Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım hadi bakalım hayırlısı olsun Allahım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh

gebesin sen iştee ama bekle tabii dediğin gibi kan testinden başka birşey yapmayacak sana yine de çok bekleme ama git.

canım oalbilir illa her dk belirti olacak diye birşey yok biraz bekle bakalım öyle git doktora..

Günaydız Kızlar Bugün Çok Enerjikim

Maşallah canımm Allah bozmasınn..

iyi etmişsin kararlı olmak çok öneml bu konuda. Bebeğe zarar verecek baş etken sigara ve bebekten daha değerli olamaz irade ile herşey yapılır. Dediğin gibi bebeğinm sağlığı öm planda olunca sigara isteği arka planda kalır.

canımm çok güzel yükselmiş değerin Maşallahhh.. progestan yapar evet çok arkadaşımdan duydum içtikten sonra yat dinlen canımm hayırlısıyla güzel bir 9 ay geçirir kucağına alırsın İnşallah bitanemmm

Kızlar az önce başka bir topikte ne okudum biliyonuz mu?
hamile kalmak için kadın eşinin spermini bir bardağa boşalttırp enjeksiyona çekip bacaklarını duvara dayayıp rahminden içeri enjeksiyonu sokup içeri boşatmış ve bu şekilde hamile kalmış...
Biz bayanlar gerçekten dahiyiz ya...yapamayacağım şey yok bebek için....

ohaaa kadın resmen aşılama yapmış..ay çok tehlikeli ama ya...ya mikrop kapsa başka bişey olsa..hem olacağı varmış olmuş..enjeksiyona ne gerek varmışki..doğal enjeksiyon varya kocasında:))tövbe yaaa..

ilkel yollu bi aşılama yapmış kendine demek ama anlamadığım ilişki olsa spoşların daha basınçla ve daha derine bırakılacağını düşünüyorum ben açıkcası...

bencede..:))sonuçta oradan da basınçla çıkıyo hem tahmin ederimki enjektörden daha uzundur..tövbe ya..olacağı varmış olmuş..her okuduğunuza da inanmayın zaten:)) topiklerde çok kandırıkçı var...dalgaya geliyor çoğu:))
eşim beni tatmin etmiyo doktor muayenesinde orgazm oluyorum diyen bile var..

yok ben deneyemem herhalde iğneden korkarım...koluma sokarken inletiyorum ortalığı oraya düşünemiyorum bile....ama hamiş kalmış ben sonuca bakarım evet tehlikeli ama kadına tak etmiş demek ki...

canlar yazcam kaç gündür unutuyorum şu bacak kaldırma kalçanın altına yastık koyma olayını biz de yaptık çok ilginç süreci takip ettim kızlar ben 3. denemede hamile kaldım ilkinde yaptım bu denileni kimyasal gebelik yaşadım... ilkinde kociş dalga geçtiği için 2. de denemedim bişi olmadı 3. de kociş de akıllandı (yastığı yerleştirip karın kaslarımı çalıştırmayayım diye bacaklarımı o kaldırıyordu düşünü ) veee bebiş geldi... bence çok etkili bi yöntem...

benim silkeletme işi daha mantıklı o zaman...
zaten benim bu ay tutarsa topik açacağım silkeletin hamiş kalın diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…