- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.841
bencede..baksana aylinde öyle hamiş kalmış..
yok canım ben kalça altına yastık ayakları duvara dikme ikilisiyle hamile kaldım canım kociş fazsla hareket etmemem için destek oldu sadece...
amin canım amin... hava bozuk olmasına rağmen neşe doluyum...
Kızlar az önce başka bir topikte ne okudum biliyonuz mu?
hamile kalmak için kadın eşinin spermini bir bardağa boşalttırp enjeksiyona çekip bacaklarını duvara dayayıp rahminden içeri enjeksiyonu sokup içeri boşatmış ve bu şekilde hamile kalmış...
Biz bayanlar gerçekten dahiyiz ya...yapamayacağım şey yok bebek için....
ilkel yollu bi aşılama yapmış kendine demekama anlamadığım ilişki olsa spoşların daha basınçla ve daha derine bırakılacağını düşünüyorum ben açıkcası...
benim silkeletme işi daha mantıklı o zaman...
zaten benim bu ay tutarsa topik açacağım silkeletin hamiş kalın diye...
nerede ikamet ediyorsun burada hava bahar havası haftasonundan beri süper süper içim açıldı
ayy yok ben denicem bunu annem gidecek yarın sabah bizde çalışmalar yapıcaz bir daha ki ay aşılama olacak ama Allah'ın hikmetinden sual olmaz belli olmaz bu işler bakarsın tutar bakalım bizde işe yarayacak mı gerçi bizde zor ama bakalım denemekten birşey çıkmaz
bencede..:))sonuçta oradan da basınçla çıkıyo hem tahmin ederimki enjektörden daha uzundur..tövbe ya..olacağı varmış olmuş..her okuduğunuza da inanmayın zaten:)) topiklerde çok kandırıkçı var...dalgaya geliyor çoğu:))
eşim beni tatmin etmiyo doktor muayenesinde orgazm oluyorum diyen bile var..
saçma..o çıkanlar sperm değil spermi taşımakla görevli akışkan madde..elbetteki spermleri bıraktıktan sonra geri çıkacak..yutacak değilsinya..:))
kızlar çok grip oldum ve bıturlu gıremedım nete aama hepınızın dualarını okudum haber vermek ıstedim allah kabul etsınnn inşallahh
haklısın ikisi çok farklı..:)))
canım iyiz sizi sormalıı
:)))))))))))))) allah buket ıykk yutmakmıı
bende ölü spermler kendini dışarı bırakır diye biliyorum yanlışta olabilir
farklı tabe olm çoook hem deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?