Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yawgülmekten belim ağrıdı Allahtan evdeyim tatildeyim... serbestçe gülebiliyorum...oyyyy nefesim kesildi...
valla canım iyi silkeleyip silkelemediğini şubat 15 de göreceğiz bakalım sonuca göre ben sizlere bildiririm... çırp dedim ama yatak odasından yan tarafa ses gider diye ses çıkartmadık..
valla ben urfada kaldığım sene de hep hayret etmişimdir... kızı bir hafta içinde nişanlıyorlar bir hafta sonra düğününü yapıyorlar... anacım pek fazla uzun sürmüyor 1 ay sonra hamile kaldığını öğreniyorduk... oy anam oyyy derdim sen kendini o kadar yırtt ki bak elalem çatır çatır doğuruyor diyordum...
baş dönme meselesine gelince başım dönmemişti ama midem bulanmıştı itiraf edeyim...ya çok gülmekten ya da tepe aşağı fazla durmaktan

'babaanne' dedin bitirdin beni, bu haftasonu benim ovu, ne yapsam ki bi denesem mi acaba ???? Ayrıca böyle bir teknik vardı da nasıl buket'in babaannesi bu konuyu bukete anlatmamış aceb şaştım kaldim

bacım sen şimdiden jimnastiğe başla..belini çalıştır kuvvetlendir..hatta yapmadan bir iki deneme sürüşüde yapın:)) adama göster nasıl silkeleyecek seni.. sonra o iş üzerindeyken adamın nerden aklına gelsin, adam zaten rahatlamış, boşalttmış içindeki bütün kötülükleri kurtulmuş ken seninle ne uğraşsın..yan gelir yatar bi de sigara yakar üstüne..:)) onun için baştan idman yapmak gerek:=)))))))))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:84::84::84:
:65

burcu az önce kupayı verememiştim,şimdi takdim ediyorum

'babaanne' dedin bitirdin beni, bu haftasonu benim ovu, ne yapsam ki bi denesem mi acaba ???? Ayrıca böyle bir teknik vardı da nasıl buket'in babaannesi bu konuyu bukete anlatmamış aceb şaştım kaldim

ben denedim canım zor olsada başardık biz...deneyen arkadaşlar topikte iki tanesi hamiş şu an...

asıl anlamadığım benil bildiğim sağa sola doğru silkelenecekti, seninki yukarıdan aşağıya doğru mu silkeledi..nasıl yaptınız çabuk cevap ver:))
valla ben bilmem nasıl silkelediğini tarif edeyim...ayaklarımı aldı eline silkeledi...en sonunda da yeter mi dedi bende yok devam et dedim... sinirlendi. omuzlarına doğru çekti bir otarafa bir bu tarafa saalladı bıraktı yeter dedi çocuğun beyni sulanacak... sonra ki günlerde alıştı ama ben demedenn kaldır ayaklarını silkeleyeyim dedi...

kız gerçekten bu vesileyle mi hamilelermişş..
başka sorunları okmuymuş da:))???????????????????

2sinde de vardı sorun birisi pkoluydu onu iyi biliyorum diğeri de tedavi görüyordu klomen kullanıyordu ara vermişti gelecek ay yeniden başlayacaktı...ve bu ay her ikisi de hamiş...

deneme sürüşü

idrar testini tekrarladım çift çizgiyi çıktı.. :18::18::26: eşime doktordan randevu alayım ister misin? dedim.. yok diyor 10 gün geçsin.. iyi de ben doktora gittiğim zamanda bile 10 gün geçemedi maalesef ama gitmeyelim doktora şu ana kadar hep gittik hep aynı şeyler bu sefer genel akışına bırakalım diyor.. hayırlısını versin Allah..

kız gerçekten bu vesileyle mi hamilelermişş..
başka sorunları okmuymuş da:))???????????????????

Bende bu yöntemle hamile kalanlardanımm bir gün yorgunluktan ölüyoruz ama eğlenmekte istiyoruz ev taşıma teleşı vardı ozamanlar o işten sonra eşim ayaklarımdan tutup sirkeledi beni, dedik nasılsa olmuyo sallayalım sağa sola tutmaz ama neyse gül gül öldük ama yaparken bu hareketi, o elini beline koymayı da yaptım başka türlü belim havada kalmıyo çünkü sonuççç ortadaaaa zatennn

Serap bende geçen ay denemiştim burdan duydum galiba bizimki yavrum hiç sesini çıkartmadı yazıkkkk :))) neyse ben bu ayda deneyim bu silkelenme olayını

yaaa çok komiksinizzz gülmekten bir hal oldumm.. çamaşır gibi silkeliyor mı bizi

Ayyyy Bedriye hadi hayırlısı canım benim içini ferah tut kötü şeyler düüşünme kötü düşünüp kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsunnn doktora da git bence ihmal etme canım hayırlısı olsun inşallah ayyy ne güzelllll çok sevindimmm ve güzel şeyler hissediyorum senin içinnn

canım erkekler bu konularda daha soğukkanlı davranıyorlar ama doktorada gitsen emin ol doktor birşey yapamıyor keseyi görene kadar... bence kan verme ihtimalin varsa kan ver eşinin dediği gibi anca 5-6 gün sonra değerin yüksekse görünür o zaman gidersin... benaslen öyle yapacağım şayet gelmezse kırmızılar 25 şubattan önce doktora gitmek yok gitsemde birşey göremeyecek kese oluşmamış olacak çünkü...kendi kendimi yiyip bitireceğim...

herhangi bir sorunun yoksa bence de bekle... ama rahat etmek istiyorsan git...

anaaaaaaaaaaaaammmm bedriyeeeeeeeeeeeeeeeee...ayyyyyyyyyyyyy durheleeeeeeee..kız şimdi hamile misin yani...

ay gözümüz aydın..ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim:))))))))))tey tey tey

ay bedriyecim elbetteki sen ve eşin bilirsiniz ama doktor işini uzatma derim..ee malum biz normal bir şekilde hamile kalamıyoruz..kalıncada kendimizi doktorlardan alamıyoruz..anaaaaaaaaamm tümayla elti oldunuz..ikinizde aynı zaman kaldınız...ayyyyyyyy topik coştu anacım..

ayyyyyyyyyyyyyçiğdeeeeeeeeeeeeeeeemm niye baştan söylemiyosun..ben yarın bilet alıyorum ankaraya gitmem gerek:))))))))))

Ayyyy çatlıcaaaaam bi ara verin buket hırs yaptım,bunu denemeliyim :))))))
Sonucu yazarım, tabiki kafamı yatağın kenarına çarpıp travma geçirmemış olursam

ben denedim canım zor olsada başardık biz...deneyen arkadaşlar topikte iki tanesi hamiş şu an...

amaaaan iyice gaza geldim, gaz demişken deneme sürüşü diyorum başka da birşey demiyorum :)))))))))))))))))

ahhhhhaaaa üçüncü de çıktı ortaya..inşallah dördüncü de ben olurum...
zaten dört benim uğurlu sayım

hissediyor musun gerçekten de.. inşAllah.. kötüyü düşünmüyorum.. iyiyide düşünmüyorum.. notr durumdayım şu an.. inşAllah hepimiz için en iyiyi nasip etsin Allah..

ya dün akşam nete girdim hamile birisi form açmış "avakadoya aşeriyorum" tarzı.. inan girip baktım buket sen mi açtın konuyu diye..

bedriyeeeeeeeeeeeeeeee

Kızzzzzzzzzzz oley maşallah

Rabbim tamamına erdirsin 9 ay boyunca sımsıkı tutunsun inşallah 10 gün nasıl bekleyeceksin anacım???
:18:

gul1982 / B.GÜL

01.02.2013 cuma

sağlıklı hamişlik+kolay doğum

sekerkiz67 / B.TUĞBA

02.02.2013 c.tesi

sağlıklı sorunsuz hamişlik

akyuzcigdem / ÇİĞDEM

03.02.2013 pazar

sağlıklı hamişlik+kolay doğum

yasemnn / K.YASEMİN
kızlar nihayet dün duaları bitirdim.Rabbim hepinizin gönlündekini versin inşallah.dün geçmişi okuyamadan çıktım gene.yeni duaya başlamıyormuyuz?yasemin bişey yazmamış ilk sayfaya.bi ara bebek için değil aile huzuru ve sağlık için okuyalım demişsiniz.ne oldu sonra bilen varmı?

canım tebrik ederim.hemen kötü düşünme lütfen.Rabbim bu defa sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip eder inşallah.Du bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…