Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

....ÇOK ÇOK ÇOK ÖNEMLİDİR...
BU MESAJI CUMA GÜNÜNE KADAR BEĞENENLERİN ADI DUA LİSTESİNDE KALACAKTIR.

Çekilişi yaptım sırasıyla isimler şu şekilde çıktı aynen yazıyorum.
Topikteki sevgili arkadaşlarımın önerilerinden yola çıkarak böyle bir sistem yapıyorum. Aktif olmayanlar, okumak istemeyenleri böylece sileceğim listeden. Adı bulunmayan varsa bana bildirsin.​

dejavu_one
btskn
7verengül
zakkumx
ranana
barisozlem
gul1982
tb_fb
sekerkiz67
bdroner
ecrinn07
tmyomr
mervsh
melek2828
buketdemet
sunbal
nartanesiii
hayatumuttur
graphicdesigner
kevok08
burju82
duamnur
binbirgece
akyuzcıgdem
serap_serap
mavera49
ecrin23
FANAA​

Son düzenleme:

canım çok sevindim gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin maşallah

canım çok sağol hakkını helal et ben hiç biriniz için okuyamadım
Canım benimm idrar testi pozitif çıktı kana gitmedim hennuz inşAllah hepimiz için iyi olur herşey, çok sağol yaa gerçekten..
canım inş kandada onaylanacak gözün aydın güzel haberlerlrini beklioruz

Kızlar ben bugün doktora gittim bebeğim beni terketmiş...
Babanneciğim yarın ameliyat olucak %50 hayati riski var aklınıza geldikçe dua edermisiniz.Ameliyat olmazsa %40 yaşama şansı var.

canım çok üzüldüm rabbim sabır versin inş hayırlı zamanda hayırlı evlat versin babaannen içinde çok geçmiş olsun allahşifa versin

Babanneciğim yarın ameliyat olucak %50 hayati riski var aklınıza geldikçe dua edermisiniz.Ameliyat olmazsa %40 yaşama şansı var.

tümaycımm cnm çok geçmiş olsun bu haberler için her şeyin hayırlısı cnm .. inş babannen iiyileşir cnm .. sende tez wakitte yawruna kawuşursun tekrardan cnm ..

canım çok üzüldüm en yakın zamanda tekrar bir bebiş haberi alırsın inş.
canım korkma inşallah bu defaki yerini bulmuştur İçini ferah tut

Hayırdır yasemincim ne oldu ikimiz bir türlü karşılaşamıyoruz Nasoılsın canım bi sıkıntı yok inş.

SELAM KIZLAR HAYIRLI AKŞAMLAR

şu an o kadar çok üzüldüm ki anlatamam, Allah ım sana inşAllah tüm sıkıntılarını alıcak buyuk mutluluklar yaşatır en yakın zamanda kısmetse bu akşam Yasin okuyacağım Babannene de gönderiyim inşAllah..Allah hayırlı şifalar versin inşAllah.. tumay hani sen bi test yaptırmıştın histereskopi mi ne bişeydi onu yaptırdıktan sonra korun falan demiş miydi doktor.. ben bu son yaşadığın gebelikteki olumsuzluğu ona yoruyorum ama kısmet elbet de ama ne biliyim yaa..

inşAllah canımm ya, hayırlısını versin Allah ım Yarabbim..

Yasemincim beni listeden silmişsin... Ben bu seferki duaları günü gününe okuyamadım hala daha duasını okuyamadığım arkadaşlarım var...
Bu ara işte çok yoğunum bide üstüne sınavlarım var bu hafta sonu o yüzden yavaş yavaş okuyorum ama mutlaka okuyorum ve ismen dua ediyorum..
Listeye yazmak istersen yaz ama günü gününe okuyamayabilirim o yüzden kimsenin hakkına girmeyeyim ben toplu şekilde çekiyorum bazen tesbihlerimi, bazende direkt namazlarımın arkasına çekiyorum öyle belli bi zamanı olmuyo olamıyo malesef... O yüzden herkesden bi helallik isteyeceğim, herkes benim için günümde dua ederken ben duayı geçiktiriyorum.. Allah hepinizden razı olsun inşaAllah..

Canım senin için hayırlı olan buymuş demekki... Ne seni teselli edecek sözler söylemek geliyo içimden nede başka birşey. Çünkü biliyorum ki sen zaten herşeyin farkındasın ve yaşadıkların seni belkide artık şaşırtmıyo ve bu duruma alıştın. Sana daha öncede söyledim dua etmekten asla vazgeçme. İşte o zaman Rabbimin izniyle bu karanlık tünel aydınlıkla bitecek :)

Babannen içinde Allahtan acil şifalar diliyorum. O yaştaki bir bünye için çok zor olacaktır eminim. Ama Allah kimseye şifa aratmasın, acı çektirmesin, verecekse bize bir ömür en sağlıklısından versin. Babannen için hakkında hayırlı olan neyse o olsun.

Kimse yok mu acep :26::26:Kimse de çıt yok Gamzee sen ses çıkar nasıl gidiyo hamilelik

cnm geç gördüm kusuruma bakma şimdi malum b.gamze de hamişya onada yazmış olabilirsin ama ben üstüme aldım bikerem :)) .. ben şimdilik iyim çok şükür mide bulantılarım war kusmuyorum ama sürekli meyveyle falan yatıştırmaya çalışıyorm.. inş sonumuzuda rabbim hayırlı kılar cnm ..sen nasılsın iiyisin inş..

Saat gecenn üçü... ve bnm deli gibi uykum var anca musait oluyrmgiremyrmm suan elmde surahi yatk odasina dgru yol almktym 2 gndur bni bir su icmek aldki sormaynn artk dayanamadm y. Odasna getryrmm migdemdr bulanyrr zatem hamile dglm ama vicudum inadina hamilelik belirtileri gosteriyor:))))))))))) 3gn once test yptm negatif ama halaa addet olmadm bgn43.günüm şafak sayar gibi adet şafagi sayiyorumm

canımmm ayyyy benim salak kafama bak yaa, neden senin ismini unuttum biliyormusun???? arkadaş listemiz varya ilk sayfada, ordan bakarak yazdım herkesin ismini, seni oraya yazmamış olduğum için atlamışım (((((((((((seni hiç eklemez olurmuyum, bu yaptığım yanlıştıktan ötürü çokkkkk özür diliyorum, ayy seni ben hiç bilerek silermiyim ayyy listeden çıkmak isteyen birileri olunca onların çıktığı ilk yere seni yazacağım, ayy sona yazmakta olmaz çünkü benim hatam, o yüzden aralardan biri çıkınca seni ekliycem hakkını helal et ayyy çok fena üzüldüm varya tüh benim akılsız kafam yaa

rabbim sağlıklısından nasip etsin inş. canım benim babanen içide acil şifalar diliyorum

canım benim Allah sana güç kuvvet versin yine olur inşallah üzülme..
Babaannene de Allah acil şifa versin ve hayırlı ömür nasip etsin.

Günaydın kızlar nasılsınız, benim çok canım sıkkın uyandım bu sabah, sanırım gebelik belirtilerim sona erdi benim.. göğüslerde şişkinliğim yok, mide bulantım zaten yok, ayaklarıma uyuşukluk gelmiyor, akıntım kayboldu, hissim yok.. eşim birazdan test alıcak ama onda bile pozitifi görebileceğimi sanmıyorum.. ctesi gününe randevu alıcaz doktordan neyin nesidir diye. ama çok üzgünüm.. benim böyle oluyor işte bir varmış bir yokmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…