Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bende regl oldun sandım ya allah allah bak tatlım regl zamanın geçtigi için belirtilerin kaybolmuş olabilir ama doktora gitmende fayda var çabucak git doktoruna netleştir bu durumu

bende regl oldun sandım ya allah allah bak tatlım regl zamanın geçtigi için belirtilerin kaybolmuş olabilir ama doktora gitmende fayda var çabucak git doktoruna netleştir bu durumu

cumartesine alıyorum randevuyu birazdan.. ama içim çok sıkkın.. da adetimde gelmedi ama normal değil yani bu durum.. belirtiler hoop diye kayboldu.. korkuyorum herşeyden korkuyorum şu an.. Bu arada Bukeet tefriciyeni bitirdim canım, Allah gönlündeki dileği muradını, aile içindeki huzurunu korusun ve hiç kaybettirmesin inşAllah.

öyle varya zorla kaşınıyosun..belki bu hamileliğin çok rahat geçecek,,,hiç bişey olmayacak..ne miden bulanacak ne şişkinliğin olacak..niye kaşınıyosun yavv:))

Canlarım günaydım ben izmirdeyim kaynanam ve kayınbabamın yanına geldik eşimle pazara kadar burdayız cuma listemiz başlıyormuş ,yasemincim Allah ellerine dert vermesin bin kere razı olsun, ikiz ikiz bebek versin s
ana :)

çiğdemcim kramplar için magnezyum iç, tabiki doktora bir sor ama suda eriltilen varya hamişlerde rahat rahat içebiliyor

Serapcım sakın o aşılama yöntemini deneme :))) mis gibi doğal şırıngan var onunla hallet işı :)))))))) bide spermler hava ile buluşunca birkaç dakika içinde ölüyorlar bu anlatılan tamemen yalan, silkelenmeye devam :))))))

Gamzeeee 101'i görmüşsün hamdolsun, bol su ve tespih diyorum :))))

Buketcim kanepede yatmaya başladın mı??????

Takipteyim hepiniz Allah'a emanet olun

öyle varya zorla kaşınıyosun..belki bu hamileliğin çok rahat geçecek,,,hiç bişey olmayacak..ne miden bulanacak ne şişkinliğin olacak..niye kaşınıyosun yavv:))

Ah be Buket im daha önce 3 taneside buna benzer olmasaydı bende umutluca beklerdim ama şu an kötü durumdayım cidden.. randevuyu aldım artık ne çıkarsa bahtımıza diyeceğim doktorun asistanına söyledim muayene etmeden bişey diyemem demiş.. sen tefriciyelerini aldın benden di mi

anacım kanapeye kalmıyoki iki haftadın bilfiil çalışıyorumya akşamlarıda eve gidiyorum saat 9 oluyo yatıp uyuyorum bide sabah kalkıyorum..noolcak benim bu halim..yoruluyorum yaavv..
Bu arada izmir sıcak mı:)))

eşin izmirli mi senin..anamm sıcak memleket oralar..ibizm burada dünden bare kar yağıyo sabah herkes arabalarını ve kapılarının önünü kürüyodu...

Kızlar ben bugün doktora gittim bebeğim beni terketmiş...
Babanneciğim yarın ameliyat olucak %50 hayati riski var aklınıza geldikçe dua edermisiniz.Ameliyat olmazsa %40 yaşama şansı var.

Kuzum hayırlısı buymuş (( valla üzüldüm ama eminimki sen bizden daha sakin karşılamışsındır, bu son olur inşallah, rabbim sana sabır versin, inşallah babaannende sağsağlim ameliyattan çıkar, dualarım seninle olacak inşallah

aldım canım sağol az önce cevap yazmadan alıntı yapmışım:))
neyse bende sana dua edecem..önceki kötü tecrübelerini yaşamayacaksın inşallah..iyi düşün iyi olsun..bakr iki gün gırgırına da olsa evrene olumlu mesaj gönderdin hemn hamile kaldın..şimdide bebeğinin ellerinden zincirlerle karnına bağlandığını düşün..sıkı sıkı tutunmuş tırnaklarını geçermiş etine öyle sallanıyo havada..sonrada gömülecek içice senin içine..bunları düşün..talimatlar ver beynine..saçma gelse bile bunu yap..inşallah cumartesi güzel haberler alırız:))

buketim hemde nasıl sıcak şimdi bunaldım camı açtım, montları hiç gıymiyoruz, benim eşimler sivaslı, yazın sivasta kişın izmirde yaşiyor ailesi, izmirde burdura 4 saat, bi gidip gelelim dedik pzartesi okul basliyor biryere gidemeyiz artık, canım senii niye bu kadar çalıştırıyo bu hainler, kendine bak boğazına dikkat et, totoşunü sıcak tut :))))))

canım göğüsler dalga geçiyor bu durumda insanla kanma onlara bende de olmuştu acızı kalmamıştı ama o hormona alışmakla alakalıymış... zaten bulantı falan diğer belirtiler için erken canım daha herkesin bünyesi farklı ben 7. haftama kadar bulantı falan yoktu hiç hamile gibi hissetmiyordum... sen adet olmadıkça içini ferah tut canım düşünüp strese sokma kandini daha zararlı...

ohhh İZMİRRRR miss nasıl burnumda tütüyor bi bilsen annemler kardeşlerim orada benim şu bulantılarım geçse de ben de gitsem ya depresyona giricem kızlar az kaldı bu bulantı üşütmeme zorunluluğu yüzünden dışarıya çıkamıyorum...

Günaydın Bebeklerim
Hayırlı günler, mutlu neşeli, kolay işlerin olacağı, sevinçli şeyler duyacağımız birgün olsun inşallah.
Tümaycığımın babaannesinden de inşallah güzel haberler alırız.

NOT: SAYFA 845 ve Kimilerine göre SAYFA 1689'da yeni dua listemiz için isim listesi var, listede olmak isteyen arkadaşlar o mesajı beğen tuşuna bassınlar, istemeyenler basmasın, isimlerini silicem ona göre. Yarın dua etkinliğimiz başlıyor

Allah seni davul etmesin..anacım sıcak tutmak mümkün değil ki bu memlekette..harley lerle dolaşıyorum işyerinde sıcaksu torbası koyuyorum klimayı açıyorum yetmiyo..akşam eve gidiyorum ki ayaklar buz..hemde yün çorap giymişim:)))

bedriyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aldınmı bak alımını..hormona alışmakla alakalıymış baaaaaaaaaak bizzat hamile söyledi bunları..hem onun hiç midesi bulanmamış bile..sen niye kaşınıyosun şimdi ...

aylincim sabredecez naapalım..anne olmak zor:))iş yerinde durumun nasıl??

canım bizim iş evde de yapılabiliyor pc de çizim işi olduğu için kocam gidiyor büroya ben yetişmesi gerekn çizim varsa iyiysem çiziyorum atıyorum mailimi.. iki çiziyorum 5 yatıyorum da diyebiliriz ilk gideyim dedim büroya allahımm merkezde hava kirliliği her türlü pis koku ölüyordum öğürmekten yok dedim sonra bırakıyorum işi gücü evimin kadını çocuklarımın anası olcam ben

naber kız yaso..hiç görüşemiyoz..

senin saçını çekerim ben:))

Günaydınnnnnnn
Tümaycım canımmm Allah sabır versin kuzucum inşallah yakın zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatların olur babaanne de acil şifalar nasip etsin Allahım inşallahhhh
Kızlar ben solll kasık ağrısından ölüyorum resmennn ((( dün gece uyuyamadım bile adet dönemin de olur ağrılarım hemde çok olur ama bu zamanlarda olmazdı tahminenn yumurtlama dönemlerim olabilir offfff dayanamıyorum kızlar neden olurki acaba???
Doktor Buketttttttt yardım et bana doktora gitmek istemiyorum ((((((((((((((((

ohh miss ne güzel..hem çalışıyosun hem ev kadınısın,,maşallah maşallah Allah nazarlaran saklasın..tadını keyfini doya doya çıkartası inşallah..

canlar ben günlük anneyle telefonlaşma seansıma başlayayım her gün annemle en az yarım saat konuşuyoruz seviyorum ya kız çocuklarını

kızıııııımm sen kesin hamilesin..dün doğurdunya , hemen peşine hamile kaldığın için böyle ağrılı oluyo..insan hemende hamile kalmazki canım..ne azgın tiplersiniz..iki gün bi duraydınızda rahmin bi toparlasaydı kendini..şimdide hemencecik hamile kalırsan işte böyle sancı çekersin...

aslııııııııı sen ayaklarını üşütüyosun..ankara soğukmu bilmem de..ayaklarını sıcak tut..terleme yada üşüme oluyosa peşpeşe kesin üşüttün..
sende sıcak su torbasıla dolaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…