- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.881
günaydın kızlar dün çok yorucu bir gün geçirdimm..
doktorla randevum vardı biliyorsunuz... beni karından muane etti.. keseyi göremedi ama rahimde kalınlaşma oluşmuş dedi.. kan değer ancak 1000-1500 arası olunca kese gözükürmüşş..
beta hcg ve progeston hormon testi istedi... onların sonucuda
beta hcg - 101,00
progestan - 17,18
doktor 32 den 101 e yükselmiş bu iyi dedi progestan hormonunda 17,18 buda iyi dedi ama progestan hormonu biz 20 nin üzerinde olmasını daha çok seviyoruz dedi.. progeston hapı verdi sabah akşam
ama progeston hapı dün akşam içtimm bir baş dönmesi yaptı bende anlatamam... ama bebeğim için değer
ayın 13 ünde gel dedi keseyi ozaman görmemiz lazım dedi... inşallah kızlar keseyide kalp atışınıda görürüz inşallahh... ALLAH ım o günleride doğumunuda görmeyi nasip eder inşallahhhh....
Sündüz -gül -tuğba -çiğdem -k.yasemin canlar duanızı okudum reglm yeni bitti o yüzden geciktim, rabbim gül ,sündüzve çiğdeme kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin, tugba, yasemine hayirli saglikli evlatlar versin
Bedriye, tümay ve gamze'nin bebekleride sımsıkı hayırla sağlıkla tutunsun inşallah
canım inş kandada onaylanacak gözün aydın güzel haberlerlrini beklioruzCanım benimm idrar testi pozitif çıktı kana gitmedim hennuz inşAllah hepimiz için iyi olur herşey, çok sağol yaa gerçekten..
Kızlar ben bugün doktora gittim bebeğim beni terketmiş...
Babanneciğim yarın ameliyat olucak %50 hayati riski var aklınıza geldikçe dua edermisiniz.Ameliyat olmazsa %40 yaşama şansı var.
Babanneciğim yarın ameliyat olucak %50 hayati riski var aklınıza geldikçe dua edermisiniz.Ameliyat olmazsa %40 yaşama şansı var.
canım çok üzüldüm en yakın zamanda tekrar bir bebiş haberi alırsın inş.Kızlar ben bugün doktora gittim bebeğim beni terketmiş...
canım korkma inşallah bu defaki yerini bulmuştur İçini ferah tutfanaacımm aramızda dış gebelik geçirmekte olan şu an yok çok şükürde ben kendimden şüphe ettiydim onu paylaşmıştımm onu okudun sanırsamm.. daha önceden geçirmiştim dış gebelik şimdi de her belirtiyi ona yormuyorum diye diye yoruyorum korkuyla
Canım benimmm Allahım sana sabır ve metanet versin inşallah, ama üzülme ne olur, çok şükür hamile kalabiliyorsun, elbette Allah onu senin karnında tutundurmayada kudretlidir( ona mı üzülesin, babaannene mi üzülesin üst üste geldi seninde bu günlerde canım
canım çok üzüldüm en yakın zamanda tekrar bir bebiş haberi alırsın inş.
canım korkma inşallah bu defaki yerini bulmuştur İçini ferah tut
Hayırdır yasemincim ne oldu ikimiz bir türlü karşılaşamıyoruz Nasoılsın canım bi sıkıntı yok inş.
SELAM KIZLAR HAYIRLI AKŞAMLAR
Kimse yok mu acep :26::26:Kimse de çıt yok Gamzee sen ses çıkar nasıl gidiyo hamilelik
Yasemincim beni listeden silmişsin... Ben bu seferki duaları günü gününe okuyamadım hala daha duasını okuyamadığım arkadaşlarım var...
Bu ara işte çok yoğunum bide üstüne sınavlarım var bu hafta sonu o yüzden yavaş yavaş okuyorum ama mutlaka okuyorum ve ismen dua ediyorum..
Listeye yazmak istersen yaz ama günü gününe okuyamayabilirim o yüzden kimsenin hakkına girmeyeyim ben toplu şekilde çekiyorum bazen tesbihlerimi, bazende direkt namazlarımın arkasına çekiyorum öyle belli bi zamanı olmuyo olamıyo malesef... O yüzden herkesden bi helallik isteyeceğim, herkes benim için günümde dua ederken ben duayı geçiktiriyorum.. Allah hepinizden razı olsun inşaAllah..
Günaydın Yasemincim ve Nazancım
günaydın tatlım sen ve meleğin nasılsınız bakalım
İyiz canım Allah'a şükür, dün annemde kaldım pek bi rahat uyumuşum keyfim yerinde oyüzdenSen nasılsının?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?