Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım inşallahh alırsın sağlıkla kucağınaa içini ferah tut hemen öyle kabızlıkla falan birşey olmaz bebeğe dur daha 9 ay var önünde rahat ol relaxxx

canım bekle sen bence gebelikte pozitif görürsen birkaç gün bekle sonra git baya yüksek çıkar kanda sürekl tekrarlamazlar o zaman. Ama bir emin olalım önce gebe olduğundan testte bir çıksın da. Bu sefer iyi olacak inşallah canım olumsuz düşünmek yok olumsuzu çağırmıyoruz ne dedik evrene pozitif enerji yolluyoruz o da bize pozitif olarak geri dönüyor bol bol dua et canım m Allah'a emanet.

Kızlar babannemi hastaneye yatırmışlar durumu ağırmış dua edin ((

Son düzenleme:

kızzzzzzz, öyle bize anlatmadan neymiş o teknik söyle bakalım hemen denerim :))))
canım geçen ay iki arkadaş denedi şimdi ikisi de hamiş bizde de dalga geçme oldu ama bundan dolayı mı hamile kaldılar yoksa mevlam o an mı onların nasiplerini kıldı bu da sebep oldu... bilemiyoruz ama şimdi bu ay bende denedim... benden sonra şu an yumoş haftasında olanlarda deniyorlar...denemekten zarar gelmez dedik ve denedik... her ne kadar denerken gülme krizine girsekte denedik ve her ne kadar eşlerimiz bizlere deli gözüyle baksa da yine denedik... gerçi erkeğin yardımına ihtiyacımız var... bilenler veya duyanlar var mı bilmiyorum ama ilişkiden sonra eşlerimiz ayaklarımızı havaya kaldırıp silkeliyorlar(anam yazarken bile gülme krizine girdim)....bende küçücük bir uyarı zayıf olanlar lütfen cam kenarına fazla yaklaşmasınlar... bir dakikaya yakın eşler bu şekilde silkeleyecek çamaşır silkeler gibi....

Son düzenleme:

allah buket gülmekten okuyamadım ben ne diyeyim sana, insallh önümüzdeki ay hamile kalırsında hergün avokado aşerersin emi senin adamın sperleride füze olur yapışırlar senin yumurtalara hatta iki tanesi birden dalar yumurtayada ikiz olur inşallah

Allah iyiliğini versin emi, bütün sahne gözümde canlandı benim boy 1.70 herifin boyu 1.90 nasil olacak bu iş, balkondan aşağıya sarkıtıp silkelemesi lazım başka yolu yokmu anacım,ben ayakları duvara yaslayıp kendim silkelensem hocam nasıl olur?????? :26:

gözlerimden yaş geldi gülmekten... eşim bıraktıktan sonra senin dediğin gibi kendimi bir 2-3 dakika da ben silkeledim canım... ama spermler daha hızlı hareket ediyormuş bizden bir arkadaşa da babannesi söylemiş vardır büyüklerin bir bildikleri......
sen balkon işini unut anacım o olmaz...valla bak çok uzun boylu olmakta iyi değilmiş..cam kenarına fazla yaklaşmadan deneyin yaw ne olacak...

allah davul etmezsin..kızım iş yerden sesli güldüm deli mi bu diyecekler:))
ama ben biliyorum bu yöntemi..:))

iyi silkeledi mi bari adam seni..bide bi kaldırıp çırpsaydı da tam bi otursaydı spermler..tövbe yaaa...millet ilk geceden hamile kalır yada yanlışlıkla yırtık prezervatifden bile hamile kalan var hele bizim çektiğimize bak..:))

başın dönmedimi anacım senin:))

'babaanne' dedin bitirdin beni, bu haftasonu benim ovu, ne yapsam ki bi denesem mi acaba ???? Ayrıca böyle bir teknik vardı da nasıl buket'in babaannesi bu konuyu bukete anlatmamış aceb şaştım kaldim

yok o iş oymuyor anacım ben denedim..benim boyda 1/70 ..bel kıçımı duvara yaslayıp ayaklarımı tam 90 derece dik vaziyette duvara dayalı durdum ama ııı yok..olmuyo..bak benim aklıma gelen balkondan silkelenme değil..adam seni yataktan atacak sen yerde adam yatakda ayakta duracak, boy farkını anca öyle kapatabiliriz..hem adam bıraktıktan sonrada kendin daha kolay silkelenebilirsin..kafa yerde, boyun altta kalmış, belin yatağın zemine denk gelmiş ayaklar havvada..iki elinlede belinden tutarsın:))))

ay eski türk filimlerinde bellerinden tutup ayaklarını havaya dikip bisiklet çevirirdiler ya..onun gibi anacım..müştak bile şaştı kaldı bu işe..

neleri denemedik ki denemekte fayda war :)) ama kocalarımız gerçekten galiba karım kafayı yedi çocuksuluk beynine wurdu der diyebilir demişlerdir :)))

asıl anlamadığım benil bildiğim sağa sola doğru silkelenecekti, seninki yukarıdan aşağıya doğru mu silkeledi..nasıl yaptınız çabuk cevap ver:))

'babaanne' dedin bitirdin beni, bu haftasonu benim ovu, ne yapsam ki bi denesem mi acaba ???? Ayrıca böyle bir teknik vardı da nasıl buket'in babaannesi bu konuyu bukete anlatmamış aceb şaştım kaldim

onun ihtiyacı kalmamış anacım 2 sene arayla 7 tane doğurmuş zaten..kadın doğuruyo 2 yaşına kadar emziriyo, sonra sütten kesiyo ötekine hamile kalıyo, hiç şaşmamış amcalarım arasında 2 şer yaş var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…