Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyaaaaaaa kıyamamm benn hiç yaşlılaraa

Bukettttttt atla gel ankaraya şekerimmmmm sende dönüşte umut dolu olursun inan bana

atla gel şaban..

ben bu iyi çözdüm aslı..önce belinin altına minder koyacan eğim kazandıracam sonra herif seni silkeleyecek silkeledikten sonra iki kat minderin üstüne bırakacak, yatak düzlemiyle 75 derece açı yapacak şekilde yatacaksın:) anca..

Ben çıkıyorum kızlarr mesaim bittiiiii
ama belim kopuyo bugün, ayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa telefonum geldiii artık sizi yakından takipe devammmmmmmmmmm
Öpüldünüzzzzzzz

aynen aynen durmak yok çalışmalara devam...

düşe kalka olgunlaşcan işte

olgunlaşalım canım... bir yerimizi kırmasak bari...

bir doktor vardı uzun zamandır aklımda yaşlıcana bir adam, riskli gebeliklerde iyiymiş.. müslüman değil sanırım sıkıntı olur mu? Taktım da sorayım dedim.. Eşim haklı olabilir bencede çünkü doktorlara gidiyorum kanamalarım başlıyor vs.. sıkıyorum kendimi.. dur bakemm gün olaaa harman olaaa..

İnşAllah hepimiz hamile ve anne oluruz hayırlısıylaa.. canımm benimm çok çok sağoll.. hayırlısını versin inşAllah mevlam, sağlığıyla..

caaannııımmmm.. atımmm benn attııımmmmm.... dualarımız kabul oluyor Allah a bin şükür.. inşAllah bu sefer yüzüm güler diye umut ediyorum..

Tümay zaten kanama falan boş Rabbim ol desin olucak ve ben inanıyorum sana inşAllah Rabbim hayırlısıyla güldürecek yüzünü, bende gebelik belirtisi pek yok, göğüslerim dolgun, bastırınca acı var, sabah bir iki mide bulantım oldu birde wc ye çıkıyorum aama bunların hepsi psikolojikde olabilir net değilimm.. bilemiyorum ya dün daha çok gebelik havamdaydım şu an hiç o havada değilim, hissetmiyorum hiçbirşey.. Hayırlısını diliyorum Allah tan.. Belki öncekilerde çok sevinmiştim bir de bu aşamaya 4.gelişimm sonrası olmadı ya onunda huzursuzluğu var sanırım o yüzdende hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorum..sigarada içiyorum Babannene dua ettim Tümay Allah ım hayırlı şifalar versin, herşeyin hayırlısını kısmet etsin.

canım hayırlısı olsun inşallah.. Ama lekelenmen varsa yada olursa bekleME git kan tsti yaptır olurmu..

gül'ümm benimm çok sağol.. Canımm lekelenme şu an yok çok şükür, asıl adet günüm yarın zaten.. Hani yarına falanda gelmezse adetim kan testi yaptrırım o zaman hayırlısıyla..

[SUB][/SUB] Canim dedigin doktor ermenimi ozel bi hastanede bende onun cok methini duydum bebegimin kalp atislarini duyarsam ona gitcem onemli olan isini iyi yapmasi bence.....

[SUB][/SUB]
Canim dedigin doktor ermenimi ozel bi hastanede bende onun cok methini duydum bebegimin kalp atislarini duyarsam ona gitcem onemli olan isini iyi yapmasi bence.....

ermeniymiş sanırım daha önce ermeni hastanesindeymiş uzun zamandır avrasya hospitaldaymış
istepan suna-- iyi demişler.. sende de aynı doktor mu?..

Evet canim o esimin arkadasi tavsiye etti.

Benimde tanıdğım tavsiye etti aslında gebelik için değildi tavsiye ettiği zamanlar düşüklerimin araştırılmasında falan git diye demişlerdi işte o zamanlarda aklımda kalan doktor bu.. bakalım sağlıklısıyla Tümay ımm iyi günler görürüz ve iyi şeyler konuşmaya gideriz inşAllah.

buketcim tefriciyeni 100 e tamamladim,rabbim insallah kabul eder, Allah evine huzur ve bereket versin, eşinle arandaki muhabbet ve sevgi çogalsın artsın ve insallah tez zamanda temelli olarak bir arada yaşarsiniz, veeee hayırli sağlıklı evlatlarıniz olur

tümay-bedriye-gamze sizin için birer kez salaten tuncina okudum, bebekleriniz saglikla tutunsun diye, bide tümayin babaannesi içinde 1 tane okudum rabbim kabul etsin, niye bu duayi okudum derseniz içimden geldi ,kabul olur inşallah

Agzina saglik kuzum Rabbim tez zamanda sanada hamilelik nasip etsin.

aaaa çok sevindim yuppi Allah ım inş bebeğini kucağına alırsın bu sefer çok heyecanlı olmalısın ben bile çok heyecanlandım birden okuyunca Rabb im tamamına erdirsin inş

buket tefriciyeni okudum Allah kabul eder inş ne sıkıntın varsa gidersin en kısa zamanda meleğin gelir inş

hepinizi öptüm kendinize çook iyi bakın

Burcuuu canım benimm Allah Razı olsun.. Allah muradını hayırlı tez vakitlerde sana versin inşAllah.. çok çok sağol..

Tubaccıımmmm heyecanlı değilim canım hiç hemde herhangi bir değişiklik yok bende sadece idrar testi yaptım kana gitmedim sanırım uzun bir zamanda gitmeyeceğim.. Hayırlısı olsun inşAllah herşeyin.. bişey hissetmiyorum ya, ailemlede paylaşmadım kimseye söylemeyi de düşünmüyorum.. boşyere ortalığı ayağa kaldırmayayım şimdi.. ama tabi gönlüm yüreğim binbir umutla çalkalanıyor..

çok çok haklısında alışkanlık işte ya sigarayla bağım maalesef çok kuvvetli benim.. terapiye falan da gittim bana mısın demedi ya..

tatlım seni çok iyi anlıyorum benim de en büyük endişemdi sigaraydı hamilelikten önce ve 7. haftaya kadar azaltarak içtim maalesef ama bitti 2 ay olacak nerdeyse ama çok rahatım aklıma bile gelmiyor inan ben normalde az içmek için kastığımda 1 paket kasmadığımda 1.5 muhabbet falan olduğunda arkadaşlarla 2 paketi buluyordu içtiğim ve 16 yaşımda başladım aralıksız içtim düşün... bırakılıyor canım için rahat olsun ben yöntemimi söyleyeyim bebeği öğrendikten sonra çok canım istediğinde yakıyordum sigarayı 3 nefes çekip söndürüyordum 2 saatte bir falan çok canım çekiyordu işte o nefesleri toplasan günde 2 sigara etmiyordu ve 1 sigarayı sonuna karadar içmediğin için de etkisi az oluyor... öyle işte canım halledersin bebeğin sevgisi terapiye milyon basar merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…