Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Şimdi dua listemize baktım, 21 gün daha devam edeceğiz yani 3 hafta.
Acaba diyorum hergün 2 kişi içinmi okusak, yani 129 tane A kişisi için, sonra 129 tane B kişisi için. öyle aklımdan geçti, bi söyliyim dedim. sonrasında yeni bir dua etkinliğine başlarız fazla beklemeden böylelikle diye geldi aklıma, vaktimizi güzel kullanalım diye

Gül ve Özlemm dualarınızı okudum canımmm Allah kabul etsin inşllhhh... Yasemincim fikir bana mantıklı geldi bilmiyorum diğer arkadaşlar nasıl düşünür ama bence uygun. Çok vaktimizi alan bişey değil yani kelimei tevhidden daha kısa sürüyo Günde 2kişi için de okunabilir yani

bence olabilir zaten çok kısa sürüyor okumak hemen bitiyor

teşekkür ederim canım Allah razı olsun ağzına sağlık

Zeliha ve özlemcim bende aynı fikirdeyim, bugün akşama kadar gelenlere sorayım büyük çoğunluk aynı fikirde olursa yarından itibaren 129 + 129 adet olarak 2 kişi için okuyuveririz süper olur

yasemincim bencede iki kişiye okunabilir ayrıca benim dua da karşılığıma sağlıklı bi şekilde hamile kalmak ve bebeğini sağ salim kucağına almak yazarmısın
malum hamile kalmada sorun yok ... inş. bu ovülasyon testleri işe yarar hemen hamiş kalırsın bende dualarla bebişimi sağ salim kucağıma alırım bu sefer

slam kızlar nasılsınız bnm bat ıma çook var ama bn sabırsızlanıyorum nasıl geçecek bu günlerr bilmemmbu arada namazdan sonra ÖZLEMcim senin duanı okuyacm şimdiden Allah kabul etsiin

slam kızlar nasılsınız bnm bat ıma çook var ama bn sabırsızlanıyorum nasıl geçecek bu günlerr bilmemmbu arada namazdan sonra ÖZLEMcim senin duanı okuyacm şimdiden Allah kabul etsiin

canım hoşgeldin, ümitlenmek çok güzel bir duygu, Allah bu duyguyu eksik etmesin bizlerden maşallah canım
bende ovulasyon testi yaptım bugün silik çıktı bakalım önümüzdeki hergün yapıcam sileri bilgilendiririm.

:...DUA LİSTEMİZ GÜNCELLENMİŞTİR...::

Sevgili arkadaşlarım hergün 2 kişi için okunacak olan dua listemiz güncellenmiştir.
Örnek; cuma gübü yani yarın, bedriye için 129 adet + ipek için 129 adet tesbih çekilecektir.
Bu şekilde şuanki dua listemizi tez zamanda tamamlayıp yeni yeni dualara yelken açabileceğiz.
Çünkü el-latif tesbihi gayet kısa sürüyor, günde 2 kişi için okusakta zorlanmayız diye düşündük.
Allah hepimizin dualarını tez zamanda hayırlısı ile kabul eder inşallah...

yasemin bu test sana diyor ki, dün yumurtlama gerçekleşmiş olma ihtimaline karşın yüksek ihtimalle bugun yarına yumurtlarsın bol bol ilişkiye gir diyor.. senin yerinde ben olsam akşama da testi tekrarlarım.. benimde aynı senin ki gibi çıktı.. bende bir umut değerlendiriyorum bugunleri.. hayırlısıyla dönemi demek ki diyorum.. ama tam yumurtlama gerçekleşeceği zaman o iki çizgi birbiriyle eşit oluyor direk.. da dün akşam bende çok mutluydum ikisi eşit değildi ama olsun dedim.. hayırlısıyla hormonlar devrede demek ki.. Allah inşAllah hayırlı pozitiflerle karşılaştırsın bizi..

Yasemincim benim bat ı 5eylül olarak değiştirirmisin canımm Baktım da seninki de 5eylül sanırım Hadi bakalım hakkımızda hayırlısıı:)) buarada yarın veya önümüzdeki hafta hastaneye gidicem bakalım ilk defa kadın doğuma gidicem Kötü bişey çıkar die korkudan hep erteledim inşllh güzl şeyler derr..

bence de mantıklı hem kısa sürede biter ve başka duaya geçeriz. özlem arkadaşım duanı okudum. İnşallah çok sağlıklı bir hamilelik ve sorunsuz bir doğum geçirirsin. amin.

dediğin gibi cnm umutsuz olmaz .hepimiz için hayırlsı bu ay inşallah bol bol hamile hberi alırız da sevincimiz katlanır.bu gndn sonra 2 okucaz demek bana uyar Allah kabul etsin inşallah.

sağol canım teşekkür ederim Allah razı olsun Allah hepimizin dularını kabul etsin inşallah

amiiin inşallah canım aminnn, artık hepimiz pozitifleri görelim bu konuda hayırlısı ile inşllah.

kuşum değiştiriyorum hemen, benimki 5 eylül yada 12 eylül olacak, geçen ay biraz karışık şekilde oldum çünkü bakalım nezaman olucam tam kesin değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…