- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.861
Merhaba kızlar geçmişi henüz okumadım, sanırım bedriye hamileymiş öylemiymişAdam akıllı bi okuyayımda inşallah doğru görmüşümdür yazılanları
Bu arada ben dün acile gittim. Kalp çarpıntım olunca durmak istemedim. Hemen ekg çektiler, nabız tansiyon kontrolü ve derken kan idrar tahlilleri, ekokardiyografi aman Allahım bir sürü koşuşturma ve sonuç, ileri derecede KANSIZLIK. ve kalp kapakçıklarımdan birinde oluşan açıklık... Doktor hamile olduğum için çok detaylı kontrol edemediiğini, açıklığın çok ileri derecede olmadığını fakat doğumdan sonra mutlaka kontrolüne tekrar gitmem gerektiğini söyledi.
Bende kansızlık için pekmez ve kara kuru üzüm aldım. Uzun zamandır aksattığım kan ilacıma tekrar başladım. Buradan siz hamilelere ve hamile adaylarına sesleniyorum. SAKIN HA SAKIN KAN İLACIDA DAHİL DOKTORUNUZUN VERDİĞİ HİÇBİR İLACI KULLANMAMAZLIK ETMEYİN. Sonuçları kötü olabiliyoŞimdi herşeyi bir kenara bıraktım ve oğlum için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcam. Üzerime ne düşüyorsa, ikimizin sağlığı içinde herşeye en ince ayrıntısına kadar dikkat edicem. Hani sigara içenler nasıl tiryaki oluyorlarsa bende çay tiryakisiydim 2 gündür onuda içmiyorum. Aklıma başıma geldi ama inşallah geç değildir :)
Kızlar ya benim bugünlerde psikolojim bozuk heralde(( sürekli de içim sıkılıyo offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff amannnnnnnnnnn
Akşama ne yemek var kızlar
zaten sende mide bulnamaya yer arıyosun off..
kızdımn mııı hamiiiiiiişşş..sayesinde hamiş kalmışsın işte..dün benim adama mesaj attım dedim böyle bi yöntem öğrendim kesin denememiz lazım..dedi o nee..dedim böle böle..dedi o ne saçma iş..ben işimi bitirir kalkarım..dedim ben anlamam silkeleyecen o kadar..dediki tamam balkondan halı çırpar gibi çırparım seni..:))
yasooooooooooooooooağzona sağlık duamı okumuşsun ..allah razı olsun:))
bu arada yeni dua listesi için bencede bi yoklama almalısın..
o yoklamayı bide benim için almak isitiyorum..
yarın bana okuyanlar yada okuyamayıpta okuyamayacak olanlar bilgi verebilir mi??
ona göre toplayıp çıkartayım:))
benim anam da dün iki koli malzeme göndermiş...bende anamı istiyom :84::84::84:benim anam burada..yemek derdim yok..geliyorumki o yapmış yıkamış toplamış oohh...miss
geçmişolsun anacım..tikkat et..:))
niye anacım..yoksa hamilemisin??:))
hani bu gün doğum hikayelerimizi annatacaktık
benim anam burada..yemek derdim yok..geliyorumki o yapmış yıkamış toplamış oohh...miss
zaten sende mide bulnamaya yer arıyosun off..
kızdımn mııı hamiiiiiiişşş..sayesinde hamiş kalmışsın işte..dün benim adama mesaj attım dedim böyle bi yöntem öğrendim kesin denememiz lazım..dedi o nee..dedim böle böle..dedi o ne saçma iş..ben işimi bitirir kalkarım..dedim ben anlamam silkeleyecen o kadar..dediki tamam balkondan halı çırpar gibi çırparım seni..:))
yasooooooooooooooooağzona sağlık duamı okumuşsun ..allah razı olsun:))
bu arada yeni dua listesi için bencede bi yoklama almalısın..
o yoklamayı bide benim için almak isitiyorum..
yarın bana okuyanlar yada okuyamayıpta okuyamayacak olanlar bilgi verebilir mi??
ona göre toplayıp çıkartayım:))
Bukeeeeett benim 20-25 adet gibi kaldı bu akşam kısmetse onları bitiririm yarında haberini veririm okudum diye..
bu arada sen genel ansiklopedi gibisin ya sana bişey sorucam bişey desene ya, şimdi benim sol tüpüm kapalı komple kapalı.. sol kasığımda ağrım oluyor.. eğer ben gebeysem bu döllenme sol tarafta mı gerçekleşiyor demek oluyor.. yani dış gebelik mi oluyor bu durumda..Allah ımm sen koru Yarabbim.. Ama bu kapıya mı çıkıyor..:18:
ya sol tüpün kapalıysa sol tarafta nasıl döllenme olsun..soldaki yumurtalığında yumurta oluşmuşsa bile sol tüp kanalı boyunca ilerleyip gelipte biyerde spermle karşılaşma olasılığı yokki..yani eğer sen hamileysen sağdaki yumurtalıkta oluşan ve sağdaki tüpün boyunca ilerleyen yumurtalar sayesinde hamile kalmışsındır..seninde bildiğin gibi dış gebelik embriyonun rahimde değil tüplerde olması demek..yani tüplere tutunması demek.. e senin sol tüpün komple kapalıysa senin bu emriyon matkap gibiymişki mubarek , senin sol tüpüne yapışmış, yetmemiş bide ağrı yapıyo...
olmaz öyle şeeeyy!!!!okadar:))!!!
ya sol tüpün kapalıysa sol tarafta nasıl döllenme olsun..soldaki yumurtalığında yumurta oluşmuşsa bile sol tüp kanalı boyunca ilerleyip gelipte biyerde spermle karşılaşma olasılığı yokki..yani eğer sen hamileysen sağdaki yumurtalıkta oluşan ve sağdaki tüpün boyunca ilerleyen yumurtalar sayesinde hamile kalmışsındır..seninde bildiğin gibi dış gebelik embriyonun rahimde değil tüplerde olması demek..yani tüplere tutunması demek.. e senin sol tüpün komple kapalıysa senin bu emriyon matkap gibiymişki mubarek , senin sol tüpüne yapışmış, yetmemiş bide ağrı yapıyo...
olmaz öyle şeeeyy!!!!okadar:))!!!
YÜREĞİMM o kadar korkuyla bütünleşti ki sen her evin odasında, kütüphanesindeee, heryerinde olması gereken insansınn Bukett Dümenhayranlıkla tekrar tekrar okuyorum yazdıklarını o zaman bu dış gebelik değil.. en azından sol taraftan değil hayırlısıyla.. ayyy Buket Allah Razı olsun ya akşam akşam sen beni sevindirdin Allah da inşAllah tez vakitlerde seni sevindirsin..
Kızlar hangi saç rengini önerirsiniz... bu arada ben beyaz tenliyim...en çok sevdiğim renk patlıcan moru.. ama değiştirmek istiyorum...
Eki Görüntüle 625974 Eki Görüntüle 625976 Eki Görüntüle 625973 Eki Görüntüle 625975
bir ile üçüncü resim arasında gidip geliyorum canım... karar veremedim kızıl denedim yakıştı ama o rengi hiç denemedim o yönden korkum var...evet öğretmenim sözümü dinletirim dinletmesine de...neyse cumartesi gününe kadar daha var...dananın kuyruğu cumartesi kopacak...seraaaaaaaaap kesinlikle üçüncü:)))4. soluk gösterir.patlıcan moru yaşlı gösterir baştaki kızılda çok açık, çok akar, bide oldukça marjinal bi renk..sen öğretmendin demi:)bak çocuklar sonra senin sözünü dinlemez:))))))))))))))))
Nasılsın canım?
anacım sen böyle şeylere seviniyorsan, az önce düşündüğün gibi saçma saçma şeyler düşünmeye devam et ben seni bol bol uyarırım..hemde bağıra çağıra:))
seraaaaaaaaap kesinlikle üçüncü:)))4. soluk gösterir.patlıcan moru yaşlı gösterir baştaki kızılda çok açık, çok akar, bide oldukça marjinal bi renk..sen öğretmendin demi:)bak çocuklar sonra senin sözünü dinlemez:))))))))))))))))
canım umarım herşey istediğin gibi olur Rabbim kesesini kalp atışını harketlerini ve sonra doğduğunu görmeyi nasip etsingünaydın kızlar dün çok yorucu bir gün geçirdimm..
doktorla randevum vardı biliyorsunuz... beni karından muane etti.. keseyi göremedi ama rahimde kalınlaşma oluşmuş dedi.. kan değer ancak 1000-1500 arası olunca kese gözükürmüşş..
beta hcg ve progeston hormon testi istedi... onların sonucuda
beta hcg - 101,00
progestan - 17,18
doktor 32 den 101 e yükselmiş bu iyi dedi progestan hormonunda 17,18 buda iyi dedi ama progestan hormonu biz 20 nin üzerinde olmasını daha çok seviyoruz dedi.. progeston hapı verdi sabah akşam
ama progeston hapı dün akşam içtimm bir baş dönmesi yaptı bende anlatamam... ama bebeğim için değer
ayın 13 ünde gel dedi keseyi ozaman görmemiz lazım dedi... inşallah kızlar keseyide kalp atışınıda görürüz inşallahh... ALLAH ım o günleride doğumunuda görmeyi nasip eder inşallahhhh....
Kızlar ben bugün doktora gittim bebeğim beni terketmiş...
Babanneciğim yarın ameliyat olucak %50 hayati riski var aklınıza geldikçe dua edermisiniz.Ameliyat olmazsa %40 yaşama şansı var.
Kızlar ben bugün doktora gittim bebeğim beni terketmiş...
Babanneciğim yarın ameliyat olucak %50 hayati riski var aklınıza geldikçe dua edermisiniz.Ameliyat olmazsa %40 yaşama şansı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?