Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

geçmişolsun anacım..tikkat et..:))

Kızlar ya benim bugünlerde psikolojim bozuk heralde (( sürekli de içim sıkılıyo offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff amannnnnnnnnnn

niye anacım..yoksa hamilemisin??:))
hani bu gün doğum hikayelerimizi annatacaktık

Akşama ne yemek var kızlar

benim anam burada..yemek derdim yok..geliyorumki o yapmış yıkamış toplamış oohh...miss

hepsi ilk başta aynı tepkiyi veriyor canım benimki asla yapmam dedi...ama yaptı...son zamanlarda ben demeden yaptım...

ne hamilesi şekerm ogün doğurdum yaa çocuk uyutmuyo ondan heralde üfff dalga geçme canım yawwww uzun süredir var bu sıkıntı 2gündür yoktu bugün yine geldi benimkilerrr
Buketcim tefriciyyeleri de okuyamıyacak olan olursa söle tamamlamaya çalışırız

Bukeeeeett benim 20-25 adet gibi kaldı bu akşam kısmetse onları bitiririm yarında haberini veririm okudum diye..
bu arada sen genel ansiklopedi gibisin ya sana bişey sorucam bişey desene ya, şimdi benim sol tüpüm kapalı komple kapalı.. sol kasığımda ağrım oluyor.. eğer ben gebeysem bu döllenme sol tarafta mı gerçekleşiyor demek oluyor.. yani dış gebelik mi oluyor bu durumda..Allah ımm sen koru Yarabbim.. Ama bu kapıya mı çıkıyor..:18:

ya sol tüpün kapalıysa sol tarafta nasıl döllenme olsun..soldaki yumurtalığında yumurta oluşmuşsa bile sol tüp kanalı boyunca ilerleyip gelipte biyerde spermle karşılaşma olasılığı yokki..yani eğer sen hamileysen sağdaki yumurtalıkta oluşan ve sağdaki tüpün boyunca ilerleyen yumurtalar sayesinde hamile kalmışsındır..seninde bildiğin gibi dış gebelik embriyonun rahimde değil tüplerde olması demek..yani tüplere tutunması demek.. e senin sol tüpün komple kapalıysa senin bu emriyon matkap gibiymişki mubarek , senin sol tüpüne yapışmış, yetmemiş bide ağrı yapıyo...

olmaz öyle şeeeyy!!!!okadar:))!!!

YÜREĞİMM o kadar korkuyla bütünleşti ki sen her evin odasında, kütüphanesindeee, heryerinde olması gereken insansınn Bukett Dümen hayranlıkla tekrar tekrar okuyorum yazdıklarını o zaman bu dış gebelik değil.. en azından sol taraftan değil hayırlısıyla.. ayyy Buket Allah Razı olsun ya akşam akşam sen beni sevindirdin Allah da inşAllah tez vakitlerde seni sevindirsin..

keşke doktor olsaymışsınn ne güzel bağıra çağıra muayene ederdin bizi..

anacım sen böyle şeylere seviniyorsan, az önce düşündüğün gibi saçma saçma şeyler düşünmeye devam et ben seni bol bol uyarırım..hemde bağıra çağıra:))

seraaaaaaaaap kesinlikle üçüncü:)))4. soluk gösterir.patlıcan moru yaşlı gösterir baştaki kızılda çok açık, çok akar, bide oldukça marjinal bi renk..sen öğretmendin demi:)bak çocuklar sonra senin sözünü dinlemez:))))))))))))))))

bir ile üçüncü resim arasında gidip geliyorum canım... karar veremedim kızıl denedim yakıştı ama o rengi hiç denemedim o yönden korkum var...evet öğretmenim sözümü dinletirim dinletmesine de...neyse cumartesi gününe kadar daha var...dananın kuyruğu cumartesi kopacak...
kız ne aklıma geldi bilyon mu.. son sınıftayım stajımız var...benim stajımda çat yolu üzerinde aşık yaşar reyhani ilköğrtim okuluna çıkmış şans bu ya herkesin merkezde ki okula çıkar benim ki taaaaa 2 araba değiştirerek gidiyorum taşımalı bir okula... saçlarımı kızıla boyatmışım ama tam kızıl kıpkırmızı delilik ya...kış mevsimindeyiz çocukları dışarı çıkarttık... güneş parladı güneş parlayınca bende parladım tabi ki...
öğrencinin biri geldi paçamdan aşağı çekiyor beni...öğretmenim saçlarızda gırmızı demez mi bizi aldı bir gülmek...kızıla boyatacağım zaman hep aklıma gelir...

Nasılsın canım?

fanaacımm aramızda dış gebelik geçirmekte olan şu an yok çok şükürde ben kendimden şüphe ettiydim onu paylaşmıştımm onu okudun sanırsamm.. daha önceden geçirmiştim dış gebelik şimdi de her belirtiyi ona yormuyorum diye diye yoruyorum korkuyla

bende 1 yada 2 yi tercih ettim hep gençliğimde

canım umarım herşey istediğin gibi olur Rabbim kesesini kalp atışını harketlerini ve sonra doğduğunu görmeyi nasip etsin

Kızlar ben bugün doktora gittim bebeğim beni terketmiş...
Babanneciğim yarın ameliyat olucak %50 hayati riski var aklınıza geldikçe dua edermisiniz.Ameliyat olmazsa %40 yaşama şansı var.

Babanneciğim yarın ameliyat olucak %50 hayati riski var aklınıza geldikçe dua edermisiniz.Ameliyat olmazsa %40 yaşama şansı var.

Ah canım benim.olsun önümüze bakacakz.böyle sakin karşılamana cok sevindim:)olacak inşallah üzmeyecek bidahaki seni.Allah babannene iman Kur'an versin.âmin

Canım benimmm Allahım sana sabır ve metanet versin inşallah, ama üzülme ne olur, çok şükür hamile kalabiliyorsun, elbette Allah onu senin karnında tutundurmayada kudretlidir( ona mı üzülesin, babaannene mi üzülesin üst üste geldi seninde bu günlerde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…