- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.761
hissediyor musun gerçekten de..inşAllah.. kötüyü düşünmüyorum.. iyiyide düşünmüyorum.. notr durumdayım şu an.. inşAllah hepimiz için en iyiyi nasip etsin Allah..
ya dün akşam nete girdim hamile birisi form açmış "avakadoya aşeriyorum" tarzı.. inan girip baktım buket sen mi açtın konuyu diye..
anaaaaaaaaaaaaammmm bedriyeeeeeeeeeeeeeeeee...ayyyyyyyyyyyyy durheleeeeeeee..kız şimdi hamile misin yani...
ay gözümüz aydın..ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim:))))))))))tey tey tey
ay bedriyecim elbetteki sen ve eşin bilirsiniz ama doktor işini uzatma derim..ee malum biz normal bir şekilde hamile kalamıyoruz..kalıncada kendimizi doktorlardan alamıyoruz..anaaaaaaaaamm tümayla elti oldunuz..ikinizde aynı zaman kaldınız...ayyyyyyyy topik coştu anacım..
ayyyyyyyyyyyyyçiğdeeeeeeeeeeeeeeeemm niye baştan söylemiyosun..ben yarın bilet alıyorum ankaraya gitmem gerek:))))))))))
bedriyecim gözün aydın inş her şey güzel olacak çok sewindim cnmm .. hayırlısıı rabbim hayırlı kılsın inş...
canım tebrik ederim.hemen kötü düşünme lütfen.Rabbim bu defa sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip eder inşallah.Du bakalım.
hissediyor musun gerçekten de..inşAllah.. kötüyü düşünmüyorum.. iyiyide düşünmüyorum.. notr durumdayım şu an.. inşAllah hepimiz için en iyiyi nasip etsin Allah..
ya dün akşam nete girdim hamile birisi form açmış "avakadoya aşeriyorum" tarzı.. inan girip baktım buket sen mi açtın konuyu diye..
canım Buket imm benim için sevinmemize erken.. daha önceki yaşadığım kötü tecrübelerden dolayı erkence sevinmeyelimde olurda bende kalırsa hayırlısıyla o zaman kese, kalp atışı görürsek seviniriz inşAllah.. Yaa doktora gitcek miyiz acaba? Eşim benden de çok gerildi surat 5 karış.. doktora gitsek ne oluyor diyor kısmet olucaksa zaten olur, en azından kendimizi yıpratmamış oluruz diyor... deli ya.. sanki ultrasona onu alıcak adam.. hayır şu an gideceğim güvenebileceğim birdoktorda yok, önceki gebeliklerimi takp eden kadın iyi bir kadındı ama bu sefer ona gitmek istemiyorum, sanki orada yine herşeyi başa sarıcam gibime geliyor, korkuyorum.. gerçi doktora gitmeye fırsatım olur mu oda şüpheli..
anaaaaaaaaaaaaammmm bedriyeeeeeeeeeeeeeeeee...ayyyyyyyyyyyyy durheleeeeeeee..kız şimdi hamile misin yani...
ay gözümüz aydın..ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim:))))))))))tey tey tey
ay bedriyecim elbetteki sen ve eşin bilirsiniz ama doktor işini uzatma derim..ee malum biz normal bir şekilde hamile kalamıyoruz..kalıncada kendimizi doktorlardan alamıyoruz..anaaaaaaaaamm tümayla elti oldunuz..ikinizde aynı zaman kaldınız...ayyyyyyyy topik coştu anacım..
ayyyyyyyyyyyyyçiğdeeeeeeeeeeeeeeeemm niye baştan söylemiyosun..ben yarın bilet alıyorum ankaraya gitmem gerek:))))))))))
idrar testini tekrarladım çift çizgiyi çıktı.. :18::18::26: eşime doktordan randevu alayım ister misin? dedim.. yok diyor 10 gün geçsin.. iyi de ben doktora gittiğim zamanda bile 10 gün geçemedi maalesef ama gitmeyelim doktora şu ana kadar hep gittik hep aynı şeyler bu sefer genel akışına bırakalım diyor.. hayırlısını versin Allah..
canım hayırlısı olsun inşallah.. Ama lekelenmen varsa yada olursa bekleME git kan tsti yaptır olurmu..idrar testini tekrarladım çift çizgiyi çıktı.. :18::18::26: Eşime doktordan randevu alayım ister misin? Dedim.. Yok diyor 10 gün geçsin.. Iyi de ben doktora gittiğim zamanda bile 10 gün geçemedi maalesef ama gitmeyelim doktora şu ana kadar hep gittik hep aynı şeyler bu sefer genel akışına bırakalım diyor.. Hayırlısını versin allah..
Oyyyy Bedriyeciğimmm Çok sevindimmm, Allah inşallah sana tutunmasını nasip etsinnDün okadar hamiş provası yapıldı bu topikte herkes hamişti hihiiii, boş çıkmadı bak sen ve Tümay inşallah bebeşiniz sizinle kalırrr
sağolasın canım allah razı olsun..sündüz -gül -tuğba -çiğdem -k.yasemin canlar duanızı okudum reglm yeni bitti o yüzden geciktim, rabbim gül ,sündüzve çiğdeme kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin, tugba, yasemine hayirli saglikli evlatlar versin
bedriye, tümay ve gamze'nin bebekleride sımsıkı hayırla sağlıkla tutunsun inşallah
hee bissürü prova yaptık o yüzden oldubbdün bedriyede evrene pozitif mesaj gönderiyordu:))
bende gönderiyorum ama şuan en umutsuz vaka benim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?