Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ilişkiden sonra karın kasınızı zorlamadıkça çok bişi çıkmıyor dışarı zaten kocalara çok iş düşüyor en başta ya şu silkeleme muhabbetini düşündüm de anacım bende boy 175 kociş 180 dana gibiyim yani adam nasıl silkelesin beni ben silkelesem yeridir... nese önceden duymadım şükür yoksa denemezsem çatlardım

amin canım amin... hava bozuk olmasına rağmen neşe doluyum...

nerede ikamet ediyorsun burada hava bahar havası haftasonundan beri süper süper içim açıldı

yuhhh artık delimidir nedir öyle yapılır mı bu işler ya zarar verse bir yerine hijyenik dğil bir kere. Be aşılama yaptırmış biri olarak söylüyorum öyle muayene odasında yapmuyır dr bildiğin doğumhaneye alıyor o masaya yatırıyor öncesinde temizliyor hijyeni sağlıyor rahim ağzında ve de çok dikkatli bir şekilde yapıyor ayrıca şırıngaya alamaz ki o kadar sıvı değil spermin nornal hali aşılama yapılırken labta önce yıkanıyor sperm sıvı hale getiriliyor daha kaliteli hale gelip öyle enjekte ediliyor çekemez yani şırıngaya mümkün değil. Çok zor. Valla hayret doğrusu bir yaşıma daha girdimm

ilkel yollu bi aşılama yapmış kendine demek ama anlamadığım ilişki olsa spoşların daha basınçla ve daha derine bırakılacağını düşünüyorum ben açıkcası...

canım şöyle de bir durum var ne kadar bsınç olursa olsun eğer erkeğin spermi yoğunsa ki benim eşimin çok yoğunmuş normal yolla imkansızmış bizim, ya da ileri hareket yoksa o spermler ilerleyemiyorlar ancak evde yapılacak bir işlem değil bu labta yıkanıp sıvı hale getirilip kataterle taa rahmin içine bırakıyorlar birinin tek başına bunu yapması mümkün değil yine rahim ağzına bırakabilir en fazla spermi yanii. Ve çok tehlikelii kendi başına bunu yapmak

benim silkeletme işi daha mantıklı o zaman...
zaten benim bu ay tutarsa topik açacağım silkeletin hamiş kalın diye...

ayy yok ben denicem bunu annem gidecek yarın sabah bizde çalışmalar yapıcaz bir daha ki ay aşılama olacak ama Allah'ın hikmetinden sual olmaz belli olmaz bu işler bakarsın tutar bakalım bizde işe yarayacak mı gerçi bizde zor ama bakalım denemekten birşey çıkmaz

nerede ikamet ediyorsun burada hava bahar havası haftasonundan beri süper süper içim açıldı

canım ben maraşta ikamet ediyorum...dün hava çok güzeldi. yazdan kalma çok güzel bir hava vardı.. ama bugün tam tersi suratını asmış yağmur yağıyor...

bak buketin dediğini de dene sağa sola da silkelettir kendini belki spoşlar bir yol buşur kaçar gider kız senin yumoşlara. çevirttiriver sağ sol aşağı yukarı aklına ne gelirse yaptır...

Selammmmmm, kakılmıştır benim adımmmmmm, heryeri siler parlatırımmmm, işyerini, masalarıııı, klavyeleri, yazıcılarıııı
ayy çok yoruldum , bugün ofisimi temizledim, valla gelen adamlara rezil olup duruyordum 2 aydır, bu pis karının yaptığı işlerde buraya benzerse aman aman diyip kaçacaklar diye korkuyordum. neyseki bu ay hamişlik şansım yok, d.kontrol içtiğim için çok rahatım özgürlüğümün tadını çıkartıyorum, atlıyorum zıplıyorum, eğiliyorum , kalkıyorum, ıkınıyorum, tıkınıyorum

Sevgili serap arkadaşımızı arkadaş listemizin kuyruk kısmına ekledim kızlar, vatana millete topiğe hayırlı olsun. Kendisinin buraya renk kattığına neşe kattığına inanıyorum, hoşgeldi sefalar getirdi ayrıca yeni dua listesinede eklenecektir.

Bedriyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee anammmm inanamıyorum kızz, hani biz senle ikiz yapacaktık yarısını sen yarısını benn, sen hamileysen bende kesin hamileyim varya bu akşam hemen bir test yapmam lazım, ayrıca doğum furyası avcılara kadar geldiyse bende kesin hamiş olmam lazım yaa
maşşallah kuşum benimmm, hamişlik takvimini yapar yapmaz seni hamiişlere ekliycem sabırsızlıkla bekliyorum

Tümaycım canım benim, ALlah şifa versin babaannene yaa ben yaşlılara çok üzülüyorum çaresizler ölümün geldiğini biliyorlar belkide ama yapacakları bişey yok, ayyy ben hemen ağlıyorum bir yaşlı görünce çok fenayım. dua okumamızı istersen yaz buraya okuruz tatlım.

Gamzecimmmmm oyy değerlerin fışkırmış kuşum maşallahhh bizim pıtırcık sımsıkı tutunmuş sana kalbini ferah tut

Buketcim tefriciyelerini okudum bitirdim tatlım, ALlahım kabul etsin inşallah.

Son düzenleme:
Yeni Dua Listemiz 08,02,2013 Cuma Günü Başlıyor

Sevgili arkadaşlar, listemiz için kurra çekimlerini yaptım, bugün yarın yayınlayacağım.
Önerdiğim duayı topiğimizin büyük çoğunluğu onaylamış, hepinize çok teşekkür ederim.
Duamız : "LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNI KÜN.TÜ MİNE'Z-ZALİMIN" günde 100 tane okuyalım derim ben.

Son düzenleme:
[Bedriyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee anammmm inanamıyorum kızz, hani biz senle ikiz yapacaktık yarısını sen yarısını benn, sen hamileysen bende kesin hamileyim varya bu akşam hemen bir test yapmam lazım, ayrıca doğum furyası avcılara kadar geldiyse bende kesin hamiş olmam lazım yaa
maşşallah kuşum benimmm, hamişlik takvimini yapar yapmaz seni hamiişlere ekliycem sabırsızlıkla bekliyorum

çok tatlısın ya.. ben daha kana gitmedimmmm.. adetim gelicek mi diye bekliyorum.. hayırlısı Allah tan bakalım..

owwwwwwwwwwww tövbeeeee yandıgı yerde sönsün cık cık cık

yasicim son bir yoklama almalısın dua listesie katılmak isteyen diye bence benim fikrim begen duluyla katılacak olanlar belirtsinler kim geliyo kim gelmiyo takibi çok zor bu yöntemle daha kolay liste yaparsın sadece fikir istersen uygularsın tatlım

canım iyiz sizi sormalıı

Güll'cüm sana yazdım ben kaçtım yaa kusura bakma nolur, bende iyi sayılırım, bu hafta düğünümüz var kuzenim evleniyor yana yana kıyafet arıyorum ama hamile kıyafeti giyeceğim için çok mutluyumm Onun haricinde de kramplarım başladı ve elim ayağım çok şişiyor sabahları böyleyim ben.. sende farklı bir durum var mı??
Bu arada bu ayın 18 inde şeker yüklemesi randevum var benim kesin yüksek çıkacak çünkü çok fena tatlı yiyorum

Merhaba kızlar geçmişi henüz okumadım, sanırım bedriye hamileymiş öylemiymiş Adam akıllı bi okuyayımda inşallah doğru görmüşümdür yazılanları

Bu arada ben dün acile gittim. Kalp çarpıntım olunca durmak istemedim. Hemen ekg çektiler, nabız tansiyon kontrolü ve derken kan idrar tahlilleri, ekokardiyografi aman Allahım bir sürü koşuşturma ve sonuç, ileri derecede KANSIZLIK. ve kalp kapakçıklarımdan birinde oluşan açıklık... Doktor hamile olduğum için çok detaylı kontrol edemediiğini, açıklığın çok ileri derecede olmadığını fakat doğumdan sonra mutlaka kontrolüne tekrar gitmem gerektiğini söyledi.
Bende kansızlık için pekmez ve kara kuru üzüm aldım. Uzun zamandır aksattığım kan ilacıma tekrar başladım. Buradan siz hamilelere ve hamile adaylarına sesleniyorum. SAKIN HA SAKIN KAN İLACIDA DAHİL DOKTORUNUZUN VERDİĞİ HİÇBİR İLACI KULLANMAMAZLIK ETMEYİN. Sonuçları kötü olabiliyo Şimdi herşeyi bir kenara bıraktım ve oğlum için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcam. Üzerime ne düşüyorsa, ikimizin sağlığı içinde herşeye en ince ayrıntısına kadar dikkat edicem. Hani sigara içenler nasıl tiryaki oluyorlarsa bende çay tiryakisiydim 2 gündür onuda içmiyorum. Aklıma başıma geldi ama inşallah geç değildir :)

Son düzenleme:
Kızlar ya benim bugünlerde psikolojim bozuk heralde (( sürekli de içim sıkılıyo offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff amannnnnnnnnnn

:)))))))))))))) allah buket ıykk yutmakmıı

bende ölü spermler kendini dışarı bırakır diye biliyorum yanlışta olabilir

zaten sende mide bulnamaya yer arıyosun off..
farklı tabe olm çoook hem deee

kızdımn mııı hamiiiiiiişşş..sayesinde hamiş kalmışsın işte..dün benim adama mesaj attım dedim böyle bi yöntem öğrendim kesin denememiz lazım..dedi o nee..dedim böle böle..dedi o ne saçma iş..ben işimi bitirir kalkarım..dedim ben anlamam silkeleyecen o kadar..dediki tamam balkondan halı çırpar gibi çırparım seni..:))

yasooooooooooooooooağzona sağlık duamı okumuşsun ..allah razı olsun:))

bu arada yeni dua listesi için bencede bi yoklama almalısın..

o yoklamayı bide benim için almak isitiyorum..
yarın bana okuyanlar yada okuyamayıpta okuyamayacak olanlar bilgi verebilir mi??
ona göre toplayıp çıkartayım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…