- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.681
Şimdi dua listemize baktım, 21 gün daha devam edeceğiz yani 3 hafta.
Acaba diyorum hergün 2 kişi içinmi okusak, yani 129 tane A kişisi için, sonra 129 tane B kişisi için. öyle aklımdan geçti, bi söyliyim dedim. sonrasında yeni bir dua etkinliğine başlarız fazla beklemeden böylelikle diye geldi aklıma, vaktimizi güzel kullanalım diye
Acaba diyorum hergün 2 kişi içinmi okusak, yani 129 tane A kişisi için, sonra 129 tane B kişisi için. öyle aklımdan geçti, bi söyliyim dedim. sonrasında yeni bir dua etkinliğine başlarız fazla beklemeden böylelikle diye geldi aklıma, vaktimizi güzel kullanalım diye
Gül ve Özlemm dualarınızı okudum canımmm Allah kabul etsin inşllhhh... Yasemincim fikir bana mantıklı geldi bilmiyorum diğer arkadaşlar nasıl düşünür ama bence uygun. Çok vaktimizi alan bişey değil yani kelimei tevhidden daha kısa sürüyo Günde 2kişi için de okunabilir yani
slam kızlar nasılsınız bnm bat ıma çook var ama bn sabırsızlanıyorum nasıl geçecek bu günlerr bilmemmbu arada namazdan sonra ÖZLEMcim senin duanı okuyacm şimdiden Allah kabul etsiin
Aynurcum canım benim, anlat bakim şu ateş ölçme yöntemini, bari her ikisini birlikte yapayım kesin olsun
senin dediğin gibi testin içindeki kağıtta yazıyor silikse negatiftir diyor, yani öenmsenmeyecek bir durum şuanda sanırım, ama olsun silik çizgi bile beni mutlu etti, demekki lh hormonlarım güzelheran yükselmeye hazır vaziyette bekliyor diye yorumladım ben kendimce hayalimce
canım hoşgeldin, ümitlenmek çok güzel bir duygu, Allah bu duyguyu eksik etmesin bizlerden maşallah canım
bende ovulasyon testi yaptım bugün silik çıktı bakalım önümüzdeki hergün yapıcam sileri bilgilendiririm.
slam kızlar nasılsınız bnm bat ıma çook var ama bn sabırsızlanıyorum nasıl geçecek bu günlerr bilmemmbu arada namazdan sonra ÖZLEMcim senin duanı okuyacm şimdiden Allah kabul etsiin
bence de mantıklı hem kısa sürede biter ve başka duaya geçeriz. özlem arkadaşım duanı okudum. İnşallah çok sağlıklı bir hamilelik ve sorunsuz bir doğum geçirirsin. amin.
amiiin inşallah canım aminnn, artık hepimiz pozitifleri görelim bu konuda hayırlısı ile inşllah.yasemin bu test sana diyor ki, dün yumurtlama gerçekleşmiş olma ihtimaline karşın yüksek ihtimalle bugun yarına yumurtlarsın bol bol ilişkiye gir diyor.. senin yerinde ben olsam akşama da testi tekrarlarım.. benimde aynı senin ki gibi çıktı.. bende bir umut değerlendiriyorum bugunleri.. hayırlısıyla dönemi demek ki diyorum.. ama tam yumurtlama gerçekleşeceği zaman o iki çizgi birbiriyle eşit oluyor direk.. da dün akşam bende çok mutluydum ikisi eşit değildi ama olsun dedim.. hayırlısıyla hormonlar devrede demek ki.. Allah inşAllah hayırlı pozitiflerle karşılaştırsın bizi..
Yasemincim benim bat ı 5eylül olarak değiştirirmisin canımm Baktım da seninki de 5eylül sanırım Hadi bakalım hakkımızda hayırlısıı:)) buarada yarın veya önümüzdeki hafta hastaneye gidicem bakalım ilk defa kadın doğuma gidicem Kötü bişey çıkar die korkudan hep erteledim inşllh güzl şeyler derr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?