- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.781
Bedriye cok sevindim insallah hersey yolunda gider....Benim kanamama ragmen belirtilerim devam ediyor kasik agrisi goguslerim dolgun belki kuzucugum birakmaz beni dunur oluruz
Babannem 96 yasinda yanina kimseyi almiyorlarmis beni evime goturun diyormus ben olucem zaten diyormus...
Bukettttttt atla gel ankaraya şekerimmmmm sende dönüşte umut dolu olursun inan bana
İki de bir netten düşüp duruyorum
aynen aynen durmak yok çalışmalara devam...atla gel şaban..
ben bu iyi çözdüm aslı..önce belinin altına minder koyacan eğim kazandıracam sonra herif seni silkeleyecek silkeledikten sonra iki kat minderin üstüne bırakacak, yatak düzlemiyle 75 derece açı yapacak şekilde yatacaksın:) anca..
düşe kalka olgunlaşcan işte
canımsın...senin öncelikle yapman gereken kendine çık iyi bi doktor bulmak olmalı..sen bu on gün içinde doktor ara..sonrada o doktora git neyin var neyin yok anlat ve mümkünse özele git...doktorun muayenehanesine yani..bu bi gerçek ki kendi yerlerinde daha detaylı ilgileniyorlar..
ama bak başından savma doktor araştır noolur...eşinde hakli olabilir kendince,,inşallah iyi olur hayırlısı olur..en önemlisi sağlıklı olur :))
Oyyyy Bedriyeciğimmm Çok sevindimmm, Allah inşallah sana tutunmasını nasip etsinnDün okadar hamiş provası yapıldı bu topikte herkes hamişti hihiiii, boş çıkmadı bak sen ve Tümay inşallah bebeşiniz sizinle kalırrr
Anammm gözlerime inanamıyorumm sessiz atın çiftesi pek olur derlerr sessiz sessiz durdun neler neler yapmışsıncanım yaaaa gözün aydın olsun inş. sımsıkı tutunur sana dualarımızın kabul oldugunu bilmek ne güzelll
Bedriye cok sevindim insallah hersey yolunda gider....Benim kanamama ragmen belirtilerim devam ediyor kasik agrisi goguslerim dolgun belki kuzucugum birakmaz beni dunur oluruz
Babannem 96 yasinda yanina kimseyi almiyorlarmis beni evime goturun diyormus ben olucem zaten diyormus...
canım hayırlısı olsun inşallah.. Ama lekelenmen varsa yada olursa bekleME git kan tsti yaptır olurmu..
Canim dedigin doktor ermenimi ozel bi hastanede bende onun cok methini duydum bebegimin kalp atislarini duyarsam ona gitcem onemli olan isini iyi yapmasi bence.....bir doktor vardı uzun zamandır aklımda yaşlıcana bir adam, riskli gebeliklerde iyiymiş.. müslüman değil sanırım sıkıntı olur mu? Taktım da sorayım dedim.. Eşim haklı olabilir bencede çünkü doktorlara gidiyorum kanamalarım başlıyor vs.. sıkıyorum kendimi.. dur bakemm gün olaaa harman olaaa..
İnşAllah hepimiz hamile ve anne oluruz hayırlısıylaa.. canımm benimm çok çok sağoll.. hayırlısını versin inşAllah mevlam, sağlığıyla..
caaannııımmmm.. atımmm benn attııımmmmm....dualarımız kabul oluyor Allah a bin şükür.. inşAllah bu sefer yüzüm güler diye umut ediyorum..
Tümay zaten kanama falan boş Rabbim ol desin olucak ve ben inanıyorum sana inşAllah Rabbim hayırlısıyla güldürecek yüzünü, bende gebelik belirtisi pek yok, göğüslerim dolgun, bastırınca acı var, sabah bir iki mide bulantım oldu birde wc ye çıkıyorum aama bunların hepsi psikolojikde olabilir net değilimm.. bilemiyorum ya dün daha çok gebelik havamdaydımşu an hiç o havada değilim, hissetmiyorum hiçbirşey.. Hayırlısını diliyorum Allah tan.. Belki öncekilerde çok sevinmiştim bir de bu aşamaya 4.gelişimm sonrası olmadı ya onunda huzursuzluğu var sanırım o yüzdende hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorum..sigarada içiyorum Babannene dua ettim Tümay Allah ım hayırlı şifalar versin, herşeyin hayırlısını kısmet etsin.
gül'ümm benimm çok sağol.. Canımm lekelenme şu an yok çok şükür, asıl adet günüm yarın zaten.. Hani yarına falanda gelmezse adetim kan testi yaptrırım o zaman hayırlısıyla..
[SUB][/SUB]
Canim dedigin doktor ermenimi ozel bi hastanede bende onun cok methini duydum bebegimin kalp atislarini duyarsam ona gitcem onemli olan isini iyi yapmasi bence.....
ermeniymiş sanırım daha önce ermeni hastanesindeymiş uzun zamandır avrasya hospitaldaymış
istepan suna-- iyi demişler.. sende de aynı doktor mu?..
Evet canim o esimin arkadasi tavsiye etti.
buketcim tefriciyeni 100 e tamamladim,rabbim insallah kabul eder, Allah evine huzur ve bereket versin, eşinle arandaki muhabbet ve sevgi çogalsın artsın ve insallah tez zamanda temelli olarak bir arada yaşarsiniz, veeee hayırli sağlıklı evlatlarıniz olur
tümay-bedriye-gamze sizin için birer kez salaten tuncina okudum, bebekleriniz saglikla tutunsun diye, bide tümayin babaannesi içinde 1 tane okudum rabbim kabul etsin, niye bu duayi okudum derseniz içimden geldi ,kabul olur inşallah
idrar testini tekrarladım çift çizgiyi çıktı.. :18::18::26: eşime doktordan randevu alayım ister misin? dedim.. yok diyor 10 gün geçsin.. iyi de ben doktora gittiğim zamanda bile 10 gün geçemedi maalesef ama gitmeyelim doktora şu ana kadar hep gittik hep aynı şeyler bu sefer genel akışına bırakalım diyor.. hayırlısını versin Allah..
bedriyecim bırak sigarayı içmee bebek için ayrı kendin için bırak cnm ...
buketcim tefriciyeni 100 e tamamladim,rabbim insallah kabul eder, Allah evine huzur ve bereket versin, eşinle arandaki muhabbet ve sevgi çogalsın artsın ve insallah tez zamanda temelli olarak bir arada yaşarsiniz, veeee hayırli sağlıklı evlatlarıniz olur
tümay-bedriye-gamze sizin için birer kez salaten tuncina okudum, bebekleriniz saglikla tutunsun diye, bide tümayin babaannesi içinde 1 tane okudum rabbim kabul etsin, niye bu duayi okudum derseniz içimden geldi ,kabul olur inşallah
aaaa çok sevindim yuppi Allah ım inş bebeğini kucağına alırsın bu seferçok heyecanlı olmalısın ben bile çok heyecanlandım birden okuyunca Rabb im tamamına erdirsin inş
buket tefriciyeni okudum Allah kabul eder inş ne sıkıntın varsa gidersin en kısa zamanda meleğin gelir inş
hepinizi öptüm kendinize çook iyi bakın
çok çok haklısında alışkanlık işte ya sigarayla bağım maalesef çok kuvvetli benim.. terapiye falan da gittim bana mısın demedi ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?