- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.801
günaydın kızlar dün çok yorucu bir gün geçirdimm..
doktorla randevum vardı biliyorsunuz... beni karından muane etti.. keseyi göremedi ama rahimde kalınlaşma oluşmuş dedi.. kan değer ancak 1000-1500 arası olunca kese gözükürmüşş..
beta hcg ve progeston hormon testi istedi... onların sonucuda
beta hcg - 101,00
progestan - 17,18
doktor 32 den 101 e yükselmiş bu iyi dedi progestan hormonunda 17,18 buda iyi dedi ama progestan hormonu biz 20 nin üzerinde olmasını daha çok seviyoruz dedi.. progeston hapı verdi sabah akşam
ama progeston hapı dün akşam içtimm bir baş dönmesi yaptı bende anlatamam... ama bebeğim için değer
ayın 13 ünde gel dedi keseyi ozaman görmemiz lazım dedi... inşallah kızlar keseyide kalp atışınıda görürüz inşallahh... ALLAH ım o günleride doğumunuda görmeyi nasip eder inşallahhhh....
doktorla randevum vardı biliyorsunuz... beni karından muane etti.. keseyi göremedi ama rahimde kalınlaşma oluşmuş dedi.. kan değer ancak 1000-1500 arası olunca kese gözükürmüşş..
beta hcg - 101,00
progestan - 17,18
doktor 32 den 101 e yükselmiş bu iyi dedi progestan hormonunda 17,18 buda iyi dedi ama progestan hormonu biz 20 nin üzerinde olmasını daha çok seviyoruz dedi.. progeston hapı verdi sabah akşam
ama progeston hapı dün akşam içtimm bir baş dönmesi yaptı bende anlatamam... ama bebeğim için deayın 13 ünde gel dedi keseyi ozaman görmemiz lazım dedi... inşallah kızlar keseyide kalp atışınıda görürüz inşallahh... ALLAH ım o günleride doğumunuda görmeyi nasip eder inşallahhhh....
buketcim tefriciyeni 100 e tamamladim,rabbim insallah kabul eder, Allah evine huzur ve bereket versin, eşinle arandaki muhabbet ve sevgi çogalsın artsın ve insallah tez zamanda temelli olarak bir arada yaşarsiniz, veeee hayırli sağlıklı evlatlarıniz olur
tümay-bedriye-gamze sizin için birer kez salaten tuncina okudum, bebekleriniz saglikla tutunsun diye, bide tümayin babaannesi içinde 1 tane okudum rabbim kabul etsin, niye bu duayi okudum derseniz içimden geldi ,kabul olur inşallah
ay bedriye sende mi hamilesin. ben kaçırdım galiba, çok çokkk sevindim.
Günaydın kızlar, gece hiç uyumadım bacaklarıma kramp girip durdu ağrıyla uyandım her seferinde off nasıl çalışıcam ben bugün hiç bilmiyorum...
beta hcg - 101,00
progestan - 17,18
ama progeston hapı dün akşam içtimm bir baş dönmesi yaptı bende anlatamam... ama bebeğim için değer
ayın 13 ünde gel dedi keseyi ozaman görmemiz lazım dedi... inşallah kızlar keseyide kalp atışınıda görürüz inşallahh... ALLAH ım o günleride doğumunuda görmeyi nasip eder inşallahhhh....
Canım benim çok sağoll.. ama benim ki kesin hamilelik değil.. çünkü idrar testinde gördüm pozitifi..kan testi yaptırmadım adet günüm normalde bugun o geçsin birkaç günde üzerinden geçsin eğer ki gelmezse o zaman gideceğim kısmetse, hayırlısı bakalım..
gamzecim gözün aydın. bir haftan var için içine sığmaz şimdi heyecandan meraktan. inşallah doktora her gidişinde hayırlı haberler alırsın.günaydın kızlar dün çok yorucu bir gün geçirdimm..
beta hcg - 101,00
progestan - 17,18
idrarda pozitif çıkmışsa doğrudur farklı markalarda bir kaç test yapsaydın keşke. inşallah hayırlısı ile vardır bebişin. daha 1-2 ay önce karamsarlığını hatırlıyorum tek tüp vs. diyordun. doktor fobin vardı. inşallah bebeğin seninledir.
işte o doktor fobimden dolayı oturuyorum yerimdezaten hesapladım 4. haftamdayım.. gebelik olsa bile şu anda doktor sadece dış mı diye 2 günde bir kana çağırıcak o duruma da yine gelmek istemiyorum.. bugnde hiçbelirtim yok zaten.. bütün gece döndüm durdum yatakta.. düne kadar bacaklarım uyuşuyordu mide bulantılarım bile oluyordu bugun kesildi hepsi.. Allah tan hayırlsıı ne diyim..
canım olumsuz düşünme yinede, bütün gebeliklerin dış olacak değil ya. tabiki hayırlısı olsun hayırsız ise de hayra çevirsin Rabbim.
maşallah CNm çok sevındım ilaç vermesınede ayrı sevındım Rabbım kucağına almayıda nasib etsingünaydın kızlar dün çok yorucu bir gün geçirdimm..
beta hcg - 101,00
progestan - 17,18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?