- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.741
allah davul etmezsin..kızım iş yerden sesli güldüm deli mi bu diyecekler:))
ama ben biliyorum bu yöntemi..:))
iyi silkeledi mi bari adam seni..bide bi kaldırıp çırpsaydı da tam bi otursaydı spermler..tövbe yaaa...millet ilk geceden hamile kalır yada yanlışlıkla yırtık prezervatifden bile hamile kalan var hele bizim çektiğimize bak..:))
başın dönmedimi anacım senin:))
'babaanne' dedin bitirdin beni, bu haftasonu benim ovu, ne yapsam ki bi denesem mi acaba ???? Ayrıca böyle bir teknik vardı da nasıl buket'in babaannesi bu konuyu bukete anlatmamış acebşaştım kaldim
'babaanne' dedin bitirdin beni, bu haftasonu benim ovu, ne yapsam ki bi denesem mi acaba ???? Ayrıca böyle bir teknik vardı da nasıl buket'in babaannesi bu konuyu bukete anlatmamış acebşaştım kaldim
ben denedim canım zor olsada başardık biz...deneyen arkadaşlar topikte iki tanesi hamiş şu an...
valla ben bilmem nasıl silkelediğini tarif edeyim...ayaklarımı aldı eline silkeledi...en sonunda da yeter mi dedi bende yok devam et dedim... sinirlendi. omuzlarına doğru çekti bir otarafa bir bu tarafa saalladı bıraktı yeter dedi çocuğun beyni sulanacak... sonra ki günlerde alıştı ama ben demedenn kaldır ayaklarını silkeleyeyim dedi...asıl anlamadığım benil bildiğim sağa sola doğru silkelenecekti, seninki yukarıdan aşağıya doğru mu silkeledi..nasıl yaptınız çabuk cevap ver:))
kız gerçekten bu vesileyle mi hamilelermişş..
başka sorunları okmuymuş da:))???????????????????
bacım sen şimdiden jimnastiğe başla..belini çalıştır kuvvetlendir..hatta yapmadan bir iki deneme sürüşüde yapın:)) adama göster nasıl silkeleyecek seni.. sonra o iş üzerindeyken adamın nerden aklına gelsin, adam zaten rahatlamış, boşalttmış içindeki bütün kötülükleri kurtulmuş ken seninle ne uğraşsın..yan gelir yatar bi de sigara yakar üstüne..:)) onun için baştan idman yapmak gerek:=)))))))))
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:84::84::84:
:65
burcu az önce kupayı verememiştim,şimdi takdim ediyorum
kız gerçekten bu vesileyle mi hamilelermişş..
başka sorunları okmuymuş da:))???????????????????
valla ben bilmem nasıl silkelediğini tarif edeyim...ayaklarımı aldı eline silkeledi...en sonunda da yeter mi dedi bende yok devam et dedim... sinirlendi. omuzlarına doğru çekti bir otarafa bir bu tarafa saalladı bıraktı yeter dedi çocuğun beyni sulanacak... sonra ki günlerde alıştı ama ben demedenn kaldır ayaklarını silkeleyeyim dedi...
bacım sen şimdiden jimnastiğe başla..belini çalıştır kuvvetlendir..hatta yapmadan bir iki deneme sürüşüde yapın:)) adama göster nasıl silkeleyecek seni.. sonra o iş üzerindeyken adamın nerden aklına gelsin, adam zaten rahatlamış, boşalttmış içindeki bütün kötülükleri kurtulmuş ken seninle ne uğraşsın..yan gelir yatar bi de sigara yakar üstüne..:)) onun için baştan idman yapmak gerek:=)))))))))
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:84::84::84:
:65
burcu az önce kupayı verememiştim,şimdi takdim ediyorum
idrar testini tekrarladım çift çizgiyi çıktı.. :18::18::26: eşime doktordan randevu alayım ister misin? dedim.. yok diyor 10 gün geçsin.. iyi de ben doktora gittiğim zamanda bile 10 gün geçemedi maalesef ama gitmeyelim doktora şu ana kadar hep gittik hep aynı şeyler bu sefer genel akışına bırakalım diyor.. hayırlısını versin Allah..
idrar testini tekrarladım çift çizgiyi çıktı.. :18::18::26: eşime doktordan randevu alayım ister misin? dedim.. yok diyor 10 gün geçsin.. iyi de ben doktora gittiğim zamanda bile 10 gün geçemedi maalesef ama gitmeyelim doktora şu ana kadar hep gittik hep aynı şeyler bu sefer genel akışına bırakalım diyor.. hayırlısını versin Allah..
Bende bu yöntemle hamile kalanlardanımmbir gün yorgunluktan ölüyoruz ama eğlenmekte istiyoruz ev taşıma teleşı vardı ozamanlar o işten sonra eşim ayaklarımdan tutup sirkeledi beni, dedik nasılsa olmuyo sallayalım sağa sola tutmaz ama neyse gül gül öldük ama yaparken bu hareketi, o elini beline koymayı da yaptım başka türlü belim havada kalmıyo çünkü sonuççç ortadaaaa zatennn
yok o iş oymuyor anacım ben denedim..benim boyda 1/70 ..bel kıçımı duvara yaslayıp ayaklarımı tam 90 derece dik vaziyette duvara dayalı durdum ama ııı yok..olmuyo..bak benim aklıma gelen balkondan silkelenme değil..adam seni yataktan atacak sen yerde adam yatakda ayakta duracak, boy farkını anca öyle kapatabiliriz..hem adam bıraktıktan sonrada kendin daha kolay silkelenebilirsin..kafa yerde, boyun altta kalmış, belin yatağın zemine denk gelmiş ayaklar havvada..iki elinlede belinden tutarsın:))))
ay eski türk filimlerinde bellerinden tutup ayaklarını havaya dikip bisiklet çevirirdiler ya..onun gibi anacım..müştak bile şaştı kaldı bu işe..
asıl anlamadığım benil bildiğim sağa sola doğru silkelenecekti, seninki yukarıdan aşağıya doğru mu silkeledi..nasıl yaptınız çabuk cevap ver:))
onun ihtiyacı kalmamış anacım 2 sene arayla 7 tane doğurmuş zaten..kadın doğuruyo 2 yaşına kadar emziriyo, sonra sütten kesiyo ötekine hamile kalıyo, hiç şaşmamış amcalarım arasında 2 şer yaş var:))
ben denedim canım zor olsada başardık biz...deneyen arkadaşlar topikte iki tanesi hamiş şu an...
valla ben bilmem nasıl silkelediğini tarif edeyim...ayaklarımı aldı eline silkeledi...en sonunda da yeter mi dedi bende yok devam et dedim... sinirlendi. omuzlarına doğru çekti bir otarafa bir bu tarafa saalladı bıraktı yeter dedi çocuğun beyni sulanacak... sonra ki günlerde alıştı ama ben demedenn kaldır ayaklarını silkeleyeyim dedi...
Bende bu yöntemle hamile kalanlardanımmbir gün yorgunluktan ölüyoruz ama eğlenmekte istiyoruz ev taşıma teleşı vardı ozamanlar o işten sonra eşim ayaklarımdan tutup sirkeledi beni, dedik nasılsa olmuyo sallayalım sağa sola tutmaz ama neyse gül gül öldük ama yaparken bu hareketi, o elini beline koymayı da yaptım başka türlü belim havada kalmıyo çünkü sonuççç ortadaaaa zatennn
Ayyyy Bedriye hadi hayırlısı canım benim içini ferah tut kötü şeyler düüşünme kötü düşünüp kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsunnn doktora da git bence ihmal etme canım hayırlısı olsun inşallah ayyy ne güzelllll çok sevindimmm ve güzel şeyler hissediyorum senin içinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?