekiyorum.. herzaman olmuyor ama normalmi acaba

gamze inşallah güzel haberlerle gelecen..pır pır ettin yüreğini hop oturdun hop kalktın per perişan ettin kendini ama değecek:))
ve bu arada ben tüp bebek yaptırdığımı için biliyorum..kabız olmaman gerekli..dupholoc diye bi şurup var hamileler de içebiliyor onu sor doktora ve iç..işi şansa bırakma...karın ağrısına tahammül edebilirsin ama ıkınmaman gerekli..

Herkese merhabalar....
Binbirgece (gamze) içini ferah tut canım olumsuz şeyler düşünme dua et :) herşey güzel olucak inş.
Bedriye hadi inşallah canım güzel haberler alalım artık :)))
Yasemin tatlım bu duayı çok beğendim geçen aklıma geldi kendime bol bol çekeyim dedim ama bir türlü fırsat olmöadı ::)))

:))))))) çok teşekkür ederim inşallahhh cnm bugün hepinizin ağzından bal damlıyorrrrr... beni o kadar ferahlattınızki anlatamam moral dopingi verdiniz. ALLAH TA SİZİN YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAHH..

tümaaaaaaaaaayy nasılsın..kanaman devam ediyomu???????

Son düzenleme:
hoşbulduk canımmm

hoşbulduk canım... ya şey şey demek istemiştim şey...
ben bebek için gelmiştim var mı bildiğiniz bir yöntemmm....
biz bu ay farklı bir yöntem denedik bakalım tutar mı?

valla benim bildiğim en farklı yöntem şu;

kadın yataktayken amuda kalkıyo, adam dolabın üstüne çıkıyo oradan kadının üstüne atlıyo, bastırıp üç puanı alıyo..bildiğim en etkili yöntem bu kesin sonuç veriyo:))))))

Kadında adamda sonsuza kadar emekliye ayrılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…