Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bedriyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aldınmı bak alımını..hormona alışmakla alakalıymış baaaaaaaaaak bizzat hamile söyledi bunları..hem onun hiç midesi bulanmamış bile..sen niye kaşınıyosun şimdi ...

aylincim sabredecez naapalım..anne olmak zor:))iş yerinde durumun nasıl??[/QUOTE]

inşAllah Buket dediğin gibi ben kaşınıyorumdur ya inşAllah herşey bu defa düzgün gidiyordur umarım..

iyiyim çok şükürrr ohh annede keyif yapılmış gelinmiş sefan olsun sekerim :)

AYnen canım ya annemde babamda çok üstüme düşüyorlar sağolsunlar, hele babam çocuk gibi seviyo göbüşümü çok tatlılar yaa eee nede olsa ilk torun

Burcu 'cum biliyorum magnezyum eksikliğinden oluyormuş ama bu ayın 18 inde kontrolüm var, sormadan kullanamam bekliyorum bakalım..
Sana da iyi gezmeler şekerim, iyi gezdin valla bütün stres sıkıntı gitmiştir, yeni döneme bomba gibi oldun

günaydın kızlar nasılsınız...

bdroner cim lütfen kötü düşünme cnm dış gebelikmiş hepsi geride kaldı bak bende 1,5 yıl önce geçirmiştim.. şimdi aklıma bile getirmiyorum .. herkes ayın 13 üne kadar nasıl bekliceksin diyorr.. ben hiç heycan yapmıyorum sabırsızlanmıyorumda bol bol dua ediyorumm... sende öyle yap cnm

kızlar bişey sorcam bugün sabah kahvaltı yaptım 1 saat sonra yediklerim geri geliyor midem bulanıyor.. hani reflü nasıl olurya ama az az çıkartıyorum .. hamile arkadaşalr bu normalmi acaba .. sizde de böyle oldumu.. tuvalete gidip hepsini çıkartasım var yaaa... afedersiniz midenizide bulandırmış oldum sanırım ((((

yasemincim yeni dua listemiz hayırlı uğurlu olur inşallahh .... hamile olanlar bebeklerini inşallah kucağına alır... hamile olmayanlarda inşallah hamile kalır uğurlu gelir bu liste....

canım benim 7.haftadan sonra mide bulantılarım çok oldu ama hep öğürme hiç çıkarmadım zaten normaldede kolay kolay istifra edemem..

naber kız yaso..hiç görüşemiyoz..
senin saçını çekerim ben:))

yapamaz kiiii, yapamaz kiii lölölölölö
ayy topik açık ama arka planda açık zavallım, ön planda kataloglar broşürler işler güçler var. arada bi açıp konuya hakim olup gene arka plana atıyorum sizi kusura bakmayın panpişnlerim

Bedriye kız yok yere kendi kendine psikolojik baheneler üretme seni Bukete havale ediyoırum, zaten kendisi layıkıyla senin hakkından gelior
Gamzecim artan değerlerinle aramıza hoşgeldin kuşum, inşallah bu seferki dua listemiz bitene kadar tüm topik hamiş kalır, hamişlerde göbüşlerini birgüzel büyütür

Ohhh Aylinim yerim ben senin evinin kadını ve çocuklarının anası olma hakkındaki türkan şoray tavırlarını kız evde öyle boş boş oturuyorsan bende sana göndereyim bikaç çizim de benim için yapıver, ne olacak arkadaşız şurda

Gülcüm ooo tanışma yıldönümünüz kutlu olsun, romantik bir gece seni bekliyor olmalı

Ayrıca bugün boyunca her yazımın altına bu mavi renkli notu koyacağım, topiğe giren arkadaşların dikkatini çeksin diye, ne oldu bu kız otomatiğe bağladı diye düşünmeyin

NOT: SAYFA 845 ve Kimilerine göre SAYFA 1689'da yeni dua listemiz için isim listesi var, listede olmak isteyen arkadaşlar o mesajı beğen tuşuna bassınlar, istemeyenler basmasın onların isimlerini silicem ona göre. Yarın dua etkinliğimiz başlıyor

Son düzenleme:
gunaydın kıslar nasılsınız uzun bı aradan sonra bugun okuyamadıgım herkezın duasını okumaya calışıcam anca bıttı adet lekelenme vss ve bır karar aldık esımle 2 ay ara verelım dıye rabbım hayırlısını nasıp etsın

ohh yaa çok şükür, o lekelenme berbat bişey bende biliyorum, insanın içi rahat etmiyor ne namaz kılabilyorsun ne oruç tutabiliyorsun, yani özürden bile sayılsa insan kendini iğrenç hissediyor. çok sevindim geçtiğine canım. iyi karar vermişsiniz, hem dinlenin biraz, hemde kafanız değişsin,

NOT: SAYFA 845 ve Kimilerine göre SAYFA 1689'da yeni dua listemiz için isim listesi var, listede olmak isteyen arkadaşlar o mesajı beğen tuşuna bassınlar, istemeyenler basmasın onların isimlerini silicem ona göre. Yarın dua etkinliğimiz başlıyor

cok sukur kafam bulandı bu ara dedık boyle gıtsın bı sure hayırlısı

cok sukur kafam bulandı bu ara dedık boyle gıtsın bı sure hayırlısı

valla bende geçen ay yumoş takibine gitmiştim ya, farkında olarak veya olmayarak acayip daralmışım bunalmışım, en son ağlama krizine girince farkettim. sonra dr adetin bitince gel yine başlayalım demişti, istemeyerek gittim, meğer kist oluşmuş, normalde üzülmem gerekirdi ama inanki bu sefer sevindim çünkü dr kist varken takip yapamayız 1 ay ara veriyoruz demezmi sevinçten göbek atacaktım.

Yani nazancığımın deminki yazısında yazdığı gibi ; Şer sandığım şeylerde yarattığın hayr'a, hayranım Allahım

Çatlak Bukettttttt heee pek azgınız bu aralar sorma:)
Canım üşütmektenmi bilemedim ama fenayım dayanamıyorum okadar yani nese geçer inşalllahhh

gönder annem çizerim de kocişten gizli çizmem lazım çünkü midem bulanıyor diye asıorum işleri hep yakalarsa....
kocan bu sefer başlar "eelere varda bize yokhmiiii.. diye "
Çatlak Bukettttttt heee pek azgınız bu aralar sorma:)
Canım üşütmektenmi bilemedim ama fenayım dayanamıyorum okadar yani nese geçer inşalllahhh

ayy bu buketin de aklı fikri azgınlıkta, anam kim kaybetmişte biz bulalım o işi dimi ama.
geçen ayki çok çalışmalarımızdan öyle bıkmışım ki, bu ay temizleneli 1 hafta oldu daha siftahım yok

Minişlerim lütfen yeni bat tarihlerinizi bildirmeyi unutmayalım, listeyi güncel tutalım ki birbirimizi takip edebilelim :82:

Yasemin bende kocayı bulamıyorum bu aralar bulsam atlıyacam ama bizim herif çok yoğun iş,antreman ve halısaha maçları Allah senin inandırsın yumurtlama dönemim geldi yanına yaklaşamıyorum bide yorgun geliyo geç geliyo :))) offf nese bu ayı boş geçicez galiba ama yakında bu duruma el koymam gerekiyo galiba böyle olmazki şekerim o ayrı ben ayrı takılıyoruz :)))) yani anlıyacağın bulsam atlıyacam amaaaaa koca yokkk

anammm senle benim yumurtlama tarihlerimiz hep aynı denk geliyor ya, ozaman biz birlikte hamiş kalıcaz.
Bak geçen gün bedriye ile anlaşmıştık, ikiz doğuracaktık ama birini o, birini ben doğuracaktım. O mızıkçılık yaptı , tekiz bekliyor şimdi
ozaman sana teklif ediyorum bu durumu kuşum, gel biz senle ikiz doğuralım, ben kız doğurim sen oğlan, tamamlayalım birbirimizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…