Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bedriyecim gözün aydın inş her şey güzel olacak çok sewindim cnmm .. hayırlısıı rabbim hayırlı kılsın inş...

yok kıııııızz..ama ben dün markette avakad gördüm aldım..rahme iyi geliyomuş diye..iki tane sayıyla..daha önce burcuyla konuşmuştuk herealde rendeleyip limon tuz döküp yiyiliyomuş..

:))

bak eğer nötr sen çok sevindim..inan bana çok sevindim..varmış gibi havalara uçma ama yokmuş gibi de davranma, dikkat et, eğer on gün bekleyeceksen on günden sonrada muhakkak doktora git..tahlil tetkik ne varsa yaptır inşallah iyi olacak bedriyecim inşalaaaaaaaaaaaaaaaaaah

canım Buket imm benim için sevinmemize erken.. daha önceki yaşadığım kötü tecrübelerden dolayı erkence sevinmeyelimde olurda bende kalırsa hayırlısıyla o zaman kese, kalp atışı görürsek seviniriz inşAllah.. Yaa doktora gitcek miyiz acaba? Eşim benden de çok gerildi surat 5 karış.. doktora gitsek ne oluyor diyor kısmet olucaksa zaten olur, en azından kendimizi yıpratmamış oluruz diyor... deli ya.. sanki ultrasona onu alıcak adam.. hayır şu an gideceğim güvenebileceğim birdoktorda yok, önceki gebeliklerimi takp eden kadın iyi bir kadındı ama bu sefer ona gitmek istemiyorum, sanki orada yine herşeyi başa sarıcam gibime geliyor, korkuyorum.. gerçi doktora gitmeye fırsatım olur mu oda şüpheli..

bu arada bugün geyiğin dibine vurmuşsunuz maşallah.şu silkeleme meselesini ben desperate housewives dizisinde görmüştüm.ordada aynen o şekilde yapıyorlardı.bazen çüğdemin dediği gibi keyfimiz yerindeyse geyiğine bizde yapar güleriz ama vakti gelmeden silkelensen,çırpılsan,hamuda kalksan,parande atsan olmuyor işte.Vakti gelenede biri vesile oluyor...

buarada tümaycım geçmiş olsun canım.Allah hayırlısı ile şifalar versin inşallah.Kaç yaşında babaannnen?

bari gitde bi kan testi yap şekerim Bedriye inşallah herşey çokkkk güzelllll olucakkkkk

ben çıkıyorum kızlar.hepinize iyi günler.yeni dua listesi yapılırken beni de eklemeyi unutmayın lütfen.Allah a emanet olun.Sizde bebişlerinizde

canımsın...senin öncelikle yapman gereken kendine çık iyi bi doktor bulmak olmalı..sen bu on gün içinde doktor ara..sonrada o doktora git neyin var neyin yok anlat ve mümkünse özele git...doktorun muayenehanesine yani..bu bi gerçek ki kendi yerlerinde daha detaylı ilgileniyorlar..
ama bak başından savma doktor araştır noolur...eşinde hakli olabilir kendince,,inşallah iyi olur hayırlısı olur..en önemlisi sağlıklı olur :))

Koooooşşşşşşşşşşşşş Bukeeeeeeeeeettttttttt koşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yakala kocanı da şöyle bir temiz silkelesin seniiiiiiiiiiiiiiiiii

Oyyyy Bedriyeciğimmm Çok sevindimmm, Allah inşallah sana tutunmasını nasip etsinn Dün okadar hamiş provası yapıldı bu topikte herkes hamişti hihiiii, boş çıkmadı bak sen ve Tümay inşallah bebeşiniz sizinle kalırrr

Anammm gözlerime inanamıyorumm sessiz atın çiftesi pek olur derlerr sessiz sessiz durdun neler neler yapmışsın canım yaaaa gözün aydın olsun inş. sımsıkı tutunur sana dualarımızın kabul oldugunu bilmek ne güzelll

Bedriye cok sevindim insallah hersey yolunda gider....Benim kanamama ragmen belirtilerim devam ediyor kasik agrisi goguslerim dolgun belki kuzucugum birakmaz beni dunur oluruz

Babannem 96 yasinda yanina kimseyi almiyorlarmis beni evime goturun diyormus ben olucem zaten diyormus...

canım hayırlısı olsun inşallah.. Ama lekelenmen varsa yada olursa bekleME git kan tsti yaptır olurmu..

Son düzenleme:
Sündüz -gül -tuğba -çiğdem -k.yasemin canlar duanızı okudum reglm yeni bitti o yüzden geciktim, rabbim gül ,sündüzve çiğdeme kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin, tugba, yasemine hayirli saglikli evlatlar versin

Bedriye, tümay ve gamze'nin bebekleride sımsıkı hayırla sağlıkla tutunsun inşallah

hee bissürü prova yaptık o yüzden oldubbdün bedriyede evrene pozitif mesaj gönderiyordu:))

bende gönderiyorum ama şuan en umutsuz vaka benim:)))

sağolasın canım allah razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…