- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.721
kızlar hepinize çok teşekkür ederim... iyiki varsınız... içim rahatladı valla... daha önce dış gebeliğim de de ishal olucakmışım gibi ağrım oluyordu... korktum ama normalmiş hepiniz yaşamışsınız...
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm. inşallah RABBİM KUCAĞIMA almayıda nasip eder.. kolay hamilelik kolay doğum nasip eder.. İSTEYEN HERKSEİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN YÜCE RABBİMM..
yaaa canım benim testi tekrarlarım elbet de, ne yapmam gerekiyor şu an onu kestiremiyorum, gamzeye dedikleri gibi banada işte gebe olduğunu öğrendiğin an gel iğnelere başlıyalım bu sefer de öyle deneyelim demişlerdi, ama içimden bir ses dur diyor.. çünkü inanılmaz doktor fobim var, acaba o stres mi çoğu şeyi yaşamama sebeb.. birde öğrendim diyelim kesin pozitif çıktı ne kadar erken gidersem o kadar çok test ve stres demek o kan tahlilleri tekrarlanırken ömrümden ömür gidiyor ve hepde olumsuzu yaşadım ayaklarım gitmiyor test yapmaya.. yüreğim bekle dediği ana kadar bekliyim diyorum... ama bugun akşama doğru idrar testini tekrarlarımm en azından bi derece ondan emin olmaya çalışırız.. Allah ım sen bizim halimizi yüreğimizi gör yardım et hepimize inşAllah.
BURCUUUUUUUU SEN NASILSIN..EVİNE DÖNDÜN MÜ??KOCA NA KAVUŞTUN MU??MOR YELEĞİNİ ÇIKARTTIN MI??ALPER TUNGA ÖLDÜ MÜ??ISSIZ ACUN KALDI MI??
Kızlar babannemi hastaneye yatırmışlar durumu ağırmış dua edin((
Iyiyim canım geldim evime çok şükür, kocama kavuştum sorduğu ilk soruyu söylüyorum : ovulasyon ne zaman? Yani görev aşkıyla yanıp tutuşüyor benim adam :))))) mor yeleğimden vazgecemedim ama takviye şeyler aldım :))))))
Tümaycım moralinin iyi olmasına çok sevindim, bide kanamayla beraber küçük parçalar gelmiyorsa, bebek duruyordur demektir Allahın izniyle, ya pazartesi dediğin çok geç bir zaman sanki, hayırlısi olsun canım bol su iç, benim arkadaşında kanamasi oldu hastaneye yatti, doktorlar birşey yapamadi kanama kendiliğinden durdu ve sonunda bebek doğdu, inşallah senin bebegınde hayırlı ve sağlıkli olacaksa sımsıkı tutunsun canim
kızzzzzzz, öyle bize anlatmadan neymiş o teknik söyle bakalım hemen denerim :))))
burcu hanım;
yukarıdaki yazınızda da belirttiğiniz üzere, sizin kocanız gibi görev aşkıyla yanıp tutuşan vatan evlatları bu ülke için her zaman gerekli ve önemli olmuştur. unutmayınız ki biz bu ülkeyi düşman elinden alıp bağımsızlığına kavuşturduğumuzda sizin kocanız gibi vatan evlatları sayesinde bu milletin köküne kıran girmesine engel olunmuştur. onlar değilmidir ki sözüm ona wilson ilkeriyle başımızı şişirip, yöredeki falan filan nüfusunun türk nüfustan fazla olduğunu dayatmış ve türklerin yöreden tecrit edilmesine kalkışmışlardır.. oysaki sizin kocanız gibi vatan evlatları sayesinde nüfusda patlama yaşanmış ve bu ülkenin, ben türkiyeliyim diyen herkesin olduğunu birkez daha dünya kamuoyuna göstermiştir.
vel hasılı kelat ez cümle konunun özeti şuki:))..
görev aşkıyla bilinçlenmiş benliğiyle bu memleke yaptığı katkılardan dolayı eşinizi tebrik eder ve kendisine bu altın sperm ödülünü takdim ederim:))))):92::92::92:
Kızlar babannemi hastaneye yatırmışlar durumu ağırmış dua edin((
canım geçen ay iki arkadaş denedi şimdi ikisi de hamiş bizde de dalga geçme oldu ama bundan dolayı mı hamile kaldılar yoksa mevlam o an mı onların nasiplerini kıldı bu da sebep oldu... bilemiyoruz ama şimdi bu ay bende denedim... benden sonra şu an yumoş haftasında olanlarda deniyorlar...denemekten zarar gelmez dedik ve denedik... her ne kadar denerken gülme krizine girsekte denedik ve her ne kadar eşlerimiz bizlere deli gözüyle baksa da yine denedik... gerçi erkeğin yardımına ihtiyacımız var... bilenler veya duyanlar var mı bilmiyorum ama ilişkiden sonra eşlerimiz ayaklarımızı havaya kaldırıp silkeliyorlar(anam yazarken bile gülme krizine girdim)....bende küçücük bir uyarı zayıf olanlar lütfen cam kenarına fazla yaklaşmasınlar... bir dakikaya yakın eşler bu şekilde silkeleyecek çamaşır silkeler gibi....kızzzzzzz, öyle bize anlatmadan neymiş o teknik söyle bakalım hemen denerim :))))
geçmiş olsun canım mevlam tez vakitte versin şifasını...Kızlar babannemi hastaneye yatırmışlar durumu ağırmış dua edin((
Iyiyim canım geldim evime çok şükür, kocama kavuştum sorduğu ilk soruyu söylüyorum : ovulasyon ne zaman? Yani görev aşkıyla yanıp tutuşüyor benim adam :))))) mor yeleğimden vazgecemedim ama takviye şeyler aldım :))))))
burcu hanım;
yukarıdaki yazınızda da belirttiğiniz üzere, sizin kocanız gibi görev aşkıyla yanıp tutuşan vatan evlatları bu ülke için her zaman gerekli ve önemli olmuştur. unutmayınız ki biz bu ülkeyi düşman elinden alıp bağımsızlığına kavuşturduğumuzda sizin kocanız gibi vatan evlatları sayesinde bu milletin köküne kıran girmesine engel olunmuştur. onlar değilmidir ki sözüm ona wilson ilkeriyle başımızı şişirip, yöredeki falan filan nüfusunun türk nüfustan fazla olduğunu dayatmış ve türklerin yöreden tecrit edilmesine kalkışmışlardır.. oysaki sizin kocanız gibi vatan evlatları sayesinde nüfusda patlama yaşanmış ve bu ülkenin, ben türkiyeliyim diyen herkesin olduğunu birkez daha dünya kamuoyuna göstermiştir.
görev aşkıyla bilinçlenmiş benliğiyle bu memleke yaptığı katkılardan dolayı eşinizi tebrik eder ve kendisine bu altın sperm ödülünü takdim ederim:))))):92::92::92:
burcu hanım;
yaaa canım benim testi tekrarlarım elbet de, ne yapmam gerekiyor şu an onu kestiremiyorum, gamzeye dedikleri gibi banada işte gebe olduğunu öğrendiğin an gel iğnelere başlıyalım bu sefer de öyle deneyelim demişlerdi, ama içimden bir ses dur diyor.. çünkü inanılmaz doktor fobim var, acaba o stres mi çoğu şeyi yaşamama sebeb.. birde öğrendim diyelim kesin pozitif çıktı ne kadar erken gidersem o kadar çok test ve stres demek o kan tahlilleri tekrarlanırken ömrümden ömür gidiyor ve hepde olumsuzu yaşadım ayaklarım gitmiyor test yapmaya.. yüreğim bekle dediği ana kadar bekliyim diyorum... ama bugun akşama doğru idrar testini tekrarlarımm en azından bi derece ondan emin olmaya çalışırız.. Allah ım sen bizim halimizi yüreğimizi gör yardım et hepimize inşAllah.
cnm aslında ne kadar erken o kadar iyi ama dediğin gibi o kdar stress en yakın örneği ben( ama allah korusun geç kalmışsında denilmesin ..sen testi tekrarla eğer hamileysen git doktora cnm buda benim tawsiyem hayırlısı inşş .. kucağınada alacağın güler gelir allahın izniyle...
buket yaa sen hep yaz tmm mı güzel güldürüyosun :) yasemincim duamız güzel benimde kabulümdür.. hepimizin hakkında hayırlısı inş..
canım geçen ay iki arkadaş denedi şimdi ikisi de hamiş bizde de dalga geçme oldu ama bundan dolayı mı hamile kaldılar yoksa mevlam o an mı onların nasiplerini kıldı bu da sebep oldu... bilemiyoruz ama şimdi bu ay bende denedim... benden sonra şu an yumoş haftasında olanlarda deniyorlar...denemekten zarar gelmez dedik ve denedik... her ne kadar denerken gülme krizine girsekte denedik ve her ne kadar eşlerimiz bizlere deli gözüyle baksa da yine denedik... gerçi erkeğin yardımına ihtiyacımız var... bilenler veya duyanlar var mı bilmiyorum ama ilişkiden sonra eşlerimiz ayaklarımızı havaya kaldırıp silkeliyorlar(anam yazarken bile gülme krizine girdim)....bende küçücük bir uyarı zayıf olanlar lütfen cam kenarına fazla yaklaşmasınlar... bir dakikaya yakın eşler bu şekilde silkeleyecek çamaşır silkeler gibi....
Allah iyiliğini versin emi, bütün sahne gözümde canlandıbenim boy 1.70 herifin boyu 1.90 nasil olacak bu iş, balkondan aşağıya sarkıtıp silkelemesi lazım başka yolu yokmu anacım,ben ayakları duvara yaslayıp kendim silkelensem hocam nasıl olur?????? :26:
canım geçen ay iki arkadaş denedi şimdi ikisi de hamiş bizde de dalga geçme oldu ama bundan dolayı mı hamile kaldılar yoksa mevlam o an mı onların nasiplerini kıldı bu da sebep oldu... bilemiyoruz ama şimdi bu ay bende denedim... benden sonra şu an yumoş haftasında olanlarda deniyorlar...denemekten zarar gelmez dedik ve denedik... her ne kadar denerken gülme krizine girsekte denedik ve her ne kadar eşlerimiz bizlere deli gözüyle baksa da yine denedik... gerçi erkeğin yardımına ihtiyacımız var... bilenler veya duyanlar var mı bilmiyorum ama ilişkiden sonra eşlerimiz ayaklarımızı havaya kaldırıp silkeliyorlar(anam yazarken bile gülme krizine girdim)....bende küçücük bir uyarı zayıf olanlar lütfen cam kenarına fazla yaklaşmasınlar... bir dakikaya yakın eşler bu şekilde silkeleyecek çamaşır silkeler gibi....
gözlerimden yaş geldi gülmekten... eşim bıraktıktan sonra senin dediğin gibi kendimi bir 2-3 dakika da ben silkeledim canım... ama spermler daha hızlı hareket ediyormuş bizden bir arkadaşa da babannesi söylemiş vardır büyüklerin bir bildikleri......
sen balkon işini unut anacım o olmaz...valla bak çok uzun boylu olmakta iyi değilmiş..cam kenarına fazla yaklaşmadan deneyin yaw ne olacak...
şu silkelenme işini kendi başıma deneyip hemen geliyorum:18:
Allah iyiliğini versin emi, bütün sahne gözümde canlandıbenim boy 1.70 herifin boyu 1.90 nasil olacak bu iş, balkondan aşağıya sarkıtıp silkelemesi lazım başka yolu yokmu anacım,ben ayakları duvara yaslayıp kendim silkelensem hocam nasıl olur?????? :26:
gözlerimden yaş geldi gülmekten... eşim bıraktıktan sonra senin dediğin gibi kendimi bir 2-3 dakika da ben silkeledim canım... ama spermler daha hızlı hareket ediyormuş bizden bir arkadaşa da babannesi söylemiş vardır büyüklerin bir bildikleri......
sen balkon işini unut anacım o olmaz...valla bak çok uzun boylu olmakta iyi değilmiş..cam kenarına fazla yaklaşmadan deneyin yaw ne olacak...
'babaanne' dedin bitirdin beni, bu haftasonu benim ovu, ne yapsam ki bi denesem mi acaba ???? Ayrıca böyle bir teknik vardı da nasıl buket'in babaannesi bu konuyu bukete anlatmamış acebşaştım kaldim
çok geçmiş olsun tatlım inşallah atlatır babanneciğin...Kızlar babannemi hastaneye yatırmışlar durumu ağırmış dua edin((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?